Rahimic mora igrati umjesto Medunjanina,barem to 60min,a to je bilo jasno i veceras!Elegant je napisao/la:Do utorka Safet nema sta da uradi, jedino da skloni Avdiju nista vise ne moze da uradit.
Safet Sušić - Pape
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
- Omerbavarac
- Kontakt:
Veceras si Pape ti jedna od krivaca za poraz, ako ne i najveci krivac. Previse ofanzivna postavka (znam, lako je biti general poslije bitke) i kojekakve izjave prije utakmice nesto slicno Ciri. E ne moze tako, ali sta mozemo, mentalitet nam ne dozvoljava da budemo umjereni u svemu, a pogotovo mala euforija kad nas zahvati, pa tad smo najjaci na dunjaluku.
Evo ista prica za kosarku (doticem se sad teme koja nema veze s vezom ali zelim samo primjer da navedem), jedna pobjeda i odmah smo na konju, ma masina, svaki igrac je zlata vrijedan i zasluzuje igrati na prvenstvu. Sigurno idemo u drugi krug, ma kako da ne.
Nadam se da ces nesto izmijeniti do utorka, da ces izanalizirati ovu prvu utakmicu sa Slovacima, vidjeti gdje smo grijesili, sta to ne ide, ko je podbacio i promijeniti i ispraviti sve greske. Milom ili silom, do pobjede u Zilini moramo doci.
Evo ista prica za kosarku (doticem se sad teme koja nema veze s vezom ali zelim samo primjer da navedem), jedna pobjeda i odmah smo na konju, ma masina, svaki igrac je zlata vrijedan i zasluzuje igrati na prvenstvu. Sigurno idemo u drugi krug, ma kako da ne.

Nadam se da ces nesto izmijeniti do utorka, da ces izanalizirati ovu prvu utakmicu sa Slovacima, vidjeti gdje smo grijesili, sta to ne ide, ko je podbacio i promijeniti i ispraviti sve greske. Milom ili silom, do pobjede u Zilini moramo doci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Susicu Safete,vrati nam ekipu i formaciju koja je pobjedjivala dok je nisi promjesao.Vrati ili idi,dok nije kasno za nas.Za tebe jest,ti nikad neces biti trener koji ce zaraditi pare jer si los,dzaba ti i reprezentacija.
- adriano_leite
- Kontakt:
Rahimic mora igrati umjesto Misketa, jer Miske kako je odigrao sinoc, samo je smetao. Volim Misketa i svaka mu cast za sve sto je uradio, ali mnogo bi bilo ucinkovitije da ga se uvede u 70. minuti. Problem je taj sto bi Miske to tesko prihvatio i mnogo je lakse maknuti Medu, iako se nalazi u mnogo boljoj formi od Misketa. Kako god, mislim da Rahimic mora igrati, nebitno umjesto koga, ali on je nas najbitniji vezni igrac, bez obzira sto mu se karijera blizi kraju, on jednostavno zna sve o fudbalu, zna se postaviti, iako je star opet se trudi i gine na terenu i to je dovoljno da ga se stavi u prvih 11.NEZALAGANJE je napisao/la:Rahimic mora igrati umjesto Medunjanina,barem to 60min,a to je bilo jasno i veceras!Elegant je napisao/la:Do utorka Safet nema sta da uradi, jedino da skloni Avdiju nista vise ne moze da uradit.
Ja bih to ovako postavio:
Odbrana: Mujdza, Bicakcic, Spahic, Salihovic, vezni: Rahimic, Medo, Pjana, Lulic, s tim da Medo i Pjana igraju u sredini ispred Rahimage, a da je desna strana oslobodjena za Mujdzu, a u fazi odbrane da Pjanke pomaze Mujdzi, a napad standardno: Vedo i Edin.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Kiks se desio.Idemo u Zilinu probati to ispraviti.Al ga znamo mi sami sebi zakomlikovati Boze dragi 

