BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Kada ce zaigrati taj Kolosinac ? Upravo nam takav Medzed fali na sredini terena.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Goalgetter
- Kontakt:
Protiv Lichtensteina bi trebao dobiti zeleno svjetlo za nastup.juznjak> je napisao/la:Kada ce zaigrati taj Kolosinac ? Upravo nam takav Medzed fali na sredini terena.
-
- Kontakt:
Jel istina da je Spahic isao po Dzeku da dodje na ovo okupljanje pa je zato i kasnio?
3 utakmice 3 pobjede to je put do Brazila
..
Poslije utakmice u Zilini sve ce biti jasno
..

Poslije utakmice u Zilini sve ce biti jasno

Dzaba jer mislim da je povrijeđen .Goalgetter je napisao/la:Protiv Lichtensteina bi trebao dobiti zeleno svjetlo za nastup.juznjak> je napisao/la:Kada ce zaigrati taj Kolosinac ? Upravo nam takav Medzed fali na sredini terena.
12.9.2009.
Samo nam ne trebaju ovakve price, dosta nam je kvazi novirara i sportkih strucnjaka koji nam zlo zele.kinder_jaje je napisao/la:Jel istina da je Spahic isao po Dzeku da dodje na ovo okupljanje pa je zato i kasnio?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Oni su igrali na kotranapade i na taj nacin stvorili par odlicnih prilika. Bosna je napadala i drzala vise loptu u svom posjedu ,ali ti napadi su bili bezidejni pa kada pogledas sanse na obje strane,dobijes dojam da su oni igrali napadacki a Bosna se branilaYucca je napisao/la:111@ Slovaci su napadali citavu utakmicu mi se branili tj igrali bunker![]()

Haj super. Steta sto nije bio na raspolaganju protiv Grka i u ovom dvomecu sa Slovacima.Goalgetter je napisao/la:Protiv Lichtensteina bi trebao dobiti zeleno svjetlo za nastup.juznjak> je napisao/la:Kada ce zaigrati taj Kolosinac ? Upravo nam takav Medzed fali na sredini terena.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
U ovo vrijeme prosle godine ta prva dvojica su proglasavani spasiocima, bez njim jednostavno nismo mogli. Miske i ostali dizelasi napolje a Visca i Stevke u igru, tako se pisalo na forumu. gringo i kompanija, prepoznace se sami. Sada je Hajrovic spasioc, a iduce godine ce biti "Hajrovic napolje".Sarajlijc@ je napisao/la:Visci, Stevanovicu i Avdiji nogu dat.

-
- Kontakt:
Nisam cuo od novinara,da jesam ne bi ni ja vjerovao kaze nije htio doci radi Hajrovica i da je Spaha morao ici po njegaElegant je napisao/la:Samo nam ne trebaju ovakve price, dosta nam je kvazi novirara i sportkih strucnjaka koji nam zlo zele.kinder_jaje je napisao/la:Jel istina da je Spahic isao po Dzeku da dodje na ovo okupljanje pa je zato i kasnio?
- PeteDunham
- Kontakt:
Da i ja 'hladne' glave prokomentarišem sinoćnju utakmicu i dešavanja poslije nje. Što se tiče same utakmice, dokazalo se ono čega sam se ja bojao a to je da smo i previše podcijenili po meni jaku i tvrdu Slovačku. Digli smo se u nebesa, pogotovo pretjeran optimizam kod Papeta koji je izjavljivao prije utakmice da smo favoriti da ćemo 'razvaliti' Slovake sa 2 ili 3-0. Ja mu pretjerano nisam vjerovao jer sam znao kakve igrače Slovačka ima, da su to ljudi koji standardno igraju u ekipama lige petice. Ne znam ni koga bi mogao pohvaliti nakon sinoć, svi od golmana pa do napadača su zakazali. I uvijek nam se to dešava, sve ide super i kad smo blizu cilju mi podbacimo ali ništa još nije gotovo možemo mi to i dalje ostvariti ali uz bolje zalaganje na terenu i manje optimizma prije utakmice. Gomilu gluposti sam pročitao po portalima, po novinama, po forumu ali složiću se sa jednim - Hajrović je makar trebao početi drugo poluvrijeme a ne da ga ubacuje pred kraj utakmice, Vršajević u prvih 11 to je takođe jedna od stvari koje mi se nisu svidjele sinoć. Uglavnom, sa respektom prema Slovacima, sa Hajrovićem u prvih 11 i bez Vršajevića možemo do pobjede...
