da, sve sam od brauna procitao...Tacka prevare, Andjeli i demoni, Da vincijev kod, Digitalna tvrdjava....Izgubljeni simbol - odlicna knjiga obavezno procitati......Dan Braun je pisac koji je nastao spojem Sidneja Seldona i Roberta Ludluma - meni omiljenog, ko cita ovo znat ce sta je u pitanju....Ludlum, najveci majstor trilera i akcije....the scouser je napisao/la:Meni su Anđeli i Demoni puno bolji triler od Da Vincijevog koda.reds_forever je napisao/la:prejaka knjiga..ono..jest na fazon da vincijevog koda,ali je dramaticnije...odlicna knjigabayer 04 je napisao/la: Sada ću početi ANĐELI I DEMONI...Et ako je neko čitao neka ponešto napiše...
Nego je li iko citao ovu novu knjigu Izgubljeni simboli?
Književnost
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Književnost
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
prejaka knjiga..ono..jest na fazon da vincijevog koda,ali je dramaticnije...odlicna knjiga
[/quote]
Meni su Anđeli i Demoni puno bolji triler od Da Vincijevog koda.
Nego je li iko citao ovu novu knjigu Izgubljeni simboli?[/quote]
da, sve sam od brauna procitao...Tacka prevare, Andjeli i demoni, Da vincijev kod, Digitalna tvrdjava....Izgubljeni simbol - odlicna knjiga obavezno procitati......Dan Braun je pisac koji je nastao spojem Sidneja Seldona i Roberta Ludluma - meni omiljenog, ko cita ovo znat ce sta je u pitanju....Ludlum, najveci majstor trilera i akcije....[/quote]
ja sam procitao sve ove sem izgubljenih simbola
a najbolja je knjiga o danasnjoj crkvi tj andjeli i demoni
digitalna nije losa mada kraj nije nes ali et
da vincijev je najlosija po meni od njegovih

Meni su Anđeli i Demoni puno bolji triler od Da Vincijevog koda.
Nego je li iko citao ovu novu knjigu Izgubljeni simboli?[/quote]
da, sve sam od brauna procitao...Tacka prevare, Andjeli i demoni, Da vincijev kod, Digitalna tvrdjava....Izgubljeni simbol - odlicna knjiga obavezno procitati......Dan Braun je pisac koji je nastao spojem Sidneja Seldona i Roberta Ludluma - meni omiljenog, ko cita ovo znat ce sta je u pitanju....Ludlum, najveci majstor trilera i akcije....[/quote]
ja sam procitao sve ove sem izgubljenih simbola
a najbolja je knjiga o danasnjoj crkvi tj andjeli i demoni
digitalna nije losa mada kraj nije nes ali et
da vincijev je najlosija po meni od njegovih
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
hehehe...nije lektira,al morao sam (mislim trebaoLily je napisao/la: haha.. nije valjda da ti je sutra lektira.. a nisi nista spremio ?![]()

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- reds_forever
- Kontakt:
digitalna tvrdjava je oooodlicna knjiga
bilo mi je pravo zao onog japanca tankada....al uzbudljiva knjiga pravo..koji samo preokret kad su skontali da prsten koji je tankado imao uopste nije bio bitan 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
da on je dizao 3 prsta da dokaze da je kljuc 3reds_forever je napisao/la:digitalna tvrdjava je oooodlicna knjiga![]()
bilo mi je pravo zao onog japanca tankada....al uzbudljiva knjiga pravo..koji samo preokret kad su skontali da prsten koji je tankado imao uopste nije bio bitan
zalosno a imao je samo 3 prsta
ali one scene u sevilji strasno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
prelijepa matematicarka Suzan Flecer

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- the scouser
- Kontakt:
Ja sam sad kupio onaj Lost Simbol,al' se nema vremena da citam.Sve su mu knjige nekako na isti kalup,neko umre,krece zgodna cura/momak,na kraju se ispostavi da je najbolja osoba zapravo zlikovac,recimo Tibling,komornik Karlo,i ne sjecam se one dvojice iz Tvrdjave i Tacke...I naravno zgodni momak/cura nadje drugu,zavrse u nekoj spavacoj sobireds_forever je napisao/la:digitalna tvrdjava je oooodlicna knjiga![]()

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- WindOfChange
- Kontakt:
Cronin - Gran Kanaria . - trenutno sam je završila čitati ! LOL !
. Nego, najbolja knjiga po meni je "Ljubav sudski podjeljena "
. Nego, najbolja knjiga po meni je "Ljubav sudski podjeljena "

U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
ma meni je KUM (Mario Puzo) najbolja knjiga 

ma najbolja je jezeva kucicaEmirTM87 je napisao/la:ma meni je KUM (Mario Puzo) najbolja knjiga

sad ozbiljno: "Braca Karamazovi".Na knjigu takve slozenosti i psiholoski tako razradjenu nikada pre nisam naisao.
- WindOfChange
- Kontakt:
. Šta misliš o knjizi "Rat i mir" od Tolstoja - ako si čitao ?! (pošto vidim držiš sve to u malom prstu)Wolverine je napisao/la:ma najbolja je jezeva kucicaEmirTM87 je napisao/la:ma meni je KUM (Mario Puzo) najbolja knjiga![]()
sad ozbiljno: "Braca Karamazovi".Na knjigu takve slozenosti i psiholoski tako razradjenu nikada pre nisam naisao.

