BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
u Slovackoj sa jednim spicem i Rahimicem u sredini terena. Nema nas na sredini a ljudi su i fizicki i takticki tu prejaki. Hamsik je bolji trkac i razarac od nasih svih skupa, a Slovacka ima 2 bolja trkaca i razaraca i od Hamsika. Sa takvim ekipama mi trkacki i fizicki deficitarni MORAMO igrati sa 5 veznih igraca. Stvorit cemo mi sansu i iz tog sistema kao sto smo i u Francuskoj i u Grckoj samo ako ostvarimo nasu kontrolu i nasu igru na sredini terena. A upitno je da li to protiv tako takticki jakih Slovaka mozemo bez 5 veznih...
Vedo i onako nema sta tu da trazi u prvoj postavi. On zivi od lopti veznog reda i sinoc kao da nije ni igrao. A ko sto rekoh ako ne ostvarimo balans na sredini terena i u Slovackoj ce Vedo bit dzaba na terenu. Jednostavno ljudi nam nisu dali nasu igru da igramo, pustili stopere, zatvorili vezni red i natjerali nas na duge lopte a tu protiv Skrtela slabo ko ima sanse. Maestralno se postavili i odigrali. Vidjeli smo ne moze se okolo po boku protiv njih, ne moze se dugim loptama, dakle mora kroz sredinu i zato Miske i Pjanic (valjda doce sebi, u dresu repke je kvazi igrac za sad) moraju malo gore naprijed, Rahimic i Medunjanin cuvat ledja, Lulic i Mujdza sa strana a Dzeko u sredinu.
a bez Mujdze smo mi druga ekipa, lik je presudan za nas sistem igre. Kad je izasao u Francuskoj kolaps. Sinoc milion puta vidim prazna desna strana, cekam Mujzdu pa cak i Miske, Pjanic gledaju al nema Mujdze...
Vedo i onako nema sta tu da trazi u prvoj postavi. On zivi od lopti veznog reda i sinoc kao da nije ni igrao. A ko sto rekoh ako ne ostvarimo balans na sredini terena i u Slovackoj ce Vedo bit dzaba na terenu. Jednostavno ljudi nam nisu dali nasu igru da igramo, pustili stopere, zatvorili vezni red i natjerali nas na duge lopte a tu protiv Skrtela slabo ko ima sanse. Maestralno se postavili i odigrali. Vidjeli smo ne moze se okolo po boku protiv njih, ne moze se dugim loptama, dakle mora kroz sredinu i zato Miske i Pjanic (valjda doce sebi, u dresu repke je kvazi igrac za sad) moraju malo gore naprijed, Rahimic i Medunjanin cuvat ledja, Lulic i Mujdza sa strana a Dzeko u sredinu.
a bez Mujdze smo mi druga ekipa, lik je presudan za nas sistem igre. Kad je izasao u Francuskoj kolaps. Sinoc milion puta vidim prazna desna strana, cekam Mujzdu pa cak i Miske, Pjanic gledaju al nema Mujdze...
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 07 sep 2013, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma treba prije svega biti realan. Pa mi da smo u bilo kojoj drugoj grupi u kvalifikacijama ne bi bili na prvoj poziciji. Mislim da u historiji kvalifikacija nije bilo lakse grupe od ove nase sad.
Jednostavno nemamo reprezentaciju za velike domete i to je to.
Jednostavno nemamo reprezentaciju za velike domete i to je to.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jbg, opet treba biti realan pa reci da je ovo realnost nasa. Pogledajte samo jednu stvar. Kada smo mi to kao reprezentacija, kada je trebalo pobijedili nekoga bitnog osim Grcke? (Realno, imali smo neke sanse u svim tim duelima, ali nikada dovoljno dispicline, htijenja, zalaganja, itd)
Po meni, nije da Susisa sta spustam, jer mi je svih drugih trenera najmanje dizao euforiju, ali jednostavno mislim da nama treba strani strucnjak koji ce dovesti kompletan svoj strucan stab. Ja vidim ovo kao rijesenje.
Po meni, nije da Susisa sta spustam, jer mi je svih drugih trenera najmanje dizao euforiju, ali jednostavno mislim da nama treba strani strucnjak koji ce dovesti kompletan svoj strucan stab. Ja vidim ovo kao rijesenje.
dok 'Vršo Avdija' ljubi nas, Weiss preko njegove strane ebe i njega i nas .. a on našao da glumi po Faceu kao da je Dani Alves .. Bože sačuvaj
što dalje od repke takve debile, pa neka 'voli' po Splitu, gofno umišljeno

