BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Ma nista, sad ako Slovaci krenu napadati ici na kontre da se to kontrama rijesi, a ako ne napadnu, onda cuvati nerijeseno do drugog poluvremena pa baciti sve u napad i neka ide sve u om, ako ne mozemo u toj situaciji dati gol-dva, onda nam i nije mjesto u Brazilu...
Treba igrati strpljivo, jer kad igras strpljivo primis ga a da ga i ne osjetis hahahahahah
Treba igrati strpljivo, jer kad igras strpljivo primis ga a da ga i ne osjetis hahahahahah
[youtube][/youtube]
Jedva čekam njega da čujem u utorak nadam se da će nam ostat sretan.Nijedan poraz kada on komentira repku
Jedva čekam njega da čujem u utorak nadam se da će nam ostat sretan.Nijedan poraz kada on komentira repku

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Imali neki igrac da ste ga postedjeli svojim glupavim komentarima i pljuvanjem ?
Do jucer je Zahirovic bio parmak za Medu,a danas je prica drugacija.
Prvi tezi poraz ako se tako moze nazvati i odma je Pape zadrta seljacina,nije za ove pozicije ovo ono.
Miske,Dzeko,Pjanic i ostali su ufurane seljacine,a do skora ste bas njih u zvjezde kovali.
A za Avdiju ni ja nemam rijeci.
Uglavnom nemojte biti licemjerni toliko medjedi jedni (cast pojedincima), strpite se malo do kraja kvalifikacija barem da imate razlog za pljuvanje
Do jucer je Zahirovic bio parmak za Medu,a danas je prica drugacija.
Prvi tezi poraz ako se tako moze nazvati i odma je Pape zadrta seljacina,nije za ove pozicije ovo ono.

Miske,Dzeko,Pjanic i ostali su ufurane seljacine,a do skora ste bas njih u zvjezde kovali.
A za Avdiju ni ja nemam rijeci.
Uglavnom nemojte biti licemjerni toliko medjedi jedni (cast pojedincima), strpite se malo do kraja kvalifikacija barem da imate razlog za pljuvanje

I danas vozim Deutza
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...

