Safet Sušić - Pape

ramiral
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ramiral » 07 sep 2013, 12:30

Gattuso nije imao ''pojma'' s loptom pa je uvijek bio neizostavan dio tima od Ancelottijevog Milana do Lippijevih šampiona iz 2006-e.

Rahima ili Zaha moraju igrati!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 sep 2013, 12:32

Od kad je Pape selektor:

POBJEDE

Gana
Luksemburg
Slovacka
Rumunija
Albanija
Bjelorusija
Wales
Lihtenstajn
Latvija
Litvanija
Alzir
Slovenija
Grcka

PORAZI

Svedska
Njemacka
Francuska
Meksiko
Rumunija
Portugal
Brazil
Irska
SAD

I budali je jasno. Kaze Pape, top 10 na svijetu :lol: :lol: :lol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 sep 2013, 12:37

@Consigliere

Najbolji dokaz je ta statistika iznad, ne mora se vise nista dodati uz to. Kriminalno jadno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 07 sep 2013, 14:33

http://www.zurnal.info/novost/17381/kau ... isimovicem" onclick="window.open(this.href);return false;
NAPRIJED NARODE!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 sep 2013, 14:37

Svaka cast za tekst,svaka mu je na mjestu !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 07 sep 2013, 15:06

Malo je ovaj tekstopisac kontradiktoran sam sebi, prvo kaze da Spahi neko treba objasniti da on nije organizator igre, a zatim kaze da izmedju stpoerske i vezne linije postoji rupa od 30m, pa eto Marko odgovorio si sam sebi, zasto je Spaha primoran da radi tako nesto. A ovo za Pjanica mu ne drzi vodu, ubio se nas Mire trceci :? , on je bio podjednako los kao i Miske.
Mislim da imamo puno narcisa u repci tipa Miske, Pjanke, Dzeko, a selektor nema muda da ni jednog od njih izvede il nedaj Boze ostavi na klupi,kao kaznu za to sto se vuku po terenu, il kad u sred priprema odu na privatna transokeanska putovanja! Prvo pravila bi trebalo da bude: Niko nije nezamjenljiv!
Mozda je primjer neumjesan al, Ferguson je u nekim od svojih najvecih utakmica ostavljao najbolje igrace na klupi ( Beckham protiv Reala, pa nedavno i Rooney protiv istog protivnika), to su MUDA. Igraju oni koji su najspremniji i najpotrebniji u datom trenutku, u skladu s taktikom. Na kraju se samo rezultat gleda, a mi ga nemamo ni protiv jedne velike ekipe u Susicevom mandatu. Grcka je izuzetak.
Najnejasnija stvar mi je: Kako neko moze pratit Avdiju u klubu, pa zatim imati ga na pripremama, uvjerit se u njegovo umijece a nakon svega ga uvrstiti u prvi tim :? Sve mogu da shvatim al to nikako :?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 sep 2013, 15:16

Papetova utakmica i njegov poraz..i to ne zbog izjava i toga- naravno da ce o ovom momentu govorit da smo medju najboljim na svijetu- svako bi govorio. Te izjave nam nisu izgubile utakmicu.

pogresna takticka postavka u startu, na 3 trkacki prejaka Slovaka u veznom redu izac bez Rahimica/Zahirovica. Dobro presjekla ga je i povreda Mujdze sigurno malo. Ali najgori ubjedljivo potez od kako vodi reprezentaciju (gori i od Mravca) mu je to da u najbitnojoj tekmi kvalifikacija igru mu grade i uzda se u Stevanovica, Viscu ( hejj Viscu pa ciji igrac je ova konjina pa da on ima mjesta u reprezentaciji) i debitanta...znaci 2 kvazi igraca i debitant na terenu na najbitnijim pozicijama u najbitnije vrijeme .. eee moj Pape ako si htio mijenjati ubacuj Ibricica, da na jednoj nozi hoda on je igracina u reprezentativnom dresu za ove amatere Viscu i Stevanovica.

u Slovackoj: Begovic; Mujdza-Bicakcic-Spahic-Salihovic; Rahimic,Medunjanin,Lulic, Misimovic,Pjanic; Dzeko.

a ovo branjenje Pjanica, uz Ibisevica ubjedljivo najgoreg sinoc na terenu mi ne ide u glavu. Kakav ba Pjanic trenutno u reprezentativnom dresu. Na klupu bi on meni u Slovackoj samo da je Hajrovicu 10. a ne 2. tekma i da je Ibricic u boljoj formi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 sep 2013, 15:19

