Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la DonCorleone » 31 avg 2013, 20:36

Sve stoji sto sam ovde napisao i prije dvije nedelje. Naprijed nisu ucinkoviti dovoljno za opstanak, pozadi vise nego spremni za ispadanje. Bicakcic ako ne pokaze izuzetan kvalitetan i ne bude odskakao iz sivila, vraca se nazad odakle je i dosao i onda valja opet sve iz pocetka.

Bori se Ermine...nece biti lako. Za Slovacku ga ne bi stavljao na stopera, njegovo samopouzdanje ne moze biti nikako zadovoljavajuce.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 avg 2013, 20:44

DonCorleone je napisao/la:Sve stoji sto sam ovde napisao i prije dvije nedelje. Naprijed nisu ucinkoviti dovoljno za opstanak, pozadi vise nego spremni za ispadanje. Bicakcic ako ne pokaze izuzetan kvalitetan i ne bude odskakao iz sivila, vraca se nazad odakle je i dosao i onda valja opet sve iz pocetka.

Bori se Ermine...nece biti lako. Za Slovacku ga ne bi stavljao na stopera, njegovo samopouzdanje ne moze biti nikako zadovoljavajuce.
Koga ce stavit? Pandzu bez kluba ili Sunjica bez brzine? Zukanovic i Vranjes su povrijedjeni tako da je Bicakcic jedina opcija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 31 avg 2013, 20:51

Cartman je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Sve stoji sto sam ovde napisao i prije dvije nedelje. Naprijed nisu ucinkoviti dovoljno za opstanak, pozadi vise nego spremni za ispadanje. Bicakcic ako ne pokaze izuzetan kvalitetan i ne bude odskakao iz sivila, vraca se nazad odakle je i dosao i onda valja opet sve iz pocetka.

Koga ce stavit? Pandzu bez kluba ili Sunjica bez brzine? Zukanovic i Vranjes su povrijedjeni tako da je Bicakcic jedina opcija.
Nista onda ce igrati, ja zaboravi da se Zukan povrijedi...joj uzasa.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 31 avg 2013, 21:21

Bice ba dobro, dzabe se sikirate (to sad govorim a kad bude tekma, na iglama k'o i svako :lol: ). Mislim da cemo odraditi sve kako treba aBd. Na nas ima velik uticaj situacija u klubu, kao danas sa Dzekom, ali nasi su momci, znaju se i slazu se i to je nesto sto nijedan klub nema.... to ima samo u reprezentacijama i jos pozele da se druze. Bice to sve OK.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 31 avg 2013, 23:13

Sta klupa,tribine.Sunjic unutra :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 sep 2013, 23:42

**** teska,na glavu ispado Spaha za dvojicu morao igrati,ako je Vrsajevic dobio 1 ovaj 0 treba da dobije,**** onoga ko tebi papire dade toliko od mene za najgoreg igraca veceras
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 sep 2013, 23:43

Solomon uopšte nije loš, ali šta ćeš kad mora sa Vršajevićem pokrivati desnu stranu .. ne znam šta je zajebao večeras :?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 06 sep 2013, 23:46

Ima li barem jedan igrac u reprezentaciji a da mu Vrsajevic ne kvari utisak,igru?
Kada bi neko spomenuo fizioterapeuta da ne valja ja mislim odmah bi se neko javio i okrivio Vrsajevica.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 sep 2013, 23:47

Ne znam, u ova dva meča me nije kupio. No, mlad je i ima tu prostora za napredak. U ovom trenutku ga vidim tek kao četvrtog stopera ekipe (Spahić, Vranješ, Zuka, Bičakčić). Sad, vjerujem da bi večeras i on izgledao bolje da je desno bio Mujdža, a da je umjesto Medunjanina (ili umjesto Misketa) bio Rahimić/Zahirović. Manje bi ekipa bila na udaru, što bi mu sigurno pomoglo da bude sigurniji i da ne ispada u svim mogućim i nemogućim situacijama.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 sep 2013, 00:30

