BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

krkan
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la krkan » 07 sep 2013, 17:35

zgembo89 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Sve im je oprosteno ako pobjede u Zilini.
prvo 4 gola od Amerike zatim sinoc ne mogu da maknu ne mozemo imati tolike oscilacije u igri medjutim ako sinoc nisu ginuli u grotlu bilinog polja kako oeckivati nesto vise protiv nabrijanih slovaka u zilini,nema se tu sta oprostiti gorcina se osjeti igraci sinoc daju intervju-e ko da su ocekivali ovakav ishod..

ma mi od utorka pucamo po savovima,,,raspad sistema totalni :mrgreen: ....ima da nas na..gu.ze ko Rumuni birvaktile

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 07 sep 2013, 17:35

robijas_Ri je napisao/la:Kakve su sanse da budemo nositelji u barazu ako zavrsimo drugi ? Slovacka s ovakvom igrom moze dobit i Grke te ako tako budu igrali i u utorak onda smo drugi definitivno, jer je nula najvise sta mozemo izvuc..
Moze moze, samo treba da Grci udju u njihovu igru sa Slovackom sa istim mentalitetom kao sto smo mi sinoc. Ali hocel se to desit je daleko od sigurno..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2013, 17:37

Ako pobjedimo u utorak siguran sam da idemo na SP. Ako izgubimo, crno nam se pise. Naravno ako ne odemo Susic zasluzuje otkaz.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 07 sep 2013, 17:37

Sinošnja tekma je pokazala koliko nama fali zadnji vezni, dosta rupa u odbrani je bilo. Medunjanin je igrao tu poziciju ali on se zna zanjeti pa odici u napad. To se skoro nikad ne desi dok igraju Zahirovic ili Rahimic, jedan od ove dvojice moraju poceti ko god svejedno je. Nama ne treba zadnji vezni koji ce ici u napad, treba nam razbijac na terenu.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 07 sep 2013, 17:38

ZgemboAdislic je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Kakve su sanse da budemo nositelji u barazu ako zavrsimo drugi ? Slovacka s ovakvom igrom moze dobit i Grke te ako tako budu igrali i u utorak onda smo drugi definitivno, jer je nula najvise sta mozemo izvuc..
Moze moze, samo treba da Grci udju u njihovu igru sa Slovackom sa istim mentalitetom kao sto smo mi sinoc. Ali hocel se to desit je daleko od sigurno..

Ako Slovacka dobije grcku i nas i zadnju tekmu imali bi 21 bod
Grcka bi imala 22 (ako dobiju ovu u utorak i zadnju) a mi dobijemo zadnje dvije (izgubljena ta protiv Slovacke u Zilini) imali bi 22

Znaci moli boga da Slovacka dobije Grcku, u tom slucajno mi i s porazom u Zilini i dobije dvije idemo ostajemo prvi
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 07 sep 2013, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 sep 2013, 17:39

Da sam ja selektor:

................Begovic.........
Mujdza...Spahic....Bicakcic...Salihovic
.........Rahimic......Pjanic...........
Hajrovic......Misimovic......Lulic....
..................Dzeko..................

Salihovicu naglasiti da se 'nezayebaje' i da izbija kad je pod pritiskom. Kombinatorikom pokusati izvuci slovake, a ubacivati na Dzeku samo ako nema drugog rjesenja. Pucati kad se otvori pozicija.
Ako ne bude islo, oko 70-e izmjena Misimovic-Ibisevic, Pjanica na AMF, pa sta bude...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2013, 17:40

Džeko ispred Ibiševića?

Svi mi volimo Edina ali Vedo je duplo boljoj formi. Jučer je Vedad trčao i za Edina i za sebe.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2013, 17:42

Durden je napisao/la:Sinošnja tekma je pokazala koliko nama fali zadnji vezni, dosta rupa u odbrani je bilo. Medunjanin je igrao tu poziciju ali on se zna zanjeti pa odici u napad. To se skoro nikad ne desi dok igraju Zahirovic ili Rahimic, jedan od ove dvojice moraju poceti ko god svejedno je. Nama ne treba zadnji vezni koji ce ici u napad, treba nam razbijac na terenu.
Ovo je najvaznije i ovo sam stalno govorio za Zahirovica. On nije igracina, ali jest nam vazan kao tip igraca. Sjetite se koliko smo bolje igrali u proslim kvalifikacijama kad je on dosao u ekipu (u Minsku) u odnosu na one lakrdije protiv Rumunije, Albanije i Francuske prije toga. Rahimic nije vise za ozbiljnog nogometa, tako da Zaha mora igrat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 sep 2013, 17:43

Neutral je napisao/la:Džeko ispred Ibiševića?

Svi mi volimo Edina ali Vedo je duplo boljoj formi. Jučer je Vedad trčao i za Edina i za sebe.
form is temporary, class is permanent
;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

krkan
Kontakt:

Post Postao/la krkan » 07 sep 2013, 17:44

dok je Edin mislio na Amricu mamu li joj funjarsku :evil:

krkan
Kontakt:

Post Postao/la krkan » 07 sep 2013, 17:46

Cartman je napisao/la:Ako pobjedimo u utorak siguran sam da idemo na SP. Ako izgubimo, crno nam se pise. Naravno ako ne odemo Susic zasluzuje otkaz.

ako ne odemo zasluzuje da bude javno spaljen :evil: :evil: ,,kakav otkaz,to nije nikakva kazna

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 07 sep 2013, 17:47

ako zijanimo od slovacke to znaci 3 uzastopna poraza I ogroman pad na rang listi
tako ako odemo u baraz nema sanse da budemo nosioci
a sto je najgore ako izgubimo od slovaka moramo zadnje obije dobiti,jer ako kiksamo protiv litvanije moglibi I bez baraza ostati
sta nam safet u radi od gotovo sigurnog odlazka u brazil
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2013, 17:47

Halali, nisam znao da nije klasa zabiti 77 gola i imati 30 asistencija u jednoj bundesligi. Po toj logici igrač koji ima klasu mora uvijek igrati a ovaj drugi što zabija i trpa nema mjesto jedino preko štele. Naravno, zato je Negredo više pokazao od Edina u periodu dok je ulazio sa klupe, a tek Balotelli, Tevez itd. Svi su oni krampe a Edin je klasa.

