BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

kokakolas
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la kokakolas » 07 sep 2013, 04:37

Svašta se nam je nešto nakupilo... Od euforije poslije koje su nas Slovaci spustili na zemlju, kratke klupe, deficita na pojedinim pozicijama kao što su lijevi bek i zadnji vezni, bisera selektorovih, lutanja po oblacima pojedinih igrača... Nadam se da će ovo sve dobro završiti, jer momentum kakav imamo sada niti smo ga imali, niti ćemo ga imati još dugo.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 07 sep 2013, 05:05

Ova Slovacka je smijesan tim, pa onda se treba zamislit kakvi smo mi, ako mi nismo od njih kvalitetniji nemojte ni ic u Brazil, pa da ko na kosarci prodjemo na prvenstvu
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2013, 06:44

Treba ovu blamazu zaboravit odma i okrenut se Zilini. Zahirovic ili Rahimic moraju u prvu postavu, i to je najvaznije. To ce nas pojacat i u odbrani i u napadu, u kakvoj god formi oni bili. Trebaju sad nasi igraci pokazat da su zaista zmajevi i borci, ako pobjede u Slovackoj dokazat ce da imaju veliki moral. Ako ne...

I najveci test u karijeri Susica ce ovo bit. Mora sa taktikom pogodit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 07 sep 2013, 07:11

polakše s osudama, kuknjavom i predajom. još su 3 utakmice do kraja. kiksovi su normala u fuci. izuzev 4-5 najboljih svi ostali ponekad useru, recimo jučer su to bili švica i češka. šta ste vi očekivali šetnju kroz skupinu?
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 sep 2013, 07:35

calcio je napisao/la:Ovi sto prozivaju Susica sto je rekao da nece mjenjati tim za revans samo pokazuju da se ne razumiju u kompleksnost fudbalske igre. Promjena ce naravno biti, na primjer Mujdza bi trebao biti spreman za revans. Eto jedna sigurna promjena, iako je Susic rekao da ih nece biti. Ha, kako to? Naravno da nece otvoreno kritikovati igrace pred medijima, sta je trebao reci "promjenicu ove koji su bili slabi". Daleko bi tako dogurali...
Bravo. Sigurno nece reci eh zamijenit cu Avdiju, zamijenit cu Misketa, zamijenit cu nekog 5-og. Sigurno je da nece na sva zvona objavljivati sastav u kojem cemo igrati, jer i njega je ovaj poraz spustio na zemlji i siguran sam da ce biti drugacija priprema za utorak. Ne treba biti jaranskih odnosa selektora i igraca, jer se to u vecini slucajeva obije o glavu. Treba biti kritican prema njima, ali ne po medijima, nego kada budu imali trening, treba ih spustiti na zemlju. Pape nije Ferguson, ali nije ni neki forumas, jer se neki izjednacavaju sa selektorom i govore da bi oni izveli bolji sastav. Sinoc smo svi zakazali, od selektora, preko ostatka strucnog staba, pa do igraca, pa cak bih rekao i navijaci su bili smuseni. Slovacka je odigrala jako dobru tekmu i nije ekipa za nabijanje statistike, ma ko to na forumu mislio. Ljudi imaju jako dobar tim i ocigledno im je godila smjena trenera.

Neki pricaju da je Hajrovic pokazao da treba igrati u prvih 11. Covjek je imao 4 kontakta s loptom, 3 puta je pogrijesio, jednom je faul iznudio. Ako je to za prvih 11 repke, onda Adnan Zahirovic treba da ima zacementirano mjesto u prvih 11 narednih 10 godina, a pogotovo neki ostali igraci tipa Spaha, Dzeko, Vedo, Pjanke itd.

Sto se tice Bahe, ako je Izet problem, ocigledno je sada jasno navijacima zasto se ne smije uvoditi mnogo novih igraca dok su kvalifikacije u toku. Zbog toga je Pape to i izbjegavao, zato je i zvao vazda iste igraci i kada su imali klub i kada nisu imali, da se ne bi narusavala ta harmonija u timu. Stevanovic i Visca su dobili vise minuta upravo zbog toga, jer koliko toliko poznaju nas tim bolje od Hajrovica.

Takodjer mi se ne svidja sto se mahala umijesala u reprezentaciju, a ovaj post Bahe je dokaz tome. Nadam se da ce Pape rastjerati sve to, kao sto je bio slucaj kada je tek dosao. Novinarima takodjer treba zabraniti pristup reprezentaciji, ako treba i sudskim nalogom zabrana priblizavanja mjestu gdje se nalazi reprezentacija na 5 kilometara.

