FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nevjerovatno koliko se svi nafuraju protiv Slobode
.

O cemu ti pricas, pa na proslom gostovanju ( prvenstvena tekma) bilo vas je vise nego kad vam dolaze manijaci i hordasi,,, znaci lozimo se svi zajedno sto je i dobro,,, samo nek su tribine pune i dobro navijanje i naravno dobra tekma ,,, valjda je to nama svima u interesu,,, kako god bilo ,po navijanju , premier liga treba ovakvu tekmu jer ih nema bas mnogo pozz i vidimo se u subotu uz dobro raspolozenje od petka 

Ma ok je to ,loziona i ostali fazoni,kantonalni derbi itd..al´ je frajer preofiran na ovom klipu,vidi se da bi gujice dao da dobije Slobodu za vikend
.

Ukrao si mi zadnje rijeci iz ustaZodiac je napisao/la:Ma ok je to ,loziona i ostali fazoni,kantonalni derbi itd..al´ je frajer preofiran na ovom klipu,vidi se da bi gujice dao da dobije Slobodu za vikend.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Iskreno nisam ja mislio na njega uopste, sad da li on zeli ili ne biti na klupi slobode to je njegova stvar , iskreno ja ga nikad ne bih vratio na klupu radnickog, ali je cinjenica da su trenutni igraci radnickog "zaljubljeni" u njega i da ga respektuju veoma mnogo, za razliku od Crnkica, onda je dobro dosao... nadam se dobroj tekmi u subotu i jos boljem navijanju, u sta ne sumnjam. 

Smajil i Pape k'o od dva brata djeca, obojica imaju neke zamisli koji nikako ne prolaze
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nema nista od pokretanja postupka u vezi meca Sloboda - Buducnost,jer nema dovoljno dokaza.
Jao vojvode jes se nalozio,ima veliku zelju izgleda da sutra pobijedi na Tusnju .
Jao vojvode jes se nalozio,ima veliku zelju izgleda da sutra pobijedi na Tusnju .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sto nebi imao kad je zivkao neke od navijca trazio povratak u Slobodu, pa mu nije upalilo...treba da se lozi neka se lozi 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Imal neko informaciju gdje cemo danas bit smjesteni, ja predpostavljam D tribina.
A bilo bi lijepo da nas puste na sjever, 'ebo tu kaznu od 200-300 km kolko se placala. Mislim da ovako samo moze doc do ruznih scena na tribinama a i nije to to.
O utakmici se ne prica bas toliko, jer su svi bili nafurani na repku, bojim se da nas danas nece bit ni pola ko u prosloj prvenstvenoj protiv Radnickog, nadam se da grijesim.
A bilo bi lijepo da nas puste na sjever, 'ebo tu kaznu od 200-300 km kolko se placala. Mislim da ovako samo moze doc do ruznih scena na tribinama a i nije to to.
O utakmici se ne prica bas toliko, jer su svi bili nafurani na repku, bojim se da nas danas nece bit ni pola ko u prosloj prvenstvenoj protiv Radnickog, nadam se da grijesim.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Moderator
- Kontakt:
Ja kontao samo kod nas ovako stanjeklasik je napisao/la: O utakmici se ne prica bas toliko, jer su svi bili nafurani na repku, bojim se da nas danas nece bit ni pola ko u prosloj prvenstvenoj protiv Radnickog, nadam se da grijesim.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ko se zaželio dobrog fudbala doći će danasBenjo_AFC86 je napisao/la:Ja kontao samo kod nas ovako stanjeklasik je napisao/la: O utakmici se ne prica bas toliko, jer su svi bili nafurani na repku, bojim se da nas danas nece bit ni pola ko u prosloj prvenstvenoj protiv Radnickog, nadam se da grijesim.možda su pomalo zaboravili na tekme radi repke, al vidjeti ćemo. Ko je do sad dolazio i sad će

- Omerbavarac
- Kontakt:
Raja, u koliko se igra?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
u 16:00Omerbavarac je napisao/la:Raja, u koliko se igra?
Nova 3 boda
. Skok igra na nivou 

