Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

alan_kardec
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la alan_kardec » 06 sep 2013, 23:36

miki_92 je napisao/la:
Damian je napisao/la:Boze daj nam srece i izdrzljivosti sa Stimcem. Sta ovaj trabunja majke ti :roll:
koji cigan u pm
pozivati se na Vukovar da bi prikrio svoje neznanje je pateticno

šta je to izjavio svega vam?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 06 sep 2013, 23:39

Index: "Nikad gora Hrvatska zbog izbornika koji izlazi iz Mamiceve guzice" :!:

Jes' da su go.vna, ali jedini ce nesto ovako napisat.

gor Štimac je nakon beogradskog remija djelovao silno razočaran.

- Moramo žaliti za potpunim trijumfom. Da smo se držali dogovora iz svlačionice sada bi imali tri boda.

Na komentar da igra Hrvatske nije bila dobra izbornik je počeo argumentirati svoje odluke:

- Nije to bila bezidejna Hrvatska. To je bio naš plan, Pustili smo im igru, dobro se zatvorili i čekali priliku. Sve je sjajno funkcioniralo do isključenja Šimunića, no njemu ne mogu ništa zamjeriti...

Ovo je sa SN.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 06 sep 2013, 23:40

alan_kardec je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:
Damian je napisao/la:Boze daj nam srece i izdrzljivosti sa Stimcem. Sta ovaj trabunja majke ti :roll:
koji cigan u pm

ja znam da je na kraju svoje izjave spomenuo vukovar. rekao je: pozdravljam vukovar, hrvatsku bla bla bla..
Čisti primjer kompleksaša koji ne vidi dalje od svog tora i koji misli da će vrijeđanje ćiriliće spasiti hrvatski narod od ekonomske i gospodarske i moralne krize...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 06 sep 2013, 23:42

Loše ovo izgleda, za nadat se da će to dobro izgledati za baraž jer bi bilo pogubno propustiti još jedno SP
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 sep 2013, 23:48

dubrava je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:
miki_92 je napisao/la: koji cigan u pm

ja znam da je na kraju svoje izjave spomenuo vukovar. rekao je: pozdravljam vukovar, hrvatsku bla bla bla..
Čisti primjer kompleksaša koji ne vidi dalje od svog tora i koji misli da će vrijeđanje ćiriliće spasiti hrvatski narod od ekonomske i gospodarske i moralne krize...
Proračunat je on, jedan od najžešćih populista koje sam vidio. Zna da je narod glup i da će se napaliti i esati ga kad spomene krv Kristovu ili danas Vukovar. Toliko je gluposti rekao, ali većina će to zaboraviti jer je pozdravio Vukovar - ej, on pozdravlja taj napaćeni grad, klošar koji rata nije vidio, koji tuče žene i igra se u mutnim vodama.

Sram me je kad vidim tko nam vodi nogomet i tko nam je izbornik, a još me je više sram i još me više uhvati jeza kad vidim kako se prihvaća i njega i Mamića i slične bolesnike. Slično je i u Srbiji, nakon sinoćnje emisije na RTS-u Mamić je nazvan gospodinom, ljudinom, kozmopolitom i slično.

Jadni li smo svi skupa. :cry:
Hayley <3

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 07 sep 2013, 07:04

štico smeće u liku čovjeka bi trebao misliti više na teren, a ne skupljati jeftine poene na račun nesretnog vukovara.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 sep 2013, 09:22

Stvarno goru Hrvatsku gledao nisam. Bili smo bolji protiv Engleske one dvije utakmice kad su nas rastavili na proste faktore. Ne znam sta bi bilo da je uslo ono u trecoj minuti, nakantali bi nas ljudi. Ovo je ekstra rezultat u odnosu na igru, mada vjerujem da bi svi bili zadovoljni remijem i da smo odigrali dobro. Na kraju mislim da je dobro da nismo pobijedili, jer bi se sinoc cijelu noc slavilo i danas nitko nebi ni spomenuo tu igru. Ovako nismo izgubili od najveceg rivala na gostovanju sto je zadovoljavajuce, a mozemo skrenut pozornost na igru. To sto Stimac kaze da smo se htjeli braniti su price za malu djecu, jer se nitko ne brani s tri napadaca. Da je htio igrat povuceno igrao bi Mandzo, a Ola i Dudu sjedili na klupi.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 07 sep 2013, 18:45

slika

Bog otac 8-) Kad on ima loptu nema brige!
RIP CITY!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 sep 2013, 18:45