Dosadno. Čak i više od Ane Karenjine.WindOfChange je napisao/la:. Šta misliš o knjizi "Rat i mir" od Tolstoja - ako si čitao ?! (pošto vidim držiš sve to u malom prstu)Wolverine je napisao/la:ma najbolja je jezeva kucicaEmirTM87 je napisao/la:ma meni je KUM (Mario Puzo) najbolja knjiga![]()

procitao sam Rat i mir. jedan od boljih romana napisanih. ali me nerviralo malo, dugi opisi, malo dosadna, ali odlicna knjiga.
- WindOfChange
- Kontakt:
. Šta misliš o knjizi "Rat i mir" od Tolstoja - ako si čitao ?! (pošto vidim držiš sve to u malom prstu)
[/quote]
Dosadno. Čak i više od Ane Karenjine.
procitao sam Rat i mir. jedan od boljih romana napisanih. ali me nerviralo malo, dugi opisi, malo dosadna, ali odlicna knjiga.[/quote]
. To sam čekala, to ! Svi kažu predivno, a mene su ubili baš ti dugi opisi, te bezpotrebne stvari koje su odlika ruske realnosti .. Pa da se zgroziš . Ali oko 1400 stranica (iz oba dijela) je vrijedilo . Na kraju je ispalo bolje nego je smjelo .

Dosadno. Čak i više od Ane Karenjine.

procitao sam Rat i mir. jedan od boljih romana napisanih. ali me nerviralo malo, dugi opisi, malo dosadna, ali odlicna knjiga.[/quote]
. To sam čekala, to ! Svi kažu predivno, a mene su ubili baš ti dugi opisi, te bezpotrebne stvari koje su odlika ruske realnosti .. Pa da se zgroziš . Ali oko 1400 stranica (iz oba dijela) je vrijedilo . Na kraju je ispalo bolje nego je smjelo .

opisi jesu ubitacni, sta jest jest.
- WindOfChange
- Kontakt:
. Realizam je i inače ubojit .Wolverine je napisao/la:opisi jesu ubitacni, sta jest jest.

i moze od Maria proci sve ostalo:"Zakon cutanja", "Porodica", "Posljednji Don", Sicilijanac".........EmirTM87 je napisao/la:ma meni je KUM (Mario Puzo) najbolja knjiga
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Uz "Porodicu" mi je malo falilo da se ispovraćam, znaš i sam zašto, a "Sicilijanac" je klasa, remek djelo! Ostalo još uvijek nisam pročitao.neno#4 je napisao/la:i moze od Maria proci sve ostalo:"Zakon cutanja", "Porodica", "Posljednji Don", Sicilijanac".........EmirTM87 je napisao/la:ma meni je KUM (Mario Puzo) najbolja knjiga
Veliki sam ljubitelj Ludlumovih romana, sve što je bilo u lokalnoj biblioteci sam bukvalno progutao, drago mi je da nas ima još takvih.

p.s. Agata Kristi (L)
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 25 dec 2009, 14:37, ukupno mijenjano 2 puta.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
vecinu sam procitao... sve su odlicneneno#4 je napisao/la:i moze od Maria proci sve ostalo:"Zakon cutanja", "Porodica", "Posljednji Don", Sicilijanac".........EmirTM87 je napisao/la:ma meni je KUM (Mario Puzo) najbolja knjiga
od Ludluma ja sam procitao:"Krik Halidona", "Kasandrin sporazum", "Holcroftova pogodba", " Faktor smrti", "Nasljedstvo Scarlattija", "Direktiva Janson", "Altmanov kod", "Vikari apokalipse"....Inace nenadmasni pukovnik Smit koje uvijek ima neka inovativna rjesenja....Ludluma je vrlo tesko naci kod nas u Sarajevu na sajmovima, ja sam jednom slucajno u Brckom naletio na vecinu beogradskih izdanja tak da sam pokupovao dosta.......Pa Ludlumov lik Smit je Langdon kod Brauna.....To sam vec pisao nedavno a to i sam Braun izjavljuje.......
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ma Stephen King je najjaci. Cell ja najjaca knjiga ikad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.