FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Radi i ovaj Haad mocne ove stvari,i ova majica na sefu mnogo dobro izgleda,mada je to vise do modela

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Irfan sutra potpisuje za nas
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pripreme u Citluku FOTO
http://www.fcsarajevo.ba/galerija/pripr ... -citluk/96" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcsarajevo.ba/galerija/pripr ... -citluk/96" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
A daj ba.....MrWhite je napisao/la:Safete pi*ko vrati trofej Ismir Pintol.........
hilmo je napisao/la:A daj ba.....MrWhite je napisao/la:Safete pi*ko vrati trofej Ismir Pintol.........![]()
![]()
prosvijetlite me
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
U nedelju me bas zanima dvojac novi Nemanja i Dusan da vidim kako ce igrat...
04.10.2009 !!
Picka prodana ,dobio trofej Ismir Pintol,sinu zbog toga dao ime Ismir jest da je truhlovina sa cekom od penzije ali je picka ispao ,Vule obiljezi ga 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- DzoleZeljo
- Kontakt:
DObijeo je i Mirko Hrgovic sve od Torcide pa ih na kraju naguzi.miky_hz je napisao/la:Picka prodana ,dobio trofej Ismir Pintol,sinu zbog toga dao ime Ismir jest da je truhlovina sa cekom od penzije ali je picka ispao ,Vule obiljezi ga
Pa naguziše i njeg.DzoleZeljo je napisao/la:DObijeo je i Mirko Hrgovic sve od Torcide pa ih na kraju naguzi.miky_hz je napisao/la:Picka prodana ,dobio trofej Ismir Pintol,sinu zbog toga dao ime Ismir jest da je truhlovina sa cekom od penzije ali je picka ispao ,Vule obiljezi ga
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gnjida od covjeka.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Vule je na potezu 
Vule inace zajebansamosarajvo je napisao/la:Vule je na potezu
Kako ste bolesni
Sta ce jos Pelaka, Nadarevica, Rascica, Avdija itd proci kroz Zelju i Sarajevo vi ce te djeco 17 cireva dobiti!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Neka prođePL BiH -1 je napisao/la:Vule inace zajebansamosarajvo je napisao/la:Vule je na potezu![]()
Kako ste bolesni
Sta ce jos Pelaka, Nadarevica, Rascica, Avdija itd proci kroz Zelju i Sarajevo vi ce te djeco 17 cireva dobiti!
A sto se Vuleta tiče, nije on zajeban, zapravo je pravo fin covjek, miran, skroman...
- PeteDunham
- Kontakt:
Manijak sam, ali rijetki su ko Vule. Poštujem ga kao igrača i čovjeka, jedini 'mangup' u Sarajevu svima ste skidali dresove samo njemu niste što dokazuje njegovu veličinu.
Ne znam čemu pljuvanje po Safetu? Morate da shvatite da u svakom klubu ima samo jedan, eventualno dva igrača koji nikad ne bi prešli u protivnički klub iz ljubavi, ostalo su sve profesionalci i radnici koji svoj hljeb tako zarađuju i idu gdje će im biti bolje. U doba kad je igrao za vas izgarao je na terenu, vjerovatno sad pri povratku u Bosnu Željo mu je ponudio bolje uslove i normalno da će ići gdje je njemu bolje odgovaralo to vama ili ne...
Ne znam čemu pljuvanje po Safetu? Morate da shvatite da u svakom klubu ima samo jedan, eventualno dva igrača koji nikad ne bi prešli u protivnički klub iz ljubavi, ostalo su sve profesionalci i radnici koji svoj hljeb tako zarađuju i idu gdje će im biti bolje. U doba kad je igrao za vas izgarao je na terenu, vjerovatno sad pri povratku u Bosnu Željo mu je ponudio bolje uslove i normalno da će ići gdje je njemu bolje odgovaralo to vama ili ne...
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
Pa nije mu se skinuo dres zbog toga što je čovjek tek tad došao u Sarajevo i što nije nikako igrao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije niko smio... Nemoj zamotavati istinu. I on je odigrao ko **** te tekme.High je napisao/la:Pa nije mu se skinuo dres zbog toga što je čovjek tek tad došao u Sarajevo i što nije nikako igrao.
- Evolution87
- Kontakt:
PI.ČKA PRODANAAA! (al' ko ga yebe)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
veteran II
- Kontakt:
Po običaju lažeš i izmišljaš. Vule do tada nije imao nastup.PL BiH -1 je napisao/la:Nije niko smio... Nemoj zamotavati istinu. I on je odigrao ko **** te tekme.High je napisao/la:Pa nije mu se skinuo dres zbog toga što je čovjek tek tad došao u Sarajevo i što nije nikako igrao.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
A što ne bi smio? Što bi se skidao dres čovjeku koji je tek došao u Klub i koji nije odigrao nijednu utakmicu - to je dovoljan razlog da bude pošteđen toga.PL BiH -1 je napisao/la:Nije niko smio... Nemoj zamotavati istinu. I on je odigrao ko **** te tekme.High je napisao/la:Pa nije mu se skinuo dres zbog toga što je čovjek tek tad došao u Sarajevo i što nije nikako igrao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.