BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

ibrakadabra
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la ibrakadabra » 07 sep 2013, 02:11

Elegant je napisao/la:Znaci nama samo pobjeda igra u utorak, a nadati se da nekom kiksu Grcke tesko.

Jedini im Slovaci nesto mogu mada cisto sumnjam.
Dobice njih Grci standardno 1-0 iz kontre posto ce slovaci vjerovatno biti bolji.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 07 sep 2013, 02:15

BenjooJutub je napisao/la:slika
@Dantes definitivno najgori mogući trenutak da se po internetu šire mahalske priče i potencira nesloga u reprezentaciji.Mogao je sačekati par dana da izgubimo i gore (pošto je očito ubijeđen u to) pa da onda oplete, ali jače je to od njega, morao je odmah da se*e.I on sebe naziva sportskim novinarom, pa mislim stvarno.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 sep 2013, 02:15

Sta reci, steta za poraz, pristupom i zalaganjem definitivno zasluzen poraz, vjerovatno smo zasluzili i vise od jednog gola ali isto tako je mogla jedna lopta da zavrsi i u golu Slovacke. Od gotovog posla smo napravili veresiju, ali sad je vrijeme da vidimo od kakvog smo materijala napravljeni i koliko zaista vrijedimo.
Nece bit velikih korekcija jer realno i ne mozemo izvest mnogo jaci sastav od ovog vecerasnjeg, morat cemo rijesit desnog beka, i tu ce vjerovatno upast Mujdza. Od ostalih bi jedino Hajrovic mogao konkurisat za sastav mada bi u tom slucaju bio i odredjeni rizik, jer nije odavno sa ekipom.

Nekako sam siguran u trijumf u Slovackoj, tesko mozemo ponovit ovako losu i bezidejnu utakmicu, a i Slovacka je mislim veceras otkirla sve karte i nemaju s cim iznenadit u Slovackoj. Jedino mogu bit ofanzivniji, a u tom slucaju bi ostavili prostora za nase majstore u napadu.

Samo hrabro, onako kako se igralo u Parizu, Lisabonu, Bjelorusiji, nismo mi rekli posljednju rijec veceras.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 sep 2013, 02:16

Valjda je jutro pametnije od noci, nismo ovo sebi trebali dozvolit.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 sep 2013, 02:19

mi smo nedvojbeno jači od Slovaka .. ako u utorak pokažemo izdanje kao u dosadašnjim kvalama, pobjeda je neminovnost .. ovo večeras, tj. sinoć smo sami sebe pobjedili, dugo nisam gledao lošiju tekmu repke
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 sep 2013, 02:20

Ma, ko yebe Bahu. Ko da je on sad neki bitan faktor... Jos jedan lik sa fejsa, koji je iznio svoje misljnje.

Opcije za utorak:

Poraz- neugodno, priblizava se Slovacka na bod ali i ima strasan motiv da u Grckoj napravi rezultat i njih zezne
Remi- grci nas prestizu, ne ovisimo sami o sebi, vec o slovacima i njihovoj utakmici dole
Pobjeda- 95% Brazil
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 sep 2013, 02:25

,a jel neko primjetio da je smao Ibisevic pozdravio HAjrovica nakon onog izborenog slobodng udarca ostali Pjanic,Salihovic nista iako su uzeli da izvedu taj udarac ne zelim da potenciram tu pricu o kojoj govori BAho oko doceka Hajrovica nego spominjem detalj sa utakmice..

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 sep 2013, 02:27

J...ga sad nek pokažu zube u utorak,i ovo će večeras biti samo ružno sjećanje.A i Bahi bi bolje bilo da se drži svoje profesije tj. tv komentator kao da se on razumije u trenerski posao,lik je dobar komentator ali je velika 0 kao čovjek.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 07 sep 2013, 02:34

velez_mostar je napisao/la:
ronweasley je napisao/la:@velez_mostar

Nije bitno šta je Baho rekao, nego KAD je to rekao. Totalno pogrešan timing, totalno krivi trenutak za ovakvo nešto. Najgori mogući-
Sta treba, sutjeti???Pa, druze, uvijek sutimo, i pusi.mo kur.ac svima, od politike, ekonomije, svega..ovaj narod je napacen, i jako mu treba ispusni ventil u vidu plasmana na SP, i na svakom koraku treba davati do znanja da nismo zadovoljni, makar na ovaj nacin startali.

