BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Nece on promjeniti puno toga,mozda nece nista,ako Avdija bude mogao on igra sto posto.Nece,jer je mali covjek,tvrdoglavi egoista,time bi priznao da je sinoc pogrijesio a on to nikad nece priznati,dokaz tome je i ova gore izjava.Tesko nama sa njim,to oduvjek mislim,govorim i pisem.
- Goalgetter
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Čitavu sedmicu radiš ko konj, samo da te vrijeme brže prođe to tog prokletog petka. U petak se budis u 6 ujutro, iako tek u 8 moraš na posao. Lagano mjuza, lagano klipovi reprezentacije. Na poslu si do pola 5 ko na iglama, gledaš taj **** sat. U pola 5 istrčavaš iz kancelarije, pjevušiš u sebi "Hajmo Bosno". Kod kuće na brzinu nešto jedeš, oblačiš plavo - bijelu kombinaciju, uzimaš onih 20KM što si ostavio za piće. Od 6 lagano se zagrijavaš uz pivo i Soccer. Igraš Bosnom i tražiš nekog klinca da uzme Slovake, pa da ga razvališ "baš onako kako će naši to večeras uraditi".
Pola 8 i 4 pive kasnije zauzimaš počasno mjesto za stolom. Sve probleme i sve nervoze koje si doživio tu sedmicu ostavljaš iza sebe. Već u 19:45 govoriš gazdi da gasi muziku, jer hoćeš da čuješ šta ovaj naš komentator trabunja...
FAST FORWARD 2 HOURS....
**** vam p.i.c.k.u mile matere! I vama i nabacivanju lopte, i driblanju kroz sredinu, i srčanim napadima koje sam doživio i d.r.k.a.nj.u k.u.r.c.a 90 minuta. Posrali ste mi se na čitavu j.e.b.e.n.u sedmicu! Ne samo meni, nego svim onim bosancima i hercegovcima koji mjesecima čekaju ovu utakmicu, koji mjesecima maštaju o tome "kako ćemo ih nabiti u Zenici" i konačno dočekati ovjeru za Brazil.
Pu skoto jedna ufurana, od 1995., od kad sam počeo pratiti repku nadam se da ću doživjeti samo jednu stvar: osjećaj ponosa, koji ne treba doći zbog mog ličnog uspjeha, nego zbog činjenice da je uspješan jedan kolektiv koji volim i podržavam svim srcem. Kako ste krenuli, čekat ću još dodatne 4 godine za taj osjećaj.
Znam ja da vi to ne doživljavate kao većina našiih ljudi, vi ste svi u životu ostvarili svoje ciljeve. Finansijski osigurani za još 10 generacija, j.e.b.e.t.e manakenke po Maldivima, dok mi ostali d.r.k.a.m.o k.u.r.a.c po dva dana u Vodicama i sl.
U utorak odigrajte utakmicu života, ako ne zbog ovih ljudi, onda zbog nekog vašeg ponosa. Rekao sam da neću pratiti tu utakmicu, ali to je bilo već nakon 7-8 piva, pa sam siguran da ću i utorak biti pored TV-a...Opet...
I da, dužni ste mi 1KM, koji sam stavio kao "siguricu" na kladionici i promašio!
Pola 8 i 4 pive kasnije zauzimaš počasno mjesto za stolom. Sve probleme i sve nervoze koje si doživio tu sedmicu ostavljaš iza sebe. Već u 19:45 govoriš gazdi da gasi muziku, jer hoćeš da čuješ šta ovaj naš komentator trabunja...
FAST FORWARD 2 HOURS....
**** vam p.i.c.k.u mile matere! I vama i nabacivanju lopte, i driblanju kroz sredinu, i srčanim napadima koje sam doživio i d.r.k.a.nj.u k.u.r.c.a 90 minuta. Posrali ste mi se na čitavu j.e.b.e.n.u sedmicu! Ne samo meni, nego svim onim bosancima i hercegovcima koji mjesecima čekaju ovu utakmicu, koji mjesecima maštaju o tome "kako ćemo ih nabiti u Zenici" i konačno dočekati ovjeru za Brazil.