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
KAUČ SELEKTOR: Sušiću, smiješ li razgovarati sa Spahićem i Misimovićem?
Objavljeno: 07.09.2013. - 14:01
Jadni onaj Asmir Begović. U noćima poput sinoćnje ja bih ih poslao sve u tri krasna paradajza ili gdje već. Jadni Lulić sa svojom beskrajnom energijom koju nitko ne isprati. Jadni Pjanić koji mora trčat za rekreativo de misimović. I, tako, vazda neki belaj taman kad čovjek pomisli da je rahat
Foto: oslobodjenje
Piše: Marko Tomaš
Utakmicu sam gledao u Banjoj Luci.
Htio sam nakon svega da se naspavam. Nitko sinoć u Banjoj Luci, osim mene i par mojih prijatelja, nije čak ni mario za činjenicu da Reprezentacija Bosne i Hercegovine igra jednu od najbitnijih utakmica u svojoj kratkoj povijesti. Izgleda da za istu činjenicu nije mario ni Safet Sušić.
TKO NABIJE DOBIJE
Sve u redu. SAD nismo morali dobit. Ljudi su skužili što i kako i održali nam predavanje. Ali, Slovačka, ej! Da prostite, ne pamtim kad sam posljednji put vidio tako očito jadnu ekipu, ekipu koja igra običan krkanski, seljački "tko nabije dobije" nogomet, koja od prve do posljednje minute razvlači igru i čuva nula prema nula još u stadionskom tunelu. Neka kaže tko što hoće, branite Sušića i naše nogometne genijalce, ali ono si nikako nismo smjeli priuštit, jer tko će sad podignut sve te potištene glavice.
Onakvo igranje odbrane si ne smije dopustit ni Barcelona koja obično ima posjed od, što kažu pijačni matematičari, 300 posto. Koja je ovo utamica po redu da je bjelodano da bez Mensura Mujdže mi ne znamo igrati odbranu? I što Pape uradi po tom pitanju? Evo, evo, ja ću odmah odgovoriti: apsolutno ništa.
Jel može netko već jednom da objasni Emiru Spahiću da to što je kapetan ne znači da on treba organizirat 50% napada u posljednjem kvartalu utakmice? Sušiću, jel možeš ti to ili te je strah?
Jel te strah ostavit Misimovića na klupi? Devedeset minuta držati u igri čovjeka, koji je prema svemu pa i prema trbuščiću, u nekakvoj reakretivnoj fazi svoje karijere, može ili slijepac ili kukavica. Pa tip nije u stanju dobacit loptu iz kornera u srce šesnaesterca. Hajde, molim vas, još jednom pogledajte utakmicu. Zvjezdan Misimović niti jedan korner nije izveo kako treba.
Zbog čega vezna i stoperska linija između sebe imaju rupu od trideset metara? Gdje su ti motorični igrači koji to mogu pokrpit?
Sve u redu, kažem, ali Slovačka, ej!? Kakvo svjetsko prvenstvo, šta!? Šta su odigrali i tamo osim na mišiće i Hamšikovu frizuru od koje protivnik ne vidi poluvisoke lopte? Sinoćnja utakmica je bila sramotna. Pustiti ove atletičare da sami izađu na Begovića nekolicinu puta može samo netko ili beskrajno netalentiran za trenerski posao ili napušeni rastafarijanac ili eutanizirani zombi.
Jel može netko objasniti Sušiću da on ima pravo mijenjati stvari tijekom utakmice? Ali ne uvoditi Edina Višću kad se lomi rezultat. Kakvo je pa to solomonsko rješenje bilo? I, opet, zašto rekreativac Misimović ostaje u igri a izlazi jedini čovjek koji je pokušao povezati našu igru?
OČITO JE, BIJESAN SAM
Da, očito je, bijesan sam. Bijesan sam zbog toga što selektor nije ništa poduzeo kad mu se koncepcija počela raspadati. Pa mi cijelu tekmu nismo stvorili izrađenu stopostotnu priliku. O, da mi je znati koji će konzilij sad oporaviti sve ove oštećene psihe i pripremiti pobjedu u Žilini?