Pogledaj nam, molim te, molim i ostale, strucnog tima, Baljic, Piplica, onaj Srbin, i Susic..pa, jeb.emu zivot zna li iko tu koji je glavni grad Austrije???Zna li neko sta je prva palatalizacija??Budimo realni i ozbiljni, Susica je angazirao kriminalcic koji je urinirao po Savezu, i uzimao pare preko ledja napacenog naroda, a ovaj je skupio grupu retardiranih likova koji se ne znaju potpisati, i u citavoj prici zajedno sa reprezentativcima drk.aju **** po javnosti, kako to nije jasno svima???I Baho je u pravu, i u pravom trenu je to napisao!
Da li treba da šutimo? NE.

Da li treba da se strpimo sada i da šutimo dok se ne završi utakmica u utorak? DA

To je sva mudrost jarane. U redu je iznijeti prljavi veš s vremena na vrijeme, ali NEMOJ TO RADITI SADA. E to ja zamjeram Bahi. Ne što je ovo napisao, nego mu zamjeram KAD je odlučio da to napiše.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 07 sep 2013, 02:40

Steta... ;((
Nisam gledao utakmicu (pratio sam tekstualni prenos). U prenosu iskreno nista nisam primetio da se povoljno desilo po Bosnu, u fudbalskom smislu. Po pocetnom sastavu sam uocio da Safet u timu nema klasicnu 6icu i nije je imao do ulaska Hajrovica. Hajrovica sam licno ocekivao od starta, jer momak je stvarno borac i igra do zadnje minute. Gledao sam ga u mecevima GC sa Lionom (kvalif. LP) i kasnije Fiorentinom (LE). U formi je i moze da podjednako dobro igra defanzivnog veznog (6ica), klasicnog veznjaka i krilo. Sutira podjednako dobro sa obe noge (sto je retkost danas)... Veceras je previse supljine bilo upravo na toj poziciji. No, nije samo to, ima i to da momci mozda nisu jednostavno imali svoj dan i ova varijanta je najprihvatljivija za navijace i simpatizere Bosne, te nada da im se ovakava noc u Zilini nece ponoviti.
Licno sam komentarisao kada je Safet objavio spisak da njegova retorika i opustenost mi se ne svidjaju (govorim o pres konferenciji): Na pitanje prisutnog novinara gde vidi Hajrovica? Safet zu smesak kaze na klupu za rezerve... Safet je isto objasnjavajuci Slovacima sa istog presa okurazio Slovake, a olabavio svoje igrace... Govorio je kao da je najokoreliji navijac Slovaceke i svodio njihovu racunicu "ja da sam trener Slovaka, igrao bih na pobedu i tome slicno"... Ma citav tim je (po izjavama uoci meca) vec upisao tri boda i razmisljao o toplom Brazilu. Kao i najveci deo navijaca. Mozda je ovo i dobro. Otvorice se oci mnogima.
Sto se spekulacija tice u vezi Hajrovica: Ne znam koliko su tacne, ali ne iskljucujem da nesto i ima. Nas mentalitet je vrlo zaguljen i tesko se prelazi i preko sitnica. Ovaj mali je dobro bio Dzeku zakacio preko tvitera i fb-a, ali i u svajcarskim novinama... Mozda su neki igraci kivni na savez i trenera sto su "izdajnika" dovukli u repku. U ovu spekulaciju licno ne zelim da verujem...
Ocekujem da se lepo momci naspavaju i da odu u Zilini da iskidaju Slovake, jer Bosna je real za frtalj bolja od njih. Taktika je presudna u ovim mecevima... Safet ako opet zakaze, bice na kraju upitna i druga pozicija.
Srecno i hrabro, Zmajevi!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 07 sep 2013, 02:43

Slovaci nas ubili u skok igri. Neznam da smo i jedan duel dobili a opet konstantno smo isli na ubacivanja iako je bilo ocigledno da ne ide. Slovaci su zabili gol vjerujem da ni sami ne znaju kako. Frljoka se odbila od Spahe i usla. Nije strasno sto smo primili gol ali je jako zabrinjavajuce da sa ovakvim napadacima smo imali samo 2 udarca na gol.