U Slovacku idemo po pobjedu, VOLIM TE BOSNO!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 07 sep 2013, 07:39

Poslije prespavane noći sada je bolje ali mogu reć da sam sinoć jedva zaspao razmišljajući o sljedećoj tekmi.Mislim da onako loše nemožemo odigrat samo može bolje .Kad je onako loša Grčka pobijedila ih i to u gostima možemo i mi vala ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 sep 2013, 07:50

kiks je morao kad tad doći u kvalifikacijama , jer realno mi ne možemo pobijediti sve do kraja , jedino što nam preostaje je da probamo pobijediti sve do kraja .. a ako ne možemo / ne budemo mogli to , onda ni ne zaslužujemo ići direktno na SP .

ona igra na terenu , ne znam šta je ono , jel se može nazvati igrom .. mi smo skoro uvijek ostavljali prostor slovacima po njihovoj lijevoj strani tako da su neometano napadali , imamo sreće što smo samo primili jedan gol.

begović - super odigrao utakmicu , branio je sve što je mogao , onaj šut nije ni mogao odbraniti jer ga je prevarila odbijena lopta nažalost ..

spahić - bez obzira što je donekle "kriv" za gol (slučajnost potpuna) , standardno najbolji u odbrani , ne znam šta bismo mi bez njega ..

bičakčić - niti loš ni predobar . imao je onaj jedan opasan šut glavom nakon kornera , imao je nekih stvarno finih poteza u defanzivi , ali je imao i ono jedno nesigurno dodavanje .. nažalost , najveći problem je što je uvijek morao da zatvara našu kompletnu desnu stranu jer bi vršajević odlutao ko zna gdje ili bi ispao jednostavno ..

salihović - loš , boji se povesti loptu . ne znam ZAŠTO se ovom čovjeku daje da izvodi prekide , pa lik ne zna poslati tačan centaršut da si pita . glavni cilj mu je da prebaci onu ogradu iznad gola pa hop lopta u navijače . a boga mi , ni iz slobodnjaka nije jako dugo išta zabio , samo je uvijek nabije previsoko .

vršajević - momka ne treba previše napadati , jer je uradio u granicama svojih mogućnosti . u odbrani katastrofa , uvijek je puhalo po njegovoj strani , jest trčao ko konj i trudio se al' ne zna brate dragi . u napadu je imao 2-3 dobra prodora , ali sve završio lošim centaršutevima .. istina i ti prodori su se uglavnom zasnivali na onu "gurni loptu i probaj pretrčat igrača" . ne treba ga gnjaviti sada , jer momak se , za razliku od recimo misketa , zapravo trudio na terenu .

medunjanin - ah , nekako se utopio u "sivilo veznog reda" , to jest , nije mogao previše odskakati od pjanića i misimovića kada su isti kvarili igru . imao je nekih fenomenalnih poteza , kao ono kada je jednom loptu iz zraka poslao petom tačno na nogu pjaniću ja mislim , jako je dobro smirivao lopte koje su slali slovaci prema našem golu , te je dobro prelazio u napad . ali , nije bio dovoljno dobar u defanzivi jednostavno .

misimović - e ovo je potpuno druga priča . zanemarit ću to što igra u kineskoj ligi , ali čovjek ponovo ima viška kila i to je iz aviona vidljivo . ne trči , užasno je spor , kada primi loptu jednostavno glumi nekog ronaldinha , okreće se , ležerno traži nekoga za pas , umjesto da ubrzava tu igru . najveći problem je što se NE TRUDI na terenu .

pjanić - ma .. jednostavno , vidi se da zna nešto uraditi , imao je prelijepih solo akcija ali kao da se boji potegnuti nego pokušava neke akcije u stilu barcelone a zna da ne možemo to jer su slovaci igrali toliko zgusnutu odbranu . trčao je koliko je mogao , ali se nije snalazio sa misketom i medunjaninom na terenu .

lulić - najbolji igrač cijelu utakmicu . odigrao skoro pa kao u rumuniji u zenici 2011 .. jednostavno , konstantno je otvarao tu desnu stranu slovaka , prodirao , imao nekih sjajnih driblinga koji mu često ne uspijevaju .. i pred kraj utakmice , i na desnoj strani je dobro odigrao . međutim , najveći problem mu je to , što , nijedan centaršut nije uspio uputiti precizno , ni lijevom ni desnom nogom .

