BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Murga
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Murga » 07 sep 2013, 00:51

Ja sam se razocarao iz vise razloga....

1. Vrsajevic u prvih 11. Kad sam ga vidio da trci na terenu, odmah sam rekao ovo gubimo i naravno napadose me svi u kaficu. Slazem se, nebi trebao da sam toliki pesimista, ali eto, razocaran sam bio sto nema Mujdze.
2. Ja kakve sam formacije vidio veceras, nemam pojma ko je koju poziciju igrao.
3. Mi nismo mogli da sastavimo 2 pasa kako treba, ljudi uzimali loptu na svakom koraku. Pa svako vidi da nemoze lopta proci gdje oni pokusavaju da guraju.
4. Spori, nezainteresovani smo izgledali

Ovo veceras sto sam vidio sto se tice igre, ne sjecam se kad smo zadnji put ovakvi bili i smotani i nezainteresovani. Nije mi nikako jasno odkud 61% posjeda lopte kod nas. Da smo se borili, da smo igrali kao sto igramo inace, koju finu akciju i sut na gol i izgubili, lakse bi podnjeo. Ovako mi je cijela utakmica bila katastrofalna. Nadao sam se barem nerijesenom rezultatu.

Ovo meni nije nista jasno osim da smo izgubili. Nesto se pitam sta je razlog sto su i Ibisevic i svi koji su davali intervju bili k'o popisani. Nesto meni ovde ne stima, a mozda grijesim. Opet smo dosli na ono da moramo iscekivati do zadnje utakmice da znamo na cemu smo. Samo nas 3 pobijede sad mogu izvuci. Sranje, neznam sta jos da kazem.....
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 sep 2013, 00:51

ibrakadabra je napisao/la:Izgubismo još jednu HISTORISKU/ISTORISKU/POVIJESNU utakmicu.
imamo sledecu druze za 4 dana, al ova je bas historijska :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 07 sep 2013, 00:52

ronweasley je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:baho je šupčina bjelosvjetska!!!
Sad je naš'o nešto otkrivati, sad je naš'o pametovat i rušit sve. E ako ovo ispustimo radi ovakvih gluposti, ako u Brazil ode Grčka umjesto nas...ne znam. Ljudi, sve je u redu. Jedna utakmica izgubljena, mora se desiti. Idemo dalje. Ništa se nije desilo. Yebat im mamicu arogantnu(zbog izjave trenera i onog šupčića Weissa) u utorak a onda ladno odraditi Litvance i Lihtenštajn. NIŠTA NISMO IZGUBILI, nemojte se ponašati kao da jesmo. Umjesto naprđivanja i pljuvanja probajte STATI IZA OVIH MOMAKA jer oni jedini rade nešto dobro u ovoj zemlji. Ne okrećite im leđa.

ZAJEDNO DO BRAZILA :!: :!: :!:

Potpis izgubili pa sta sad idemo dalje ove momke treba podrzati :D :D

IDEMO BOSNAAAAAAAAAAA :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 07 sep 2013, 00:52

Emir_BIH je napisao/la:MA DAJJJJJJJJJJJJ PUSTI OVE KRITICARE, NISTA NIJE SE DESILO U REPKI!!!!!!!! NEMOJTE SAD MOLIM VAS KRITICARI MOJI OVAKO SE POKVARI SVE..... OVO JE CILJ VAS, DA SE POKVARI TO STO SMO DOSAD NAPRAVILI, ABD U UTORAK SLAVIMO PUSTI LOPOVA **** LI IMMMMMMMMMMMMM. :evil: :evil: :evil:
BRAZIL MAJKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 07 sep 2013, 00:53

DonCorleone je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:Ako je ko lose docekao Hajrovica do su Džeko i Spahic.Zna se ko kolo vodi u repki.
Ja prosto ne zelim da vjerujem u to. Ali ubacivanje Stevanovica ispred Hajrovica a poslje ubacivanje i Hajrovica i igranje sa dva desna krila je u rangu naucne fantastike koju je Susic danas izvodio od samog pocetka, poceh od formacije bez def. veznog do ludjackih izmjena.
Tako ti je vazda bilo.Miske iz Kine moze igrati za repku a Muslimovic koji je uvijek ginuo za repku je otjeran ko ker.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 sep 2013, 00:53

**** ti ja baho familiju kompletnu retardiranu. Ako je ovo napisao naravno. Ovakvi kao on su najzasluzniji za negativnu energiju koja se uvijek stvori poslije i najmanjeg kiksa.