Da, sinoć je bio onaj dan kad mi Papetovo kuliranje nije leglo, a pogotovo mi nije leglo Misketovo dociranje nakon tekme. Dečko, jel te stid imalo? Što sam ne izađeš? Svaka ti je lopta bila kratka, nedorečena, svaki ti je duel bio mlitav, pretrčo te je svaki sedmogodišnji skupljač lopti. Zašto bi Mire Pjanić trčao za tebe, Miske? Što si ti, Maradona?
Da, bijesan sam. Bijesan sam zato što mi život upropaštava čovjek kojeg uopće ne znam, još od one Italije 1990. godine.
Ali, hajde, evo smirit ću se, preživjet ću, sačekajmo utorak, nadajmo se da ćemo tamo pobijediti Slovake koji su po svemu slabiji od nas barem 40%. Osim možda po trenerskoj pameti koja, u našem slučaju, katkad zaboravi doći na utakmicu i onda, ****, odigraš devedesetku s deset igrača i bez trenera.
Jadni onaj Asmir Begović. U noćima poput sinoćnje ja bih ih poslao sve u tri krasna paradajza ili gdje već. Jadni Lulić sa svojom beskrajnom energijom koju nitko ne isprati. Jadni Pjanić koji mora trčat za rekreativo de misimović. I, tako, vazda neki belaj taman kad čovjek pomisli da je rahat. Pa, sto mu gromova, ovo je BiH, kako ćeš bit rahat? Kako i s kim? Utorak će doći jako sporo.
Objavljeno: 07.09.2013. - 14:01
Jadni onaj Asmir Begović. U noćima poput sinoćnje ja bih ih poslao sve u tri krasna paradajza ili gdje već. Jadni Lulić sa svojom beskrajnom energijom koju nitko ne isprati. Jadni Pjanić koji mora trčat za rekreativo de misimović. I, tako, vazda neki belaj taman kad čovjek pomisli da je rahat
Foto: oslobodjenje
Piše: Marko Tomaš
Utakmicu sam gledao u Banjoj Luci.
Htio sam nakon svega da se naspavam. Nitko sinoć u Banjoj Luci, osim mene i par mojih prijatelja, nije čak ni mario za činjenicu da Reprezentacija Bosne i Hercegovine igra jednu od najbitnijih utakmica u svojoj kratkoj povijesti. Izgleda da za istu činjenicu nije mario ni Safet Sušić.
TKO NABIJE DOBIJE
Sve u redu. SAD nismo morali dobit. Ljudi su skužili što i kako i održali nam predavanje. Ali, Slovačka, ej! Da prostite, ne pamtim kad sam posljednji put vidio tako očito jadnu ekipu, ekipu koja igra običan krkanski, seljački "tko nabije dobije" nogomet, koja od prve do posljednje minute razvlači igru i čuva nula prema nula još u stadionskom tunelu. Neka kaže tko što hoće, branite Sušića i naše nogometne genijalce, ali ono si nikako nismo smjeli priuštit, jer tko će sad podignut sve te potištene glavice.
Onakvo igranje odbrane si ne smije dopustit ni Barcelona koja obično ima posjed od, što kažu pijačni matematičari, 300 posto. Koja je ovo utamica po redu da je bjelodano da bez Mensura Mujdže mi ne znamo igrati odbranu? I što Pape uradi po tom pitanju? Evo, evo, ja ću odmah odgovoriti: apsolutno ništa.
Jel može netko već jednom da objasni Emiru Spahiću da to što je kapetan ne znači da on treba organizirat 50% napada u posljednjem kvartalu utakmice? Sušiću, jel možeš ti to ili te je strah?
Jel te strah ostavit Misimovića na klupi? Devedeset minuta držati u igri čovjeka, koji je prema svemu pa i prema trbuščiću, u nekakvoj reakretivnoj fazi svoje karijere, može ili slijepac ili kukavica. Pa tip nije u stanju dobacit loptu iz kornera u srce šesnaesterca. Hajde, molim vas, još jednom pogledajte utakmicu. Zvjezdan Misimović niti jedan korner nije izveo kako treba.
Zbog čega vezna i stoperska linija između sebe imaju rupu od trideset metara? Gdje su ti motorični igrači koji to mogu pokrpit?
Sve u redu, kažem, ali Slovačka, ej!? Kakvo svjetsko prvenstvo, šta!? Šta su odigrali i tamo osim na mišiće i Hamšikovu frizuru od koje protivnik ne vidi poluvisoke lopte? Sinoćnja utakmica je bila sramotna. Pustiti ove atletičare da sami izađu na Begovića nekolicinu puta može samo netko ili beskrajno netalentiran za trenerski posao ili napušeni rastafarijanac ili eutanizirani zombi.