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
najveca zabluda BiH fudbala je safet susic,a sa ovakvim dobrim i kvalitetnim igracima i nije trebao trener nego bi svaka nena mogla imati rezultate ,stavi ih na pozicije koje igraju u klubovima i to je to,ponovit ce se baraz i ciro i portugal iiiii..Miske10 je napisao/la:Susicu Safete,vrati nam ekipu i formaciju koja je pobjedjivala dok je nisi promjesao.Vrati ili idi,dok nije kasno za nas.Za tebe jest,ti nikad neces biti trener koji ce zaraditi pare jer si los,dzaba ti i reprezentacija.
prije utakmice kaze da Slovacka nema brzih igrača, kako im je njihov špic visok i kako je opasan na prekidima (uopšte ne zna kako se zove taj špic ???), a poslije utakmice kaze kako slovačka ima brze igrače??? to neko lud ovde? i Krivicu prebacuje na igrače, kao napadači podbacili??? pa zamjeni ih brate na poluvremenu. I moj Safete ne mozes ganjat rezultat sa Višćom i Stevasnovićem jer su to igrači kojim treba prostora da nešto naprave... sve u svemu postaviti taktiku bez zadnjeg veznog???? pa da smo igrali protiv Lihtenštajna malo je neozbiljno. Iskreno, ja se bojim, da ukoliko ne izmjeni nešto, nećemo dobro proći u Slovačkoj.
Ovi sto spominju rahimica da ce igratu mozete zaboraviti na to, pa i ovi sto hoce dva napadaca i na to mozete zaboraviti. Covjek ce igrati s istom formacijom a jedina izmjena mote biti mujdza umjesto vrse.
Hocete da vam kaze sta je problem? Problem kod susica je sto on ko malo dijete ubaci nase najbolje i poreda ih gdje imaju mjesta. To tako ne ide. Da mi imamo sad jos lupan Mandzukica i Olica iz najboljih dana,.imam utisak da bi on nekaki to naguri da igraju sva cetvorica istovremeno. Tako to radi sad i sa medunjaninom, misketom i pjanicem. Umjesto da trazi i smislja kako bi najbolje prosli kroz protivnicku odbranu,njega u vecini utakmica to i ne zanima sto je 100 puta izjavio kako ga protivnik ne zanima i da cemo mi igrati svoju igru. Pa ne radi se Safete to tako. Moras imati neki plan i ideju pa postaviti prema tom planu i igrace.
Hocete da vam kaze sta je problem? Problem kod susica je sto on ko malo dijete ubaci nase najbolje i poreda ih gdje imaju mjesta. To tako ne ide. Da mi imamo sad jos lupan Mandzukica i Olica iz najboljih dana,.imam utisak da bi on nekaki to naguri da igraju sva cetvorica istovremeno. Tako to radi sad i sa medunjaninom, misketom i pjanicem. Umjesto da trazi i smislja kako bi najbolje prosli kroz protivnicku odbranu,njega u vecini utakmica to i ne zanima sto je 100 puta izjavio kako ga protivnik ne zanima i da cemo mi igrati svoju igru. Pa ne radi se Safete to tako. Moras imati neki plan i ideju pa postaviti prema tom planu i igrace.
Bog me ubio ako Sušić zna sastav Slovačke koji je igro sinoć, a da ne govorimo da zna odakle su mu ti igrači (iz kojih klubova??). Čovjek je jednostavno k.a.r.i.n.a od početka.dadnan je napisao/la:Ovi sto spominju rahimica da ce igratu mozete zaboraviti na to, pa i ovi sto hoce dva napadaca i na to mozete zaboraviti. Covjek ce igrati s istom formacijom a jedina izmjena mote biti mujdza umjesto vrse.
Ispravka prethodnog posta nije dva nego sto hoce jednog napadaca (koristim mob pa nemam opciju edit nije do mene)
- adriano_leite
- Kontakt:
Neko je napisao kako Pape nije preuzeo krivicu za poraz, te da je svalio sve na igrace, pa evo demant odmah, Pape je rekao: "Naš problem je većeras bila neefikasnost. Odogovran sam za ovaj poraz i ne biježim od toga, ali sve sam pokušao. Igrali smo otvoreno, htio sam da riješimo utakmicu u prvom poluvremenu".
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Uzrok ovog poraza je odlična igra Slovačke, da je kojim slučajem s druge strane bila Latvia pobjedili bi i sa onakvom igrom. Džeko nije mogao meda Škrtelu, bokovi isto tako, a to je naše jedino oružje.
4-IN-A-ROW
- Kobe Bryant
- Kontakt:
1. Teza : Idemo na pobjedu - bod nam neznaci nista ! - Pozdravljam ALI :
- Vrsajevic realno ama bas realno nije za reprezentacije , Tatomirovic iz Sarajeva je za njega klasa za desnog beka , pa on nije mogao da ima mjesta u Zelji
, pa otisao u Celik pa u raspali Hajduk , nedopustivo da se poziva ovakav igrac i to na poziciju gdje on samo zna da trci naprijed , a gubi se u odbrani