Pu skoto jedna ufurana, od 1995., od kad sam počeo pratiti repku nadam se da ću doživjeti samo jednu stvar: osjećaj ponosa, koji ne treba doći zbog mog ličnog uspjeha, nego zbog činjenice da je uspješan jedan kolektiv koji volim i podržavam svim srcem. Kako ste krenuli, čekat ću još dodatne 4 godine za taj osjećaj.
Znam ja da vi to ne doživljavate kao većina našiih ljudi, vi ste svi u životu ostvarili svoje ciljeve. Finansijski osigurani za još 10 generacija, j.e.b.e.t.e manakenke po Maldivima, dok mi ostali d.r.k.a.m.o k.u.r.a.c po dva dana u Vodicama i sl.
U utorak odigrajte utakmicu života, ako ne zbog ovih ljudi, onda zbog nekog vašeg ponosa. Rekao sam da neću pratiti tu utakmicu, ali to je bilo već nakon 7-8 piva, pa sam siguran da ću i utorak biti pored TV-a...Opet...
I da, dužni ste mi 1KM, koji sam stavio kao "siguricu" na kladionici i promašio!
Za ovaj poraz je najvise kriva FIFA-ina lista, mi realno nismo ni blizu 13. mjesta i to nas je i podiglo u nebesa, i sad je uslijedio samar i zestoko spustanje na zemlju, kao drugo, Stevanovic NEMA MJESTA u nasoj reprezentaciji pa ni na klupi,bar dok ne izbori mjesto na klupi u yebenom Elche-u, svi igraci na svijetu na posudbe idu da bi igrali i sakupljali nekakvo iskustvo, samo nasi nisu ni medju 20...Misimovic ILI Pjanic na klupu i pod hitno igrat sa klasicnim zadnjim veznim pa makar to bio i Zahirovic, mogu oni zajedno tamburati automehanicare i konobare (uz duzno postovaje prema svim automehanicarima i konobarima)iz Lihtenstajna ili Latvije,ali protiv iole ozbiljnije ekipe to ne ide,sto se vidjelo i sinoc, volim Pjanu ko brata al on u dresu repke od 10 utakmica odigra 2 kako treba, a sinoc je po meni bio najgori....dalje, ono izvodjenje Hamsika je meni sinoc bilo ismijavanje od strane selektora Slovacke, covjek 20 min prije kraja izvoddi svog najboljeg igraca i opet dobija utakmicu....na Avdiju necu trositi rijeci,samo mi nije jasno kako ga nije stid pisati ono na FB ako je ono stvarno njegov profil.....i ona prica oko Dzekinog kasnjenja mi nije mirisala na dobro od pocetka, ubijedjen sam u to da nesto tu ne stima, nadam se samo da cemo se do utorka pribrati i dobiti utakmicu, mada mi sa nasim mentalitetom mozemo napraviti samo gore nego sto jest,nadam se da grijesim, zivim za ovu ali su me sinoc razocarali ko nikad do sad, u redu da smo mi imali sanse, borlili se i da nam je sreca okrenula ledja,al onakva sramotna igra, bez agresivnosti i zelje, stvarno me sve to razocaralo......ne zelim ovi postom nesto pametovati i glumiti selektora,jer to nisam, ali neke stvari se vide iz aviona, a te stvari Pape ocigledno ne zeli da vidi i strah me da ce nas upravo njegova tvrdoglavost udaljiti od Brazila.
