Otelo je napisao/la:A dajlegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Zali Boze usiju.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
daj ba ne može bit ovo stvarno, upiša se od smijehaElegant je napisao/la:
ta druga isto ne moze biti stvarna, kako probi staklo jebote .. vjerovatno je imo krampone na nogama
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 07 sep 2013, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Jel ti to krivo sto ti nesta ovako nisi snimila?uschtipak je napisao/la:Zali Boze usiju.![]()
Pokrijes pola ekrana i udri,kontas gori cupilegenda reala je napisao/la:![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mentalitet naših ljudi: "Osuđuj, pljuj i ismijavaj druge"
Karma...prije ili kasnije
nek si joj rekoNeutral je napisao/la:Mentalitet naših ljudi: "Osuđuj, pljuj i ismijavaj druge"
Vođa zna.
Ovo napisah zbog pjesme. Nju niti sam niti bih komentarisala ni u kojem slucaju.JHam je napisao/la:Jel ti to krivo sto ti nesta ovako nisi snimila?uschtipak je napisao/la:Zali Boze usiju.![]()
LANET OLSUN!
Jarane nisam sklon ismijavanju, no kada neko ovakvo nesto postavi na net apsolutno zasluzuje komentar. Normalan komentar za ovakvo nesto ne postojiNeutral je napisao/la:Mentalitet naših ljudi: "Osuđuj, pljuj i ismijavaj druge"
drug, tvoje je da se brineš o svom životu, a ne da komentarišeš život drugih. otkud ti znaš ima li ona nekih psihičkih problema? i da nema nije ok.neo je napisao/la:Jarane nisam sklon ismijavanju, no kada neko ovakvo nesto postavi na net apsolutno zasluzuje komentar. Normalan komentar za ovakvo nesto ne postojiNeutral je napisao/la:Mentalitet naših ljudi: "Osuđuj, pljuj i ismijavaj druge"
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Slazem se s tobom, no sve do onog momenta kada je to privatna stvar. Da sam prosoa kraj nje, da hoda nenormalno, da pravi grimase rekao bih boze moj, nismo svi isti. No doticna je video SAMA SNIMILA, sama postavila na net i dala nam mogucnost da komentarisemo nesto sto nije normalno i sto je za svaku osudu. Da se moja rodjena sestra ovako ponasa ne bi daleko dogurala pored mene zivogCarlo je napisao/la: drug, tvoje je da se brineš o svom životu, a ne da komentarišeš život drugih. otkud ti znaš ima li ona nekih psihičkih problema? i da nema nije ok.
Eh da, ovo je posljedica ISKLJUCIVO TV-a i interneta, tj Farme, Big Brothera i slicnih emisija.
Valja zaspat nakon ovogaaalegenda reala je napisao/la:![]()
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
jbm nebosamocelik je napisao/la:Valja zaspat nakon ovogaaalegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ovo ti je isto kao ona sa youtube sto je izbacila grudi pa uzela gitaru da svira, i svi komentarisu grudi a niko pjesmu i sviranje! Samo sto je ovo bolesno drustvo, da je ova sto plese isto macka kao ova bila bi druga prica.neo je napisao/la:Slazem se s tobom, no sve do onog momenta kada je to privatna stvar. Da sam prosoa kraj nje, da hoda nenormalno, da pravi grimase rekao bih boze moj, nismo svi isti. No doticna je video SAMA SNIMILA, sama postavila na net i dala nam mogucnost da komentarisemo nesto sto nije normalno i sto je za svaku osudu. Da se moja rodjena sestra ovako ponasa ne bi daleko dogurala pored mene zivogCarlo je napisao/la: drug, tvoje je da se brineš o svom životu, a ne da komentarišeš život drugih. otkud ti znaš ima li ona nekih psihičkih problema? i da nema nije ok.
Eh da, ovo je posljedica ISKLJUCIVO TV-a i interneta, tj Farme, Big Brothera i slicnih emisija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I ova je tu negdjePIKE je napisao/la:jbm nebosamocelik je napisao/la:Valja zaspat nakon ovogaaalegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
• Prvih 3 koji Pitaju i lajkuju dobivaju IPHONE 5 •
• Sljedecih 3 koji pitaju i lajkuju dobijvaju SAMSUNG S4 GALAXY •
• Sljedecih 3 koji pitaju i lajkuju dobijvaju IPHONE 4 •
• Sljedecih 3 koji pitaju i lajkuju dobijvaju TABLET APPLE •
• Sljedecih 3 koji pitaju i lajkuju dobijvaju SAMSUNG S4 GALAXY MINI •
• Sljedecih 3 koji pitaju i lajkuju dobijvaju MENAGERA •
• Sljedecih 3 koji pitaju i lajkuju dobijvaju CREATORA •
Treba Pitati 25 pitanja i lajkovati 10 odgovora -------->
askme
• Sljedecih 3 koji pitaju i lajkuju dobijvaju SAMSUNG S4 GALAXY •
• Sljedecih 3 koji pitaju i lajkuju dobijvaju IPHONE 4 •
• Sljedecih 3 koji pitaju i lajkuju dobijvaju TABLET APPLE •
• Sljedecih 3 koji pitaju i lajkuju dobijvaju SAMSUNG S4 GALAXY MINI •
• Sljedecih 3 koji pitaju i lajkuju dobijvaju MENAGERA •
• Sljedecih 3 koji pitaju i lajkuju dobijvaju CREATORA •
Treba Pitati 25 pitanja i lajkovati 10 odgovora -------->
askme
- tyler durden
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:![]()
Ma kraljice Neutralovog srca !
ruzno je reci, znam, ali cura ista avatar 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 83 gosta.