Monolog je napisao/la:Ne znam, u ova dva meča me nije kupio. No, mlad je i ima tu prostora za napredak. U ovom trenutku ga vidim tek kao četvrtog stopera ekipe (Spahić, Vranješ, Zuka, Bičakčić). Sad, vjerujem da bi večeras i on izgledao bolje da je desno bio Mujdža, a da je umjesto Medunjanina (ili umjesto Misketa) bio Rahimić/Zahirović. Manje bi ekipa bila na udaru, što bi mu sigurno pomoglo da bude sigurniji i da ne ispada u svim mogućim i nemogućim situacijama.
slazem se! Salihovica treba vratiti da igra na beku a ne u vezi,tu staviti Rahimica,a izbaciti Misimovica ili Medunjanina,i vratiti Mujdzu jer nam je od nezamjenjiv,dakle ekipa kao u Latviji neka igra u Zilini i mozemo se necemu nadati,ali bice tesko,psihicki smo unisteni.....Bicakcic je bio solidan,ali je nesiguran i cesto vraca loptu golmanu a mi jurimo u napad,on je jednostavno ne smije iznijeti iz svoje polovine kao sto radi Spahic,i u svom klubu isto igra,dakle ima on jos puno prostora za napredovanje,ali mlad je nadoce valjda...sve u svemu veceras je bio solidan,nista posebno...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 07 sep 2013, 00:36

Ohladite malo...Momak je mlad i nikada nije igrao ovako vazne utakmice i u ovako jakoj konkurenciji...Kvalifikacione utakmice nikada nije lagano igrati,.ma ko bio protivnik.Sa sezonom u Bundesu i dodatnim iskustvom ovdje,samo moze napredovati. ;)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 sep 2013, 00:36

Pozdrav od novog forumasa. Sto se Bicakcica tice, ne znam da li smo gledali istu utakmicu pa toliko navaljujete i izmisljate greske, ne znam sta je svrha izmisljanja gresaka reprezentativcima, momak je samo jednom "podletio" pod loptu nakon zaista majstorskog pasa Hamsika, ostalo je odigrao na nivou veceras, nije grjesio, nismo primili gol iz njegove greske, nije svojom greskom napravio priliku protivniku. Jedino sto zamjeram i njemu i Spahicu je sto su veceras OBOJICA izgubili svaki visinski duel sa njihovim napadacem, jos je pritom momak drzao cjelu desnu stranu, jer se inzinjer Vrsajevic veceras pretplatio na napad. Inace je odbrana odigrala korektno obzirom da nije bilo zadnjeg veznog i da su se slovaci setali u tranziciji do nasih 20 metara, bez velikih problema. Po meni Bicakcicu, ali i citavoj odbrani, prolazna ocjena.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2013, 02:33

Jos uvijek je zelen za reprezentativne utakmice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 07 sep 2013, 02:36

Solidan,imao nekoliko gresaka,jednu ozbiljnu kad je pustio igraca iza ledja nakon centarsuta,sreca nije dao gol.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 07 sep 2013, 06:37

Miske10 je napisao/la:Solidan,imao nekoliko gresaka,jednu ozbiljnu kad je pustio igraca iza ledja nakon centarsuta,sreca nije dao gol.
auuu dobro se sjećam toga, sva sreća da ono nije realizirano od Slovaka.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2013, 06:42

Bicakcic je imao dvije vrlo teske prve utakmice, odbrana je bila totalni haos u obe utakmice. Za to nije on kriv, nego selektor. Sasvim solidno je odigrao. Bio je haos u nasoj odbrani od prve minute i bilo je spasavaj sta mozes. Da su nam stopere igrali Thiago Silva i Vidic sinoc opet bi bilo problema.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 sep 2013, 09:09

ne znam zašto pojedini pišu kako se ermin boji povući loptu u napad kao spaha , on je to upravo i radio sinoć .. mnogo puta je povlačio loptu kroz sredinu i koristio brzinu , te išao na neki centaršut ..

emir_

Post Postao/la emir_ » 07 sep 2013, 09:17

Bičo je bio naš najbolji igrač sigurno, uz Begovića jedini za prolaza!
4-IN-A-ROW

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 sep 2013, 22:25

Danas fantasticno odradio svoj posao.

Imamo novog Spahica 8-)
Visca el Barça ! Mes que un club !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 sep 2013, 22:33

Maestralan u drugom. Ima muda.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 23 gosta.