Ako nista, barem sam se nasmijao, a nadati se da smo naucili nesto od ovoga svega. Ako nismo, onda nismo spremni da se nosimo sa pritiskom koji ce itekako biti na SP na koje cemo otici aBd nadam se.calcio je napisao/la:Ja sam cuo da Rahimic pravi najvise problema, svaku noc dolazi pijan, pusta glasno muziku i onda maltretira ove mladje igrace, pali im klempe, salje u granap po cigare i slicno. Tcc Elvire, Elvire
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
- Kontakt:
ako susic dobije otkaz I preuzme ZELjEZNICAR onda bi I Sarajevo imalo sanse da nesto osvoji
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
BlackRiver je napisao/la:Čitavu sedmicu radiš ko konj, samo da te vrijeme brže prođe to tog prokletog petka. U petak se budis u 6 ujutro, iako tek u 8 moraš na posao. Lagano mjuza, lagano klipovi reprezentacije. Na poslu si do pola 5 ko na iglama, gledaš taj **** sat. U pola 5 istrčavaš iz kancelarije, pjevušiš u sebi "Hajmo Bosno". Kod kuće na brzinu nešto jedeš, oblačiš plavo - bijelu kombinaciju, uzimaš onih 20KM što si ostavio za piće. Od 6 lagano se zagrijavaš uz pivo i Soccer. Igraš Bosnom i tražiš nekog klinca da uzme Slovake, pa da ga razvališ "baš onako kako će naši to večeras uraditi".
FAST FORWARD 2 HOURS....
e buraz svaka ti cast na postu,,ovaj prvi dio kao da si mene opisivo,,ustvari 90 posto nas je takvih
a za drugi dio posta NAKLON do poda,ma do nebesa,,,,,,,,ovo boldirano je najbolja recenica napisana vezano za ovu utaknicu do sada

-
- Kontakt:
Najveci problem je odnos izmedju nekih igraca i ponasanje nasih zvijezda. Mozes kako hoces, bas se pitam da li u klubu mozes zakasnit sat a kamoli vise vremena na pripreme. Hajrovic je najveci problem i njegov dolazak u repku, stvorila se ruzna atmosfera sto se odrazilo na rezultat sinoc. Pa bolan, oznojili se neki igraci nisu. Pogledajte snimak i vidite "presing " kojeg nismo radili. Presing se radi od napadaca, napad je prvi dio odbrane, napad sinoc nismo imali. Vedo je pokusao na pocetku ganjat al kad je vidio da nema podrske i on stao. Bas se pitam gdje je Dzeko sinoc bio od 20-22.30h? Zadnji fola izlazi iz hotela, ceka se veliki Džeko, na zagrijavanju 5 metara se udaljio od igraca. Najveci nas problem je on trenutno. Ne interesuje me sto je ambasador nas,dijamant, toliko nas zaduzio,vam tam. On nam pravi probleme. Sigurno je bilo pitanje - "il ja il on ( Hajrovic) ? " pa su ga molili tam vam i pristadne da igra preko qrca. Spusti se Džeko,dole je zemlja.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mi ocekivali, nadali se utakmici kao stvari koja nam popravi raspolozenje u drzavi nam nasoj.
Zivce gubili, derali se, psovali ...
A ja gledam izjave igracina nasih sad, i shvatim da je mene ( nas ) vise briga nego njih.
Kontaju momci imaju oni godina da jos igraju na najvisem nivou i da ce im dolaziti super grupe kao sad.
Jos selektor izjave daje na nivou 5-godisnjaka. Pa jel on zadrt seljak ili ne vidi da ne ide ?
Cuj isti sastav...
Pa najbolje svoje godine dao sam za vas a vi nam u odlucujucim trenucima pljujete na sve ono sto ste dosad uradili.
Pa Bilino Polje, pa skoro najjaci sastav a trud **** velika.
Jel da prestanete pobjedjivati kad najvise treba, odete u baraž i da tamo dodje do izrazaja koliko slabosti imamo opet
Probudi se covjek sa mucninom velikom, popne ti se na vrh qrca i zmajevi i sve.
Najgori moguci scenario, dobili nas Slovaci u pola Zenice a Grci na guzove iskoristili taj kiks i izjednacili se.