U utorak je utakmica karijere za Susica. Tu ce se pokazati je li sav ovaj uspjeh slucajan ili u njemu ima nekog materijala za ozbiljnog selektora.
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 sep 2013, 15:21

Eh u Utorak ćemo da vidim ko je uistinu izbornik ove reprezentacije da li je to Pape ili Sejo...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 sep 2013, 15:25

Consigliere je napisao/la:U utorak je utakmica karijere za Susica. Tu ce se pokazati je li sav ovaj uspjeh slucajan ili u njemu ima nekog materijala za ozbiljnog selektora.
Nema on sta puno promjenit 1-2 igraca, a ne samo njegova utakmica karijere nego i mngoih "nadignutih" igraca.
Vise manje sve je do igraca, kako god ih on postavio ako oni nemaju snage i volje badava sve. Ja se nadam najboljem.

Rahimic - Zahiragic moguce da upadnu, mozda je mali porblem Hajrovic (debitant, nije puno igrao sa ekipom) kao i Bicakcic koji se jucer gubio par puta. Misimovic i Pjanic da dođu sebi treba filovati Edina i Vedu.

Stakleno je ovo sve, brzo moze da pukne.

Samo ce me boliti ako ne uspijemo, jer ce to otvoriti vrata ovim pametnicam pa ce svasta lajati, "ovo treba ovako-onako, ovaj treba da igra, ovaj nije pozvan...itd.".
*p!p!t@* je napisao/la:Eh u Utorak ćemo da vidim ko je uistinu izbornik ove reprezentacije da li je to Pape ili Sejo...
:roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 07 sep 2013, 15:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:Ali najgori ubjedljivo potez od kako vodi reprezentaciju (gori i od Mravca) mu je to da u najbitnojoj tekmi kvalifikacija igru mu grade i uzda se u Stevanovica, Viscu ( hejj Viscu pa ciji igrac je ova konjina pa da on ima mjesta u reprezentaciji) i debitanta...znaci 2 kvazi igraca i debitant na terenu na najbitnijim pozicijama u najbitnije vrijeme .. eee moj Pape ako si htio mijenjati ubacuj Ibricica, da na jednoj nozi hoda on je igracina u reprezentativnom dresu za ove amatere Viscu i Stevanovica.
Ibricic nije nista manja konjina od te dvojice, a mozda je i veca.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 sep 2013, 15:44

Ibricic u dresu reprezenacije se nadavao i golova i igrao od beka do napadaca. Ginuo na terenu, borio se, bivao zrtvovan, ne pozivan- pa nikad se nije zalio previse...lik je jedna od legendi reprezentacije za svoj dugogodisnji angazman i igranje lijevog, desnog beka, golove i poredit ga sa krampom koja obori glavu i zabije se u igraca il nabije loptu na jug BP-a govori o nama kao narodu koliko smo zahvalni.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 07 sep 2013, 15:55

Consigliere je napisao/la:Od kad je Pape selektor:

POBJEDE

Gana
Luksemburg
Slovacka
Rumunija
Albanija
Bjelorusija
Wales
Lihtenstajn
Latvija
Litvanija
Alzir
Slovenija
Grcka

PORAZI

Svedska
Njemacka
Francuska
Meksiko
Rumunija
Portugal
Brazil
Irska
SAD

I budali je jasno. Kaze Pape, top 10 na svijetu :lol: :lol: :lol:
E čuj smiješno što je Pape rekao da smo top 10 na svijetu. Nađi mi Bošnjaka koji nije to isto tvrdio? Pa ovdje se pisalo da je Džeko top 3 napadača na svijetu. Begović ko fol najbolji golman Premiershipa, Pjanić nema gdje nije igrao od Barcelone, Reala, Uniteda, Chelseija, Milana, Intera... Ne mogu tačno da se sjetim ali mislim da je čak i Vranješ bio na korak do Uniteda.
Sve su to riječi Bošnje i bajke u koje on vjeruje.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 sep 2013, 15:57

Elegant je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:U utorak je utakmica karijere za Susica. Tu ce se pokazati je li sav ovaj uspjeh slucajan ili u njemu ima nekog materijala za ozbiljnog selektora.
Nema on sta puno promjenit 1-2 igraca, a ne samo njegova utakmica karijere nego i mngoih "nadignutih" igraca.
Vise manje sve je do igraca, kako god ih on postavio ako oni nemaju snage i volje badava sve. Ja se nadam najboljem.

