BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Ma nek udje u 60. minuti i taman ce bit odmoran da potrci dva put i mozda usput i mogne nesto uradit.
Sve su rijeci suvisne. Previse razgovora. Jedno stoji, nisu mogli pobjediti Slovacku kod kuce, u veoma bitnoj utakmici koja bi nam prakitcno osigurala plasman na SP.
Nek se srame.
Nek se srame.
Mim se bojimo uspjeha tj, cim cujemo tu rjec idemo na svjetsko dobijemo srecku.Sram igraca da bude za ono sinoc.Pa zamislite ljudi spavali napolju za kartu a sminkeri se nisu ni oznojili.
sad je odlicna prilika da ustvari vidimo koliko vrijedimo,koliko smo zapravo jaki i kvaltietni i koliko smo mentalno jaki i kako poslje knock down-a ustajemo i imamoli snage da se dignemo iznad svega.Protiv Slovacke koja nije nimalo naivna kako su je predstavili kod nas u gostima gdje ce sigurno i oni ici na pobejdu.Ovdje cemo vidjeti da li smo stvarno sazrili u svim segmentima,od takticke postavke igre do kompletne ekipe.Da vidimo mozemoli opravdat ovu poziciji na ljestivici i dali smo stavrno ekipa kakvom se predstavljamo.Ovo su one utakmice koje nas odredujuje idemoli gore ili ostajemu u sjeni kao prosjecna ekipa koja napravi pokoje iznenadjenje u kvalifikacijama.Pobjedom u Slovackoj puno ce se stavri pormjenuti u odnosu na ovo trenutno.
-
- Kontakt:
Kakve su sanse da budemo nositelji u barazu ako zavrsimo drugi ? Slovacka s ovakvom igrom moze dobit i Grke te ako tako budu igrali i u utorak onda smo drugi definitivno, jer je nula najvise sta mozemo izvuc..
Ma kad skontate isti qrac bi nam bilo i da smo odigrali 0-0 jer svejedno bi do kraja morali sve pobjediti. A dzeko i vedo ocigledno nisu kontali zabiti tako da se tu nema sta polemisat.
Treba se okrenuti slovackoj i nadati cudu.
Treba se okrenuti slovackoj i nadati cudu.
Ja sam danas cuo da je sve krenulo od tekme sa amerima,da je Dzeko bio ljut na Spahu zato sto je Misimoovicu dao kapitensku traku.Od te utakmice Dzeko je sam protiv svih,cak i da je Mujdza odbrusio Dzeki ako hoce igrat nek igra a ne da glumi da je bitniji od svih.kinder_jaje je napisao/la:Nisam cuo od novinara,da jesam ne bi ni ja vjerovao kaze nije htio doci radi Hajrovica i da je Spaha morao ici po njegaElegant je napisao/la:Samo nam ne trebaju ovakve price, dosta nam je kvazi novirara i sportkih strucnjaka koji nam zlo zele.kinder_jaje je napisao/la:Jel istina da je Spahic isao po Dzeku da dodje na ovo okupljanje pa je zato i kasnio?
Ako će igrači stavljati lični interes i glumetati neke dive onda ne trebaju nikako igrati za reprezentaciju. Neka se javno oglase šta im smeta a ne ovako da svako trača gdje god stigne sa različitim teorijama zavjere i insajder informacijama.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja sam cuo da Rahimic pravi najvise problema, svaku noc dolazi pijan, pusta glasno muziku i onda maltretira ove mladje igrace, pali im klempe, salje u granap po cigare i slicno. Tcc Elvire, Elvirefantom je napisao/la:Ja sam danas cuo da je sve krenulo od tekme sa amerima,da je Dzeko bio ljut na Spahu zato sto je Misimoovicu dao kapitensku traku.Od te utakmice Dzeko je sam protiv svih,cak i da je Mujdza odbrusio Dzeki ako hoce igrat nek igra a ne da glumi da je bitniji od svih.kinder_jaje je napisao/la:
Nisam cuo od novinara,da jesam ne bi ni ja vjerovao kaze nije htio doci radi Hajrovica i da je Spaha morao ici po njega

