BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Consigliere
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Consigliere » 08 sep 2013, 12:57

Da nam je ponoviti postavku i igru iz Francuske, slovaci ne bi znali sta ih je snaslo. Ali, posto Vedo nije povrijedjen k'o tad, nema nista od ovoga :evil:

.....Rahimic....Medunjanin
Pjanic......Misimovic......Lulic
...............Dzeko............

8-)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 08 sep 2013, 12:58

Ja sam ubjeđem da neće istrčati ista postava u utorak kao u petak. ;) Sušić je trenutno naš selektor i kao takvog moramo ga podržati i njega i momke. :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Kontakt:

Post Postao/la www » 08 sep 2013, 12:59

samo da negledam svrsajevica.. ja zadovoljan

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 sep 2013, 13:04

Šta kaže Pape, nije pao gol dok je on bio u igri, vi mediji ste malo prema njemu nepošteni. :geek:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 sep 2013, 13:05

ne znam za vas, ali za mene je Hare izrastio u odličnog veznjaka kad je repka u pitanju .. po meni je on neki bedem u veznom redu, sigurica igrač :D ne bih ja njega nikad vadio iz ekipe, on je za mene 'must play' igrač :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 08 sep 2013, 13:08

Ako statistike kazu da kada je vrso na klupi mi dobivamo uvijek, kada on igra od pocetka ocito gubimo onda znaci da ako bude povrijedjen i ne bude ni na klupi odigrat cemi nerjeseno xd

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 08 sep 2013, 13:09

JTS je napisao/la:ne znam za vas, ali za mene je Hare izrastio u odličnog veznjaka kad je repka u pitanju .. po meni je on neki bedem u veznom redu, sigurica igrač :D ne bih ja njega nikad vadio iz ekipe, on je za mene 'must play' igrač :D
Može Medunjanin komtno igrati i na DMC ali nije kriv što mu je Sušić protiv Slovaka dao zadatak da bude ofanzivniji. Dakle, ista imena ko i u utorak, sa drugačijim ulogama i naravno Mujdža desno.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 sep 2013, 13:10

Susic je vec izjavio da ce jedina promjena biti Mujdza, sta ces covjek u nekom svom svijetu. Hoce u goste sa 3 kreativca

Misimovic treba ispasti i uletiti Rahimic, time bi bar bili blize bodu. Ovako ga mozemo primiti, a pitanje je hocemo li ga dati ako budemo igrali na onaj fazon centarsuteva kao i proslu
Bod moze biti bitan jer Slovacka se digla, mogu uzeti Grcima bod i time bi mi isli

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 sep 2013, 13:18

tuzlak1987 je napisao/la:Susic je vec izjavio da ce jedina promjena biti Mujdza, sta ces covjek u nekom svom svijetu. Hoce u goste sa 3 kreativca

Misimovic treba ispasti i uletiti Rahimic, time bi bar bili blize bodu. Ovako ga mozemo primiti, a pitanje je hocemo li ga dati ako budemo igrali na onaj fazon centarsuteva kao i proslu
Bod moze biti bitan jer Slovacka se digla, mogu uzeti Grcima bod i time bi mi isli
Covjek je rek'o da cemo dati 2-3 gola pa nista.
Nista mu aj vise ne vjerujem.
toliko se puta sam sebi posr'o u usta da sad kaze da je Vrsajevic bolji od Mujdze ja se ne bi iznenadio.
1946

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 sep 2013, 13:19

tuzlak1987 je napisao/la:Susic je vec izjavio da ce jedina promjena biti Mujdza, sta ces covjek u nekom svom svijetu. Hoce u goste sa 3 kreativca

Safet sigurno nece otkriti sve karte 3 dana prije utakmice. Moguce je da istrci isti sastav + Mujdza, moguce je da istrci potpuni drugi sastav. Sve je otvoreno i tako i treba biti, a ovo sto govori da nece mijenjati sastav, vjerovatno je zbog toga sto zeli da pokaze novinarima koliko vjeruje u tu ekipu koja je istrcala na teren u petak. Sve je moguce, ali je najmanje moguce da isti sastav igra u utorak. Pored Mujdze ce sigurno biti jos jedna ili dvije promjene. Da li je to Rahimic, Izet ili neko treci, ali ce sigurno biti promjena, samo sto covjek nece odmah da otvara sve karte Slovacima. Greska mu je bila i sto je na tom treningu podijelio igrace u dvije ekipe, gdje je jasno bilo ko ce istrcati na Bilinom polju. Nadam se da je iz toga naucio i da su ove izjave upravo iz trog razloga, sto zeli da zavara Slovake. Samoubistvo bi bilo reci danas u kojem sastavu cemo igrati, a novinari su jos gori sto takve stvari pitaju.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 08 sep 2013, 13:20

