Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

viKK
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la viKK » 07 sep 2013, 19:10

samo naprijed izete , yebeš dušmane i takozvane "dive" u reprezentaciji , guraj naprijed ..

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 07 sep 2013, 19:15

Cartman je napisao/la: I ne vidim nikakav razlog da on igra od pocetka u Slovackoj.
Ja sam mislio da najbolji igraci trebaju biti u startnoj, a sigurno da je trenutno kvalitetniji od nekih koji se tu sada nalaze.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 sep 2013, 19:15

Visca mu moze cistiti lijevu, Steva desnu kopacku. Tako je trenutno stanje. O "ljudskim osobinama" ne bih da pricam jer to ne igra na terenu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2013, 19:58

Greivis je napisao/la:
Cartman je napisao/la: I ne vidim nikakav razlog da on igra od pocetka u Slovackoj.
Ja sam mislio da najbolji igraci trebaju biti u startnoj, a sigurno da je trenutno kvalitetniji od nekih koji se tu sada nalaze.
Od kojih konkretno? Misimovic ne treba da igra, ali ako umjesto njega zaigra Hajrovic opet smo u istom qurcu. Treba neki defanzivniji tip poput Zahirovica. Onda preostaje da Hajrovic izbaci Pjanica, Dzeku ili Ibisevica. Od kojeg je kvalitetniji?

Inace lik za tih 10 minuta nije apsolutno nista pokazao, sto je normalno, ali neki pisu kao da je bio odlican a jedino je izgubio loptu nekoliko puta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 07 sep 2013, 20:08

Cartman je napisao/la: Od kojih konkretno? Misimovic ne treba da igra, ali ako umjesto njega zaigra Hajrovic opet smo u istom qurcu. Treba neki defanzivniji tip poput Zahirovica. Onda preostaje da Hajrovic izbaci Pjanica, Dzeku ili Ibisevica. Od kojeg je kvalitetniji?
Mujdza, Rahimic, Hajrovic - Vrsajevic, Misimovic, Ibisevic

Napraviti ove izmjene i igrati 4-2-3-1 kao i svaka normalna reprezentacija. A i dobro je imati Ibisevica na klupi ako zatreba. Svakako imamo samo dva napadaca i glupo je da oba startaju.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 sep 2013, 20:09

Ne razumijem kakve su to price "Misimovic zasluzio da igra, i mogao bi se ljutiti da ga stavi na klupu", haha, kao da smo na pijaci jeb.enoj, kao da je bitno sta oni misle, a ne nacija za koju igraju..ti igraci su U SLUZBI NACIJE, kako to nije svima jasno, i licni interesi, licne frustracije, odnosi prema suigracima, i slicna sr.anja su totalno nebitna u citavoj prici.

Izet Hajrovic je trenutno za klasu bolji igrac od Misimovica, mladji, brzi, prodorniji, bolji sut, sve bolje..i ne trebaju nam igraci koji znaju laznjak bacit u mjestu, nego nam treba onaj igrac koji moze probiti, igrati prema naprijed, trcati, zatvarati prostor, i to je Izet Hajrovic, i da..cak se u 10 min vidjelo da zna, samo sto je upao u ekipu gdje se ne zna nista, ko sta igra, letaju k'o muhe bez glave(iskljucivo onaj period kad je on usao u igru).

Pogledajmo samo sinoc paradoksa u izmjenama, Viscu ubacuje na lijevu stranu, Lulica na neprirodnu desnu, pa ubacuje Hajrovica da se "sudara" sa Lulicem..ma, zalosno.
U Zilini, 4-5-1, Vedo na klupu, Miske na klupu...Rahimic-Medunjanin ispred zadnje linije, trojica iza Dzeke, Lulic-Pjanic-Hajrovic, i u napadu Dzeko, i samljet' Slovake koji ce vise napadati, i ostavljati puno prostora.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 07 sep 2013, 20:11

velez_mostar je napisao/la: U Zilini, 4-5-1, Vedo na klupu, Miske na klupu...Rahimic-Medunjanin ispred zadnje linije, trojica iza Dzeke, Lulic-Pjanic-Hajrovic, i u napadu Dzeko, i samljet' Slovake koji ce vise napadati, i ostavljati puno prostora.
Upravo to i ja napisa. Drago mi je da ima ljudi koji se razumiju u fudbal.
I ostatak posta je odlican.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2013, 20:15

Greivis je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Od kojih konkretno? Misimovic ne treba da igra, ali ako umjesto njega zaigra Hajrovic opet smo u istom qurcu. Treba neki defanzivniji tip poput Zahirovica. Onda preostaje da Hajrovic izbaci Pjanica, Dzeku ili Ibisevica. Od kojeg je kvalitetniji?

