BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Sad je sve na Papetu,treba igrace smiriti i spustati na zemlju..maksimalno ozbiljno pripremiti za utorak..bez nekih ludih kombinacija kao veceras..Medo,Miske i Pjana jedan mora na klupu,a umjesto njih Zahirovic ili Rahimic..ove price nemiri u repki,ako je istina ko god da pravi to odstraniti iz repke,jer nije nam do zayebancije..a i mi navijaci malo smanjiti dozivljaje da smo neka top 10 repka u svijetu..u svakom slucaju vjerujem u pobjedu u utorak.
kokakolas je napisao/la:Oni koji govorite da ovaj poraz ne znaci nista ili sami sebe volite da varate ili nemate BLAGE VEZE o fudbalu. Grcima smo dali nevidjenu priliku za direktan plasman na SP. Mislite li da su Grci hajvani ko i mi i da ce sebi dopustiti kiks do kraja? Malo morgen djeco, vrijeme je za spavanje. Nas veletakticar je izjavio kako je ovo nas najjaci tim i da nece nista mijenjati u Slovackoj - Pisi 0 od 6 bodova u dvije utakmice. Pocinjati bez defanzivnog veznog u Zenici je porazno, a u Zilini je ravno samoubistvu. Sta mene boli kar*na za go razliku, kad ce nam Grci bjezati 3 boda vec u slijedecem krugu. Nabijem vas takve optimisticne i kad necete da pogledate istini u oci. Prokockali smo najvecu sansu veceras, idiotlukom pojedinih igraca i naseg veletakticara na celu.
Hajde ti popi nesto pa lezi spavati
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ibrakadabra
- Kontakt:
Pape ce iznenaditi Slovake u Žilini istom taktikom kao veceras.
Rahimić in, Zahirović out ostalo se slazemCartman je napisao/la:Za Zilinu:
Begovic
Mujdza - Bicakcic - Spahic - Salihovic
Pjanic - Zahirovic - Medunjanin - Lulic
Ibisevic - Dzeko
Back to fucking basics, a ne 100 rotacija.
- EdenHazard
- Kontakt:
Kakva je ovo dzenaza bila u Zenici 
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Zasluzena pobjeda Slovacke...
Iako su isti dosta nekvalitetna ekipa (jer bi na u onih prvih 80 minuta kvalitetnija ekipa utrpala tri komada) vidi se da imaju odlicnu taktiku i mene sa istom podsjecaju na Grcku iz najboljih dana. Odlicni u odbrani, a u napadu pokusavaju iz kontri nesto napraviti...
Sto se nas tice nema se tu nista komentarisati, samo covjeka bezveze glava moze zaboliti, a valjda korz utakmice sa Lihtensteinom i Litvanijom uspjemo obezbijediti taj prokleti baraz, gdje nas ponovo ceka nas omiljeni protivnik.
Iako su isti dosta nekvalitetna ekipa (jer bi na u onih prvih 80 minuta kvalitetnija ekipa utrpala tri komada) vidi se da imaju odlicnu taktiku i mene sa istom podsjecaju na Grcku iz najboljih dana. Odlicni u odbrani, a u napadu pokusavaju iz kontri nesto napraviti...
Sto se nas tice nema se tu nista komentarisati, samo covjeka bezveze glava moze zaboliti, a valjda korz utakmice sa Lihtensteinom i Litvanijom uspjemo obezbijediti taj prokleti baraz, gdje nas ponovo ceka nas omiljeni protivnik.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- BenjooJutub
- Kontakt:
prije bi reko da je ova rečenicaInterista je napisao/la:mislim da se isto ova utakmica moze objasniti ovom recenicom
od 0:55
[youtube][/youtube]
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ano puko dušek
- Goalgetter
- Kontakt:
Haj sve to, izgubis, ocajna igra, oke sve, i onda dodje Pape i kaze da nece mjenjati sastav, jer je ovo najbolje sto imamo
.
Mozda on to samo nako kaze, al eto ako sprovede u dijelo, onda fkt neznam ...