@Cartman

Nemoj tako, Zahirović nema veze. On dobija poziv samo radi svoga menadžera!

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 07 sep 2013, 17:50

krkan je napisao/la:

dok je Edin mislio na Amricu mamu li joj funjarsku :evil:
sta mu vredi sto je trco ko muha bez glave I on I dzeko sredina je zakazala nema lopti
susic napravio gresku stavio previse igraca u sredinu a igra na centarsuteve
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 sep 2013, 17:53

Potcijenili smo slovake i to nam se obilo o glavu. Bez defanzivnog veznog smo u ovaj mec usli, to je ravno samoubistvu. Nadam se da ce Rahimic poceti u utorak. Sta je sa Zahom? Najavljuje li se kakav oporavak. :)

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 07 sep 2013, 17:53

OTNYS_YNWA je napisao/la:Potcijenili smo slovake i to nam se obilo o glavu. Bez defanzivnog veznog smo u ovaj mec usli, to je ravno samoubistvu. Nadam se da ce Rahimic poceti u utorak. Sta je sa Zahom? Najavljuje li se kakav oporavak. :)
Od cega oporavak?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 07 sep 2013, 17:55

Miske10 je napisao/la:Evo me tek sa utakmice.Sta reci,neutralan komentar bi bio sasvim zasluzena pobjeda Slovaka,u svakom momentu su znali sta hoce,prvo poluvrujeme su se branili i pred kraj vidjeli da mogu pobjediti,izdrzali 10 minuta ne kog pritiska u drugom i onda napali i pobjedili,potpuno zasluzeno.Ali ja nisam neutralan,ja sam navijac ove reprezentacije,vatreni,zagrizeni,do kosti,idem na skoro sve domace utakmice od njenog osnivanja,ja necu posteno zaspati do utorka,zbog koga?Zbog covjeka koji reprezentaciju vodi samo iz licnog interesa,zbog covjeka koji promijesao citavu formaciju koju igramo cijele kvalifikacije,koji nam je govorio da su svi zdravi da bi se na semaforu ukazalo ime Avdije Vrsajevica,kad sam vidio zaledio sam se,promijesalo me,sokirao sam se.Zbog covjeka koji je Lulica vratio na beka a Salihovica u vezni red sa jos 3 ista igraca zbog cega smo ostali i bez sredine i bez bokova.Zbog covjeka kojem je prva izmjena Visca,igrac koji igra drugu ligu Turske.Zbog covjeka koji Misimovica mjenja Stevanovicem,koji nije ni na klupi u Elceu.Puno godina trpim razne mesetare,majmune,amatere.Zasto je uradio sve ovo,je li mozda namjerno?Mislim da jeste,da mislim da je ovo uradio namjerno.Zasto?Tesko je precizno reci,licni interes da li njegov ili njegovog brata,svejedno.Neka ide u p.m.on i svi vi koji ga branite.Da,on i svi vi koji ga branite!!!!!

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 07 sep 2013, 17:56

Consigliere je napisao/la:Da sam ja selektor:

................Begovic.........
Mujdza...Spahic....Bicakcic...Salihovic
.........Rahimic......Pjanic...........
Hajrovic......Misimovic......Lulic....
..................Dzeko..................

Salihovicu naglasiti da se 'nezayebaje' i da izbija kad je pod pritiskom. Kombinatorikom pokusati izvuci slovake, a ubacivati na Dzeku samo ako nema drugog rjesenja. Pucati kad se otvori pozicija.
Ako ne bude islo, oko 70-e izmjena Misimovic-Ibisevic, Pjanica na AMF, pa sta bude...
Ne čini se loše, mada me strah da će slabo ići sa jednim napadačem, pogotovo ako ga dobro zatvore. I također, kapa dole generalu, ali probat Zahu, i također Hajrovića zbog forme ipak ispred Misketa:

slika

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 sep 2013, 17:57

Pa sta je ustvari sa Zahom? :?

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 07 sep 2013, 17:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:Potcijenili smo slovake i to nam se obilo o glavu. Bez defanzivnog veznog smo u ovaj mec usli, to je ravno samoubistvu. Nadam se da ce Rahimic poceti u utorak. Sta je sa Zahom? Najavljuje li se kakav oporavak. :)
fol mi podcjenili Slovake :lol: :lol: pa ko smo?? a šta smo to mi umislili :shock: da smo neka sila,ha....Brazil, Španija, ovo ono
Nikad se nigdje nismo plasirali otkakao postojimo kao selekcija i mi sad nešto da podcjenjujemo Slovacku, koja je igrala prošlo SP :lol: smiješno

šuplja prica da smo mi nekog podcijenili....ljudi su bolji i kompletnija reprezentacija od nas....nije to teško priznati
Zadnja izmjena: 111, dana/u 07 sep 2013, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.