Zadnja izmjena: JTS, dana/u 07 sep 2013, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Loša partija,to stoji ali nije još ništa izgubljeno.Imamo još tri utakmice,dvije jako teške na strani.Sinoć su svi podbacili,zazlužuju kritike ali ne i da ih vrijeđamo. Ne bih da pametujem ali mislim da je Safet ponajviše pogriješio svojom postavkom bez klasičnog DM(defanzivnog veznog igrača),kojeg Pjanić i Medunjanin realno ne mogu nadomjestit protiv agresivnih veznjaka kao sto ih ima Slovačka. Također, sinoć je nedostajalo borbe zalaganja,trčanja.Njihovi stoperi su pojeli naše napadače,iako sam bio siguran da će Dzeko svojom snagom stvoriti prostora Vedadu.Nadam se da će Mujdža zaigrati u utorak , sinoć je uveliko falio. Uvjeren sam da smo BOLJA ekipa od Slovačke, a to ćemo dokazati u utorak !
12.9.2009.
Ali mi nismo bolja ekipa od Slovacke, to su nam ljudi sinoc jasno dokazali...u sred Zenice.ZEno.T. je napisao/la:Loša partija,to stoji ali nije još ništa izgubljeno.Imamo još tri utakmice,dvije jako teške na strani.Sinoć su svi podbacili,zazlužuju kritike ali ne i da ih vrijeđamo. Ne bih da pametujem ali mislim da je Safet ponajviše pogriješio svojom postavkom bez klasičnog DM(defanzivnog veznog igrača),kojeg Pjanić i Medunjanin realno ne mogu nadomjestit protiv agresivnih veznjaka kao sto ih ima Slovačka. Također, sinoć je nedostajalo borbe zalaganja,trčanja.Njihovi stoperi su pojeli naše napadače,iako sam bio siguran da će Dzeko svojom snagom stvoriti prostora Vedadu.Nadam se da će Mujdža zaigrati u utorak , sinoć je uveliko falio. Uvjeren sam da smo BOLJA ekipa od Slovačke, a to ćemo dokazati u utorak !
U utorak, ako bod izvucemo nekako, možemo se udarati u guzicu od srece.
111 je napisao/la:Ali mi nismo bolja ekipa od Slovacke, to su nam ljudi sinoc jasno dokazali...u sred Zenice.ZEno.T. je napisao/la:Loša partija,to stoji ali nije još ništa izgubljeno.Imamo još tri utakmice,dvije jako teške na strani.Sinoć su svi podbacili,zazlužuju kritike ali ne i da ih vrijeđamo. Ne bih da pametujem ali mislim da je Safet ponajviše pogriješio svojom postavkom bez klasičnog DM(defanzivnog veznog igrača),kojeg Pjanić i Medunjanin realno ne mogu nadomjestit protiv agresivnih veznjaka kao sto ih ima Slovačka. Također, sinoć je nedostajalo borbe zalaganja,trčanja.Njihovi stoperi su pojeli naše napadače,iako sam bio siguran da će Dzeko svojom snagom stvoriti prostora Vedadu.Nadam se da će Mujdža zaigrati u utorak , sinoć je uveliko falio. Uvjeren sam da smo BOLJA ekipa od Slovačke, a to ćemo dokazati u utorak !
Ti si stari uporan u tome da je Slovacka bolja ekipa pa ljudi se branili citavu utakmicu i zadrzavali vrijeme jos poceli u prvom djelu uzimati vrijeme i ti pricas da je Slovacka bolja od nas gol sretno dali jer ono nije izradena akcija ili po tebi mozda jest

