Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderator/ica: insider
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
hahahahahah dobraaa 
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Monolog je napisao/la:Ništa. Mlad je, a Moyes na krinim pozicijama ima i drugih igrača, tako da...OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa sta je ustvari sa Zahom?
Monolog strikes again
(Inace tema BiH-Slovacka)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To nije smiješno,to je spam 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
is, igras na kvarno.Monolog je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Oj Safete baš si drag,poližeš mi s qrca šlag.
"Hej vozaču daj sirenu kad prema Banovićima kamioni krenu".
da si bio fer, dopustio bi mu da ti odgovori.
e sad, ako uzmemo u obzir ovo sto je sklepo nasem uvazenom selektoru, vjerujem da bi i tebi odgovorio u slcnom fazonu. helem, odgovor bi glasio: sirena mi u kvaru, olizes mi k.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- tyler durden
- Kontakt:
ahahahah amidza strikes

[youtube][/youtube]PIKE je napisao/la:ahahahah amidza strikes![]()
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
- Donnie Darko
- Kontakt:
ahahahahahahaha 
il je ovo Monologu od tebe, al nek bude preko coutinhasecer je napisao/la:is, igras na kvarno.Monolog je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Oj Safete baš si drag,poližeš mi s qrca šlag.
e sad, ako uzmemo u obzir ovo sto je sklepo nasem uvazenom selektoru, vjerujem da bi i tebi odgovorio u slcnom fazonu. helem, odgovor bi glasio: sirena mi u kvaru, olizes mi k.
Vođa zna.
Touchdownsecer je napisao/la:is, igras na kvarno.Monolog je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Oj Safete baš si drag,poližeš mi s qrca šlag.
HAHAHAHAHA
Najjača tema na forumu.
Najjača tema na forumu.
DukeOfWellington je napisao/la:mchadesh je napisao/la: Danas slusam kod brice prica covjek govorio mu neki lik prije tekme prodaj karte ne budi lud. Sve je kaze ustimano, mi gubimo kuci, kod njih nerijeseno, pape daje otkaz i ćao brazil. Sve mi se cini da lik zna sto mi ne znamo ili ne zelimo da znamo.
Ovi su najjači, vidoviti
Ja te volim, volim Željo..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
white1950 je napisao/la:FK SARAJEVO-FK MLADOST 1 (sarajevo igra najbolji nogomet,odmah poslije viteza naravno)
NK VITEZ-NK ŠIROKI B. 1 ( ne vidim šta bi drugo moglo biti,mala barca napokon kompletna)

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
secer je napisao/la:is, igras na kvarno.Monolog je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Oj Safete baš si drag,poližeš mi s qrca šlag.
- Consigliere
- Kontakt:
Najjaci kometari padaju kad su tekme repke

ramiral je napisao/la:Punac, šura i ja smo pokidali sećije i fotelju...
Pu kakva infarkt završnica ne znam da ću sutra fudbalere moći gledati...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:Najjaci kometari padaju kad su tekme repke
ramiral je napisao/la:Punac, šura i ja smo pokidali sećije i fotelju...
Pu kakva infarkt završnica ne znam da ću sutra fudbalere moći gledati...
pa sve i da hoce, nece imat' na cemu sjedit'
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, GG3, Jabroni, nerkolfc, samoposmatram, StevieG8, Zaboljesutra i 36 gostiju.