Ima da odigramo kao protiv bijelerusije u gostima, znaci pobjeda bez ikakvi problema...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 08 sep 2013, 13:21

Hahahaha...koji likovi obitavaju na ovom forumu,samo jedan dan je trebao proci da se hladno zakljuci da je za poraz kriv Misimovic jer tako smo i navikli a Susic je nije nista kriv.To isto smo jednom vec gledali,nije bio kriv Ciro nego Miske koji je samo hodao,koji nije smio od Dodika igrati,koji je tu da nas proda.Za poraz od Slovacke iskljucivi i jedini krivac je Susic a vi se tjesite i svaljujte krivicu na legende ove reprezentacije.Vidite li da vam se smije u lice,kaze da mu je zao sto Avdija ne moze igrati sa cime jasno stavlja do znanja da bi igrao i tamo samo da moze.Kaze vam da je odigrao dobro na osnovu 3 centarsuta i izborenog slobodnog udarca a ne kaze vam da je po njegovoj strani bio propuh,da je nijednom nije zatvorio,da su skoro sve njihove akcije isle po njegovoj strani.Jadno i cemerno,bolje i ne zasluzujemo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 sep 2013, 13:22

Kako mozete izbaciti Misketa, pa da njega nije bilo sa Grcima pitanje je kako bi zavrsilo. Isto tako da je Mujdza igrao umjesto Avdije sad u petak sta bi bilo. Ali da nam je falio to stoji, isto kao i Zukanovic.
Glupa je ova pirca "sta bi bilo kad bi bilo", vracanje u proslost je samo tjesenje i bjezanje od istine.

U utorak ce biti promjena Mujzda, Rahimic/Zahiragic, Hajrovic. A za izmjene svi znate da nema neki izbor Stevanovic, Visca, Pandza/Toni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 sep 2013, 13:26

Nek Pape stavi u napad Dzeku i Hajrovica, pa da se natjecu ko ce dati vise golova, pocjepali bi Slovake :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 sep 2013, 13:27

Ja izbacujem Misimovica jer on nije za ove utakmice, djaba njemu taj pas kad ne pokriva krug od 20 sa 20.
Slovaci u veznom redu, od 5 igraca, 4 vrhunska trkaca.

Pogledajte samo sanse koje su proslu utakmicu igrali, dali su nam gol iz najslabije prilike. A nisu iskoristili dvije dobre. Trebalo je biti 2 ili 3:0. I to sve zbog Pjanica i Misimovica koji naprijed nisu nista uradili, a nazad naravno isto nista. Sad treba da nam Medunjanin drzi 3 igraca na sredini? Nek izbaci setaca i stavi Rahimica. Miske ima asistenciju ali nije to onaj stari igrac koji je igrao u Wolfsburgu. A i fizicka sprema mu je kao sto gledam ocaj zivi, pet kila viska jedno sigurno :roll:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 sep 2013, 13:29

Samo da ne glume Dani Alvesa prilikom protivnickih suteva bit ce dobri. Kod gola slovaka dvojica stoje ispred, obojica u poziciji da barem pokusaju izblokirat sut, al oni stoje broje spratove na lameli.

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 08 sep 2013, 13:31

slika
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 08 sep 2013, 13:31

Miske je jedino kriv da je dosad skoro u svakoj utakmici zaduzen za gol. Jel sam ja bio corav il Miske ime jedini 2-3 sanse koje su blizu prosli pored gola i jedan koji se odbio od golmana. Kako onda izbaciti tog igraci koji tako receno jedni stvaro neke sanse?? A znamo sta jos zna, dovoljo je pojednima da pogledaju opet prosle utakmice.

Samo back to the roots.

-----------------Begovic--------------
Mujdza -Bicakcic - Spahic - Salihovic
-----------Rahimic/Zahirovic
Pjanic -----Misimovic---------Lulic
---------- Dzeko --- Ibiseivc

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 08 sep 2013, 13:33

Opet bez destruktivca u veznom redu.Naravno da je to glupost i jos vise sam zabrinut.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 08 sep 2013, 13:37

Evo pitanja za sve one koji kazu da treba Misketa izbaciti iz prvih 11.Od trenutka kad je zamjenjen ostalo je 15 minuta do kraja,gubili 1:0 i logicno je da smo trebali napraviti pritisak.Koliko smo smislenih napada imali za tih 15 minuta i jesmo li izgledali gore nego dok je on igrao?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.