Jel može netko objasniti Sušiću da on ima pravo mijenjati stvari tijekom utakmice? Ali ne uvoditi Edina Višću kad se lomi rezultat. Kakvo je pa to solomonsko rješenje bilo? I, opet, zašto rekreativac Misimović ostaje u igri a izlazi jedini čovjek koji je pokušao povezati našu igru?
OČITO JE, BIJESAN SAM
Da, očito je, bijesan sam. Bijesan sam zbog toga što selektor nije ništa poduzeo kad mu se koncepcija počela raspadati. Pa mi cijelu tekmu nismo stvorili izrađenu stopostotnu priliku. O, da mi je znati koji će konzilij sad oporaviti sve ove oštećene psihe i pripremiti pobjedu u Žilini?
Da, sinoć je bio onaj dan kad mi Papetovo kuliranje nije leglo, a pogotovo mi nije leglo Misketovo dociranje nakon tekme. Dečko, jel te stid imalo? Što sam ne izađeš? Svaka ti je lopta bila kratka, nedorečena, svaki ti je duel bio mlitav, pretrčo te je svaki sedmogodišnji skupljač lopti. Zašto bi Mire Pjanić trčao za tebe, Miske? Što si ti, Maradona?
Da, bijesan sam. Bijesan sam zato što mi život upropaštava čovjek kojeg uopće ne znam, još od one Italije 1990. godine.
Ali, hajde, evo smirit ću se, preživjet ću, sačekajmo utorak, nadajmo se da ćemo tamo pobijediti Slovake koji su po svemu slabiji od nas barem 40%. Osim možda po trenerskoj pameti koja, u našem slučaju, katkad zaboravi doći na utakmicu i onda, ****, odigraš devedesetku s deset igrača i bez trenera.
Jadni onaj Asmir Begović. U noćima poput sinoćnje ja bih ih poslao sve u tri krasna paradajza ili gdje već. Jadni Lulić sa svojom beskrajnom energijom koju nitko ne isprati. Jadni Pjanić koji mora trčat za rekreativo de misimović. I, tako, vazda neki belaj taman kad čovjek pomisli da je rahat. Pa, sto mu gromova, ovo je BiH, kako ćeš bit rahat? Kako i s kim? Utorak će doći jako sporo.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Rockefeller
- Kontakt:
Calcio, vec je dosao red i na Husejnovica.
Inace... Bolji smo od njih. Nema razloga da ih ne dobijemo u Zilini. Nisu ni oni nesto posebno dobro igrali ofanzivno u Zenici. Vecinom smo im uzimali loptu nakon prvog ili drugog dodavanja. Oni su iskoristilj jako losu noc Bicakcica i preko njegovih kikseva napravili dvije dobre sanse. A branilo su se dobro, to ne mogu poricati.
Nisam vidio spisak pozvanih igraca, tako da ne znam ko je sve u opticaju al' ako na njemu ima Zukanovic on bi meni u utorak igrao lijevog beka namjesto Salihovica. Ovog bih ja na klupu poslao.
I hoce li Mujdza biti fit?

Inace... Bolji smo od njih. Nema razloga da ih ne dobijemo u Zilini. Nisu ni oni nesto posebno dobro igrali ofanzivno u Zenici. Vecinom smo im uzimali loptu nakon prvog ili drugog dodavanja. Oni su iskoristilj jako losu noc Bicakcica i preko njegovih kikseva napravili dvije dobre sanse. A branilo su se dobro, to ne mogu poricati.
Nisam vidio spisak pozvanih igraca, tako da ne znam ko je sve u opticaju al' ako na njemu ima Zukanovic on bi meni u utorak igrao lijevog beka namjesto Salihovica. Ovog bih ja na klupu poslao.
I hoce li Mujdza biti fit?
- PeteDunham
- Kontakt:
Ma ne pita se Pape ništa vjeruj mi, da se on pita Vršajević i pojedini balvani ne bi bili ni blizu A timu. Ali šta ćeš, kakva država takav savez takva liga sve u svemu u pojedinim momentima jako dobro, a nekad kada najviše treba jako jako loše. Nemamo kontinuitet i samopouzdanje, znamo se samo podići u nebesa pa dođe neka repka pa nam opali klempu i spusti nas na pod... I dalje srcem uz vas Zmajevi, samo malo pametnije i idemo u Brazil, nećemo valjda dosadnu Grčku opet gledati na nekom prvenstvu.. 