ibišević - ništa nije uradio . jedini plus mu je to što je trčao za dvojicu , ali šta mu je to bitno kada se nije vidio na terenu .

džeko - katastrofa . ponaša se kao neka diva na terenu , šetka se okolo , a škrtel ga strpao u džep , ovako nešto nisam vidio od one utakmice u baražu kada ga je pepe pojeo u svakom duelu . nit trči , nit se trudi , nit pokušava nešto sam nego samo čeka neki pas koji očito neće doć . ako je kasnio zbog nekih privatnih problema , nemoj da te sada ti privatni problemi i sputavaju da igraš .

izmjene :
kao prvo , ne znam zašto sušić misli da će mu višća koji igra u drugoj turskoj ligi i stevanović koji sjedi na tribinama elchea donijeti prevagu u ovakvoj utakmici . cijelo drugo poluvrijeme kukam "daj hajrovića .. daj hajrovića.. " ali neka on njega uvodi u 80-toj minuti .

višća - nije se vidio na terenu , tako da ga i ne mogu ocijeniti . ali sigurno to znači da nije obavio svoj posao .

stevanović - isto kao i za višću . imao je jednu priliku kada je baš imao prostora za šut , a on nešto kao da se boji opaliti , nešto pokušava dodati i usere cijelu akciju .

hajrović - za malo vremena što je igrao , (s obzirom da u tih zadnjih 10 minuta nije bilo dovoljno vremena da se organizuju neki napadi , jer su slovaci krali vrijeme , odugovlačili svoje napade i sl.) , uspio je pokazati klasu . par puta je sjajno otvorio prostor , izborio je i onaj faul pred kraj utakmice .. definitivno treba početi u žilini . momak jednostavno se ne boji potegnuti iz daljine , a to je ono što nam je najviše trebalo cijelu utakmicu .

e sada , što se tiče ovih navoda kako neki imaju probleme sa hajrovićem ... ako je istina - pa onda je to TOTALNA sramota . tipični bošnje , ne mogu preć oko sitnice , e sada , ako je u pitanju džeko , a mislim da jeste , onda nek se stidi . šta god da je on uradio za reprezentaciju , šta on misli ko je , da on treba da se pita koga će selektor pozvati ?
primjetio sam i da kod onog slobodnog udarca izet je samo otišao i prepustio da miralem izvede slobodnjak , iako bi odande vrlo lako i on mogao šutati (u grasshopperu jako često šuta iz onih pozicija) .. ne znam kakvo je to sputavanje tek pristiglog igrača u reprezentaciju , ali o čemu god da se radi , apsolutno NIJE lijepo niti kulturno .

--------------------begović------------------
mujdža-------bičakčić--spahić----salihović
-------------------rahimić---------------------
--hajrović---------pjanić-----------lulić-----
-------------ibišević----džeko--------------

ovo je formacija kakva ja mislim da je optimalna , kako god bilo , miske ide na klupu , nažalost i medunjanin mora ići , samo iz razloga da imamo PRAVOG zadnjeg veznog na terenu , što je rahimić . ovako se ostavlja mnogo slobode u veznom redu pjaniću , što mislim da on MORA iskoristiti jer on to zna .. rahimić sigurno neće ići naprijed , lulić i hajrović su zaduženi za krila , tako da ne bi trebalo biti medunjanina i misketa da smetaju pjaniću .

ali naravno da sušić ovo neće izvesti , nego će izvesti onu standardnu , pjanić desno , miske sredina , lulić lijevo a pozadi rahimić .. valjda će ovaj put to uspjeti ..

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 sep 2013, 07:58

viKK je napisao/la:kiks je morao kad tad doći u kvalifikacijama , jer realno mi ne možemo pobijediti sve do kraja , jedino što nam preostaje je da probamo pobijediti sve do kraja .. a ako ne možemo / ne budemo mogli to , onda ni ne zaslužujemo ići direktno na SP .

ona igra na terenu , ne znam šta je ono , jel se može nazvati igrom .. mi smo skoro uvijek ostavljali prostor slovacima po njihovoj lijevoj strani tako da su neometano napadali , imamo sreće što smo samo primili jedan gol.

begović - super odigrao utakmicu , branio je sve što je mogao , onaj šut nije ni mogao odbraniti jer ga je prevarila odbijena lopta nažalost ..

spahić - bez obzira što je donekle "kriv" za gol (slučajnost potpuna) , standardno najbolji u odbrani , ne znam šta bismo mi bez njega ..