-
- Kontakt:
Ove zavjere su ravne pricama o piramidi u Visokom...
- sagitarius
- Kontakt:
Nije vam to tacno.U ugovoru koji je potpisao Hajrovic stoji da on nakon sto debituje znaci max da odigra 10min (koji je i odigrao) dobija kapitensku traku od Spahica.Sam je i na to pristao Spahic, Dzeko se protivo, Mujdza isto, Stevanovic toliko bio ljut da ne zeli da igra fudbala, bojkotuje trenirat i u Elcheu, zato i ne igra za Elche!
Dzeko nije htio prihvatit to jer smatra da mora najmanje 5 golova da dadne da bi dobio kapitensku traku, Spahi bilo krivo zbog te izjave (jer je znao da je Hajrovic novi Messi i nije htio da ga repka izgubi) i rekao Dzeki, sta ti pametujes klocu (nisi u Zelji mogao igrati da ti neke uslove dajes) i Dzeko se naljutio i nije htio doci.Spaha nazvo njegovo oca i zamolio ga nek dodje makar ove dvije utakmice, i nek se oprosti.Jer HAJROVIĆ je budućnost repke.
Provjerena informacija
Dzeko nije htio prihvatit to jer smatra da mora najmanje 5 golova da dadne da bi dobio kapitensku traku, Spahi bilo krivo zbog te izjave (jer je znao da je Hajrovic novi Messi i nije htio da ga repka izgubi) i rekao Dzeki, sta ti pametujes klocu (nisi u Zelji mogao igrati da ti neke uslove dajes) i Dzeko se naljutio i nije htio doci.Spaha nazvo njegovo oca i zamolio ga nek dodje makar ove dvije utakmice, i nek se oprosti.Jer HAJROVIĆ je budućnost repke.
Provjerena informacija

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
calcio je napisao/la:Ja sam cuo da Rahimic pravi najvise problema, svaku noc dolazi pijan, pusta glasno muziku i onda maltretira ove mladje igrace, pali im klempe, salje u granap po cigare i slicno. Tcc Elvire, Elvirefantom je napisao/la:Ja sam danas cuo da je sve krenulo od tekme sa amerima,da je Dzeko bio ljut na Spahu zato sto je Misimoovicu dao kapitensku traku.Od te utakmice Dzeko je sam protiv svih,cak i da je Mujdza odbrusio Dzeki ako hoce igrat nek igra a ne da glumi da je bitniji od svih.kinder_jaje je napisao/la:
Nisam cuo od novinara,da jesam ne bi ni ja vjerovao kaze nije htio doci radi Hajrovica i da je Spaha morao ici po njega

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo bas mi jaran rece da se sad i Hitzfield umjeso i ponudio Dzeki mjesto u svicarskoj reprezentaciji, da igra sa Seferovicem, kaze da ce Blatter srediti posto je i on svicarac i da ne bi trebalo biti nikakvih problema. **** ovo sto se desava oko Sirije kako se zapetljalo oko nase reprezentacijesagitarius je napisao/la:Nije vam to tacno.U ugovoru koji je potpisao Hajrovic stoji da on nakon sto debituje znaci max da odigra 10min (koji je i odigrao) dobija kapitensku traku od Spahica.Sam je i na to pristao Spahic, Dzeko se protivo, Mujdza isto, Stevanovic toliko bio ljut da ne zeli da igra fudbala, bojkotuje trenirat i u Elcheu, zato i ne igra za Elche!
Provjerena informacija

-
- Kontakt:
Ja mislim ipak da je informacija iz Engleske tacna i da nije u pitanju nikakva svadja medju nasim reprezentativcima i razlog zasto je Dzeko kasnio. Naime Daily Mail i Telegraph pisu da je Terry otisao u Ameriku, i Dzeko se nije mogao oteti dojmu da ce posjetit i njegovu Amru. Saznavsi da je Amra sama i da je Terry u drugoj saveznoj drzavi Dzeko se s dva dana kasnjenja prikljucuje reprezentaciji.
calcio je napisao/la:Ja sam cuo da Rahimic pravi najvise problema, svaku noc dolazi pijan, pusta glasno muziku i onda maltretira ove mladje igrace, pali im klempe, salje u granap po cigare i slicno. Tcc Elvire, Elvirefantom je napisao/la:Ja sam danas cuo da je sve krenulo od tekme sa amerima,da je Dzeko bio ljut na Spahu zato sto je Misimoovicu dao kapitensku traku.Od te utakmice Dzeko je sam protiv svih,cak i da je Mujdza odbrusio Dzeki ako hoce igrat nek igra a ne da glumi da je bitniji od svih.kinder_jaje je napisao/la:

