BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Ja imam osjecaj da kad se mi nebi plasirali u Brazil da bi Baho i njemu slicni novinari organizovali narodno veselje. Zanimljivo da kad god se mi oklizamo ili podstaknemo kao repka, oni su tu da svojim "iz prve ruke" pricama dotuku repku. Zaista da nije smijesno bilo bi zalosno. Ti ljudi kao da ne razumiju da bi sigurno i oni imalo hajra kad bi se mi plasirali u Brazil. Niko od dosadasnjih selektora ih nije poslao tamo gdje im je mjesto i ja fakat mislim da je krajnje vrijeme za to.
Jedno je dati konstruktivan komentar pa i kritiku sve dok iza iste stoje dokazi koji pokazuju da su stvari zaista takve kakvim ih oni predstavljaju, ali izmisljati gluposti nebi li se narusila atmosfera u repki je dno dna. Hinjski potez. Fakat zalosno.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- velez_mostar
- Kontakt:
Sta treba, sutjeti???Pa, druze, uvijek sutimo, i pusi.mo kur.ac svima, od politike, ekonomije, svega..ovaj narod je napacen, i jako mu treba ispusni ventil u vidu plasmana na SP, i na svakom koraku treba davati do znanja da nismo zadovoljni, makar na ovaj nacin startali.ronweasley je napisao/la:@velez_mostar
Nije bitno šta je Baho rekao, nego KAD je to rekao. Totalno pogrešan timing, totalno krivi trenutak za ovakvo nešto. Najgori mogući-
Pogledaj nam, molim te, molim i ostale, strucnog tima, Baljic, Piplica, onaj Srbin, i Susic..pa, jeb.emu zivot zna li iko tu koji je glavni grad Austrije???Zna li neko sta je prva palatalizacija??Budimo realni i ozbiljni, Susica je angazirao kriminalcic koji je urinirao po Savezu, i uzimao pare preko ledja napacenog naroda, a ovaj je skupio grupu retardiranih likova koji se ne znaju potpisati, i u citavoj prici zajedno sa reprezentativcima drk.aju **** po javnosti, kako to nije jasno svima???I Baho je u pravu, i u pravom trenu je to napisao!
- inacefindecko
- Kontakt:
Nakon svih onih historijskih utakmica, baraža, stalno govorim NEĆU VIŠE DA PRATIM!
Ne odemo li ovaj put u Brazil stvarno neću pratiti više reprezentaciju, muka mi više da živce trošim na to.. I ovo se oko Brazila pretvorilo u jedan veliki seljakluk, pa čak i reklame za tariguz su počele pričat brazilskim, svi samo kenjaju o Brazilu, zgadila mi se ta riječ, a mi moramo još se kupat u znoju da odemo tamo.. Čak je i Heco na pijaci stavio veliki plakat "VOLIM TE BOSNO, IDEMO U BRAZIL"..
I ZATO PUŠIMO! I to momački..
Safet je uništio večeras utakmicu, sve živi kreativci, trčanje misaona imenica.
Vršajević u napadu solidan, iako je i ono bezveze, al eto od koga je dosta je, odbranu njegovu ne mogu komentarisat jer je nije ni igrao, kad mu uzmu loptu u napadu nema ga po 3 minute nazad, pa onda se rotira po ekipe, bičakčić ide na njegovu poziciju, Spaha na Bičakčićevu, a Medunjanin ili Sejo odjednom postaju štoperi..
I staviti Vršajevića da ti drži CIJELU DESNU STRANU je samoubistvo, pa i Mujdža nekad ima problema, a ne ova krampa. Napad očajan, Džeko i Ibišević se nisu vidjeli, ali realno nisu ni dobili lopte, sredina za plakat, Miske peglo loptu ko njegovu košulju Stefanija, Pjanić totalno loš.. Izmjene očaj, Višća i Stevanović su dva brza kuurca, ako mu je do brzine onda nek fino nađe nekog atletičara, isto će radit ko i ova dvojica. Višća mora otići u neki jači klub ako želi napredovati, Stevanović će uvijek ostati vječiti talenat.. BEZVEZE OBOJICA. Hajrović nije loš, čak bih razmišljao da ga ubacim u prvu..
Ovo oko priče Džeko i ostali protiv Hajrovića i tih ostalih nesuglasica ne bih se zakleo ni da ih nema, seljadija je to sve, ja bih se zakleo ko ne bi nikom ništa rekao (Ibišević, Begović, Mujdža..), ovi ostali mi svi nekako izgledaju ko takve ličnosti realno.. Džeko s kim ne ljetuje nije ni dobar sa njim, Spaha odavno glavni u svemu tome..