bičakčić - niti loš ni predobar . imao je onaj jedan opasan šut glavom nakon kornera , imao je nekih stvarno finih poteza u defanzivi , ali je imao i ono jedno nesigurno dodavanje .. nažalost , najveći problem je što je uvijek morao da zatvara našu kompletnu desnu stranu jer bi vršajević odlutao ko zna gdje ili bi ispao jednostavno ..

salihović - loš , boji se povesti loptu . ne znam ZAŠTO se ovom čovjeku daje da izvodi prekide , pa lik ne zna poslati tačan centaršut da si pita . glavni cilj mu je da prebaci onu ogradu iznad gola pa hop lopta u navijače . a boga mi , ni iz slobodnjaka nije jako dugo išta zabio , samo je uvijek nabije previsoko .

vršajević - momka ne treba previše napadati , jer je uradio u granicama svojih mogućnosti . u odbrani katastrofa , uvijek je puhalo po njegovoj strani , jest trčao ko konj i trudio se al' ne zna brate dragi . u napadu je imao 2-3 dobra prodora , ali sve završio lošim centaršutevima .. istina i ti prodori su se uglavnom zasnivali na onu "gurni loptu i probaj pretrčat igrača" . ne treba ga gnjaviti sada , jer momak se , za razliku od recimo misketa , zapravo trudio na terenu .

medunjanin - ah , nekako se utopio u "sivilo veznog reda" , to jest , nije mogao previše odskakati od pjanića i misimovića kada su isti kvarili igru . imao je nekih fenomenalnih poteza , kao ono kada je jednom loptu iz zraka poslao petom tačno na nogu pjaniću ja mislim , jako je dobro smirivao lopte koje su slali slovaci prema našem golu , te je dobro prelazio u napad . ali , nije bio dovoljno dobar u defanzivi jednostavno .

misimović - e ovo je potpuno druga priča . zanemarit ću to što igra u kineskoj ligi , ali čovjek ponovo ima viška kila i to je iz aviona vidljivo . ne trči , užasno je spor , kada primi loptu jednostavno glumi nekog ronaldinha , okreće se , ležerno traži nekoga za pas , umjesto da ubrzava tu igru . najveći problem je što se NE TRUDI na terenu .

pjanić - ma .. jednostavno , vidi se da zna nešto uraditi , imao je prelijepih solo akcija ali kao da se boji potegnuti nego pokušava neke akcije u stilu barcelone a zna da ne možemo to jer su slovaci igrali toliko zgusnutu odbranu . trčao je koliko je mogao , ali se nije snalazio sa misketom i medunjaninom na terenu .

lulić - najbolji igrač cijelu utakmicu . odigrao skoro pa kao u rumuniji u zenici 2011 .. jednostavno , konstantno je otvarao tu desnu stranu slovaka , prodirao , imao nekih sjajnih driblinga koji mu često ne uspijevaju .. i pred kraj utakmice , i na desnoj strani je dobro odigrao . međutim , najveći problem mu je to , što , nijedan centaršut nije uspio uputiti precizno , ni lijevom ni desnom nogom .

ibišević - ništa nije uradio . jedini plus mu je to što je trčao za dvojicu , ali šta mu je to bitno kada se nije vidio na terenu .

džeko - katastrofa . ponaša se kao neka diva na terenu , šetka se okolo , a škrtel ga strpao u džep , ovako nešto nisam vidio od one utakmice u baražu kada ga je pepe pojeo u svakom duelu . nit trči , nit se trudi , nit pokušava nešto sam nego samo čeka neki pas koji očito neće doć . ako je kasnio zbog nekih privatnih problema , nemoj da te sada ti privatni problemi i sputavaju da igraš .

izmjene :
kao prvo , ne znam zašto sušić misli da će mu višća koji igra u drugoj turskoj ligi i stevanović koji sjedi na tribinama elchea donijeti prevagu u ovakvoj utakmici . cijelo drugo poluvrijeme kukam "daj hajrovića .. daj hajrovića.. " ali neka on njega uvodi u 80-toj minuti .

višća - nije se vidio na terenu , tako da ga i ne mogu ocijeniti . ali sigurno to znači da nije obavio svoj posao .

stevanović - isto kao i za višću . imao je jednu priliku kada je baš imao prostora za šut , a on nešto kao da se boji opaliti , nešto pokušava dodati i usere cijelu akciju .

