BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

dadnan
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la dadnan » 07 sep 2013, 16:54

Ma nek udje u 60. minuti i taman ce bit odmoran da potrci dva put i mozda usput i mogne nesto uradit.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 07 sep 2013, 16:57

Sve su rijeci suvisne. Previse razgovora. Jedno stoji, nisu mogli pobjediti Slovacku kod kuce, u veoma bitnoj utakmici koja bi nam prakitcno osigurala plasman na SP.

Nek se srame.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 sep 2013, 17:02

Mim se bojimo uspjeha tj, cim cujemo tu rjec idemo na svjetsko dobijemo srecku.Sram igraca da bude za ono sinoc.Pa zamislite ljudi spavali napolju za kartu a sminkeri se nisu ni oznojili.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 07 sep 2013, 17:05

sad je odlicna prilika da ustvari vidimo koliko vrijedimo,koliko smo zapravo jaki i kvaltietni i koliko smo mentalno jaki i kako poslje knock down-a ustajemo i imamoli snage da se dignemo iznad svega.Protiv Slovacke koja nije nimalo naivna kako su je predstavili kod nas u gostima gdje ce sigurno i oni ici na pobejdu.Ovdje cemo vidjeti da li smo stvarno sazrili u svim segmentima,od takticke postavke igre do kompletne ekipe.Da vidimo mozemoli opravdat ovu poziciji na ljestivici i dali smo stavrno ekipa kakvom se predstavljamo.Ovo su one utakmice koje nas odredujuje idemoli gore ili ostajemu u sjeni kao prosjecna ekipa koja napravi pokoje iznenadjenje u kvalifikacijama.Pobjedom u Slovackoj puno ce se stavri pormjenuti u odnosu na ovo trenutno.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 07 sep 2013, 17:06

Kakve su sanse da budemo nositelji u barazu ako zavrsimo drugi ? Slovacka s ovakvom igrom moze dobit i Grke te ako tako budu igrali i u utorak onda smo drugi definitivno, jer je nula najvise sta mozemo izvuc..

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 07 sep 2013, 17:07

Ma kad skontate isti qrac bi nam bilo i da smo odigrali 0-0 jer svejedno bi do kraja morali sve pobjediti. A dzeko i vedo ocigledno nisu kontali zabiti tako da se tu nema sta polemisat.
Treba se okrenuti slovackoj i nadati cudu.

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 07 sep 2013, 17:11

kinder_jaje je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:Jel istina da je Spahic isao po Dzeku da dodje na ovo okupljanje pa je zato i kasnio?
Samo nam ne trebaju ovakve price, dosta nam je kvazi novirara i sportkih strucnjaka koji nam zlo zele.
Nisam cuo od novinara,da jesam ne bi ni ja vjerovao kaze nije htio doci radi Hajrovica i da je Spaha morao ici po njega
Ja sam danas cuo da je sve krenulo od tekme sa amerima,da je Dzeko bio ljut na Spahu zato sto je Misimoovicu dao kapitensku traku.Od te utakmice Dzeko je sam protiv svih,cak i da je Mujdza odbrusio Dzeki ako hoce igrat nek igra a ne da glumi da je bitniji od svih.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2013, 17:13

Ako će igrači stavljati lični interes i glumetati neke dive onda ne trebaju nikako igrati za reprezentaciju. Neka se javno oglase šta im smeta a ne ovako da svako trača gdje god stigne sa različitim teorijama zavjere i insajder informacijama.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 sep 2013, 17:17

fantom je napisao/la:
Nisam cuo od novinara,da jesam ne bi ni ja vjerovao kaze nije htio doci radi Hajrovica i da je Spaha morao ici po njega
Ja sam danas cuo da je sve krenulo od tekme sa amerima,da je Dzeko bio ljut na Spahu zato sto je Misimoovicu dao kapitensku traku.Od te utakmice Dzeko je sam protiv svih,cak i da je Mujdza odbrusio Dzeki ako hoce igrat nek igra a ne da glumi da je bitniji od svih.
Ja sam cuo da Rahimic pravi najvise problema, svaku noc dolazi pijan, pusta glasno muziku i onda maltretira ove mladje igrace, pali im klempe, salje u granap po cigare i slicno. Tcc Elvire, Elvire :D

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 07 sep 2013, 17:19

Ove zavjere su ravne pricama o piramidi u Visokom...

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 07 sep 2013, 17:20

Nije vam to tacno.U ugovoru koji je potpisao Hajrovic stoji da on nakon sto debituje znaci max da odigra 10min (koji je i odigrao) dobija kapitensku traku od Spahica.Sam je i na to pristao Spahic, Dzeko se protivo, Mujdza isto, Stevanovic toliko bio ljut da ne zeli da igra fudbala, bojkotuje trenirat i u Elcheu, zato i ne igra za Elche!

Dzeko nije htio prihvatit to jer smatra da mora najmanje 5 golova da dadne da bi dobio kapitensku traku, Spahi bilo krivo zbog te izjave (jer je znao da je Hajrovic novi Messi i nije htio da ga repka izgubi) i rekao Dzeki, sta ti pametujes klocu (nisi u Zelji mogao igrati da ti neke uslove dajes) i Dzeko se naljutio i nije htio doci.Spaha nazvo njegovo oca i zamolio ga nek dodje makar ove dvije utakmice, i nek se oprosti.Jer HAJROVIĆ je budućnost repke.