A ako je narušeno nabijem ih na kuurac sve redom, krenuvši od Dijamanta do Spahića, naravno ako su oni krivi!
Ako nije, nabijem sve ove koji pričaju da jeste. Ja ne znam, ali i ne isključujem tu opciju!
Ne odemo li ovaj put u Brazil stvarno neću pratiti više reprezentaciju, muka mi više da živce trošim na to.. I ovo se oko Brazila pretvorilo u jedan veliki seljakluk, pa čak i reklame za tariguz su počele pričat brazilskim, svi samo kenjaju o Brazilu, zgadila mi se ta riječ, a mi moramo još se kupat u znoju da odemo tamo.. Čak je i Heco na pijaci stavio veliki plakat "VOLIM TE BOSNO, IDEMO U BRAZIL"..
I ZATO PUŠIMO! I to momački..
Safet je uništio večeras utakmicu, sve živi kreativci, trčanje misaona imenica.
Vršajević u napadu solidan, iako je i ono bezveze, al eto od koga je dosta je, odbranu njegovu ne mogu komentarisat jer je nije ni igrao, kad mu uzmu loptu u napadu nema ga po 3 minute nazad, pa onda se rotira po ekipe, bičakčić ide na njegovu poziciju, Spaha na Bičakčićevu, a Medunjanin ili Sejo odjednom postaju štoperi..
I staviti Vršajevića da ti drži CIJELU DESNU STRANU je samoubistvo, pa i Mujdža nekad ima problema, a ne ova krampa. Napad očajan, Džeko i Ibišević se nisu vidjeli, ali realno nisu ni dobili lopte, sredina za plakat, Miske peglo loptu ko njegovu košulju Stefanija, Pjanić totalno loš.. Izmjene očaj, Višća i Stevanović su dva brza kuurca, ako mu je do brzine onda nek fino nađe nekog atletičara, isto će radit ko i ova dvojica. Višća mora otići u neki jači klub ako želi napredovati, Stevanović će uvijek ostati vječiti talenat.. BEZVEZE OBOJICA. Hajrović nije loš, čak bih razmišljao da ga ubacim u prvu..
Ovo oko priče Džeko i ostali protiv Hajrovića i tih ostalih nesuglasica ne bih se zakleo ni da ih nema, seljadija je to sve, ja bih se zakleo ko ne bi nikom ništa rekao (Ibišević, Begović, Mujdža..), ovi ostali mi svi nekako izgledaju ko takve ličnosti realno.. Džeko s kim ne ljetuje nije ni dobar sa njim, Spaha odavno glavni u svemu tome..
A ako je narušeno nabijem ih na kuurac sve redom, krenuvši od Dijamanta do Spahića, naravno ako su oni krivi!
Ako nije, nabijem sve ove koji pričaju da jeste. Ja ne znam, ali i ne isključujem tu opciju!
Dešava se, moramo se čupati kako znamo i umijemo. Mi i dalje imamo odličan rezultat u kvalifikacijama koji do sad nikada nismo imali. Moramo stisnuti do kraja i eto Brazila. Pa i jedna Njemačka kiksa, Holandija, Italija pa opet igraju do kraja i opet prođu. Nema šta sad da plačemo, potcijenili smo Slovake, dogodio nam se mali pad, ovo nam je prvi poraz i sad tek trebamo pokazati da smo jaki igrom kojom ćemo zadržati prvo mjesto. Slovaci neće lako pasti u Atini, i na to malo računajte a ne uvijek kao da je svaki kiks protiv nas. Možda nam ovaj poraz i ide na ruku, vidjet ćemo šta će nam ostatak kvalifikacija donijeti. Ne zalijećite se, ne lupajte gluposti ko jedan ograničeni novinarčić Baho, već malo stanite na loptu i sačekajte barem kraj kvalifikacija i nakon eventualnog neuspjeha navalite na Sušića i igrače.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Poraz u ne bas zgodno vrijeme, ali sta je tu je, idemo dalje, sanse su jos uvijek tu, jos uvijek je sve na nama. U Zilini ce biti tesko, jer smo vidjeli sinoc kako su Slovaci opasni i dobro organizovani, ali da su ranjivi do je definitivno. Moramo vise gristi, vise trcati, jer ovo sinoc nije uopste licilo na BH repku, koja po pravilu izgara na terenu i daje 100% svojih mogucnosti.