Da Štimac ima nešto slabije igrače, ubijeđen sam da Hrvatska ne bi bila na prva dva mjesta u grupi. Malo je reći da čovjek ne umije. Malo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 07 sep 2013, 23:35

http://sportske.jutarnji.hr/stimac--ost ... l/1124818/" onclick="window.open(this.href);return false;

Koga mi za izbornika imamo :roll:

Kaze realizacija nam zakazala, a imali 1 sut na gol i zabili :lol: :lol:

"Da smo napali umorili bi se u prvih 45 minuta" :lol:

"Zdravko Mamic je najsposobniji od svih" :lol:

I tako veliki vjernik Igor nabija novinare na kuratz :o Kako se to moglo desit...
RIP CITY!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 sep 2013, 23:40

Joooj i ovaj Stimac je zesci cirkus! :mrgreen: Ma kolika budala Mihajlovic bio i na stranu menadzerisanje i nigdje veze potezi, mislim da je dosta bolji strucnjak od Stimca kada je sama igra u pitanju... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 sep 2013, 00:05

'One koji kritiziraju moj rad nabijem na onu stvar!'

'Dobro se zna u kojim su klubovima igrači za reprezentaciju. A njima u Sigetu se poserem u usta'

'Ako pitate hoću li podnijeti ostavku - hoću vraga!'

Druzenje s Zdravkom Mamicem je napravilo ucinka. Zao mi je zbog ove izjave o Dragovoljcu. Nisu oni neki klub, ali mislim da izbornik nema pravo da ovako prica o jednom prvoligasu. Oni su mi simpaticni i nadam se da ih ova izjava nece poremetiti. Kamo srece da je Rodjo ziv, pa da Stimcu odgovori i zacepi usta za sva vremena.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 08 sep 2013, 00:07

marconato je napisao/la:Joooj i ovaj Stimac je zesci cirkus! :mrgreen: Ma kolika budala Mihajlovic bio i na stranu menadzerisanje i nigdje veze potezi, mislim da je dosta bolji strucnjak od Stimca kada je sama igra u pitanju... ;)
Nema muda Mihajlović, sa tri napadača samo Štiki igra, kakav god, ako želiš pozitivnu stranu. On je klošar.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 sep 2013, 00:10

Igor Štimac, najveći demagog 21. stoljeća.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 sep 2013, 01:35

Koja prevara od trenera :lol: Pustili smo vas da nas izdominirate :lol: :lol: :lol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 sep 2013, 02:07

Pa jeste, i to da uopšte ne šutnu na gol za poluvrijeme, a da za čitavu utakmicu šutnu jednom u gol i to je bio dio plana. :lol: :lol: Kako ga nije stramota ovako sr.ati, pa on je selektor 8. repke svijeta.

Ali od 1 do 5, Lovrenu čvrsta četvorka, ovo zaslužuje jedan ogromni facepalm. Baš se pitam koju li je on utakmicu gledao?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 sep 2013, 10:24

Koji je Stimac kralj :lol: :lol: :lol:

Ubleha od trenera a ja ne vjerujem sta bi od Hrvatske koja je 2008 mogla dobit svakog na svijetu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 sep 2013, 11:20

Stimcu u ovoj izjavi fali dio gdje je trebao zahvaliti Mihajlovicu (kolegi po debilizmu) sto umjesto Djuricica i Tosica nije stavio Tadica i Sulejmanija u prvu postavu, jer bi inace vec na poluvremenu imao 2 komada u mrezi Pletikose... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 sep 2013, 11:58

Otelo je napisao/la:Ubleha od trenera a ja ne vjerujem sta bi od Hrvatske koja je 2008 mogla dobit svakog na svijetu.
Mogla je i 2012.pod Bilićem.

Štimac došao na psihopatovu razinu.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []