.....Rahimic....Medunjanin
Pjanic......Misimovic......Lulic
...............Dzeko............
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Može Medunjanin komtno igrati i na DMC ali nije kriv što mu je Sušić protiv Slovaka dao zadatak da bude ofanzivniji. Dakle, ista imena ko i u utorak, sa drugačijim ulogama i naravno Mujdža desno.JTS je napisao/la:ne znam za vas, ali za mene je Hare izrastio u odličnog veznjaka kad je repka u pitanju .. po meni je on neki bedem u veznom redu, sigurica igračne bih ja njega nikad vadio iz ekipe, on je za mene 'must play' igrač
Covjek je rek'o da cemo dati 2-3 gola pa nista.tuzlak1987 je napisao/la:Susic je vec izjavio da ce jedina promjena biti Mujdza, sta ces covjek u nekom svom svijetu. Hoce u goste sa 3 kreativca
Misimovic treba ispasti i uletiti Rahimic, time bi bar bili blize bodu. Ovako ga mozemo primiti, a pitanje je hocemo li ga dati ako budemo igrali na onaj fazon centarsuteva kao i proslu
Bod moze biti bitan jer Slovacka se digla, mogu uzeti Grcima bod i time bi mi isli
Safet sigurno nece otkriti sve karte 3 dana prije utakmice. Moguce je da istrci isti sastav + Mujdza, moguce je da istrci potpuni drugi sastav. Sve je otvoreno i tako i treba biti, a ovo sto govori da nece mijenjati sastav, vjerovatno je zbog toga sto zeli da pokaze novinarima koliko vjeruje u tu ekipu koja je istrcala na teren u petak. Sve je moguce, ali je najmanje moguce da isti sastav igra u utorak. Pored Mujdze ce sigurno biti jos jedna ili dvije promjene. Da li je to Rahimic, Izet ili neko treci, ali ce sigurno biti promjena, samo sto covjek nece odmah da otvara sve karte Slovacima. Greska mu je bila i sto je na tom treningu podijelio igrace u dvije ekipe, gdje je jasno bilo ko ce istrcati na Bilinom polju. Nadam se da je iz toga naucio i da su ove izjave upravo iz trog razloga, sto zeli da zavara Slovake. Samoubistvo bi bilo reci danas u kojem sastavu cemo igrati, a novinari su jos gori sto takve stvari pitaju.tuzlak1987 je napisao/la:Susic je vec izjavio da ce jedina promjena biti Mujdza, sta ces covjek u nekom svom svijetu. Hoce u goste sa 3 kreativca
Misimovic treba ispasti i uletiti Rahimic, time bi bar bili blize bodu. Ovako ga mozemo primiti, a pitanje je hocemo li ga dati ako budemo igrali na onaj fazon centarsuteva kao i proslu
Bod moze biti bitan jer Slovacka se digla, mogu uzeti Grcima bod i time bi mi isli

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.