Idemo momci, samo jako, mozemo mi to.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mozemo i moramo !Omerbavarac je napisao/la:Poraz u ne bas zgodno vrijeme, ali sta je tu je, idemo dalje, sanse su jos uvijek tu, jos uvijek je sve na nama. U Zilini ce biti tesko, jer smo vidjeli sinoc kako su Slovaci opasni i dobro organizovani, ali da su ranjivi do je definitivno. Moramo vise gristi, vise trcati, jer ovo sinoc nije uopste licilo na BH repku, koja po pravilu izgara na terenu i daje 100% svojih mogucnosti.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Jesam razocaran, jesam tuzan, cak sam se sakrio i pustio koju suzu. Ne znam zasto, ali eto ono boli me.
Nemam koga kriviti. Osim Lulica, svi su bili slabi pa ono jbiga, sta ce covjek. Jedan je kreten zapalio Dzekin dres i postavio na fejsbuk, to mi je palo teze nego gubitak. Danas mi je pokazalo ko je navijac a ko nije. Smirio sam se i odoh uspavati djete pa cu leci. Utakmica je vec iza mene, samo mislim na Utorak, to se mora uzeti. Fak euforija, fak sve.
Nemam koga kriviti. Osim Lulica, svi su bili slabi pa ono jbiga, sta ce covjek. Jedan je kreten zapalio Dzekin dres i postavio na fejsbuk, to mi je palo teze nego gubitak. Danas mi je pokazalo ko je navijac a ko nije. Smirio sam se i odoh uspavati djete pa cu leci. Utakmica je vec iza mene, samo mislim na Utorak, to se mora uzeti. Fak euforija, fak sve.
AzRimiRzA je napisao/la:Jesam razocaran, jesam tuzan, cak sam se sakrio i pustio koju suzu. Ne znam zasto, ali eto ono boli me.
A kad ga zabije u utorak onda ce pisati status "Dzekooooo"" ..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
jako sam iznenađen ovim porazom... nepotrebno komplikovanije gotovog posla... može li mi neko reći s kim igramo preostale tekme i gdje?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Od sjaja do očaja, k'o i uvijek.I treba nam kad smo luda i euforična nacija kakve nema nigdje.Pa kakvih sam se komentara naslušao u kafiću večeras, ovaj forum je mila majka.
Jeste ovo Papetov poraz, slažem se, ali ima tu i još jedan konstantan problem, to je naša abnormalno kratka klupa.Povrijede se dva - tri igrača, odmah se mijenja komplet postava i mnogo je teže igrati.Bez krila smo igrali faktički, čitavu lijevu stranu drži Lulić, a čitavu desnu Vršajević (koji se trudio, al' jbg, da je neka klasa ne bi igrao u Hajduku), tako da su nam sve snage bile skoncetrisane u sredinu.
Miske i Pjanić pokušavali, Medunjanin jedva da je i pokušavao, tako da nam ni sredina nije fercerala.Što se napadača tiče, vrlo slabo.Džeko zatvoren maksimalno, u svakom trenutku dvojicu na leđima nosio, a Ibišević katastrofalan, nije lopte primio kako treba.Begović najbolji pojedinac bio jbt.Sad svom snagom u Žilini, moraju da pokažu karakter.
A što se tiče Bahe, sramotan potez.Bio mi je drag nekad jer sam ga gotivio k'o komentatora, al' ovo je odvratno.Daj Bože da dobijemo u Žilini, pa da mogu na miru da opletem po dušmanima reprezentacije, ovako mi oni nisu prioritet nikako.
Jeste ovo Papetov poraz, slažem se, ali ima tu i još jedan konstantan problem, to je naša abnormalno kratka klupa.Povrijede se dva - tri igrača, odmah se mijenja komplet postava i mnogo je teže igrati.Bez krila smo igrali faktički, čitavu lijevu stranu drži Lulić, a čitavu desnu Vršajević (koji se trudio, al' jbg, da je neka klasa ne bi igrao u Hajduku), tako da su nam sve snage bile skoncetrisane u sredinu.
Miske i Pjanić pokušavali, Medunjanin jedva da je i pokušavao, tako da nam ni sredina nije fercerala.Što se napadača tiče, vrlo slabo.Džeko zatvoren maksimalno, u svakom trenutku dvojicu na leđima nosio, a Ibišević katastrofalan, nije lopte primio kako treba.Begović najbolji pojedinac bio jbt.Sad svom snagom u Žilini, moraju da pokažu karakter.
A što se tiče Bahe, sramotan potez.Bio mi je drag nekad jer sam ga gotivio k'o komentatora, al' ovo je odvratno.Daj Bože da dobijemo u Žilini, pa da mogu na miru da opletem po dušmanima reprezentacije, ovako mi oni nisu prioritet nikako.