Jbt hljeb poslije svakog poraza nekakvi se insajderi jave sa informacijama kako nesto ne stima u repki, kako atmosfera ne valja, traze se nakakvi odgovori. Isto da smo **** Brazil da mozemo svaku tekmu izjebat protivnika sa 3,4 gola. A ne Bosna **** Hercegovina.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 07 sep 2013, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 sep 2013, 00:53

Preocito da u repki nesto ne stima, atmosfera je narusena, uglavnom ocekujem da ta sranya razrjese i da na terenu u utorak zapnu i pobjede Slovake!

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 07 sep 2013, 00:54

BenjooJutub je napisao/la:slika

Nešto se stvarno dešava unutar reprezentacije i uvijek nam se to dešava kad nam najbolje ide! Ništa me više ne može iznenadit nakon što sam čuo šta se desilo u vezi Edina Džeke, tamo nekad 2007, par dana prije njegovog debija za reprezentaciju.

Sta je to bilo u vezi Dzeke ? Ili je i to tajna?

Rios

Post Postao/la Rios » 07 sep 2013, 00:54

ibrakadabra je napisao/la:Izgubismo još jednu HISTORISKU/ISTORISKU/POVIJESNU utakmicu.
Ako nedo Bog ne slavimo u ovoj iducoj historijskoj,onda imamo dvije povjesne da izborimo nove dvije historijske :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 07 sep 2013, 00:56

ibrakadabra je napisao/la:Ako je ko lose docekao Hajrovica do su Džeko i Spahic.Zna se ko kolo vodi u repki.
Ja prosto ne zelim da vjerujem u to. Ali ubacivanje Stevanovica ispred Hajrovica a poslje ubacivanje i Hajrovica i igranje sa dva desna krila je u rangu naucne fantastike koju je Susic danas izvodio od samog pocetka, poceh od formacije bez def. veznog do ludjackih izmjena.
ovo je potpuna istina. meni je ovo papetov poraz. kada je đeko uspavan mora ga neko probuditi a u 60 min je to brz igrac ali ne stevanovic koji uopste nije u formi ili visca koji nazalost nije pokazao kapacitet u ovoj tekmi.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 sep 2013, 00:56

Goalgetter je napisao/la:Preocito da u repki nesto ne stima, atmosfera je narusena, uglavnom ocekujem da ta sranya razrjese i da na terenu u utorak zapnu i pobjede Slovake!
Danas došli u Zenicu i poslaše Sredojevića da donese ćevape kod Bešlića i to isključivo bez luka, ali Borče se zanio i donio im sa više luka.Tu je puklo sve, najeli se luka i naljutili se.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 07 sep 2013, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 sep 2013, 00:57

Rios je napisao/la:
Ako nedo Bog ne slavimo u ovoj iducoj historijskoj,onda imamo dvije povjesne da izborimo nove dvije historijske :lol: :lol:

:lol:
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 07 sep 2013, 01:00

sanji je napisao/la:
BenjooJutub je napisao/la:slika

Nešto se stvarno dešava unutar reprezentacije i uvijek nam se to dešava kad nam najbolje ide! Ništa me više ne može iznenadit nakon što sam čuo šta se desilo u vezi Edina Džeke, tamo nekad 2007, par dana prije njegovog debija za reprezentaciju.