- DonCorleone
- Kontakt:
Nikada u zivotu nisam imao strah pred utakmicu kao za ovu predstojecu. Nikada....najvise se bojim Susica i prelose postavke igraca ponovo, a ako igrace postvis pogresno, ne mozes ni ocekivati dobru igru. A toga se najvise bojim. Opet onaj strah kao prije 5 godina.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Covijek nam vec nagovijestio sta nas ceka u Slovackoj.Goalgetter je napisao/la:Haj sve to, izgubis, ocajna igra, oke sve, i onda dodje Pape i kaze da nece mjenjati sastav, jer je ovo najbolje sto imamo.
- velez_mostar
- Kontakt:
Sta je Baho lose napisao??
Apsolutno nista!
Ovako, ne bi da ovo bude prilika da udaram po Susicu, jer ja to radim i kad pobjedimo 5-0, i to s razlogom.
Ko god ne vidi da je on jako limitiran "trener", da je nepismen, da ne zna apsolutno nista o taktici, onda nikad u zivotu nije pogledao utakmicu da valja, niti poznaje nogomet kao igru.
Susicevi suporteri su djeca do 14 godina, jer slijepo gledaju stvari, ostali, oni koji zaista prate nogomet dugo nece ni u snu davati podrsku ovom oportunisti koji je dosao iz licnog interesa.
Formacija sa 2 klasicna napadaca, jednim trudnim ofanzivnim veznim, drugim koji igra iza njega, i trecim koji igra iza drugog..znaci na terenu imamo po vokaciji 3 poluspice na utakmici protiv ekipe za koju je nakon utakmice Susic-retardirani nepismeni degenerik rekao da je dobra, dok ju je prije te tekme ponizavao.
Veceras je pobjedila bolja ekipa, jer..budimo realni, nogomet se danas igra vecinom na trku, i ono sto Misimovic trudni zna s loptom u mjestu ne pije vode, i definitivno je dzaba sto imamo tehnicare u ekipi kad protivnik nedostatak tehnike kompenzuje trkom, i odgovara na zadatke.
Malo smo i pohasili, Liht, Lat, Lit, i td...pa gol razlika mocna, kakve koristi..svejedno, ili bilo 1-0, ili 8-1, isto je!
Marek Hamsik je igrac koji ima vrhunsku motoriku, i znanje...i u sistemu igre koju glupan Susic radi Medunjanin ga cuva..haha, pa ne mogu ga u Italiji stoperi neutralisat, a kamoli jedan igrac koji gaji igru prema naprijed.
Izgubili smo jer smo puno poletjeli, i jer imamo daleko, ubjedljivo, bez konkurencije najjadnijeg izbornika u svim kvalifikacijama za SP, nadam se samo da i ovaj put necemo izvisit'.
Apsolutno nista!
Ovako, ne bi da ovo bude prilika da udaram po Susicu, jer ja to radim i kad pobjedimo 5-0, i to s razlogom.
Ko god ne vidi da je on jako limitiran "trener", da je nepismen, da ne zna apsolutno nista o taktici, onda nikad u zivotu nije pogledao utakmicu da valja, niti poznaje nogomet kao igru.
Susicevi suporteri su djeca do 14 godina, jer slijepo gledaju stvari, ostali, oni koji zaista prate nogomet dugo nece ni u snu davati podrsku ovom oportunisti koji je dosao iz licnog interesa.
Formacija sa 2 klasicna napadaca, jednim trudnim ofanzivnim veznim, drugim koji igra iza njega, i trecim koji igra iza drugog..znaci na terenu imamo po vokaciji 3 poluspice na utakmici protiv ekipe za koju je nakon utakmice Susic-retardirani nepismeni degenerik rekao da je dobra, dok ju je prije te tekme ponizavao.
Veceras je pobjedila bolja ekipa, jer..budimo realni, nogomet se danas igra vecinom na trku, i ono sto Misimovic trudni zna s loptom u mjestu ne pije vode, i definitivno je dzaba sto imamo tehnicare u ekipi kad protivnik nedostatak tehnike kompenzuje trkom, i odgovara na zadatke.
Malo smo i pohasili, Liht, Lat, Lit, i td...pa gol razlika mocna, kakve koristi..svejedno, ili bilo 1-0, ili 8-1, isto je!
Marek Hamsik je igrac koji ima vrhunsku motoriku, i znanje...i u sistemu igre koju glupan Susic radi Medunjanin ga cuva..haha, pa ne mogu ga u Italiji stoperi neutralisat, a kamoli jedan igrac koji gaji igru prema naprijed.
