Ma da je bilo neke sportske i kosmičke pravde, primili bismo mi sinoć tri gola. Nećemo kriviti Papeta, on je samo trener.Zagor je napisao/la:Nije kriv Pape i vozdrica. Čovjek dobije sve utakmice do sada i sad vam kriv Pape. Nije on kriv, kriva je bolja Slovačka i što se mi znamo dignuti pa reći pobjedićemo ih kod od šale. Ja sam rekao jaranu primićemo mi gol iz nekog zalutalog šuta, što se i desilo. Na kraju opet nije ništa izgubljeno, još smo prvi, sad imamo popravku u utorak.
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma svi su sinoc podbacili,osim Spahica i donekle Begovica,mi smo ona prava seljacka reprezentacija,sve na ho-ruk.Vec ko po ko zna koji put smo pokazali da neznamo igrati odlucujuce utakmice,Susiceva postavka losa do bola,pojedini igraci umislili da su velike zvijezde,pojedini ni sami neznaju sta igraju,tipa Vrsajevic on da valja ne bi igrao u propalom Hajduku itd.I jos nesto-NEPOBIJEDIVOST BILINOG POLJA PIJE VODE JOS SAMO KOD MALE DJECE,NE ZNAM SAMO KAKO NEKO MISLI,NAPRAVITI PRITISAK SA 12000 LJUDI,POGLEDAJTE MARAKANU U BEOGRADU ISTA KAO KOSEVO JOS I VECA,IMA ATLETSKU STAZU KAO I KOSEVO ALI KADA ZAGRMI 45000 LJUDI SVE SE TRESE,TO GOVORIM AKO ZNAS IGRATI NIJE VAZNO DA LI ZENICA ILI SARAJEVO TI I TAMO I OVAMO DERES GUZOVE PROTIVNIKU,OCITO JE DA NEZANMO I DA NAM JE 2 MJESTO I PROKLETI BARAZ PLAFON.
Mehmed Mesa Bazdarevic
kad sljedeci put sjebe i neodete u brazil sjeti se kolko je glup post.. ili si ti glupOtelo je napisao/la:Toliko si glup post napisao da ni facepalm od 7 milijardi ljudi ne bi bio dovoljan.goala je napisao/la:ovaj begovic je smjesan golman.. sto prije ga promjenite il nebu dobro..
Smijesnije od nase igre sinoc su ovi novi forumasi koji se reg. i pljuju po repci a nakon pobjede u Zilini(aBd) ce nestati sa foruma i nikad vise nece ni uci na njege.
@goala ja mozda jesam glup al gluplji od tebe ne mogu biti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Centre forward
- Kontakt:
Iskreno se nadam da je Safet k'o i Gvardiola shvatio da se protiv imalo ozbiljne ekipe ne može bez klasične šestice. Ne treba sad samo kritizirat' i osipat paljbu, mi smo jednostavno sinoć izgorili u želji, nismo znali stat' na loptu kad je trebalo. Bolest malih reprezentacija, složićete se. Najviše su me nervirala ona ubacivanja sa strane. Pa dobro Luliću i Salihoviću igraju u najkvalitetnijim ligama Evrope, zar se ne može uputit bar JEDAN kvalitetan centaršut na cijeloj utakmici ? Ali mora se reć da da je Škretel odigr'o utakmicu života, gled'o sam ga x puta u dresu Liverpoola, ali ono što je sinoć uradio je bilo savršeno. Baresi u dresu Slovačke. Jednostavno nisam vidio do sad' da je neko onako objedov'o Džeksona, jednostavno Ed nije mogo do daha doć'. Veliki problem je sad što nam je falio čojk od 40 godina, jadni mi kad se na Elvira moramo oslanjat', al' et' roster nam je i više nego potanak. Miske ako imalo obraza ima treba se poselamit sa repkom, on jednostavno više ni za poligona nije. Naši momci su profesionalci svakako i bio bih jako razočaran ako je ova situacija sa Hajrovićem uticala na naš tim, da se zbog toga upropasti historijska
šansa, jednostavno ako je takvog nečega bilo, to je neoprostivo. Defanziva je naš najveći problem, sredina i napad se koliko-toliko se može iskombinovat', al' šta ćemo mi bez Emira Spahića koji vjerovatno igra posljednje utakmice za naš tim, tek tu onda nastaju iskonski problemi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Izvini molim te je li ovo tvoj privatni forum,niko ne pljuje po repci nego po pristupu i neozbiljnosti samog Susica i pojedinih igraca,ne ulazim cesto jer nemam zivaca se prepisivati sa nekim ko ne dijeli moje misljenje,a o pobjedi u Zilini sa onakvom igrom mozemo sanjati svi zajedno-zivi bili pa vidjeli.Otelo je napisao/la:Smijesnije od nase igre sinoc su ovi novi forumasi koji se reg. i pljuju po repci a nakon pobjede u Zilini(aBd) ce nestati sa foruma i nikad vise nece ni uci na njege.