Negativa:
Miske zakazao totalno. Vidi se da zna i da je majstor ali nemoze se vise, godine su prirasle. Pravo je tromo izgledao. Dzeko i Vedo totalno odsjeceni. Vrsajevic prolazan naprijed a pozada katastrofa. Visca bez glave i repa. Stevanovic totalno van forme. Salihovic se trudio ali i on je daleko od stare forme. Pape potpuno promasio sa postavkom igre kao i sa forsiranjem igraca koji niti su u formi niti su sta i pokazali u prijasnjim utakmicama (Vrsajevic i Visca)

Nako:
Hajrovic pokazao da nesto zna ali prekratko igrao da bi se mogao jasnije ocjeniti. Pjanic isto solidan ali bez finisa.
Bicakcic imao par nesigurnih vracanja ali shodno okolnostima bolji nego proslu utakmicu. Medo solidan u prvom, u drugom izgubljen.

Pozitiva:
Lula danas definitivno najbolji, cupao na svim stranama. Begovic nas spasio i veceg poraza. Kod gola nista nije mogao, jednostavno nije imao srece. Spaha i pored toga sto je prakticno "skrivio" gol ipak najjaci u odbrani.

Sve pocinje da smrdi na baraz.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 07 sep 2013, 03:04

Realno, trebali smo zijaniti 0:3. Dobro smo prosli. A sad ne znam koliko se je pametno uzdat u neki spektakularan rezultat u Zilini, kad je Pape najavio istu postavku.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 sep 2013, 03:26

Hajrovic je i veceras u par navrata pokazao da je znalac, on mora igrati od prve minute..U Zilini igrati sa JEDNIM napadacem, kao u Francuskoj, u vezni red koncentrirati igrace, i dominirati u posjedu.

4-5-1, Salihovic, Bicakcic, Spahic, Mujdza...2 igraca ispred zadnje linije Medunjanin, Rahimic...ispred njih Pjanic, desno Hajrovic, lijevo Lulic, i u napadu Dzeko!
Jedino tako, i nikako drugacije...tako imamo i prekid protivnickog napada, i dobre krilne napadace, i mnostvo centarsuteva na Dzeku, i pravog playmakera koji se ne mora jeb.avat' sa sjenom koja se zove trudni Misimovic.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 sep 2013, 03:27

Ovi sto prozivaju Susica sto je rekao da nece mjenjati tim za revans samo pokazuju da se ne razumiju u kompleksnost fudbalske igre. Promjena ce naravno biti, na primjer Mujdza bi trebao biti spreman za revans. Eto jedna sigurna promjena, iako je Susic rekao da ih nece biti. Ha, kako to? Naravno da nece otvoreno kritikovati igrace pred medijima, sta je trebao reci "promjenicu ove koji su bili slabi". Daleko bi tako dogurali...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 sep 2013, 03:43