Rahimic - Zahiragic moguce da upadnu, mozda je mali porblem Hajrovic (debitant, nije puno igrao sa ekipom) kao i Bicakcic koji se jucer gubio par puta. Misimovic i Pjanic da dođu sebi treba filovati Edina i Vedu.

Samo ce me boliti ako ne uspijemo, jer ce to otvoriti vrata ovim pametnicam pa ce svasta lajati, "ovo treba ovako-onako, ovaj treba da igra, ovaj nije pozvan...itd.".
*p!p!t@* je napisao/la:Eh u Utorak ćemo da vidim ko je uistinu izbornik ove reprezentacije da li je to Pape ili Sejo...
njegoj je posao izmedju ostalog i da te nadignute spusti malo na zemlju.Ako se nece truditi klupa jarane,pa makar bio spoj Xavi-ja Messija i Ronalda u 1.

S obzirom da se predstavljas kao navijac Zelje onda si valjda upratio i da je Amar izvadio bio Zebu u 10-toj minuti odmah.Iako mu je bio najbolji i najplaceniji igrac,najveca zvijezda,al lik se poceo zahebavati na terenu i odmah je bio izveden iz igre.pa nek se ljuti koliko hoce.Niko ne smije biti iznad repke.pa kad 1 bude na klupi i umjsto sebe na terenu bude gledao levata (jer nemamo bolje),onda ce se zapitati hoce li se kilaviti,setkati ili ce gristi i ginuti na terenu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 sep 2013, 16:00

Elegant je napisao/la:

njegoj je posao izmedju ostalog i da te nadignute spusti malo na zemlju.Ako se nece truditi klupa jarane,pa makar bio spoj Xavi-ja Messija i Ronalda u 1.

S obzirom da se predstavljas kao navijac Zelje onda si valjda upratio i da je Amar izvadio bio Zebu u 10-toj minuti odmah.Iako mu je bio najbolji i najplaceniji igrac,najveca zvijezda,al lik se poceo zahebavati na terenu i odmah je bio izveden iz igre.pa nek se ljuti koliko hoce.Niko ne smije biti iznad repke.pa kad 1 bude na klupi i umjsto sebe na terenu bude gledao levata (jer nemamo bolje),onda ce se zapitati hoce li se kilaviti,setkati ili ce gristi i ginuti na terenu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 sep 2013, 16:06

selektor je priznao gresku i to je pohvalno,mada su svi pomalo krivi i selektor i igraci. Realno nasa najslabija tacka u ekipi je zadnji vezni,ali Zahirovic ili Rahimic moraju igrati jer boljih od te dvojice nemamo nazalost! druga slaba tacka nam je eventualno neigranje Mujdze,jer mi nemamo drugog desnog beka u ekipi i to je ogroman problem! u odbrani se manje vise skrpimo,ali ove dvije pozicije su nam uvijek problem! dva uzastopna domaca poraza su alarm za zabrinutost u najmanju ruku,jednostavno kola su krenula nizbrdo i nesto treba popraviti,uozbiljiti se prije svega! neki igraci koji su sinoc igrali zasluzili su klupu,prije svih Vrsajevic i Misimovic,umjesto njih staviti Mujdzu i Zahirovica ili Rahimica i to ce otprilike biti sastav koji je razvalio Latviju u Rigi... i ne znam zasto Susic mijenja tim koji pobjedjuje!? drugi problem koji imamo je igraci koji ulaze sa klupe,Visca i Stevanovic nisu u formi i to treba javno reci,pogotovo ovaj drugi-nije ni zasluzio poziv jer ga nema ni na klupi svog tima,prvi igrac koji je sinoc trebao uci u igru je Hajrovic,igra momak u odlicnoj formi i jedini je on s klupe nesto mogao uraditi,a nazalost usao je zadnji kad smo vec bili psihicki dotuceni! Sami sebi smo napravili medvjedju uslugu,od gotovog napravili veresiju i neko za to mora snositi odgovornost...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 sep 2013, 16:07

------------------------------Begović------------------------------
Vršajević------Bičakčić---------------Spahić-------------Lulić

Pjanić----------Medunjanin---------Misimović----Salihović
-----------------Ibišević-------------------Džeko---------------

I onda okrivljujete igrače za poraz. Ova praznina na sredini terena od 20-30 metara između zadnje linije i veznjaka je Sušićeva praznina. Da Pjanić, Medunjanin, Misimović i Salihović imaju brzinu reprezentacije Jamajke u štafeti 4x100 metara, ne bi mogli pokriti ovaj prazan prostor.