Pravi derbi ce biti slijedeca utakmica 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Sad Jedinstvo u gostima,pa nam dolazi Bratstvo .. moja zelja 4 boda iz ova dva meca..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Lijepo popunjen stadion, igraci oba tima nabrijani. Sloboda je trebala poso zavrsit u prvo poluvremenu, al golman Radnickog sta je dva put izvadio svaka cast. Pocetak drugog poluvremena Sloboda bolja daje drugi go, u međuvremenu Cejvan dobiva crveni kod Radnickog, i kad se je ocekivalo da Sloboda u stilu zavrsi utakmicu, nasi su stali. Onda se Lukavcani zainatili dadose go iz prekida, i onda umjesto da krenemo da zavrsimo tekmu Radnicki kreno po remi., neshvatljivo povlacenje, sreca pa u 90 ne primismo go nakon prekida Joge sam ko duh u šesnest, al eto malo losi centarsut i Sloboda dođe do pobjede. Cestitka momcima zasluzeno su slavili, al onaj pad zadnjih 20 minuta ne smije im se ponovit. Cestitka i Radnickom dosli su po bodove, vidno napaljeni Vojvoda ih je dobro motiviso. Navijaci i jedni i drugi dobri, sve u svemu utakmica je opravdala epitet derbija. Hvala momcima na jos jednoj pobjedi, sledeca tekma Bihac
Utakmica za nas pokazala kako su teške ove utakmice u koje ulaziš kao favorit, bolji si, spremniji si, ali uptravo zbog toga imaš imperativ pobjede.
Tekma sjajno iskontrolisana do neke 70.min! Jedinu šansu Radničkom smo mi pokloniji tj.golan koji je opet bio najslabija karika. Golman Radničkog s druge strane briljirao,skinuo ni on ne zna kako zicer Mujkiću kod 2-0 i onda danas izuzetno loši sudac svirne nepostojeći prekršaj iz kojeg primiš gol. Neko sa strane će reći kako je sudac bio naklonjen, možda i jeste u stituacijama jest-nije, ali direktno iz greške njegove primiš gol i hebo to onda.
Mirza Čejvan sasvim zasluženo dobio crveni; tko je pratio pažljivije 1.poluvrijeme lakat mu je bio non stop u zraku tražeći glavu suparnika, a kod crvenog poslije starta s leža namjerno nagazi i to pred samim sucem.
Mislim da bi tekma bila privedena kraju mnogo mirnije da smo ostali egal jer su se naši evidentno opustili i u ovakvim utakmicama jedan detalj zna preokrenuti epilog.
Posjeta odlična, Fukare i Siuxi također, plus za Fukare zbog nepaljenja baklji.
Idemo u Bihać opušteno pa da vidimo
Tekma sjajno iskontrolisana do neke 70.min! Jedinu šansu Radničkom smo mi pokloniji tj.golan koji je opet bio najslabija karika. Golman Radničkog s druge strane briljirao,skinuo ni on ne zna kako zicer Mujkiću kod 2-0 i onda danas izuzetno loši sudac svirne nepostojeći prekršaj iz kojeg primiš gol. Neko sa strane će reći kako je sudac bio naklonjen, možda i jeste u stituacijama jest-nije, ali direktno iz greške njegove primiš gol i hebo to onda.
Mirza Čejvan sasvim zasluženo dobio crveni; tko je pratio pažljivije 1.poluvrijeme lakat mu je bio non stop u zraku tražeći glavu suparnika, a kod crvenog poslije starta s leža namjerno nagazi i to pred samim sucem.
Mislim da bi tekma bila privedena kraju mnogo mirnije da smo ostali egal jer su se naši evidentno opustili i u ovakvim utakmicama jedan detalj zna preokrenuti epilog.
Posjeta odlična, Fukare i Siuxi također, plus za Fukare zbog nepaljenja baklji.
Idemo u Bihać opušteno pa da vidimo
tuzlanska Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dobro popunjene tribine, nadam se i dobra zarada klubu...
borbena, teska tekma, Lukavcani se postavili fizicki jako i agresivno. Ni jedna ekipa nema nekog kvaliteta da igra lopte pa se mogla i ocekivat fizicki nabijena utakmica gdje je najmanje igre bilo.
U prvom poluvremenu mi dobri, Lugavic opet cuda pravio. U drugom poluvremenu isto lijepo poceli, na vrijeme go , crveni za Radnicki i onda neshvatljiv pad. Kao da smo mi dobili crveni, mislili tekma vec gotova. Primljen glup go i eto nervoze.
Opet nemamo neke igre, samo prekidi rade i ovako nesto individualno. Bice tesko jace i ozbiljnije ekipe pobijedit tako jer Radnik je danas imao samo motivaciju, a kvalitetom su gori od nas. Golman takodjer opet ne ulijeva sampouzdanje..
sto se tice naredne tekme u Bihacu, zatvorit se i na kontre, pustit gore Mirnesa, Mujku i Efendica i sta bog da. Bio bih prezadovoljan bodom ako to vec nije prije dogovoreno sta
i onda teska utakmica protiv Bratstva koje igra lopte i stvarno ce biti tesko protiv njih..uglavnom potvrduje se sto vec znamo, dobit sve kuci, u gostima sta uradimo i na zimu trazit pojacanja u liku kreativnog veznog i jednog poluspica umjesto Musica i Mehidica.
borbena, teska tekma, Lukavcani se postavili fizicki jako i agresivno. Ni jedna ekipa nema nekog kvaliteta da igra lopte pa se mogla i ocekivat fizicki nabijena utakmica gdje je najmanje igre bilo.
U prvom poluvremenu mi dobri, Lugavic opet cuda pravio. U drugom poluvremenu isto lijepo poceli, na vrijeme go , crveni za Radnicki i onda neshvatljiv pad. Kao da smo mi dobili crveni, mislili tekma vec gotova. Primljen glup go i eto nervoze.
Opet nemamo neke igre, samo prekidi rade i ovako nesto individualno. Bice tesko jace i ozbiljnije ekipe pobijedit tako jer Radnik je danas imao samo motivaciju, a kvalitetom su gori od nas. Golman takodjer opet ne ulijeva sampouzdanje..
sto se tice naredne tekme u Bihacu, zatvorit se i na kontre, pustit gore Mirnesa, Mujku i Efendica i sta bog da. Bio bih prezadovoljan bodom ako to vec nije prije dogovoreno sta

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
pa tako nesto ce i biti...harry_90 je napisao/la:Sad Jedinstvo u gostima,pa nam dolazi Bratstvo .. moja zelja 4 boda iz ova dva meca..
Jedinstvo -Sloboda 0:1
Sloboda - Bratstvo 1:1
ili samo 3 boda...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.