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tvoji postovi me svakim danom sve više i više oduševljavaju.Head je napisao/la:A zasto moramo igrati sa 2 napadaca?
Je li to negdje u Ustavu pise?
Svaka iole ozbiljna repka igra sa jednim napadacem,i gotovo sve ekipe svijeta samo mi moramo igrati sa 2,valjda da se ne naljuti drugi napadac.
Čelik Zenica 1945
Yucca je napisao/la:111 je napisao/la:Ali mi nismo bolja ekipa od Slovacke, to su nam ljudi sinoc jasno dokazali...u sred Zenice.ZEno.T. je napisao/la:Loša partija,to stoji ali nije još ništa izgubljeno.Imamo još tri utakmice,dvije jako teške na strani.Sinoć su svi podbacili,zazlužuju kritike ali ne i da ih vrijeđamo. Ne bih da pametujem ali mislim da je Safet ponajviše pogriješio svojom postavkom bez klasičnog DM(defanzivnog veznog igrača),kojeg Pjanić i Medunjanin realno ne mogu nadomjestit protiv agresivnih veznjaka kao sto ih ima Slovačka. Također, sinoć je nedostajalo borbe zalaganja,trčanja.Njihovi stoperi su pojeli naše napadače,iako sam bio siguran da će Dzeko svojom snagom stvoriti prostora Vedadu.Nadam se da će Mujdža zaigrati u utorak , sinoć je uveliko falio. Uvjeren sam da smo BOLJA ekipa od Slovačke, a to ćemo dokazati u utorak !
Ti si stari uporan u tome da je Slovacka bolja ekipa pa ljudi se branili citavu utakmicu i zadrzavali vrijeme jos poceli u prvom djelu uzimati vrijeme i ti pricas da je Slovacka bolja od nas gol sretno dali jer ono nije izradena akcija ili po tebi mozda jest![]()

Ljudi imali 3 100% šanse i prije gola.....Hamšik sam pred Begom i nešto ga zaobilazi umjesto da puca, prije toga Weiss otresao onu slinu Vršajevića od sebe i mašio za centimetar....Begović kasnije skinuo šut Kucke i na kraju smo ga morali primiti , jer je gol visio u zraku
Cuj ljudi se branili citavu utakmicu

Zadnja izmjena: 111, dana/u 07 sep 2013, 15:39, ukupno mijenjano 2 puta.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve im je oprosteno ako pobjede u Zilini.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Slovacka je strasno je.ena ekipa i podcijenili smo je na terenu. Mi imamo samo boljeg napadaca i kreativca od njih, ovo ostalo sve ljudi imaju bolje. Hamsik i Kucka su strasni veznjaci u oba pravca + trkacki i takticki potkovani, znamo bar mi koji pratimo seriju A. Sigurno defanzivno jaci od nasih..zatim Skrtel, Hubocan igraju u velikim klubovima, igrali LP godinama, Djurica iskusan, prekaljen igrac. Pekarik prekaljeni bundesligas.
da kombinujes ova dva tima uzeo bi Begovica, Lulica, Misketa i Dzeku i 6-7 Slovaka najmanje. Tako da daleko od toga da smo mi po imenima bolji od njih, jesmo sam o u napadu za 3 klase. Ali smo kao tim bili bolji dok ih ovaj nije poslozio maestrano.
da kombinujes ova dva tima uzeo bi Begovica, Lulica, Misketa i Dzeku i 6-7 Slovaka najmanje. Tako da daleko od toga da smo mi po imenima bolji od njih, jesmo sam o u napadu za 3 klase. Ali smo kao tim bili bolji dok ih ovaj nije poslozio maestrano.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma nisu oni nista bolje, samo su su postaviti tako da mi izgledamo nemocno. Procitana nasa igra u startu, a mi smo se trebali pripremati za Slovacku kao i za Grcku, pa bi to bolje sve izgledalo. Nadam se da nakon ove dobre skole, mediji vise nece dizati nas u nebesa, i da ce biti odmjeriti u svim tekstovima.
Ja mislim da Pjanic i Miske ne mogu igrati u prvoj postavi. Naravno, kada su u pitanju jace tekme, jer na svjetskom prvenstvu, bogata klupa igra najvecu ulogu. Tako da, kao i protiv jacih ekipa, mi moramo imati jokera na klupi...
Ja bih radije stavio da igraju u tandemo Miske (prednji vezni), a Zahirovic (zadnji), da krpi Misketove pogreske ili Pjana (prednji), Rahimic (zadnji)...
Od svih igraca najvise me razocarao Dzeko, od kojeg sam ocekivao ako nista da slomi Sktela, ali ajde, bice revans pa cemo da vidim nas odgovor...
Ja mislim da Pjanic i Miske ne mogu igrati u prvoj postavi. Naravno, kada su u pitanju jace tekme, jer na svjetskom prvenstvu, bogata klupa igra najvecu ulogu. Tako da, kao i protiv jacih ekipa, mi moramo imati jokera na klupi...
Ja bih radije stavio da igraju u tandemo Miske (prednji vezni), a Zahirovic (zadnji), da krpi Misketove pogreske ili Pjana (prednji), Rahimic (zadnji)...
Od svih igraca najvise me razocarao Dzeko, od kojeg sam ocekivao ako nista da slomi Sktela, ali ajde, bice revans pa cemo da vidim nas odgovor...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 07 sep 2013, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Koji je to nas kreativac bolji od Mareka?ultrasstyle_tz je napisao/la:Slovacka je strasno je.ena ekipa i podcijenili smo je na terenu. Mi imamo samo boljeg napadaca i kreativca od njih, ovo ostalo sve ljudi imaju bolje. Hamsik i Kucka su strasni veznjaci u oba pravca + trkacki i takticki potkovani, znamo bar mi koji pratimo seriju A. Sigurno defanzivno jaci od nasih..zatim Skrtel, Hubocan igraju u velikim klubovima, igrali LP godinama, Djurica iskusan, prekaljen igrac. Pekarik prekaljeni bundesligas.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ne mora znaciti . Sada je situacija malo drugacija,oni su u Zenici odigrali bez pritiska i nekog posebnog motiva,nasi su ih ocigledno podcijenili ,pocevsi od samog selektora koji je poceo bez ijednog defnazivnog veznjaka ,pa tako otvoreno ne igra ni tvoja Farca111 je napisao/la:Ali mi nismo bolja ekipa od Slovacke, to su nam ljudi sinoc jasno dokazali...u sred Zenice.ZEno.T. je napisao/la:Loša partija,to stoji ali nije još ništa izgubljeno.Imamo još tri utakmice,dvije jako teške na strani.Sinoć su svi podbacili,zazlužuju kritike ali ne i da ih vrijeđamo. Ne bih da pametujem ali mislim da je Safet ponajviše pogriješio svojom postavkom bez klasičnog DM(defanzivnog veznog igrača),kojeg Pjanić i Medunjanin realno ne mogu nadomjestit protiv agresivnih veznjaka kao sto ih ima Slovačka. Također, sinoć je nedostajalo borbe zalaganja,trčanja.Njihovi stoperi su pojeli naše napadače,iako sam bio siguran da će Dzeko svojom snagom stvoriti prostora Vedadu.Nadam se da će Mujdža zaigrati u utorak , sinoć je uveliko falio. Uvjeren sam da smo BOLJA ekipa od Slovačke, a to ćemo dokazati u utorak !

