Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- samoposteno
- Kontakt:
Re: Avdija Vrsajevic
de ti meni reci kakav bolan kredi gdje su nas to odveli svojim igrama mozda na evropso prvensto ili na svjetsko polako bolan sta sad hoces rec imaju kredit da se sprdaju zato sto su pobjedili reprezentacije koje pocinju sa slovom l 

ma jarane ja nisam neko ko ce po forumima dangubiti. imam pametnija posla.. kao sto mozes procitati da uopste nepisem.. (osim veceras) jer me susiceve odluke uzasno nerviraju.. i da sad idem od teme do teme , uh gdje bih dosao?? ovdje sam samo dosao da ako avdija cita ovo da mu savjetujem da ignorise susiceve pozive.. dzeko je uzasno odigrao.. mozda poslije avdije najgore .. i to sto ga je ona rauberka pod svoje uzela utice na igru njegovu.. al dzeko je sad odigrao lose i on ponoviti sumnjam moze 2-3 lose tekme.. al avdija svaku je na dnu.. kontas me sta ti hocu reci.. dzeko , pjanic , salihovic su grali jako lose.. ibisevic lose , lulic i medunjanin i bicakcic onako. spaha i lulic po meni bolji od drugih..samoposteno je napisao/la:jest jarane a ni na jednoj temi se ne sere ko na ovoj temi niko nije napisao na temi dzeke da je odigrao ko mrtvac ,ibisevic nemam rijeci katastrofa,misimovic trci na 10 metara 8 minuta nego nego svi ovako napisu..............bicakcic je odigrao lose zato sto se nije vracao avdija .misimovic nije trco zato sto ga avdija nije ganjao po terenu,dzeko nije dao gol zato sto ga nije avdija loptom pogodio u obrvu itdDinoSA je napisao/la:pa ja nisam ni jednom pomenuo da su drugi dobri.. svi su podbacili.. nisam ni ja da se previse mijenja.. ak zukanovic koji je dosad uvijek bio dobar.. falio nam je.. al zasto u ovakvoj tekmi postavlja igraca koji je jako riskantan.. ??? to nemogu da savladam. nikako.. i kad sam ga vidio na spisku rekao sam da cemo izgubiti . jer mislio sam da ce ga hamsik pojesti.. al eto nije on nego weiss. isto ga dodje.. al hrabrost susicu da ga zove i naciju na kocku stavi.. to ne varim nikako..opet ponavljam svi su podbacili i nije avdija kriv sam za poraz.. svi su krivi.. al oni znaju igrati fudbal al on nezna.. i zasto ga zove ako je na svakoj tekmi on kix igrac? molim te objasni mi druze to.. ? al argumente mi dajsamoposteno je napisao/la:@DinoSa sta ce bolan bicakcic popizdit kad je talasika od igraca prolazili ga kako su htjeli al neka i treba nam kad spo u pola kvalifikacija navaljivali da susic mjenja ekipu koja je pobjedjivala......nevalja nekom zahirovic iako smo pobjedjivali i nismo 2 gola primili u 5 utakmica nekom nevalja zukanovic jer je spor nekom nevalja vrsajevic jer brzo trciima tu svega
Avdija se ne moze sprdati ni sa tim repkama sa slovom L..Pa ni sa onom kojoj je zadnje slovo u imenu N..samoposteno je napisao/la:de ti meni reci kakav bolan kredi gdje su nas to odveli svojim igrama mozda na evropso prvensto ili na svjetsko polako bolan sta sad hoces rec imaju kredit da se sprdaju zato sto su pobjedili reprezentacije koje pocinju sa slovom l

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- samoposteno
- Kontakt:
ma nek si ti meni ziv i zdrav al dok igraci igraju zbog toga sto imaju kredita od prije mi se necemo nigdje kvalifikovatRios je napisao/la:Avdija se ne moze sprdati ni sa tim repkama sa slovom L..Pa ni sa onom kojoj je zadnje slovo u imenu N..samoposteno je napisao/la:de ti meni reci kakav bolan kredi gdje su nas to odveli svojim igrama mozda na evropso prvensto ili na svjetsko polako bolan sta sad hoces rec imaju kredit da se sprdaju zato sto su pobjedili reprezentacije koje pocinju sa slovom l
I ti meni jaro moj,najiskrenije..samoposteno je napisao/la:ma nek si ti meni ziv i zdrav al dok igraci igraju zbog toga sto imaju kredita od prije mi se necemo nigdje kvalifikovatRios je napisao/la:Avdija se ne moze sprdati ni sa tim repkama sa slovom L..Pa ni sa onom kojoj je zadnje slovo u imenu N..samoposteno je napisao/la:de ti meni reci kakav bolan kredi gdje su nas to odveli svojim igrama mozda na evropso prvensto ili na svjetsko polako bolan sta sad hoces rec imaju kredit da se sprdaju zato sto su pobjedili reprezentacije koje pocinju sa slovom l

