miki_92 je napisao/la:koji cigan u pmDamian je napisao/la:Boze daj nam srece i izdrzljivosti sa Stimcem. Sta ovaj trabunja majke ti
pozivati se na Vukovar da bi prikrio svoje neznanje je pateticno
šta je to izjavio svega vam?
miki_92 je napisao/la:koji cigan u pmDamian je napisao/la:Boze daj nam srece i izdrzljivosti sa Stimcem. Sta ovaj trabunja majke ti
ja znam da je na kraju svoje izjave spomenuo vukovar. rekao je: pozdravljam vukovar, hrvatsku bla bla bla..alan_kardec je napisao/la:miki_92 je napisao/la:koji cigan u pmDamian je napisao/la:Boze daj nam srece i izdrzljivosti sa Stimcem. Sta ovaj trabunja majke ti
Proračunat je on, jedan od najžešćih populista koje sam vidio. Zna da je narod glup i da će se napaliti i esati ga kad spomene krv Kristovu ili danas Vukovar. Toliko je gluposti rekao, ali većina će to zaboraviti jer je pozdravio Vukovar - ej, on pozdravlja taj napaćeni grad, klošar koji rata nije vidio, koji tuče žene i igra se u mutnim vodama.dubrava je napisao/la:ja znam da je na kraju svoje izjave spomenuo vukovar. rekao je: pozdravljam vukovar, hrvatsku bla bla bla..alan_kardec je napisao/la:miki_92 je napisao/la: koji cigan u pm
Čisti primjer kompleksaša koji ne vidi dalje od svog tora i koji misli da će vrijeđanje ćiriliće spasiti hrvatski narod od ekonomske i gospodarske i moralne krize...

Nema muda Mihajlović, sa tri napadača samo Štiki igra, kakav god, ako želiš pozitivnu stranu. On je klošar.marconato je napisao/la:Joooj i ovaj Stimac je zesci cirkus!Ma kolika budala Mihajlovic bio i na stranu menadzerisanje i nigdje veze potezi, mislim da je dosta bolji strucnjak od Stimca kada je sama igra u pitanju...
Mogla je i 2012.pod Bilićem.Otelo je napisao/la:Ubleha od trenera a ja ne vjerujem sta bi od Hrvatske koja je 2008 mogla dobit svakog na svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.