Napraviti ove izmjene i igrati 4-2-3-1 kao i svaka normalna reprezentacija. A i dobro je imati Ibisevica na klupi ako zatreba. Svakako imamo samo dva napadaca i glupo je da oba startaju.
To jest moguca opcija, ali Hajrovic nije kvalitetniji od Ibisevica, onda odma reci da zelis drugu formaciju. Da, vecina igra 4-2-3-1, ali to ne znaci da mi to moramo igrat. Igras to sto odgovara igracima kojim raspolazes. Mi imamo dva odlicna centarfora, i zato igramo sa 4-4-2 i to nas je odlicno sluzilo za sada u kvalifikacijama. Mislim da nije problem igrat sa dva napadaca, problem je igrat bez defanzivnog veznog.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 07 sep 2013, 20:27

Ne znam sta drugi misle ali ja bih u Zilini dao prednost u prvoj postavi Hajrovicu u odnosu na Misimovica..

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 07 sep 2013, 20:36

Greivis je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la: U Zilini, 4-5-1, Vedo na klupu, Miske na klupu...Rahimic-Medunjanin ispred zadnje linije, trojica iza Dzeke, Lulic-Pjanic-Hajrovic, i u napadu Dzeko, i samljet' Slovake koji ce vise napadati, i ostavljati puno prostora.
Nije za nas igra sa jednim napadacem. Dzeku ce totalno neutralizirat ako je sam u napadu. Vedo i Dzeko otvaraju prostor jedan za drugog. Misimovic mora na klupu poslje onakve igre. Vjerovatno ce opet frku napravit kao prosli put kada je na klupi bio ali valjda je dovoljno realan da vidi da je sinoc katastrofalan bio i da je veliko kockanje sa njim u prvih 11 opet pocet. Jednostavno nije fizicki spreman izgledao. Ako smrsa i popravi formu, nek ga vrati sljedecu igru.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 sep 2013, 21:15

Greivis je napisao/la:

S ovim se potpuno slažem. Samo što će onaj nazovi selektor igrati vjerovatno na isti način, jedino će Mujdža umjesto Vršajevića. I možda, Rahimić ili Zahirović umjesto Misimovića.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 sep 2013, 23:29

Greivis je napisao/la:
ovo je trenutno postava koja moze napraviti nesto 4-5-1 inace u veznom smo tanki ako igramo sa 2 napadaca ostaje dosta lufta kao u zenici..Hajrovic je trenutno najspremniji od igraca sa klupe i treba zamjeniti MIsketa jer ovaj gusi loptu svojom sporom kretnjom

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 sep 2013, 23:37

Reče mi jaran on čuo od jarana kojem je pričo rođak što čisti svlačionice da je Džeko spuco Hajrovića mokrim peškirom, kaže iznijeli ga napolje, i čuo da je Karabeg reko nije ovo poso za mene, zovite vi hodžu.Možda nije istina ali ja sam tako čuo, ne bi mene jaran lago.
DRUG NEBI TI PUNCA

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 07 sep 2013, 23:38

bagrcavi je napisao/la:Reče mi jaran on čuo od jarana kojem je pričo rođak što čisti svlačionice da je Džeko spuco Hajrovića mokrim peškirom, kaže iznijeli ga napolje, i čuo da je Karabeg reko nije ovo poso za mene, zovite vi hodžu.Možda nije istina ali ja sam tako čuo, ne bi mene jaran lago.
Ma čim ti je jaran rekao istina je to 100 % neće jaran slagat.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 07 sep 2013, 23:40

bagrcavi je napisao/la:Reče mi jaran on čuo od jarana kojem je pričo rođak što čisti svlačionice da je Džeko spuco Hajrovića mokrim peškirom, kaže iznijeli ga napolje, i čuo da je Karabeg reko nije ovo poso za mene, zovite vi hodžu.Možda nije istina ali ja sam tako čuo, ne bi mene jaran lago.
Reko ti jaran koji je cuo od svog jarana kojem je prico rodjak...sve jasno :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 sep 2013, 23:43

Jes' ocami istina sad mi potvrdio hodža kojeg su zvali.Ne bi moj jaran slago nema teorije.
DRUG NEBI TI PUNCA

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 08 sep 2013, 00:16

Ovu temu i sve ostale vezane za reprezentaciju treba zakljucati do daljnjega.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 sep 2013, 00:28

ja bih Hajrovica stavio umjesto Misimovica,u boljoj je formi a i veci je trkac od njega.... plus Mujdza i to bi mogla biti sasvim druga ekipa....mada je najbolja opcija da na teren izadje ekipa koja je pobjedila u Rigi Latviju... kako god,Hajrovic je nasa buducnost i veliki dobitak za Zmajeve!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 sep 2013, 08:49

hhahhahhaha e cuj ga hodzu! Znaci i do hodze smo dosli. :lol: :lol: :lol: Boze baci ciglu i budi precizan. :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 08 sep 2013, 09:45

FliX je napisao/la:Ne znam sta drugi misle ali ja bih u Zilini dao prednost u prvoj postavi Hajrovicu u odnosu na Misimovica..
To!

Brzi je od Misketa. To se dalo primjetiti protiv Slovacke.

Sve su prilike da ce mu Pape dati malo vecu minutazu nego u prosloj utakmici.
shandrlike-tandrlike

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, EdinjoBos, JEDRILICA, Jegres, L-Train, Proximic, Rimes87 i 51 gost.