PA HOCEMO LI IKAD VIDJETI TO TAKMICENJE ILI CE TO OSTATI MIT ZA NAS ????
NE MJENJAJ NISTA SAFETE, NECE SE NI USPJESI NIMALO PROMJENITI

Zivce gubili, derali se, psovali ...
A ja gledam izjave igracina nasih sad, i shvatim da je mene ( nas ) vise briga nego njih.
Kontaju momci imaju oni godina da jos igraju na najvisem nivou i da ce im dolaziti super grupe kao sad.
Jos selektor izjave daje na nivou 5-godisnjaka. Pa jel on zadrt seljak ili ne vidi da ne ide ?

Cuj isti sastav...
Pa najbolje svoje godine dao sam za vas a vi nam u odlucujucim trenucima pljujete na sve ono sto ste dosad uradili.
Pa Bilino Polje, pa skoro najjaci sastav a trud **** velika.
Jel da prestanete pobjedjivati kad najvise treba, odete u baraž i da tamo dodje do izrazaja koliko slabosti imamo opet

Probudi se covjek sa mucninom velikom, popne ti se na vrh qrca i zmajevi i sve.
Najgori moguci scenario, dobili nas Slovaci u pola Zenice a Grci na guzove iskoristili taj kiks i izjednacili se.
PA HOCEMO LI IKAD VIDJETI TO TAKMICENJE ILI CE TO OSTATI MIT ZA NAS ????
NE MJENJAJ NISTA SAFETE, NECE SE NI USPJESI NIMALO PROMJENITI

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
- Kontakt:
Ima ovdje raje, a i sami igraci i selektor su mislili da je slovacka tamo neka Latvija ili slicno. Jednostavno morao se desiti ovaj poraz, a utakmica sa Amerikom nas je ukopala pravo. Safet nije za selektora nikako, tvrdoglav, egoista namjerno je stavio Vrsajevijaca "u inat" pljuvacima i to je cijena. Ne moze se tjerati inat preko reprezentacije za koju mnogi ovdje zive. Takticki smo unisteni, Slovaci su procitali nasu igru, imali igrace koji se snalaze u takvom odnosu snaga, stavio je covjek Waissa, po meni, najboljeg njihovog igraca na Avdiju Vrsajevica, koji opet po meni, ne moze u Celiku igrati. Mali Waiss je pojeo nase igrace, na trenutke sam mislio "otkud Messi u Slovackoj" a Susic nije imao odgovor, iako je to trebao jos u prvom poluvremenu nekako zatvoriti.
Pape je izgubio konce Dzeko pred najvaznije utakmice kvalifikacija dolazi kad hoce, onaj papak Hajrovic debitira u takvoj utakmici, iako svi znamo koliko je srao. Safet je samo gledao kao i ja kod kuce sta se desava. Izmjene sramota, pa moja nana s viskim pritiskom bi se bolje snasla, plana b nemamo ni za lijeka, nerezonski potezi i ubacivanja igraca, pa se oko 70. minute nije znalo ko gdje goni, a Slovaci su priveli utakmicu kraju.
Eto, to je vaznost trenera u jednoj ekipi, Kozak je spremio lijepo odbranu, nisu se ljudi branili, nego su hladno sacuvali svoj gol znajuci u svakom trenutku sta je ciji posao, a za nas se to ne moze reci. Ako Pape s ovom ekipom, u ovakvoj grupi, sa svim stvarima koje su se poklopile ne osvoji prvo mjesto nek se sam penzionise i kaze zbogom svom poslu.
Pape je izgubio konce Dzeko pred najvaznije utakmice kvalifikacija dolazi kad hoce, onaj papak Hajrovic debitira u takvoj utakmici, iako svi znamo koliko je srao. Safet je samo gledao kao i ja kod kuce sta se desava. Izmjene sramota, pa moja nana s viskim pritiskom bi se bolje snasla, plana b nemamo ni za lijeka, nerezonski potezi i ubacivanja igraca, pa se oko 70. minute nije znalo ko gdje goni, a Slovaci su priveli utakmicu kraju.