Izgubili smo jer smo puno poletjeli, i jer imamo daleko, ubjedljivo, bez konkurencije najjadnijeg izbornika u svim kvalifikacijama za SP, nadam se samo da i ovaj put necemo izvisit'.
Koji je Baho papak, isto kakva tetka pa mahala po Fejsbuku. Boli te **** jel narusena atmosfera, to pisi nakon sto zavrsi revans utakmica a ne sad'. Sto se tice utakmice, nista nije gotovo, ovo je bio bonus koji sada iskoristen. Generalno, stvari su iste kao prije ove utakmice, samo sto je sada mnogo veci pritisak. Ko je mislio da je Slovacka tamo neka ekipa se debelo zaje*ao. Ljudi imaju najmanje tri-cetiri jako kvalitetna igraca i dosta "prosjecnih", slicno kao i mi. Stvar je u tome sto su njihovi "prosjecni" igraci bolji od nasih "prosjecnih". Da ce biti tesko u revansu, hoce, ali i puno teze stvari su ostvarive. Realno govoreci u revansu niko nije favorit, omjer je 50%-50%. Slovaci vise nemaju straha, a moguce je cak da su se sad nasi malo "pisnuli" nakon ovog poraza. Sve je u glavi, vidjet' cemo.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
da idemo svi zajedno sa nasom drzavom u k.ur.ac pa mi nismo normalna nacija u nas cim padne poraz odmah se ospe paljiba po nekom **** vas dan jeste normalno ljudi poraz je sastavni dio nije doso u pravom trenutku al **** ga previse smo se digli...sad odmah svi neki pametnjakovici svi ensto glume pljuju a danas prije tekme neki "vlike patrioti" e ti bas ti veliki mogu da po.puse nama koji smo tu uz poraze uz sve sto se desilo zadnjih par godina ja jednino sto znam jsete VOLIM TE BOSNO LJUBAVI MOJA! "veliki patrioti" najvise i kritiziraju jer ne znaju sta ce sa sobom jer us prepametni al nigdje za njih nema mjesta BOŠNJAK UZ BOŠNJAKA I KAD JE NAJTEŽE (mada sada i nije to teško nešto jer će te nakon pobjede u žilini svi ih dzat u nebo a ja cu opet rec sabur treba pobjedit i u ostale dvije) imate pozdrav "veliki patrioti" i da **** vas baho to je najveci papak iznerviro me je covjek profual gol on kaze kakav gol ne bitno to al covjek ko da navija za slovačku sto se mene tice vise nikad necu pratit tekmu koju on vodi
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovakvi kao sto je Baho se hrane sa mahalskim pricama, to je njima dusevna hrana. Tetkica Baho.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Dobra kvota na Slovake u utorak 2,55.Poklon kvota.
- ronweasley
- Kontakt:
@velez_mostar
Nije bitno šta je Baho rekao, nego KAD je to rekao. Totalno pogrešan timing, totalno krivi trenutak za ovakvo nešto. Najgori mogući-
Nije bitno šta je Baho rekao, nego KAD je to rekao. Totalno pogrešan timing, totalno krivi trenutak za ovakvo nešto. Najgori mogući-
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Imas temu o kladionici na drugom dijelu foruma.ibrakadabra je napisao/la:Dobra kvota na Slovake u utorak 2,55.Poklon kvota.
odavno sam ga prestao ozbiljno shvatati, al ovo veceras me natjeralo da ga baš mrzim. ajd uredu udariti konstruktivnu kritiku i ohrabriti ekipu za sljedecu bitnu utakmicu, kao što bi svaki ozbiljni novinar uradio jer još odlucujemo sami o sebi. a on idiot lafo neki prljavi veš iznosi, samo reprezentaciji to može naškoditi, al to idiot nekonta. dok je bio placenik saveza i figura kojom su iljo i ostali upravljali, nije bilo ovakvih kritika, iznošenja svega i svacega, a mi tavorili negdje na dnu grupa haman uvijek. qarina je on obicna, a ne kao neki sportski novinarcalcio je napisao/la:Ovakvi kao sto je Baho se hrane sa mahalskim pricama, to je njima dusevna hrana. Tetkica Baho.
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.