Ja bi ovako počeo u Žilini: Begović, Spahić Zahirović Zukanović Mujdža (ako se oporavi), Hajrović Medunjanin Pjanić Lulić, Džeko Ibišević...

Ja bi ovako počeo u Žilini: Begović, Spahić Zahirović Zukanović Mujdža (ako se oporavi), Hajrović Medunjanin Pjanić Lulić, Džeko Ibišević...
Zadnja izmjena: PeteDunham, dana/u 07 sep 2013, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
nema puno mudrolije, sinoc smo izgubili od jedne dobre i odlicno organizovane ekipe koja je bila odlicno postavljena u odbrani, a kasnije su kako je vrijeme odmicalo sve vise i vise napadali i dosli do pobjede
nasi su imali neki inicijativu od pocetka, al sve to jalovo, slovaci odlicno poslozeni u odbrani, igrali su bez greske i bilo je nemoguce jednostavno kreirati ozbiljniju priliku, kasnije je dosla do izrazaja njihova fizicka sprema koja je osjetno bolja od nase i to je to.
u revansu ce mozda biti i lakse nego u zenici, slovaci ce krenuti vjerovatno otvoreno po pobjedu koja im je prijeko potrebna, nasi napaci ce imati vjerovatno vise prostora, samo veliko je pitanje kako ce nasa odbrana odolijevati njihovim napadama
nasi najbolji igraci jednostavno moraju odigrati 120 posto da bi se zacepile rupe zbog ovih igraca koji su nespremni fizicki za ovaj level fudbalski, miske moze igrati al mora neko da trci za njega i za sebe, avdija takodje ogromna rupa i bicakcic takodje ispada lako, sve u svemu imali smo sinoc dosta rupa i to je protivnik kaznio
u slovackoj nismo bez sanse, al mora nam se dosta toga poklopiti:
da mujdza bude spreman i da odigra kako zna
da spahic i bicakcic odigraju dobro nazad i bez greske
da salihovic igra lijevog beka i da to lici na nesto
da susic postavi dva zadnja vezna, medunjanina i zahirovica, ako rahima moze igrati jos onda prije on nego zahirovic
pjanic mora odigrati sjajno kao sto to zna
lijevo krilo mora biti lulic
desno krilo neka igra hajrovic, eventualno ibisevic mada to nije njegova pozicija
dzeko jedini istureni centralni napadac, i to da odigra maestralno
susic naravno mora nabrijati ekipu i postaviti ovakvu formaciju 4-5-1, mora se jedan napadac zrtvovati za zadjeg veznog, u protivnom ljudi ce nas ubiti, s ovom formacijom odolijevati i prijetiti koliko se to moze, ako bude potrebe za ofanzivnom onda u drugom poluvremenu uvesti misketa umjesto jednog zadnjeg veznog i na sve ili nista
ako bude ista formacija kao sinoc, ubice nas ljudi jer su puno brzi i spremniji, moramo se sad zgusnuti i cekati neku majstoriju dzeke, neki prodor lulica, neki slobodnjak pjanica i sl, nadigravanje s ovakvom slovackom je samoubistvo
nasi su imali neki inicijativu od pocetka, al sve to jalovo, slovaci odlicno poslozeni u odbrani, igrali su bez greske i bilo je nemoguce jednostavno kreirati ozbiljniju priliku, kasnije je dosla do izrazaja njihova fizicka sprema koja je osjetno bolja od nase i to je to.