Eto, to je vaznost trenera u jednoj ekipi, Kozak je spremio lijepo odbranu, nisu se ljudi branili, nego su hladno sacuvali svoj gol znajuci u svakom trenutku sta je ciji posao, a za nas se to ne moze reci. Ako Pape s ovom ekipom, u ovakvoj grupi, sa svim stvarima koje su se poklopile ne osvoji prvo mjesto nek se sam penzionise i kaze zbogom svom poslu.
Hvala Bogu pa nije igrao Stoch koji je izmislio fudbal za Weiss-a 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja iskreno ne znam sta se digla tolika frka oko tog Hajrovica? Pa taj je zelio da igra za Svicu, a ista ta Svica ima sastav gdje frajer ne bi mogao ni primirisati klupi. Na kraju je dosao kod nas, nakon sto smo svi sebi u glavu ubacili da frajer igra za Svicu. Jbg, nije ni Dzeko kriv, jer izgleda Dzeko drzi do svoje rijeci, da nam izdajnici, dezerteri ne trebaju, a evo opet imamo ljudi koji bi se naguzili samo da taj Hajrovic ili neki treci zaigra za nas.
Jbg, ova prica nije sada trebala opste da se prica, ali opet mi od profesionalaca do amatera, dok je normalan put, obrnut, sto smo na kraju i debelo platiti.
Jbg, ova prica nije sada trebala opste da se prica, ali opet mi od profesionalaca do amatera, dok je normalan put, obrnut, sto smo na kraju i debelo platiti.
nema potrebe za takvim rijecima , shvatam frustracije mnogih vas al na koncu mi imamo jos 2 sanse minimalno za odlazak na SP,ova generacija je odigrala desetak "historijskih " utakmica mislim da se definitivno mogu nositi sa pritiskom.Ovi momci su nas tek drugi put razocarali(prvi put protiv Rumunije) tesko da ce se ponoviti ona utakmica od sinoc ..pozitivan stav,glavu gore 

Eto Dzeko toliko voli sebe i svoju rijec da ce bojkotirati odlazak na Svjetsko ( kao vrhunac karijere ) , zbog jednog izajnika kojeg mu nije drago vidjeti u reprezentaciji.
Ne budite smijesni, niko nije odigrao lose zbog nekih drugih, niti ima neke negativne atmosfere zbog toga, to je samo zbog poraza. Hajrovic je sad niko i nista u svlacioni a Dzeko je najpostovaniji igrac uz Spahu i Misketa.
Dzeko je sad na vrhuncu i u najboljim godinama, a kako sljedece kvalifikacije budu pocinjale tako ce polahko i on sve vise zalaziti u godine i igrati slabije.
Ako se ikad konta plasirati nek to sad radi.
Ne budite smijesni, niko nije odigrao lose zbog nekih drugih, niti ima neke negativne atmosfere zbog toga, to je samo zbog poraza. Hajrovic je sad niko i nista u svlacioni a Dzeko je najpostovaniji igrac uz Spahu i Misketa.
Dzeko je sad na vrhuncu i u najboljim godinama, a kako sljedece kvalifikacije budu pocinjale tako ce polahko i on sve vise zalaziti u godine i igrati slabije.