hajrović - za malo vremena što je igrao , (s obzirom da u tih zadnjih 10 minuta nije bilo dovoljno vremena da se organizuju neki napadi , jer su slovaci krali vrijeme , odugovlačili svoje napade i sl.) , uspio je pokazati klasu . par puta je sjajno otvorio prostor , izborio je i onaj faul pred kraj utakmice .. definitivno treba početi u žilini . momak jednostavno se ne boji potegnuti iz daljine , a to je ono što nam je najviše trebalo cijelu utakmicu .

e sada , što se tiče ovih navoda kako neki imaju probleme sa hajrovićem ... ako je istina - pa onda je to TOTALNA sramota . tipični bošnje , ne mogu preć oko sitnice , e sada , ako je u pitanju džeko , a mislim da jeste , onda nek se stidi . šta god da je on uradio za reprezentaciju , šta on misli ko je , da on treba da se pita koga će selektor pozvati ?
primjetio sam i da kod onog slobodnog udarca izet je samo otišao i prepustio da miralem izvede slobodnjak , iako bi odande vrlo lako i on mogao šutati (u grasshopperu jako često šuta iz onih pozicija) .. ne znam kakvo je to sputavanje tek pristiglog igrača u reprezentaciju , ali o čemu god da se radi , apsolutno NIJE lijepo niti kulturno .

ovo je formacija kakva ja mislim da je optimalna , kako god bilo , miske ide na klupu , nažalost i medunjanin mora ići , samo iz razloga da imamo PRAVOG zadnjeg veznog na terenu , što je rahimić . ovako se ostavlja mnogo slobode u veznom redu pjaniću , što mislim da on MORA iskoristiti jer on to zna .. rahimić sigurno neće ići naprijed , lulić i hajrović su zaduženi za krila , tako da ne bi trebalo biti medunjanina i misketa da smetaju pjaniću .

ali naravno da sušić ovo neće izvesti , nego će izvesti onu standardnu , pjanić desno , miske sredina , lulić lijevo a pozadi rahimić .. valjda će ovaj put to uspjeti ..
Sto se tice ovih nesuglasica, ja iskreno cisto sumnjam u to. I Dzeko je sam nakon tekme dao intervju i lijepo kaze zakomlikovali smo sebi zivot ali najvaznije je ostati zajedno kao ekipa i tako se izboriti u preostalim utakmicama. A i sam znas da nasa lijepa domovina ima vise novinara nego stanovnika tako da sve ovo meni zvuci kao obicna izmisljotina. ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 07 sep 2013, 08:00

Bolje da nisam ni bio u Zenici a da sam uplatio da idem u Slovačku sam bi sebi hebo sve.Svaka čast Sušiću ebem mu familiju nek njegov brat proda Vršajević a nemoramo mi u Brazil.Svaka čast Luliću koji treba svima da im j.ebe mater da Pjanić i Misimović pretrče upola ko on mi bi sinoć sa tri razlike dobili.
Begović - Dobro branio bio jedan od boljih skinuo 2,3 dobra šuta nije kriv za go.
Vršajević - Treba mu pumpica nema snage za 20 minuta ode naprijed pa ne može da se vrati u napadu nešto pokušavao ali ništa sve su loši centaršuti u defanzivi loš ali Pjanić mu nije pomogao ni sekunde.
Bičakčić - Odličan sve što je prošlo kraj Vršajevića on je većinom pokupio i dobar u skoku imao šansu al nije pogodio.
Spahić - Standardno
Lulić - Mašina najbolji igrač sinoć pretrčo više od svih borio se ko lav da se svi ugledaju na njega(zalaganje) dobili bi 3:0.
Medunjanin - Loše nije ga bilo nigdje a sa loptom slabo
Salihović - Solidan.
Pjanić i Misimović neću da ih komentarišem dva najgora igrača uz Ibiševića sinoć-
Ibišević - Najgori igrao 90 minuta nije ništa napravio izgubio svaki duel.
Džeko - Loš.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 sep 2013, 08:06

Kontao sam da je jutro pametnije od veceri ali nije. Sta reci nego sram vas bilo,sve igrace zajedno sa Papetom. Zar se u ovakvoj utakmici hoda 90 minuta,fuj fuj fuj. Da prokockamo sve sto smo stvorili do sada ne mogu da vjerujem. Izgubili smo radi ne zalaganja. Nisu slovaci nista bolji ali uz pristup od sinoc nemamo sta trazit u Zilini. Nego pape zatvori ih sve do utorka i samo im pustaj utakmicu Sr-Hr i obostrano zalaganje. Ne mogu ni jedne ni druge ali su pravi primjer kako se bori za svoju drzavu a ne seta kao sinoc. Ja jos vjerujem ali s onakvim pristupom nek nam je bog na pomoci
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 07 sep 2013, 08:15