- Postavka sredine - Salihovic - Medunjanin - Pjanic - Miske , koja je extra za igrice tipa fudbal menadjer i sl.
Razumijem ga donekle (Pape) isao je na ono "podilazim publici"
, definitivno Misimovic je vidno nabacio viska KG , a Salihovic iako u zadnje vrijeme i igra tu poziciju u svom klubu , totalno bez samopuzdanja , spore mu lopte ili prebacuje sa cetrasutevima
, Harisu ne mogu da zamjerim nije covjek def. vezni doduse i od sviju smo ocekivali vise pogotovo od najboljih na papiru Pjanic i Dzeko ali nista , jedini koje nakon poluvremena zasluzio prilaznu ocjenu je Lulic (Begovic i Spaha) mada i on nije imao neki cetarsut
2. Teza poluvrijeme zavrseno slabo , moram nesta da mijenjam (nismo uspjeli da damo gol)
-Kao nesta smo pritiskali prema naprijed , ali to je bilo glupo jer Vrsajevic nije znao da iskoristi OGROMAN prostor
sto je dobijao jer smo se toliko skupili u sredini , tako ne samo da nismo dali gol , nego ralno nismo imali ni zrele sanse , NAZALOST opet kardinalna greska selektora koji nista ne mjenja
Da se zna iz aviona se vidjelo najgori kod nas i koji se moraju izmjeniti su : Vrsajevic , Salihovic i Misimovic
3. Teza - MORAM da mjenjam jer ne ide !
- Vadjenjem Vrsajevica frajer totoalno mijenja taktiku , uvodi jos jednog napadaca
sada zrtvuje nasu najbolju stranu lijevu gdje Lulica prebacuje na desnog beka
(prvo kad atije otkazao Zukanovic morao je nekog jos pozvati za odbranu ili staviti Padzu bez kluba a na desnog beka ako vec Mujdza nije mogao Bicakcica)
Opet je isao na podilazim novinarima , jer realno Visca je dobro odigrao prosle utakmica koliko je dobijao mjesta iako igra u II Turskoj ligi
Ali sada na terenu ima nominalno 3 napadaca Dzeko (koji hoda) Ibisevic (zuji ali nista) i Visca (koji je odigrao kasnije ce se vidjeti vrlo slabo)
onda vrlo ofazivnog veznog (koji isto hoda od viska KG) Misimovica i dva centralna vezna orjenisana prema naprijed Pjanic i Medunjanin , uzmimo tome da je Lulic ipak krilo manje bek a i pogresna strana , da je Salihovic los i umoran , sve je spalo na Spahica , Bicakcica (kojem nemam sta zamjeriti druga mu utakmica prva pred domacim gledocima uzbudjenj mlad neiskusan) i Begovica , Spahi nema sta zamjeriti za gol cista slucajnost , a ni Begovicu koji nas je izvadio prio gola 2x
- Ubacivanjem Stefanovica pogazi je sebe (momak od Velsa niej odigrao neku dobru partiju u dresu) jer neigra u klubu , mada je izbacio ocajnog i sporog Misimovica
Na kraju ubacicanjem tog Hajrovica umjesto Harisa je nidje veze potez , Haris nije toliko bio los ali eto da nesta mjenja da opet podilazi novinarima evo ubacio sam i tog od vas hvaljenog Hajrovica sad igramo sa sa 5 napadaca
nije se od toga nista moglo izroditi kada im je odbrana visoka cak i za Dzeku , prema tome opet bezidejno
bolje je da je ubacen def. vezni pa makar i Zahirovic , mada je i Rahimic bio sprmean , a da Pjanic - Lulic - Hajrovic - Haris nesta naprave pa da podvale Dzeki , ovako Stevanovic i Visca uzalud potrosene izmjene , a jadni Lulic zrtvovan
sinoc ako je Mujdza sam rekao da nemoze igrati , sastav je morao biti ovakav
1. Begovic - golman
2. Bicakcic - desni bek
3. Salihovic - lijevi bek (iako je slab ali nemamo boljeg trenutno)
4. Spahic - DC
5. Panza kad vec nije pozvao zamjenu za Zukanovica - DC
6. Rahimic - defanzivni vezni
7. Hajrovic - desni vezni krilni igrac
8. Pjanic - centralni vezni
9 i 10. Dzeko - Ibisevic - napadaci
11. Lulic - lijevo krilo
zavisno od rezltata uvoditi Misimovica (pa da rafala
) trenutno zbog fizicke spreme nije za prvih 11 i Harisa Medunnjanina , nazalost nevidim 3- izmjenu svi su ostali previse losi
Safet totoalno pao na zavrsnom ispitu (prije diplomskog) i iz selektiranja i iz taktike i izmjena
Najlosija igra sa velikim ocekivanjima , znaci NISTA nije naucio od poraza od "amera"
Ima srecu da ima popravni za 3 dana , mada nesta nisam optimista , s obzirom kakve je "materijalne" greske pravio
- Vrsajevic realno ama bas realno nije za reprezentacije , Tatomirovic iz Sarajeva je za njega klasa za desnog beka , pa on nije mogao da ima mjesta u Zelji

