Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Onda, da li se vidi razlika između Mirze danas i Mirze protiv Latvije i Srbije? Krajnje je vrijeme da pokaže s čim raspolaže. Moram priznati da sam očekivao deranje Antića, prosto iz razloga što je Mirza takav. Inatdžija.
Fenomenalnih 50% šuta u ovakvom meču?!
Nema šta, ovo je deranje guzova. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
srbija mu se ne moze uzeti kao losa utakmica, igrao je itekako odbranu, latvija moze ali tu su utakmicu svi redom bili losi, nego sve u svemu to je sada sve manje bitno, danas je demonstriro zasto je i dalje otac kosarke i koliko je za jednu sezonu nba lige, gdje je SJEDIO NA KLUPI FAKTICKI STALNO, strasno popravio odbranu i citavu igru ispod svog kosaMonolog je napisao/la:Onda, da li se vidi razlika između Mirze danas i Mirze protiv Latvije i Srbije? Krajnje je vrijeme da pokaže s čim raspolaže. Moram priznati da sam očekivao deranje Antića, prosto iz razloga što je Mirza takav. Inatdžija.Fenomenalnih 50% šuta u ovakvom meču?!
Nema šta, ovo je deranje guzova.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
naklon do poda kapitenu, tako se igra .. svaka ti taka bila
ti si naš ponos Mirzaaaaaaaaa !!!!!!!!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ocekivao sam da ova tema bude aktivan.
Kapetanski
50% suta ,defanzivni skok na nivou i clutch sutevi
bolje ne moze
bravo Mirzaaaaa
Kapetanski
50% suta ,defanzivni skok na nivou i clutch sutevi
bolje ne moze
bravo Mirzaaaaa
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Je li upratio iko koju je rečenicu iz Nadrealista Mirza u razgovoru sa Avdićem nakon utakmice citirao. Hajde neko 
Usput Mirza danas perfekcija, bez preseravanja.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Za "nesretnu gospodju if FIBE": BOJIM SE DA TE NISTA NISAM PITO.*p!p!t@* je napisao/la:Je li upratio iko koju je rečenicu iz Nadrealista Mirza u razgovoru sa Avdićem nakon utakmice citirao. Hajde neko
Eto,@klasik upratio!
NEZALAGANJE je napisao/la:Za "nesretnu gospodju if FIBE": BOJIM SE DA TE NISTA NISAM PITO.*p!p!t@* je napisao/la:Je li upratio iko koju je rečenicu iz Nadrealista Mirza u razgovoru sa Avdićem nakon utakmice citirao. Hajde neko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto,@klasik upratio!
Jao legende, koje kulturno... Da se ne izražavam dalje...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
[youtube][/youtube]*p!p!t@* je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Za "nesretnu gospodju if FIBE": BOJIM SE DA TE NISTA NISAM PITO.*p!p!t@* je napisao/la:Je li upratio iko koju je rečenicu iz Nadrealista Mirza u razgovoru sa Avdićem nakon utakmice citirao. Hajde neko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto,@klasik upratio!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jao legende, koje kulturno... Da se ne izražavam dalje...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Ja sam od ljudi koji znaju kako je biti gore i kako je biti dolje. Šut mi na početku nije išao i uvijek sam pokušavao objasniti ljudima da me razumiju da sam u godinu dana igrao jako malo i nije bilo realno da odmah dođem u maksimalnu formu“, rekao je Teletović.
E OVO JE MIRZA KOJEG VOLIMO
MIRZA KAPITEN
bojim se da te nisam nista pito

MIRZA KAPITEN
bojim se da te nisam nista pito
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
bhfanatic14
- Kontakt:
nema se sta puno pricat ovo je nas najbolji igrac za sva vremena...danas je uzo sve u svoje ruke i pokazo da ima jaja ...momak je pravi vodja i samo mozemo da se zahvalimo da imamo ovakvog igraca u ekipi...jednostavno i naprijed i nazad je svugdje...svaki put se najezim kad ga gledam u nasem dresu,hvala ti za sve igracino !!! onaj kos danas preko 4 ruke sto rece avdic,perverzija 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta reci, najbolja tekma na turniru
ovakav nam Mirza treba. Kad njega krene onda i sve ostale momke krene 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
bhfanatic14 je napisao/la:nema se sta puno pricat ovo je nas najbolji igrac za sva vremena...danas je uzo sve u svoje ruke i pokazo da ima jaja ...momak je pravi vodja i samo mozemo da se zahvalimo da imamo ovakvog igraca u ekipi...jednostavno i naprijed i nazad je svugdje...svaki put se najezim kad ga gledam u nasem dresu,hvala ti za sve igracino !!! onaj kos danas preko 4 ruke sto rece avdic,perverzija
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
bhfanatic14
- Kontakt:
??? ako nije najbolji,jedan od najboljih jest sigurnomiki_92 je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:nema se sta puno pricat ovo je nas najbolji igrac za sva vremena...danas je uzo sve u svoje ruke i pokazo da ima jaja ...momak je pravi vodja i samo mozemo da se zahvalimo da imamo ovakvog igraca u ekipi...jednostavno i naprijed i nazad je svugdje...svaki put se najezim kad ga gledam u nasem dresu,hvala ti za sve igracino !!! onaj kos danas preko 4 ruke sto rece avdic,perverzija
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
bhfanatic14 je napisao/la:nema se sta puno pricat ovo je nas najbolji igrac za sva vremena...danas je uzo sve u svoje ruke i pokazo da ima jaja ...momak je pravi vodja i samo mozemo da se zahvalimo da imamo ovakvog igraca u ekipi...jednostavno i naprijed i nazad je svugdje...svaki put se najezim kad ga gledam u nasem dresu,hvala ti za sve igracino !!! onaj kos danas preko 4 ruke sto rece avdic,perverzija
ne treba pretjerivati,delibašić je najbolji
sumnjam da je momak mislio na taj period, vjerovatno se odnosilo na ovo poslije rata 
LenBias je napisao/la:sumnjam da je momak mislio na taj period, vjerovatno se odnosilo na ovo poslije rata
poslije rata neno i mirza
to se podrazumjeva i nepotrebno je ulaziti u rasprave ko je bolji jer je nemoguce odgovoriti tacno 
LenBias je napisao/la:to se podrazumjeva i nepotrebno je ulaziti u rasprave ko je bolji jer je nemoguce odgovoriti tacno
tačno