Zavisno od rezultata u drugom ubaciti Ibisevica umjesto Medunjanina i napad pojacati,il' Misketa zamijeniti sa Pjanicem,eventualno Hajrovicem,mada Pjanke ne moze igrati krilo nikako.
1946
Iskreno, ako ce se vec igrati sve na Dzeku a s jednim playmakerom, bolje da to bude Miske.
Znate i vi zasto, a njegov nedoprinos u ostatku igre ce se manje osjetiti jer je bi ova ekipa puno stabilnija bila.
Sejo obavezno lijevog beka igrati i nista vise.
Sad je pitanje ko smije Pjanketa na klupi ostaviti, ali takve odluke su odlike velikih trenera. Vidjecemo ...
---------------------DZEKO-------------------
LULIC-------------MISKE------------VEDO--
-----------MEDO----------RAHIMA----------
Edin zasluzuje klupu daleko vise od Vedada koji je pretrcao tri puta vise od njega.
Ipak je predobar igrac da bi sjedio na klupi a Ibisevic svakako igra najcesce uz aut liniju.
Jest da bi malo poremetilo 4-2-3-1 sa klasicnim centarforom kao krilom ali yebi ga.
Znate i vi zasto, a njegov nedoprinos u ostatku igre ce se manje osjetiti jer je bi ova ekipa puno stabilnija bila.
Sejo obavezno lijevog beka igrati i nista vise.
Sad je pitanje ko smije Pjanketa na klupi ostaviti, ali takve odluke su odlike velikih trenera. Vidjecemo ...
---------------------DZEKO-------------------
LULIC-------------MISKE------------VEDO--
-----------MEDO----------RAHIMA----------
Edin zasluzuje klupu daleko vise od Vedada koji je pretrcao tri puta vise od njega.
Ipak je predobar igrac da bi sjedio na klupi a Ibisevic svakako igra najcesce uz aut liniju.
Jest da bi malo poremetilo 4-2-3-1 sa klasicnim centarforom kao krilom ali yebi ga.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
- Kontakt:
moze link od cijele sinocnje utakmice da ponovo pogledam??
Nisam upratio,jel Rahima bio na klupi sinoc?
Ovaj nam fali
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Begovic
Mujdza-Bicakcic-Spahic-Salihovic
Rahimic-Pjanic
Hajrovic-Miske-Lulic
Dzeko
Ili neko dr. umjesto Hajrovića..Al' teško da će se formacijski išta mijenjati.
Mujdza-Bicakcic-Spahic-Salihovic
Rahimic-Pjanic
Hajrovic-Miske-Lulic
Dzeko
Ili neko dr. umjesto Hajrovića..Al' teško da će se formacijski išta mijenjati.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
-
- Kontakt:
Bicakcic preko noci posta standardan igrac u reprezentaciji i igra u mocnom Braunschweinu koji ima 0-0-4 u Bundesligi sa gol razlikom 1-9 a jedan od golova je dao upravo on, mislim sam sebi....
Takvih igraca kao sto je on u BIH ima na stotine....
Takvih igraca kao sto je on u BIH ima na stotine....
Od seruckanja nema nista dobrog.Kenjamo od sinoc i sta smo postigli,nista.
Skupiti redove,opsta mobilizacija,jedan je cilj a to ej Brazil.
Igraci to ne mogu sami,treba im nasa podrska.
Zato Volim te Bosno.
Zato Volim te Bosno.
1946
Solomon je naš najbolji stoper poslije Spahe, ne vidim šta tu nije jasno .. nije njegova krivica što mu je ekipa raspad
isto tako će i Seo upasti u prvi sastav čim riješi papire 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
+1Head je napisao/la:Od seruckanja nema nista dobrog.Kenjamo od sinoc i sta smo postigli,nista.
Zato Volim te Bosno.
Ako smo ih znali dosada podrzavati kad nam je bilo dobro, mozemo i kad je najteze.
Ne vjerujem da cemo igrati sa jednim napadacem, Vedo i Dzeko u napadu 99%.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
dajte link od sinocnje utakmice da sad na miru i bez srkleta ponovo pregledam....
Ma kad citava ekipa igra dobro odmah i predstave stopera bolje djeluju.JTS je napisao/la:Solomon je naš najbolji stoper poslije Spahe, ne vidim šta tu nije jasno .. nije njegova krivica što mu je ekipa raspadisto tako će i Seo upasti u prvi sastav čim riješi papire
Naprimjer Ogi je maestralan protiv Grka bio kuci.
I ja bi njega rado vidio ponovo u prvih 11 jer ima mnogo mjesta za napredak.
Moze i beka po potrebi i vise nego dobro odigrati s obzirom da je to nerijetko u klubu radio.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ako je ovo slucaj, onda valja ni ne zasluzujemo da idemo na Svjetsko Prvenstvo. Sta je ovo, fudbalska reprezentacija BiH ili grupa 15-godisnjih curica koje ne pricaju jedni sa drugima i tracaju iza ledja?samozeljo1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
- adriano_leite
- Kontakt:
Odraz naseg profesionalnog novinarstva, traziti problem tamo gdje ga nema. Da je ovo Dzeki bio problem, sto je pozvan Izet, sigurno bi rekao Papetu da bira izmedju njih dvojice, a kako je Izet u repki, onda sigurno Dzeko ne bi samo kasnio, nego uopste ne bi ni dosao da igra ove dvije utakmice. Sasvim bespotrebno se podizu tenzije. Znaci, da ima neki problem, sigurno je da jednog od njih dvojice ne bi bilo u reprezentaciji, vjerovatno Izeta, jer je "novi kolac", ali kako su obojica tu, onda vjerovatno nema nista od tog problema.ZgemboAdislic je napisao/la:Ako je ovo slucaj, onda valja ni ne zasluzujemo da idemo na Svjetsko Prvenstvo. Sta je ovo, fudbalska reprezentacija BiH ili grupa 15-godisnjih curica koje ne pricaju jedni sa drugima i tracaju iza ledja?samozeljo1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mi ne mozemo prihvatiti cinjenicu da smo izgubili i da smo nadigrani. Kada mi izgubimo, vazda moramo traziti neki problem i podizati tenzije. Zivim za dan da kada izgubimo, svi jednoglasno kazemo da smo bili losiji i da ce biti bolje, a ne vise price u stilu, problem je tinjao i konacno je isplivao na vidjelo, crvena svjetla uzbune, prosuli smo sve sto smo napravili, nema nas nigdje, vracamo se na dno, trebat ce nam 100 godina da se podignemo...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- PeteDunham
- Kontakt:
Stvarno ni ja ne znam zašto se po medijima i dalje povlači ova glupost od 'svađe' između Edina i Izeta. Oni su profesionalci sve i da su imali neke nesuglasice, oni bi već to riješili. Smatrati ovo razlogom poraza je apsurdno...
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.