- Postavka sredine - Salihovic - Medunjanin - Pjanic - Miske , koja je extra za igrice tipa fudbal menadjer i sl.

Razumijem ga donekle (Pape) isao je na ono "podilazim publici"

2. Teza poluvrijeme zavrseno slabo , moram nesta da mijenjam (nismo uspjeli da damo gol)

-Kao nesta smo pritiskali prema naprijed , ali to je bilo glupo jer Vrsajevic nije znao da iskoristi OGROMAN prostor

Da se zna iz aviona se vidjelo najgori kod nas i koji se moraju izmjeniti su : Vrsajevic , Salihovic i Misimovic
3. Teza - MORAM da mjenjam jer ne ide !
- Vadjenjem Vrsajevica frajer totoalno mijenja taktiku , uvodi jos jednog napadaca

Opet je isao na podilazim novinarima , jer realno Visca je dobro odigrao prosle utakmica koliko je dobijao mjesta iako igra u II Turskoj ligi

Ali sada na terenu ima nominalno 3 napadaca Dzeko (koji hoda) Ibisevic (zuji ali nista) i Visca (koji je odigrao kasnije ce se vidjeti vrlo slabo)

- Ubacivanjem Stefanovica pogazi je sebe (momak od Velsa niej odigrao neku dobru partiju u dresu) jer neigra u klubu , mada je izbacio ocajnog i sporog Misimovica