Ako se ikad konta plasirati nek to sad radi.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
No comment... tako je najbolje. Neki ljudi očigledno ne znaju kada trebaju da zašute i poklope se.Goalgetter je napisao/la:Susic:
"Čak i da se utakmica igra i večeras ne vjerujem da bih išta mijenjao u odnosu na sinoć. Ja sam se odlučio za igrače koji standardno igraju u svojim klubovima i oni su sigurno spremni. Pobjeda je bila imperativ, ali nažalost nismo uspjeli. Nisam mogao ni naslutiti da s onakvom ekipom nismo mogli dati barem dva gola. Svi su odigrali ispod svog nivoa, a razlog za to može biti pritisak, važnost utakmice ili jednostavno loš dan. I dalje tvrdim da smo tehnički jedna od najboljih ekipa na svijetu

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
krkan je napisao/la:BlackRiver je napisao/la:Čitavu sedmicu radiš ko konj, samo da te vrijeme brže prođe to tog prokletog petka. U petak se budis u 6 ujutro, iako tek u 8 moraš na posao. Lagano mjuza, lagano klipovi reprezentacije. Na poslu si do pola 5 ko na iglama, gledaš taj **** sat. U pola 5 istrčavaš iz kancelarije, pjevušiš u sebi "Hajmo Bosno". Kod kuće na brzinu nešto jedeš, oblačiš plavo - bijelu kombinaciju, uzimaš onih 20KM što si ostavio za piće. Od 6 lagano se zagrijavaš uz pivo i Soccer. Igraš Bosnom i tražiš nekog klinca da uzme Slovake, pa da ga razvališ "baš onako kako će naši to večeras uraditi".
FAST FORWARD 2 HOURS....
e buraz svaka ti cast na postu,,ovaj prvi dio kao da si mene opisivo,,ustvari 90 posto nas je takvih
a za drugi dio posta NAKLON do poda,ma do nebesa,,,,,,,,ovo boldirano je najbolja recenica napisana vezano za ovu utaknicu do sada![]()
svaka cast jos jednom majstore
Post mu je bas u skladu sa tvojim nickom. Ne okrece se svijet oko vas. To sto bi pjevusite Hajmo Bosno po cijeli dan ne znaci da imate pravo da psujete igracima, kao da oni ne zele pobjede i odlaak na prvenstvo... ma ne, samo vi zelite.
Stvarno ako opet krene sa istim igracima i istom taktikom nije normalan. Treba ga odma na psihijatriju. Na nasu srecu su obicno njegove izjave ciste gluposti koje ne znace nista, pa nadajmo se da ce tako bit i ovaj put. MORA ZAIGRAT DEFANZIVNI VEZNI.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:MORA ZAIGRAT RAHIMIC.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
calcio je napisao/la:krkan je napisao/la:BlackRiver je napisao/la:Čitavu sedmicu radiš ko konj, samo da te vrijeme brže prođe to tog prokletog petka. U petak se budis u 6 ujutro, iako tek u 8 moraš na posao. Lagano mjuza, lagano klipovi reprezentacije. Na poslu si do pola 5 ko na iglama, gledaš taj **** sat. U pola 5 istrčavaš iz kancelarije, pjevušiš u sebi "Hajmo Bosno". Kod kuće na brzinu nešto jedeš, oblačiš plavo - bijelu kombinaciju, uzimaš onih 20KM što si ostavio za piće. Od 6 lagano se zagrijavaš uz pivo i Soccer. Igraš Bosnom i tražiš nekog klinca da uzme Slovake, pa da ga razvališ "baš onako kako će naši to večeras uraditi".
FAST FORWARD 2 HOURS....
a za drugi dio posta NAKLON do poda,ma do nebesa,,,,,,,,ovo boldirano je najbolja recenica napisana vezano za ovu utaknicu do sada![]()
svaka cast jos jednom majstore
Post mu je bas u skladu sa tvojim nickom. Ne okrece se svijet oko vas. To sto bi pjevusite Hajmo Bosno po cijeli dan ne znaci da imate pravo da psujete igracima, kao da oni ne zele pobjede i odlaak na prvenstvo... ma ne, samo vi zelite.
i ti sad pametan ispo,sta li

Samo me strah da covjek ne dobije infarkt. Star je to insan.LenBias je napisao/la:Cartman je napisao/la:MORA ZAIGRAT RAHIMIC.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.