u revansu ce mozda biti i lakse nego u zenici, slovaci ce krenuti vjerovatno otvoreno po pobjedu koja im je prijeko potrebna, nasi napaci ce imati vjerovatno vise prostora, samo veliko je pitanje kako ce nasa odbrana odolijevati njihovim napadama
nasi najbolji igraci jednostavno moraju odigrati 120 posto da bi se zacepile rupe zbog ovih igraca koji su nespremni fizicki za ovaj level fudbalski, miske moze igrati al mora neko da trci za njega i za sebe, avdija takodje ogromna rupa i bicakcic takodje ispada lako, sve u svemu imali smo sinoc dosta rupa i to je protivnik kaznio
u slovackoj nismo bez sanse, al mora nam se dosta toga poklopiti:
da mujdza bude spreman i da odigra kako zna
da spahic i bicakcic odigraju dobro nazad i bez greske
da salihovic igra lijevog beka i da to lici na nesto
da susic postavi dva zadnja vezna, medunjanina i zahirovica, ako rahima moze igrati jos onda prije on nego zahirovic
pjanic mora odigrati sjajno kao sto to zna
lijevo krilo mora biti lulic
desno krilo neka igra hajrovic, eventualno ibisevic mada to nije njegova pozicija
dzeko jedini istureni centralni napadac, i to da odigra maestralno
susic naravno mora nabrijati ekipu i postaviti ovakvu formaciju 4-5-1, mora se jedan napadac zrtvovati za zadjeg veznog, u protivnom ljudi ce nas ubiti, s ovom formacijom odolijevati i prijetiti koliko se to moze, ako bude potrebe za ofanzivnom onda u drugom poluvremenu uvesti misketa umjesto jednog zadnjeg veznog i na sve ili nista
ako bude ista formacija kao sinoc, ubice nas ljudi jer su puno brzi i spremniji, moramo se sad zgusnuti i cekati neku majstoriju dzeke, neki prodor lulica, neki slobodnjak pjanica i sl, nadigravanje s ovakvom slovackom je samoubistvo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Rockefeller
- Kontakt:
Pape j prije pocetka kvalifikacija rekao da ce dvije tekme igrati sa jednim napadacem pa ocekujem nekako da ce to biti u utorak.
Moja postava bi izgledala ovako:
------------------Begovic-------------------
Mujdza----Bicakcic--Spahic---Zukanovic
------------------Rahimic-------------------
--------Medunanjin---Misimovic---------
Pjanic----------------------------------Lulic
--------------------Dzeko-------------------
Nema Zukanovića povrijeđenRockefeller je napisao/la:Pape j prije pocetka kvalifikacija rekao da ce dvije tekme igrati sa jednim napadacem pa ocekujem nekako da ce to biti u utorak.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- TMmanija2012
- Kontakt:
Bice tesko u Zilini..Slovaci ovom pobjedom dobili krila i vratili se u igru,a nasi moraju oper igrati nekakve historijske utakmice gdje nesmije biti kiksa..kako ce se nositi sa pritiskom vidjecemo..valjda smo sad svi skontali Slovacku.
Ma ljudi nismo mi procitani,ljudi su krenuli sa 4 3 2 1,mi smo kao igrali 4 4 2,a ustvari smo igrali 2,5 -5,5 -2.
I.fakat se ne zajebajem sa ovom taktikom.ono sto je pape postavio ni u fifi ni pesu nije.jos niko.
Ostajala su 2 stopera I medunjanin,koji je pola igraca u odbrani,oba beka su visila naprijed,zato I jeste bilo onoliko prostora.2 vezna centra.nazad nisu presla ,plus ofanzivni lulic.
Sto je najveca tuga mi sanse nismo napravili.
Nije ono losa poatavka,ali je papetu falio jos jedan 12 igrac,trebaa mijenjat pravila
I.fakat se ne zajebajem sa ovom taktikom.ono sto je pape postavio ni u fifi ni pesu nije.jos niko.
Ostajala su 2 stopera I medunjanin,koji je pola igraca u odbrani,oba beka su visila naprijed,zato I jeste bilo onoliko prostora.2 vezna centra.nazad nisu presla ,plus ofanzivni lulic.
Sto je najveca tuga mi sanse nismo napravili.
Nije ono losa poatavka,ali je papetu falio jos jedan 12 igrac,trebaa mijenjat pravila
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sa 2 defanzivna igraca u cijelom timu, odnosno bez zadnjeg veznog ili barem jednog defanzivno orijentisanog beka, nema se sta trazit ni u Zilini. Nema sta trazit bilo gdje, osim po Lihtenstajnima i slicnim. Jbt cak i Barcelona igra sa vise defanzivaca u ekipi, al ne, mi smo prvi u grupi, ovo ono. 
Plus izvodi frajer veznjake, a uvodi krila, iako se igra u tim trenucima svodila iskljucivo na duge lopte sa nase polovice, tako da su ta krila automatski beskorisna. Logika na vrhuncu.

Plus izvodi frajer veznjake, a uvodi krila, iako se igra u tim trenucima svodila iskljucivo na duge lopte sa nase polovice, tako da su ta krila automatski beskorisna. Logika na vrhuncu.
-
- Kontakt:
Po meni Misimovic ne zasluzuje da igra od pocetka jer je totalno van forme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.