EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Lijepo djelujemo za sad. Bore se momci, to im se mora priznati. Steta sto ovdje nema samo malo vise kvalitete.
Ali dobro, naprijed ljiljani zlatni!
Ali dobro, naprijed ljiljani zlatni!
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- inacefindecko
- Kontakt:
na šta ovaj mekaleb skupi poena ovoliko, totalno neprimjetan, samo kontre trči očito..
jako dobro igramo, borbeni smo, samo to tražimo jebt .. samo da se Mirzi i Nihadu pridruži još neko sa poenima, uzet' ćemo ovo .. ili barem da Šutalo, Gorda ili Peršić naprave neku mini seriju poena kao protiv CG ili Srbije
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
izvlači nas nevjerovatan postotak šuta makedonaca za 2 poena od čak 14 %
. Skok igra naših
. nevjerovatno. inače ovo sa zackom što se dešava je žalosno
. daj čovječe malo sampouzdanja trebamo te 
Vođa zna.
ma da nisu, mi ne bi nikad spavali, morali bi dvojicu onda u nba gledat u jutarnjim satimalegenda reala je napisao/la: PS:
nabijem na k... sve trenere koji su trenirali Nihada, kakav potencijal su jbali, samo nebo bi bila granica da nije ovog jbnog izbačaja
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
-
Madridista18
- Kontakt:
Što kaže komentator nemaju previše brzih igrača i tu ih možemo nadigrati posebno pred kraj utakmice kad umor bude uradio svoje.I bilo bi dobro da kod Makedonaca što duže u igri bude onaj krupni stariji igrač što je stalno na Teletoviću jer je prespor da ga čuva
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kako su sudije krenule ovo bi lako moglo otici na drugu stranu. Uvijek se tudja "nafaka" lomila preko nasih ledja. U cemu god. Momci vjerujemo u vas. Samo i dalje ovako hrabro igrajte 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
lucif3R666 je napisao/la:Perisic se bori ko lav
uvijek je takav
- legenda reala
- Kontakt:
Ma Nihad i jeste igrač za NBA ligedziza_23 je napisao/la:ma da nisu, mi ne bi nikad spavali, morali bi dvojicu onda u nba gledat u jutarnjim satimalegenda reala je napisao/la: PS:
nabijem na k... sve trenere koji su trenirali Nihada, kakav potencijal su jbali, samo nebo bi bila granica da nije ovog jbnog izbačaja
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
lumani je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Odlično je ovo, samo ovako nastaviti, izgleda da su ona 3-4 sata više odmora veliki plus za nasKako meč bude odmicao Makedonci će sve više padati
Odbrana maestralna![]()
Mirza,Nihad u ofanzivi dobri
Nihad i Zeko jedu malu djecu u odbrani![]()
PS:
Nihad je i sada jedan od najboljih u Europi od svoje generacije.Bolje biti prodoran ,nego zivjeti samo od suta.
Sada u Bayernu ima jednog od najboljih trenera, no sikiriki
Peršić -> NE Perišić!lucif3R666 je napisao/la:Perisic se bori ko lav
svi se bore, to i jest razlog ovakve utakmice..i napokon igraju obranu i timski
da makedonci nemaju pomoć sudaca bilo bi ladno 5-10 razlike za BiH sad
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Bojim se da ne izgubimo zbog sudaca. Oni moraju vratiti Makedoncima za one dvije krađe.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad je trojku opuco Allaha mi poceo sam se smijati, kontam ubacit ce pa i taj belaj.Head je napisao/la:Al kad Bavcica uvede,ebo sam sve zivo.
I et zaboravih pohvaliti Nihada

Slazem se za Nihada, kad on ovakav prodor ima bez suta, zamisli kako bi tek bilo da ga moraju cuvat blize zbog suta, da ima duplu prijetnju, bio bi ubica samo takav 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Madridista18 je napisao/la:Što kaže komentator nemaju previše brzih igrača i tu ih možemo nadigrati posebno pred kraj utakmice kad umor bude uradio svoje.I bilo bi dobro da kod Makedonaca što duže u igri bude onaj krupni stariji igrač što je stalno na Teletoviću jer je prespor da ga čuva
gećevski
- legenda reala
- Kontakt:
Ono je njegova pozicija, vidi se da je van ritma skroz, inače on bi ono kao od šale pogodioChapman je napisao/la:Kad je trojku opuco Allaha mi poceo sam se smijati, kontam ubacit ce pa i taj belaj.Head je napisao/la:Al kad Bavcica uvede,ebo sam sve zivo.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
momak se preziva Peršić, ne Perišić jebt 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
strah me samo da ne očepi makedonce šut..i ako dodamo tome suđenje da ne bi bilo problema..
mislim da bi danas mogoa i Sinanovića koristiti kad je Gečevski unutra jer je on spor
isto tako kad je samardzinski unutra trebao bi stojanovica Aco jer je ovaj puno jaci od kikana
ajde Zack uvaljaj to!
nemoze bidon da pogodi u pm
mislim da bi danas mogoa i Sinanovića koristiti kad je Gečevski unutra jer je on spor
isto tako kad je samardzinski unutra trebao bi stojanovica Aco jer je ovaj puno jaci od kikana
ajde Zack uvaljaj to!
nemoze bidon da pogodi u pm
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 08 sep 2013, 15:24, ukupno mijenjano 3 puta.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislio sam da je Nihad stariji, moze on jos strasno puno napredovat, jednog dana i do NBA abd. Ako moze Antic sa 30 na ledjima, moze bogami i on. Samo da popravi malo zavrsnicu na obrucu, previse polaganja mu se omakne.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
steta stvarno, momak je odlican u svim poljima osim sutu i tako reci nekontrolisanom polaganju
Ali cuo sam da ce mu brat biti jos bolji igrac, kao vazi za velikog talenta
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.