Mehmed Mesa Bazdarevic
Dobro je dosao ovaj poraz ,malo da se spuste na zemlju ovi sminkeri Brazilci koji igraju u Realu,Bayernu,Barceloni,Interu,Juventusu...sve nosioci igara u tim klubovima . Cisto da vide da nema opustanja i da se za svaku pobjedu do kraja kvalifikacija moraju dobrano oznojiti i namuciti da bi ostvarili ono sto svi zelimo .
Pape nije iskljucivi krivac,to je krajnije nekorektno napisati,on je postavio ultra ofanzivnu taktiku u kojoj se dva nasa napadaca pa i kompletan vezni red nije ni primjetio , kako ce on biti krivac za to ? Razumio bih da smo izgubili 2-3 ,znaci napad je odradio svoje,ali zbog previse ofanzivne taktike primili smi tri gola,onda bi razumio to da je trener kriv,no u ovom slucaju nije bilo tako jer nismo prosto stvorili pravu priliku na ctavoj utakmici .
Nista ..Sada kada su vidjeli koliko je opasna Slovacka,koju su cini mi se malo i podcijenili , ocekujem dosta ozbiljniji pristup u utorak .Na greskama se uci,valjda te greske isprave u revansu gdje ocekujem pobjedu . Ovo je jedinstvena prilika koju igraci ne smiju prokockati,jer nikada vise necemo imati ovakvu priliku .
Pape nije iskljucivi krivac,to je krajnije nekorektno napisati,on je postavio ultra ofanzivnu taktiku u kojoj se dva nasa napadaca pa i kompletan vezni red nije ni primjetio , kako ce on biti krivac za to ? Razumio bih da smo izgubili 2-3 ,znaci napad je odradio svoje,ali zbog previse ofanzivne taktike primili smi tri gola,onda bi razumio to da je trener kriv,no u ovom slucaju nije bilo tako jer nismo prosto stvorili pravu priliku na ctavoj utakmici .
Nista ..Sada kada su vidjeli koliko je opasna Slovacka,koju su cini mi se malo i podcijenili , ocekujem dosta ozbiljniji pristup u utorak .Na greskama se uci,valjda te greske isprave u revansu gdje ocekujem pobjedu . Ovo je jedinstvena prilika koju igraci ne smiju prokockati,jer nikada vise necemo imati ovakvu priliku .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- slavko njegus
- Kontakt:
Izgleda da smo mi jedina reprezentacija kojoj svi porazi dobro dodju....
O tekmi
Ljudi su sinoc jednostavno bili bolji i jos se moze reci da smo dobro prosli. Niti jedan udarac u gol nismo imali. Oni nekoliko mrtvih sansi. Nasi pokusaji nabacivanja balona u 16 metara su katastrofalan izbor... koji su borbeni gosti jako dobro iskontrolirali. Ne znam da li je to strateg tako postavio ali ko god da je...usro je motku.
O strategu:
Kada sam vidio da je strateg stavio Avdiju da igra na boku u prvih 11 odmah sam pomislio da je ili lud ili mu je to neko rekao, kako bi Avdiju prodao sto masnije...a onda izmjena jos cudnija - Visca.... Mislim da bi u igru usao i Svraka da ga je strateg kojim slucajem pozvao. Safet Susic nije dobar izbor za reprezentaciju. Nekad sam napisao da bi cak i Husref Musemic odveo ovaj tim u Brazil u ovakvoj grupi i to bez Baraza. Ali tako je.