Provjerena informacija :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 sep 2013, 17:23

calcio je napisao/la:
fantom je napisao/la:
Ja sam cuo da Rahimic pravi najvise problema, svaku noc dolazi pijan, pusta glasno muziku i onda maltretira ove mladje igrace, pali im klempe, salje u granap po cigare i slicno. Tcc Elvire, Elvire :D
:lol: :lol: :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 sep 2013, 17:25

sagitarius je napisao/la:Nije vam to tacno.U ugovoru koji je potpisao Hajrovic stoji da on nakon sto debituje znaci max da odigra 10min (koji je i odigrao) dobija kapitensku traku od Spahica.Sam je i na to pristao Spahic, Dzeko se protivo, Mujdza isto, Stevanovic toliko bio ljut da ne zeli da igra fudbala, bojkotuje trenirat i u Elcheu, zato i ne igra za Elche!

Dzeko nije htio prihvatit to jer smatra da mora najmanje 5 golova da dadne da bi dobio kapitensku traku, Spahi bilo krivo zbog te izjave (jer je znao da je Hajrovic novi Messi i nije htio da ga repka izgubi) i rekao Dzeki, sta ti pametujes klocu (nisi u Zelji mogao igrati da ti neke uslove dajes) i Dzeko se naljutio i nije htio doci.Spaha nazvo njegovo oca i zamolio ga nek dodje makar ove dvije utakmice, i nek se oprosti.Jer HAJROVIĆ je budućnost repke.

Evo bas mi jaran rece da se sad i Hitzfield umjeso i ponudio Dzeki mjesto u svicarskoj reprezentaciji, da igra sa Seferovicem, kaze da ce Blatter srediti posto je i on svicarac i da ne bi trebalo biti nikakvih problema. **** ovo sto se desava oko Sirije kako se zapetljalo oko nase reprezentacije :shock:

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 07 sep 2013, 17:26

Ja mislim ipak da je informacija iz Engleske tacna i da nije u pitanju nikakva svadja medju nasim reprezentativcima i razlog zasto je Dzeko kasnio. Naime Daily Mail i Telegraph pisu da je Terry otisao u Ameriku, i Dzeko se nije mogao oteti dojmu da ce posjetit i njegovu Amru. Saznavsi da je Amra sama i da je Terry u drugoj saveznoj drzavi Dzeko se s dva dana kasnjenja prikljucuje reprezentaciji.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 07 sep 2013, 17:28

calcio je napisao/la:
fantom je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Rahimaga i Dr Karabeg glavni problemi i rusioci atmosfere u ekipi jos Karabeg puca Rahimagu nekim tabletama pa kad se alkohol spoji sa tabletama strasno najvise klempi palili Hajrovicu a Vrsajevic jednik obisao sve granape u gradu trazeci Rahimagi cigare :D

Tako sam cuo od ljudi :?:
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 07 sep 2013, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 sep 2013, 17:29

ljudi hajmo malo optimizma...dosta vise sa kritikama...sad nam je biti ili ne biti u Slovackoj..nema se vremena vise misliti na sinocnju tekmu..bila, prosla i idemo dalje...abd idemo na pobjedu i da nas ovog puta obraduju tj pozitivno iznenade u Zilini...iako sam razocaran sinocnjom predstavom ipak se nadam pozitivnom ishodu...a sto se tice tih mahalskih prica..to je tipicno za nas...ne treba davati puno paznje takvim medijskim ispadima - rekla - kazala...
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 07 sep 2013, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 07 sep 2013, 17:29

calcio je napisao/la:
sagitarius je napisao/la:Nije vam to tacno.U ugovoru koji je potpisao Hajrovic stoji da on nakon sto debituje znaci max da odigra 10min (koji je i odigrao) dobija kapitensku traku od Spahica.Sam je i na to pristao Spahic, Dzeko se protivo, Mujdza isto, Stevanovic toliko bio ljut da ne zeli da igra fudbala, bojkotuje trenirat i u Elcheu, zato i ne igra za Elche!

Evo bas mi jaran rece da se sad i Hitzfield umjeso i ponudio Dzeki mjesto u svicarskoj reprezentaciji, da igra sa Seferovicem, kaze da ce Blatter srediti posto je i on svicarac i da ne bi trebalo biti nikakvih problema. **** ovo sto se desava oko Sirije kako se zapetljalo oko nase reprezentacije :shock:

Upravo i to drug, kad je Hajrović potpisivao ugovor, u Hotelu tom "Sviss plaza Hotel" (5 zvjezica kazu, treba otici malo se odmorit), pored tog hotela, ima neki almy motel, tu Dzeko valjda odmarao s Amrom i dosao mu Hitzfeld i kaze : "eno Hajrović potpisuje za Bosnu ugovor na 10 godina vrijedan 25 milion eura, znas on tebe pljuvao i sve to aj ja sam kao brat s Balerom i Platimijem, sredit ce ti da igras za svicarsku imat ces sve potrebne dokumente, aj molim te , Allah ti "
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 07 sep 2013, 17:31

Ja mislim da ustvari nije pape nego rahimic glavni a pape je samo jedan njegov pijun koji radi kako mu se kaze. Pljuvali ste po rahimicu pa je on odlucio da ne igra ovu utakmicu i pokaze kako je on nama ipak najvazniji i ako nam se sazali vjerovatni ce htjet igrat u slovackoj i tu cemo utakmicu onda i pobjediti.
Rahima oprosti nam.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 sep 2013, 17:32

Goalgetter je napisao/la:Sve im je oprosteno ako pobjede u Zilini.
prvo 4 gola od Amerike zatim sinoc ne mogu da maknu ne mozemo imati tolike oscilacije u igri medjutim ako sinoc nisu ginuli u grotlu bilinog polja kako oeckivati nesto vise protiv nabrijanih slovaka u zilini,nema se tu sta oprostiti gorcina se osjeti igraci sinoc daju intervju-e ko da su ocekivali ovakav ishod..

krkan
Kontakt:

Post Postao/la krkan » 07 sep 2013, 17:32

:lol: :lol: likcino

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.