Pa onaj Vajs brži od cijele naše sredine koja je napadački orjentisana i koja ne zna razgraditi ni jedan protivnički napad.

Nisu krivi igrači. Kriv je onaj koji im je odredio pozicije na terenu. Pa ni Brazil ne igra bez zadnjeg veznog (destruktivca), ali eto Pape zna i zato što on zna onda su igrači krivi :lol: :lol: :lol:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 07 sep 2013, 16:11

avlami97 je napisao/la:------------------------------Begović------------------------------

I onda okrivljujete igrače za poraz. Ova praznina na sredini terena od 20-30 metara između zadnje linije i veznjaka je Sušićeva praznina. Da Pjanić, Medunjanin, Misimović i Salihović imaju brzinu reprezentacije Jamajke u štafeti 4x100 metara, ne bi mogli pokriti ovaj prazan prostor.

Pa onaj Vajs brži od cijele naše sredine koja je napadački orjentisana i koja ne zna razgraditi ni jedan protivnički napad.

Nisu krivi igrači. Kriv je onaj koji im je odredio pozicije na terenu. Pa ni Brazil ne igra bez zadnjeg veznog (destruktivca), ali eto Pape zna i zato što on zna onda su igrači krivi :lol: :lol: :lol:
To je ono sto sam i ja pisao sinoc.Jednostavno,premalo je radnika i igraca koji obavljaju 'prljave' poslove bilo na terenu i nadam se da je Pape to sinoc i uvidio.Mene brine cinjenica da mozda i nije,jer je na pressu izjavio kako je mislio da ce sa ovom postavom imati loptu u nogama!?.Ok,logicno,ali ko ce oduzeti loptu kad je izgubimo Pape? :roll: E tu smo mi izgubili nasu kreaciju,jer su nam se Miske i Pjana previse potrosili obavljajuci ono na sta nisu navikli...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 sep 2013, 16:15

Henderson je napisao/la:
E čuj smiješno što je Pape rekao da smo top 10 na svijetu. Nađi mi Bošnjaka koji nije to isto tvrdio? Pa ovdje se pisalo da je Džeko top 3 napadača na svijetu. Begović ko fol najbolji golman Premiershipa, Pjanić nema gdje nije igrao od Barcelone, Reala, Uniteda, Chelseija, Milana, Intera... Ne mogu tačno da se sjetim ali mislim da je čak i Vranješ bio na korak do Uniteda.
Sve su to riječi Bošnje i bajke u koje on vjeruje.
Evo ja sam bosnjak! Pogledaj moje postove pa vidi jel u njima vlada euforija ili pozivanje na smirivanje situacije i da Slovacka nije Andora.. Nazalost, nas 'bosnjaka', kako nas ti zoves, se nalozila k'o budale, na celu sa Papetom, covjekom koji je trebao imati najhladniju glavu u svemu ovome, ali eto nije....

Rios

Post Postao/la Rios » 07 sep 2013, 16:17

NEZALAGANJE je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:------------------------------Begović------------------------------

To je ono sto sam i ja pisao sinoc.Jednostavno,premalo je radnika i igraca koji obavljaju 'prljave' poslove bilo na terenu i nadam se da je Pape to sinoc i uvidio.Mene brine cinjenica da mozda i nije,jer je na pressu izjavio kako je mislio da ce sa ovom postavom imati loptu u nogama!?.Ok,logicno,ali ko ce oduzeti loptu kad je izgubimo Pape? :roll: E tu smo mi izgubili nasu kreaciju,jer su nam se Miske i Pjana previse potrosili obavljajuci ono na sta nisu navikli...
Ovo ne ide jedno sa drugim..Momak je prehodao sinocnju utakmicu..I da postavim pitanje jedno sasvim logicno..Da li repka koja je 13 na svijetu i koja zeli na SP moze u sastavu imati igraca sa zapustenom linijom i stomacicem? Ako pocnete pricati o nekom potezu,lucidonosti pogledajte klip na YT u kojem Ivica Osim komentarise utakmicu Hrvatske..Znate vec o kom klipu se radi.. Toliko..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.