Rahimaga i Dr Karabeg glavni problemi i rusioci atmosfere u ekipi jos Karabeg puca Rahimagu nekim tabletama pa kad se alkohol spoji sa tabletama strasno najvise klempi palili Hajrovicu a Vrsajevic jednik obisao sve granape u gradu trazeci Rahimagi cigare

Tako sam cuo od ljudi

Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 07 sep 2013, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ljudi hajmo malo optimizma...dosta vise sa kritikama...sad nam je biti ili ne biti u Slovackoj..nema se vremena vise misliti na sinocnju tekmu..bila, prosla i idemo dalje...abd idemo na pobjedu i da nas ovog puta obraduju tj pozitivno iznenade u Zilini...iako sam razocaran sinocnjom predstavom ipak se nadam pozitivnom ishodu...a sto se tice tih mahalskih prica..to je tipicno za nas...ne treba davati puno paznje takvim medijskim ispadima - rekla - kazala...
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 07 sep 2013, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
- sagitarius
- Kontakt:
calcio je napisao/la:Evo bas mi jaran rece da se sad i Hitzfield umjeso i ponudio Dzeki mjesto u svicarskoj reprezentaciji, da igra sa Seferovicem, kaze da ce Blatter srediti posto je i on svicarac i da ne bi trebalo biti nikakvih problema. **** ovo sto se desava oko Sirije kako se zapetljalo oko nase reprezentacijesagitarius je napisao/la:Nije vam to tacno.U ugovoru koji je potpisao Hajrovic stoji da on nakon sto debituje znaci max da odigra 10min (koji je i odigrao) dobija kapitensku traku od Spahica.Sam je i na to pristao Spahic, Dzeko se protivo, Mujdza isto, Stevanovic toliko bio ljut da ne zeli da igra fudbala, bojkotuje trenirat i u Elcheu, zato i ne igra za Elche!
Provjerena informacija
Upravo i to drug, kad je Hajrović potpisivao ugovor, u Hotelu tom "Sviss plaza Hotel" (5 zvjezica kazu, treba otici malo se odmorit), pored tog hotela, ima neki almy motel, tu Dzeko valjda odmarao s Amrom i dosao mu Hitzfeld i kaze : "eno Hajrović potpisuje za Bosnu ugovor na 10 godina vrijedan 25 milion eura, znas on tebe pljuvao i sve to aj ja sam kao brat s Balerom i Platimijem, sredit ce ti da igras za svicarsku imat ces sve potrebne dokumente, aj molim te , Allah ti "
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Ja mislim da ustvari nije pape nego rahimic glavni a pape je samo jedan njegov pijun koji radi kako mu se kaze. Pljuvali ste po rahimicu pa je on odlucio da ne igra ovu utakmicu i pokaze kako je on nama ipak najvazniji i ako nam se sazali vjerovatni ce htjet igrat u slovackoj i tu cemo utakmicu onda i pobjediti.
Rahima oprosti nam.
Rahima oprosti nam.
prvo 4 gola od Amerike zatim sinoc ne mogu da maknu ne mozemo imati tolike oscilacije u igri medjutim ako sinoc nisu ginuli u grotlu bilinog polja kako oeckivati nesto vise protiv nabrijanih slovaka u zilini,nema se tu sta oprostiti gorcina se osjeti igraci sinoc daju intervju-e ko da su ocekivali ovakav ishod..Goalgetter je napisao/la:Sve im je oprosteno ako pobjede u Zilini.
sagitarius je napisao/la:Nije vam to tacno.U ugovoru koji je potpisao Hajrovic stoji da on nakon sto debituje znaci max da odigra 10min (koji je i odigrao) dobija kapitensku traku od Spahica.Sam je i na to pristao Spahic, Dzeko se protivo, Mujdza isto, Stevanovic toliko bio ljut da ne zeli da igra fudbala, bojkotuje trenirat i u Elcheu, zato i ne igra za Elche!
Provjerena informacija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.