Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
na rtrs i poslije ovakve pobjede nipošto da kažu naša reprzentacija,bože ja ograničenih ljudi
edin izdominirao samo tako, svaka mu cast
ples keme ahmetovica na tribinama na kraju utakmice mu je vrh dosadašnjeg rada kao komentator
ples keme ahmetovica na tribinama na kraju utakmice mu je vrh dosadašnjeg rada kao komentator
nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:edin izdominirao samo tako, svaka mu cast
ništa novo za avdića
ima li gdje snimak toga?
- EdenHazard
- Kontakt:
Ovaj Avdic kad komentarise utakmicu stid me pratiti...
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Jel iko gledao na PTPC-u? kakav je bio komentar? 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
EdenHazard je napisao/la:Ovaj Avdic kad komentarise utakmicu stid me pratiti...
što?
Consigliere je napisao/la:Jel iko gledao na PTPC-u? kakav je bio komentar?
ko bi gledao na rtrs pored avdića,poslije tekme neki gost,trener valjda ne smije reći naša reprezentacija,sve oni pa oni
- EdenHazard
- Kontakt:
Covjek ima takvo znanje da se zapitam sta sam ja radio cijeli zivot.filip13 je napisao/la:EdenHazard je napisao/la:Ovaj Avdic kad komentarise utakmicu stid me pratiti...
što?
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
EdenHazard je napisao/la:Covjek ima takvo znanje da se zapitam sta sam ja radio cijeli zivot.filip13 je napisao/la:EdenHazard je napisao/la:Ovaj Avdic kad komentarise utakmicu stid me pratiti...
što?
jbg,to šta on zna o košarkašima i svemu vezano za košarku je fascinantno
- tyler durden
- Kontakt:
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nit smije, nit želi.filip13 je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Jel iko gledao na PTPC-u? kakav je bio komentar?
ko bi gledao na rtrs pored avdića,poslije tekme neki gost,trener valjda ne smije reći naša reprezentacija,sve oni pa oni
DukeOfWellington je napisao/la:Nit smije, nit želi.filip13 je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Jel iko gledao na PTPC-u? kakav je bio komentar?
bolesno
Divi ovog lika iza jest se trznotyler durden je napisao/la:
A najsmešnije kad igra srbija bilo u fudbalu ili košarku nesmije reć naša reprezentacija ili mi sve reprezentacija srbijeDukeOfWellington je napisao/la:Nit smije, nit želi.filip13 je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Jel iko gledao na PTPC-u? kakav je bio komentar?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Ko je ova ubleha na FTV sta radi Slovenije-Hrvatska?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
neki lik sa radija fbihOtelo je napisao/la:Ko je ova ubleha na FTV sta radi Slovenije-Hrvatska?
Bolje bih ja komentirao :ugeek:MElloo je napisao/la:neki lik sa radija fbihOtelo je napisao/la:Ko je ova ubleha na FTV sta radi Slovenije-Hrvatska?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
Sjeca li se iko prije nekoliko godina kad smo pobjedili nekog u kvalifikacijama, ja mislim Belgiju, kad su na portalu RTRS-a napisali 'pobjeda nase reprezentacije'? Neko to upratio, i snimio. Za 2 minute ispravili na 'pobjeda BiH' 
Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.