Zadnja izmjena: Shanks, dana/u 07 sep 2013, 02:02, ukupno mijenjano 1 put.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Treba sad smoci snage za revans, tesko ce biti igracima a i selektoru.
Ovo nam nije trebalo, ne shvatam kako su se igraci opustili.
Ovo nam nije trebalo, ne shvatam kako su se igraci opustili.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto je najgore, ovi Grci uvijek nekako na g.uzove dodju do bodova. Steta sto se barem jednom negdje nisu okliznuli a da to nije protiv nas.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
8. kolo: Slovačka - BiH (10 Septembra 2013)DANTES je napisao/la:jako sam iznenađen ovim porazom... nepotrebno komplikovanije gotovog posla... može li mi neko reći s kim igramo preostale tekme i gdje?
9. kolo: BiH - Lihtenštajn (11 Oktobra 2013)
10. kolo: Litvanija - BiH (15 Oktobra 2013)
Znaci nama samo pobjeda igra u utorak, a nadati se da nekom kiksu Grcke tesko.
Jedini im Slovaci nesto mogu mada cisto sumnjam.
Jedini im Slovaci nesto mogu mada cisto sumnjam.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ali s druge strane u svakoj od ove tri utakmice oni mogu kiksat, cak i protiv Lihtenstajna na svom.Omerbavarac je napisao/la:Sto je najgore, ovi Grci uvijek nekako na g.uzove dodju do bodova. Steta sto se barem jednom negdje nisu okliznuli a da to nije protiv nas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ne mogu ni da zamislim kako je sad ljudima koji ce ici u SLovacku kad smo se ovako popisani vratili sad kucama da nema pekara 24h crkli bi od tuge
šta je ovo? o čemu se radi? šta je BAho uradio?Shanks je napisao/la:A što se tiče Bahe, sramotan potez.Bio mi je drag nekad jer sam ga gotivio k'o komentatora, al' ovo je odvratno.Daj Bože da dobijemo u Žilini, pa da mogu na miru da opletem po dušmanima reprezentacije, ovako mi oni nisu prioritet nikako.
@anele hvala.... uuuuu boga mi zahebano.... ali može se to srediti..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Evo me tek sa utakmice.Sta reci,neutralan komentar bi bio sasvim zasluzena pobjeda Slovaka,u svakom momentu su znali sta hoce,prvo poluvrujeme su se branili i pred kraj vidjeli da mogu pobjediti,izdrzali 10 minuta ne kog pritiska u drugom i onda napali i pobjedili,potpuno zasluzeno.Ali ja nisam neutralan,ja sam navijac ove reprezentacije,vatreni,zagrizeni,do kosti,idem na skoro sve domace utakmice od njenog osnivanja,ja necu posteno zaspati do utorka,zbog koga?Zbog covjeka koji reprezentaciju vodi samo iz licnog interesa,zbog covjeka koji promijesao citavu formaciju koju igramo cijele kvalifikacije,koji nam je govorio da su svi zdravi da bi se na semaforu ukazalo ime Avdije Vrsajevica,kad sam vidio zaledio sam se,promijesalo me,sokirao sam se.Zbog covjeka koji je Lulica vratio na beka a Salihovica u vezni red sa jos 3 ista igraca zbog cega smo ostali i bez sredine i bez bokova.Zbog covjeka kojem je prva izmjena Visca,igrac koji igra drugu ligu Turske.Zbog covjeka koji Misimovica mjenja Stevanovicem,koji nije ni na klupi u Elceu.Puno godina trpim razne mesetare,majmune,amatere.Zasto je uradio sve ovo,je li mozda namjerno?Mislim da jeste,da mislim da je ovo uradio namjerno.Zasto?Tesko je precizno reci,licni interes da li njegov ili njegovog brata,svejedno.Neka ide u p.m.on i svi vi koji ga branite.Da,on i svi vi koji ga branite!!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa za nadati se da ce barem negdje prosuti bodove, nisu valjda tolika nafaka da do kraja sve dobiju iako imaju izuzetno lagan raspored.Cartman je napisao/la: Ali s druge strane u svakoj od ove tri utakmice oni mogu kiksat, cak i protiv Lihtenstajna na svom.
Sta cemo ako opet uletimo u baraz?
Poslije ovakve igre neznam sta covijek da kaze... Jednostavno, bili smo losi i bojim se da nas je kostala euforija... Prvi sam bio ubijedjen 100% da dobijamo ovu utakmicu, nisam stigao da se kladim a kladio bi se na nasu pobjedu... Glavu gore i zelim samo da u Zilini odigraju kako treba a rezultat nece izostati... Sretno Zmajevi....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.