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ne.Trebamo svi otic pred fudbalski savez BiH i traziti kolektivnu ostavku.Claus je napisao/la:Je l' se trebamo k'o mutavi diviti veličanstvenom izdanju Zmajeva i majstorskoj taktici Safeta Sušića?Dzoni je napisao/la:Koje ste vi piČČke...
Pa jedva ste docekali neki kiks da mozete srat i kukat u usta vas j3bem sve skupa.Naravno da ih treba iskritikovati kada budu loši.
Dzeki,Pjanicu,Misimovicu,Ibisevicu,Begovicu i ostalima se zahvaliti i pronaci nova rijesenja.

Sreca pa se vas glas ne cuje dalje od sobe vasih istomisljenika.
Juce ste ih kovali u zvijezde danas ih pljujete na svakom koraku.
Niko nije glup ovdje (pa dobro ustvari ima i takvih) i svi smo vidjeli sinosnju losu predstavu,ali mislim da pojedini pretjeruju sa kritikama.
111@ Slovaci su napadali citavu utakmicu mi se branili tj igrali bunker

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hamšik je bolji od sve ijednog našeg veznjaka, a i Weiss je igracina isto.
Odbrana Slovacke je za dvije klase bolja od naše.
Pa sinoc smo sve vidjeli u tom "zenickom grotlu"....šanse nismo mogli napraviti u drugom poluvremenu, dok su oni promašivali svoje ali na kraju i pogodili.
I nemojte tu pricu o podcjenjivanju
smiješno je to.....to je qrcenje ko da smo Brazil ili Španija, pa mi fol nekog podcjenjujemo
....jednostavno samo lošija ekipa od Slovaka (koji su imali peh da ih vodi amater na pocetku kvalifikacija kad su prosipali bodove), cim je došao ovaj novi trener ljudi su poceli igrati.
Odbrana Slovacke je za dvije klase bolja od naše.
Pa sinoc smo sve vidjeli u tom "zenickom grotlu"....šanse nismo mogli napraviti u drugom poluvremenu, dok su oni promašivali svoje ali na kraju i pogodili.
I nemojte tu pricu o podcjenjivanju

skim igramo zadnje dvije utakmice
Koji su vrag pravili onaj trening centar u Zenic oni opet odoše na neku njivu 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Lihtenštajn kuci, Litvanija u gostimaiphone je napisao/la:skim igramo zadnje dvije utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.