A sto se Avdije tice,nemam nista protiv momka,samo kazem nema kvalitet za repku..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- samoposteno
- Kontakt:
@Rios drug ma nisam ja rekao da zasluzuje da igra to i corav vidi da ne zasluzuje al sta ces bolje nemamo jer mi smo jos mala zemlja koja leti previsoko i kad nas ljudi spuste kuku lele a sto se tice susica sve dok ne stisne muda da posalje bilo kojeg igraca na klupu nema od prave reprezentacije nista pa makar morao nekad i dzeku i misimovica na klupu stavit
Jbg,sta da ti kazem..Spusteni smo veceras podobro..Al druge repke nemamo i nadam se da cemo je ipak gledati na SP...Zivio!!samoposteno je napisao/la:@Rios drug ma nisam ja rekao da zasluzuje da igra to i corav vidi da ne zasluzuje al sta ces bolje nemamo jer mi smo jos mala zemlja koja leti previsoko i kad nas ljudi spuste kuku lele a sto se tice susica sve dok ne stisne muda da posalje bilo kojeg igraca na klupu nema od prave reprezentacije nista pa makar morao nekad i dzeku i misimovica na klupu stavit

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Avdija primi loptu hodže se krste, popovi dove uče, ljudi padaju u trans od našeg speed demona.
DRUG NEBI TI PUNCA
- samoposteno
- Kontakt:
valjda nas obraduju u slovackoj zivio i tiRios je napisao/la:Jbg,sta da ti kazem..Spusteni smo veceras podobro..Al druge repke nemamo i nadam se da cemo je ipak gledati na SP...Zivio!!samoposteno je napisao/la:@Rios drug ma nisam ja rekao da zasluzuje da igra to i corav vidi da ne zasluzuje al sta ces bolje nemamo jer mi smo jos mala zemlja koja leti previsoko i kad nas ljudi spuste kuku lele a sto se tice susica sve dok ne stisne muda da posalje bilo kojeg igraca na klupu nema od prave reprezentacije nista pa makar morao nekad i dzeku i misimovica na klupu stavit

Nije kriv avdija sto ne zna, kriv je bilmez koji ga gura.
floyd je napisao/la:Nije kriv avdija sto ne zna, kriv je bilmez koji ga gura.
Zadnja izmjena: BoBo89, dana/u 07 sep 2013, 04:56, ukupno mijenjano 1 put.
To je kad ne legneš našim ljudima pa i da nas on odvede u Brazil opet će ga svi mrziti.
Imao par finin prodora i jedini koji je znao sinoć uputiti centaršut
- velez_mostar
- Kontakt:
Upravo tako, ali lakse je po Avdiji nego po recimo Pjanicu.delija je napisao/la:To je kad ne legneš našim ljudima pa i da nas on odvede u Brazil opet će ga svi mrziti.
Pa nija Avdija kriv, on samo koristi priliku, i pokusava odigrati kako zna i umije, kriv je retard koji ga gura.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Avdija naljuti se sto te izveo i nemoj se vise odazivati na pozive u repku.Spasi naciju.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Olupina.
Pod hitno u potragu za desnim bekom, Mujdza je svakako stalno po bolnicama a ovaj izrod ga ne moze zamijeniti ni u kom slucaju.

Pod hitno u potragu za desnim bekom, Mujdza je svakako stalno po bolnicama a ovaj izrod ga ne moze zamijeniti ni u kom slucaju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Avdija,odustani sam,moli te cijela drzava i njena dijaspora.Molim te i ja,nemoj igrati.
A i tvoj se igrac sa nick naigr'o jucer,sav se sasr'o od ljepote.Sve teledirigiraneMiske10 je napisao/la:Avdija,odustani sam,moli te cijela drzava i njena dijaspora.Molim te i ja,nemoj igrati.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Reci mi da se salis pa pokusavas porediti ovog junca sa jednim od najvecih poslijeratnih fudbalera koje je ova drzava imala ?harishp je napisao/la:A i tvoj se igrac sa nick naigr'o jucer,sav se sasr'o od ljepote.Sve teledirigiraneMiske10 je napisao/la:Avdija,odustani sam,moli te cijela drzava i njena dijaspora.Molim te i ja,nemoj igrati.
Kakve to ima veze sa prijeratnim desavanjima.Guarin14 je napisao/la:Reci mi da se salis pa pokusavas porediti ovog junca sa jednim od najvecih poslijeratnih fudbalera koje je ova drzava imala ?harishp je napisao/la:A i tvoj se igrac sa nick naigr'o jucer,sav se sasr'o od ljepote.Sve teledirigiraneMiske10 je napisao/la:Avdija,odustani sam,moli te cijela drzava i njena dijaspora.Molim te i ja,nemoj igrati.
Kao sto neko rece,jos ce se naci pacijenata koji ce i Zahirovica napasti,sto nije lijepo sjedio na klupi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
A yebem ga ja sad Pape"Danas sam poštedio Mujdžu koji je povrijeđen. Stavio sam Vršajevića, koji je po meni bio jedan od boljih igrača, ali i on se povriedio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.