http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzeko-mo ... ini/113177

Ja ruku smijem dati da razlog danasnjeg poraza nije sva ta hajka oko Hajrovica, kao i da ga bilo ko u repci lose tretira, mada je to i zasluzio ali nasi momci nisu takvi. Pa momak je ko neodlucna mlada, hoce s jednom gujicom na dvije stolice. Sine ne ide to tako. Morat ce se vise truditi na terenu od ostalih da dokaze da je Bosna zaista njegov izbor. Iako meni je i danas kad je usao dobar bio i smatram da bi iducu trebao cak i poceti umjesto Misketa jer Miske je danas pokazao da vise ne moze. Dobar je on kao dzoker sa klupe al da on nosi nasu igru na svojim ledjima, ne ide brate. Pjana se danas morao previse vracati nazad tako da se i on istrosio iako je ona iz slobodnjaka zamalo usla. :) Haris solidan danas ali i on se previse trosio u odbrani tako da nije nesto spektakularno mogao napraviti prema naprijed. Imao je onu jednu sansu kad je pucao i lopta zakacila Vedu ja mislim i odbila se od njga. Beg danas begovski, Spaha kapitenski. Bicakcic se vidi da je jako borben. Ima jos treme, mlad je momak ali definitivno veliki potencijal i bice samo bolji. Lula danas pretrco za sve ostale na terenu . Malo su ga centarsutevi zezali al hajde bice i to. Avdija-no comment. Trci on trudi se ali brate nesto konkretno da napravi-tesko. Dzeko i Vedo danas jednostavno odsjeceni. Nisu imali upotrjebljivih lopti a i ono sto su imali Slovaci su to rjesavali bez vecih poteskoca. Dzeko se vracao nesto pokusavao al nije islo. Izmjena sto se tice Steva je fakat van forme. Zao mi momka potencijal je ali mora u klubu vise igrati da bi usao u formu. Visca isto nista spektakularno nije pokazao. Za Izeta sam rekao vec. Seju sam namjerno za kraj ostavio. Meni je totalno nejasno sta se sa tim momkom desava. On nije ni u f od forme. Brate ja ne pamtim kad je taj momak odigrao dobru tekmu za repku. Licno mislim da je zbog kluba gdje igra. Hofenhajm jednostavno nije jak klub i samim tim ni Sejo nema jakih tekmi u nogama. Da igraju oni u Bundesligi, ali taj Hofenhajm i toj Bundesligi sluzi kao kanta za nabijanje golrazlike. Za nadati se da ce se Sejo razhavizati i doci sebi jer je danas bio blago receno katastrofalan. Zao mi ga je jer je fin momak i realno bilo koji nas igrac kad se nade u takvoj situaciji bude mi ga zao. Bice to bolje. Danas nije bio nas dan ali uvjeren sam da ce nas vec u utorak ponovo obradovati. Svjesni su sta su uradili sto je najvaznije i htjece da se iskupe za ovo danas. 8-)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Piotr
Kontakt:

Post Postao/la Piotr » 07 sep 2013, 04:17

Kako može Steva koji u zadnja 2 kola u Primeri nije bio ni na klupi Elchea imati prednost u odnosu na Hajrovića? Kako je Višća, igrač turskog II-ligaša prvi džoker s klupe? Kako se već II ciklus kvalifikacija zaredom ignoriše opcija III napadača, a Vedo i Džeko postavljaju u nedodirljivu poziciju, bez obzira kakve partije pružali? Ni na čemu se, ali baš ni na čemu men's' čini nije od Latvije radilo osim na napuhivanju vlastitog ega i uljuljkivanju da smo završili posao. Ovako ga samo možemo zagovnati, u našem starom i dobro poznatom stilu :roll:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 sep 2013, 04:17

Kakav Hofenhajm za nabijanje u BUndesligi igrali su odlicno na pocetku sezone do poraza od Stutgarta zadnji vikend nego Sejo je sav pogubljen i crveni je dobio zbog bezobrazluka danas nije uspio da primiri lopte na sredini i naprimjer kad dodaje loptu na stranu sav se zaokrene tijelom ljudi procitaju i presjeku,a centarsutevi i u LAtviji su bili iz neba lopta pada..

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 sep 2013, 04:21

Veceras je i HUSejnovic mogao uci u igru zasto VIsca zasto Stevanovic,a treba nam organizator igre..
Hajrovic je za kratko vrijeme pokazao da trenutno igra bolje od gore pomenute dvojice jest da imao je jedno pogresno dodavanje na desnu stranu..

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 sep 2013, 04:25

zgembo89 je napisao/la:Kakav Hofenhajm za nabijanje u BUndesligi igrali su odlicno na pocetku sezone do poraza od Stutgarta zadnji vikend nego Sejo je sav pogubljen i crveni je dobio zbog bezobrazluka danas nije uspio da primiri lopte na sredini i naprimjer kad dodaje loptu na stranu sav se zaokrene tijelom ljudi procitaju i presjeku,a centarsutevi i u LAtviji su bili iz neba lopta pada..
Da na pocetku a proslu sezonu su spasavali gu.ove u zadnjoj tekmi da ne ispadnu. Ne branim ja Seju. Da igras u najgorem klubu na dunjaluku ti ako si klasa, klasa si. Jednostavno njemu se u glavi nesto desava a sta je to nesto ja iskreno ne znam.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 07 sep 2013, 04:31

Mene je sramota djeliti ovaj forum sa likovima koji na ovakav nacin vrijedjaju igrace,strucni stab..
Kako vas samo nije SRAMOTA,ako uopste znate i sta to znaci...imate li ikakav kucni odgoj i vaspitanje...
VI ste najgore sto BiH ima,gore od VAS ne postoji...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.