Sta je to bilo u vezi Dzeke ? Ili je i to tajna?
Da je dotičnom menadžeru platio 300.000KM da debituje za A tim i da se bolje proda. Zabio je gol, prodo se u Wolfsburg, naletio na dobrog trenera, ostalo je historija.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 sep 2013, 01:04

Jel ti to reko vođa navijača Levskog kad si ga zvao na telefon ? Kol'ko ti je računa onda došlo Boga ti ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 sep 2013, 01:04

Da samo imali malo vise srece, da je neka nasa frljoka nasla put do mreze, a ne njihova, sa istom igrom, sa istim zalaganjem, opet bi se pisalo kako su bogovi ovo ono, rijec se ne bi napisala o "narusenoj atmosferi". Pojam izmisljen da sluzi kao izgovor kada to savez vise nije mogao biti.

Sad ce milion kao nekih afera izac na vidjelo do utorka. Ne mogu da zamislim sta ce bit ako i tamo izgubimo.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 07 sep 2013, 01:05

bagrcavi je napisao/la:Jel ti to reko vođa navijača Levskog kad si ga zvao na telefon ? Kol'ko ti je računa onda došlo Boga ti ?
3 marke, jeftina je Bugarska :D

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 07 sep 2013, 01:06

Oni koji govorite da ovaj poraz ne znaci nista ili sami sebe volite da varate ili nemate BLAGE VEZE o fudbalu. Grcima smo dali nevidjenu priliku za direktan plasman na SP. Mislite li da su Grci hajvani ko i mi i da ce sebi dopustiti kiks do kraja? Malo morgen djeco, vrijeme je za spavanje. Nas veletakticar je izjavio kako je ovo nas najjaci tim i da nece nista mijenjati u Slovackoj - Pisi 0 od 6 bodova u dvije utakmice. Pocinjati bez defanzivnog veznog u Zenici je porazno, a u Zilini je ravno samoubistvu. Sta mene boli kar*na za go razliku, kad ce nam Grci bjezati 3 boda vec u slijedecem krugu. Nabijem vas takve optimisticne i kad necete da pogledate istini u oci. Prokockali smo najvecu sansu veceras, idiotlukom pojedinih igraca i naseg veletakticara na celu.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2013, 01:06

Za Zilinu:

Begovic
Mujdza - Bicakcic - Spahic - Salihovic
Pjanic - Zahirovic - Medunjanin - Lulic
Ibisevic - Dzeko

Back to fucking basics, a ne 100 rotacija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 sep 2013, 01:07

Kako mi kad izgubimo nista ne valja, Miske predebeo, Dzeko se ufuro, Pjanic i Sejo se posvadjali oko neke cure, Susic pokusava prodati igrace preko reprezentacije... Jesam li nesto propustio? :lol: :lol:
Dajte ljudi, izgubili smo pa sta. Gube i druge ekipe, nije niko nepobjediv. I dalje je sve u nasim rukama (nogama). Protiv slovaka je realni cilj bio da uzmemo 3 boda iz dvije utakmice, prvi ispit nismo prosli, idemo dalje, ima jos da se igra.

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 07 sep 2013, 01:08

da idemo svi zajedno sa nasom drzavom u k.ur.ac pa mi nismo normalna nacija u nas cim padne poraz odmah se ospe paljiba po nekom **** vas dan jeste normalno ljudi poraz je sastavni dio nije doso u pravom trenutku al **** ga previse smo se digli...sad odmah svi neki pametnjakovici svi ensto glume pljuju a danas prije tekme neki "vlike patrioti" e ti bas ti veliki mogu da po.puse nama koji smo tu uz poraze uz sve sto se desilo zadnjih par godina ja jednino sto znam jsete VOLIM TE BOSNO LJUBAVI MOJA! "veliki patrioti" najvise i kritiziraju jer ne znaju sta ce sa sobom jer us prepametni al nigdje za njih nema mjesta BOŠNJAK UZ BOŠNJAKA I KAD JE NAJTEŽE (mada sada i nije to teško nešto jer će te nakon pobjede u žilini svi ih dzat u nebo a ja cu opet rec sabur treba pobjedit i u ostale dvije) imate pozdrav "veliki patrioti"
Zadnja izmjena: mirzard, dana/u 07 sep 2013, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.