O Dzeki
Dzeko je bez sumnje veliki igrac i najveci krivac za sinocnju neefikasnost u napadu. Dzeko je igrac koji ce ako ovako nastavi jednostavno propasti. Treba da se spusti na zemlju pod hitno. Nikakva prekookeanska putovanja radi "one stvari" ne mogu ga opravdati za kasnjenje i evidentni umor koji se vidio sinoc.
Vjerujem, u stvari moram vjerovati , da ce u utorak biti bolje. Ukoliko bude drugacije mislim da ni baraza necemo vidjeti a onda treba podvuci crtu . O tome nakon utorka.
O tekmi
Ljudi su sinoc jednostavno bili bolji i jos se moze reci da smo dobro prosli. Niti jedan udarac u gol nismo imali. Oni nekoliko mrtvih sansi. Nasi pokusaji nabacivanja balona u 16 metara su katastrofalan izbor... koji su borbeni gosti jako dobro iskontrolirali. Ne znam da li je to strateg tako postavio ali ko god da je...usro je motku.
O strategu:
Kada sam vidio da je strateg stavio Avdiju da igra na boku u prvih 11 odmah sam pomislio da je ili lud ili mu je to neko rekao, kako bi Avdiju prodao sto masnije...a onda izmjena jos cudnija - Visca.... Mislim da bi u igru usao i Svraka da ga je strateg kojim slucajem pozvao. Safet Susic nije dobar izbor za reprezentaciju. Nekad sam napisao da bi cak i Husref Musemic odveo ovaj tim u Brazil u ovakvoj grupi i to bez Baraza. Ali tako je.
O Dzeki
Dzeko je bez sumnje veliki igrac i najveci krivac za sinocnju neefikasnost u napadu. Dzeko je igrac koji ce ako ovako nastavi jednostavno propasti. Treba da se spusti na zemlju pod hitno. Nikakva prekookeanska putovanja radi "one stvari" ne mogu ga opravdati za kasnjenje i evidentni umor koji se vidio sinoc.
Vjerujem, u stvari moram vjerovati , da ce u utorak biti bolje. Ukoliko bude drugacije mislim da ni baraza necemo vidjeti a onda treba podvuci crtu . O tome nakon utorka.
Zadnja izmjena: slavko njegus, dana/u 07 sep 2013, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
Pape je trazio atomski fudbal, a Slovaci su znalacki obarali tempo igre i onda stihijski gradili napade gdje se nasa preofanzivna postava i slaba/neuigrana odbrana nije znala snaci.
A šta vam reko da će biti kad je kasnio 3 dana? Jeli to lijepo prije najvažnijeg susreta. Rekoste začepiće nam usta golovima, nije juce imao šut na gol a kamoli šta drugo....
Svako ima privatnih ljubavnih problema samo njegovi su izgleda iznad svega..
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sve objasnjenoslavko njegus je napisao/la:Izgleda da smo mi jedina reprezentacija kojoj svi porazi dobro dodju....
O tekmi
O strategu:
O Dzeki
Mehmed Mesa Bazdarevic
sad ce se tek pokazati kakva smo reprezentacija...da li se znamo nositi sa pritiskom i da li smo vec jednom sazreli kao reprezentacija...sad nam je pobjeda u Slovackoj pod moranjem..druge nam nema..abd u utorak ici na sve ili nista...ionako mozemo mnogo vise dobiti nego izgubiti
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Sad ustao, spavo onoliko koliko sam mogao, mislio sam da cu biti smireniji i ovaj osjesaj jos nisam dozivio, mozda zato sto moj otac zamal nije dozivio slom zivica (bukvalno), i sad igracima i ostalima : zvijezdice nadrkane, sta vam je ? koji vam je **** ? nemozete trcat ? smeta vam nesto ? sve vam **** da vam ****, igrate lopte cijeli zivot zaradjujete milione a ne znate dodat lopte igracu, ubaciti loptu, sutati **** loptu na **** OKVIR GOLA, BAREM JEDNOM u 90 minuta, HALOOOOOOOOOOOOOO, sabirete se, razmislite za koliko ljudi SIROM SVIJETA igrate tih 90 minuta, ljudi koji su i davali zivote i dio tjela za ovu drzavu, .................. uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
moze ban ..........
moze ban ..........