Na kraju ubacicanjem tog Hajrovica umjesto Harisa je nidje veze potez , Haris nije toliko bio los ali eto da nesta mjenja da opet podilazi novinarima evo ubacio sam i tog od vas hvaljenog Hajrovica sad igramo sa sa 5 napadaca

sinoc ako je Mujdza sam rekao da nemoze igrati , sastav je morao biti ovakav
1. Begovic - golman
2. Bicakcic - desni bek
3. Salihovic - lijevi bek (iako je slab ali nemamo boljeg trenutno)
4. Spahic - DC
5. Panza kad vec nije pozvao zamjenu za Zukanovica - DC
6. Rahimic - defanzivni vezni
7. Hajrovic - desni vezni krilni igrac
8. Pjanic - centralni vezni
9 i 10. Dzeko - Ibisevic - napadaci
11. Lulic - lijevo krilo
zavisno od rezltata uvoditi Misimovica (pa da rafala

Safet totoalno pao na zavrsnom ispitu (prije diplomskog) i iz selektiranja i iz taktike i izmjena

Najlosija igra sa velikim ocekivanjima , znaci NISTA nije naucio od poraza od "amera"

Ima srecu da ima popravni za 3 dana , mada nesta nisam optimista , s obzirom kakve je "materijalne" greske pravio

Ne budi drzak Pape toliko,ne glumi mangupa kad to nisi.
Kozak ti je procit'o igru,ne forsiraj Avdiju kad je i on svjestan da ne zna.Ne forsiraj Stevanovica,Viscu kad nisu kvalitet.
Nemoj igrati bez DMF kad ne mozemo igrati.
Nemoj da ti igracu odredjuju ko ce igrati,Miske nije treb'o ovo ni igrati jer je nespreman.Nigdje ne pise da moramo igrati sa 2 napadaca.
Ne inati se,smanji dozivljaj,nisi ti jos neki trenerski znalac.
On ceka.

Kozak ti je procit'o igru,ne forsiraj Avdiju kad je i on svjestan da ne zna.Ne forsiraj Stevanovica,Viscu kad nisu kvalitet.
Nemoj igrati bez DMF kad ne mozemo igrati.
Nemoj da ti igracu odredjuju ko ce igrati,Miske nije treb'o ovo ni igrati jer je nespreman.Nigdje ne pise da moramo igrati sa 2 napadaca.
Ne inati se,smanji dozivljaj,nisi ti jos neki trenerski znalac.
On ceka.

1946
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koliko loši moramo biti da nam jedan Husejinović bude Mojsije. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Posto je Pape ljubimac ovih drugoligasa(Visca,Zahirovic) ocekujem da poziv dobije i napadac Adilovic jer je pres'o u turskog drugoligasa...
1946
Safetov poraz ! J.bo on Dzeku a Dzeko njega .
No,idemo dalje,nema predaje !
No,idemo dalje,nema predaje !
❶❾❽❽
Nema Safet sta bitno da promjeni za revasn i sam je to rekao, Avdija je povrjeđen sto znaci da nece startat. Mujdza se vraca (nije 100% spreman).
Ne znam da li je sigurno da starta Hajrovic, Rahimic pitanje je kakva mu je forma, Pandza nema klub, Zahirovic, Visca ...
Ne znam da li je sigurno da starta Hajrovic, Rahimic pitanje je kakva mu je forma, Pandza nema klub, Zahirovic, Visca ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
MOra startovati sa nekim od dvojca Rahimic-Zahirovic,koliko god bio osporavan Zaha trci za sebe i ostatak veznog red,kad je on tu nema laganog prenosa lopte do naseih 16 metara,ozbiljan fudbal se ne igra bez defanzivnog veznog.Uz Mujdzu u prvoj postavi i Salihovic ide na beka sigurno,a Lulic gore lijevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.