Jbt,men se sve cini ko ruzan san sve ovo.Srecom gajbara je bila pri dohvatu ruke pa se lakse prebolilo...

krkan
Kontakt:

Post Postao/la krkan » 07 sep 2013, 08:17

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kontao sam da je jutro pametnije od veceri ali nije. Sta reci nego sram vas bilo,sve igrace zajedno sa Papetom. Zar se u ovakvoj utakmici hoda 90 minuta,fuj fuj fuj. Da prokockamo sve sto smo stvorili do sada ne mogu da vjerujem. Izgubili smo radi ne zalaganja. Nisu slovaci nista bolji ali uz pristup od sinoc nemamo sta trazit u Zilini. Nego pape zatvori ih sve do utorka i samo im pustaj utakmicu Sr-Hr i obostrano zalaganje. Ne mogu ni jedne ni druge ali su pravi primjer kako se bori za svoju drzavu a ne seta kao sinoc. Ja jos vjerujem ali s onakvim pristupom nek nam je bog na pomoci
tacno tako,,,prosuti sve ovako jeftino,pa to je van pameti svake,,,,hajd sinoc dok sam bio alkoholiziran pa inekako,,a ovo jutros ossjecaj,,pa place mi se :cry:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 07 sep 2013, 08:27

dziza_23 je napisao/la:Ova Slovacka je smijesan tim, pa onda se treba zamislit kakvi smo mi, ako mi nismo od njih kvalitetniji nemojte ni ic u Brazil, pa da ko na kosarci prodjemo na prvenstvu
ovakvo misljenje nam ne treba ni pod razno, neka odu na prvenstvo makar u tri utakmice imali 0:12, SAMO NEKA VISE ODU NA OVO PRVENSTVO DUZNI SU NAM TO SVIMA NESPOSOBNJAKOVICI
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 sep 2013, 08:38

Grcka je po meni sad favorit za prvo mjesto, a za nas je i baraz u opasnosti ako slovaci nas pobjede. A **** baraz kad izvucemo portugal i opet pusiona.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 07 sep 2013, 08:43

Raduje me jedino što će Face prenosit i Marjan nismo ni jedne izgubili otkako on komentira repku...čini mi se
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 30907002#1Pa kako ih nije stid maloumnici kada rade ovo sad mogu mislit tek šta su radili u ratu :evil:
Zadnja izmjena: adisice, dana/u 07 sep 2013, 08:46, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 sep 2013, 08:45

Zna li tko, u koliko je sati, tekma u Zilini. :?:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 07 sep 2013, 08:46

viKK je napisao/la:kiks je morao kad tad doći u kvalifikacijama , jer realno mi ne možemo pobijediti sve do kraja , jedino što nam preostaje je da probamo pobijediti sve do kraja .. a ako ne možemo / ne budemo mogli to , onda ni ne zaslužujemo ići direktno na SP .

izmjene :

mnogo gore je bilo od ovog sto si ti napisao, nema potrebe uljepsavati :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 sep 2013, 08:52

Miske ljudi jedva hoda,pa covjek ima viska bar 5 kilograma.Igra na rutinu i na potez,sto se tice kondicije tapka u mjestu, i cuva dah.Nije mi jasno sto Pape ne pokusa sa Husejinovicem iz Dinama,bar sa klupe da ga uvede kad Miske fizicki padne,jer Husejinovic zna loptu podvaliti napadacima.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 07 sep 2013, 08:57

Ja lično mislim da uopće nema nikakvog narušavanja atmosfere u repci..porazi su sastavni dio svakog sporta,e sada što to nama ne odgovara to je do nas.O izmjenama i taktici bi se dalo raspravljati..pogotovo veza Miske-Pjana-Medunjanin.Nema tu emocija ni kredita od ranije...kada ne štima izmjene se rade ranije.
Navodni Bahin tekst...mislim da je to čista laž,Baho je jedan gospodin..i mislim da to nije njegov stil..pogotovo javno kritikovanje nekog igrača(Avdije)...a ako je to on zaista napisao onda je zaista u mojim očima nisko pao...

amchy
Kontakt:

Post Postao/la amchy » 07 sep 2013, 09:07

Neka su nas pobijedili Slovaci sinoć da konačno vidimo od čega smo u utorak. U utorak će nam se sve samo kazati ili jesmo ili nismo zmajevi.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.