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- peppo_owen
- Kontakt:
To nas je doticni gospodin Safet digao.Kao da igramo protiv Cipra.I nek nam se obilo od glavu.A vala i pojedini igraci su se digli.Upravu si za popravni,ali treba znati da je sad moral igracima na dnu i bice tesko dici se.Nadam se da cemo pobijediti i plasirati se na mundijal.Ali realno sa onom igrom od sinoc i baraz je puno za nas.Zagor je napisao/la:Nije kriv Pape i vozdrica. Čovjek dobije sve utakmice do sada i sad vam kriv Pape. Nije on kriv, kriva je bolja Slovačka i što se mi znamo dignuti pa reći pobjedićemo ih kod od šale. Ja sam rekao jaranu primićemo mi gol iz nekog zalutalog šuta, što se i desilo. Na kraju opet nije ništa izgubljeno, još smo prvi, sad imamo popravku u utorak.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
-
Bijeloplavi
- Kontakt:
Zasto repka tek na dan utakmice putuje za Zenicu.
A kako ne možete shvatiti jednu stvar, da u mnogo slučajeva igrači neispoštuju ono što selektor kaže. Jedini koji se trudio koliko toliko sinoć je Lulić. A loptu je možda samo par puta povukao Džeko, eto koliko se trudio. Dok u City-u trči s jedne strane na drugu, u rep. ne zna potrčati. A i ostali kad bi trebali šutati prave neki višak potez, dok Slovaci šutaju sa 20 m i naravno da će ući jedna lopta. Ne kažem ja ima sigurno tu neke i Sušićeve krivice, al nisam siguran da je on kriv za ne upućeni nijedan šut u okvir gola.Monolog je napisao/la:Ma da je bilo neke sportske i kosmičke pravde, primili bismo mi sinoć tri gola. Nećemo kriviti Papeta, on je samo trener.Zagor je napisao/la:Nije kriv Pape i vozdrica. Čovjek dobije sve utakmice do sada i sad vam kriv Pape. Nije on kriv, kriva je bolja Slovačka i što se mi znamo dignuti pa reći pobjedićemo ih kod od šale. Ja sam rekao jaranu primićemo mi gol iz nekog zalutalog šuta, što se i desilo. Na kraju opet nije ništa izgubljeno, još smo prvi, sad imamo popravku u utorak.Svi znamo da su treneri najmanje krivi, posebno kada smo promašili 4 penala, neopravdano nam poništiše 3 gola zbog nepostojećih ofsajda, a o pogođenim stativama ne bih trošio riječi. Jednostavno, sinoć nas je sreća napustila što, dakako, nije Papetova greška.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Pa to niko ne zna-samo me interesuje kome su pravili kampBijeloplavi je napisao/la:Zasto repka tek na dan utakmice putuje za Zenicu.
Mehmed Mesa Bazdarevic
- ibrakadabra
- Kontakt:
Valjda ga je zabio u Americi.Batko je napisao/la:A šta vam reko da će biti kad je kasnio 3 dana? Jeli to lijepo prije najvažnijeg susreta. Rekoste začepiće nam usta golovima, nije juce imao šut na gol a kamoli šta drugo....
Ma neka ga je zabio pa bilo gdjeibrakadabra je napisao/la:Valjda ga je zabio u Americi.Batko je napisao/la:A šta vam reko da će biti kad je kasnio 3 dana? Jeli to lijepo prije najvažnijeg susreta. Rekoste začepiće nam usta golovima, nije juce imao šut na gol a kamoli šta drugo....
Mehmed Mesa Bazdarevic
- ibrakadabra
- Kontakt:
Amra ako ovo citas pod hitno dođi kuci i spasi naciju.neno1 je napisao/la:Ma neka ga je zabio pa bilo gdjeibrakadabra je napisao/la:Valjda ga je zabio u Americi.Batko je napisao/la:A šta vam reko da će biti kad je kasnio 3 dana? Jeli to lijepo prije najvažnijeg susreta. Rekoste začepiće nam usta golovima, nije juce imao šut na gol a kamoli šta drugo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.