FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- bayern4ever
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
evo uspio sam hvala omere MAY THE BAYERN BE WITH U !!!

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bas mi je drago.......bayern4ever je napisao/la:evo uspio sam hvala omere MAY THE BAYERN BE WITH U !!!![]()
Dobar avatar.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- WindOfChange
- Kontakt:
. Hahha, i ja sam se tu malo zbunila . Kod mene nema manje slike od 400kb . A ovdje ne smije biti veća od 6kb . OmG !bayern4ever je napisao/la:ej trebam pomoc kako da postavim avatar molim vas pomozite zelio bih neku sliku od bayerna da stavim a neznam
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
Ni meni ovo nije jasno. Kod mene je cak animacija i opet mogu da je postavim. A neku obicnu sliku odbija.WindOfChange je napisao/la:. Hahha, i ja sam se tu malo zbunila . Kod mene nema manje slike od 400kb . A ovdje ne smije biti veća od 6kb . OmG !bayern4ever je napisao/la:ej trebam pomoc kako da postavim avatar molim vas pomozite zelio bih neku sliku od bayerna da stavim a neznam![]()
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- bistrikboy
- Kontakt:
Prema pisanju BILD-a Bayern zaineteresovan za veznog igraca Maccabi Haife Eyal Golasa,Bayern bi bio duzan platiti naknadu za trening u iznosu od 1 miliona eura,inace momak ima 18 godina...
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nach Informationen der "Bild"-Zeitung steht der FC Bayern vor der Verpflichtung von Eyal Golasa von Maccabi Haifa. Der 18-jährige israelische Offensivspieler soll in der Winterpause einen Vertrag unterschreiben und ab der nächsten Saison in München sein. Golasa würde ablösefrei kommen, die Bayern mussten allerdings eine Ausbildungs-Entschädigung von einer Million Euro zahlen. Angeblich will Golasa Israel unbedingt verlassen, weil er sonst den Militärdienst in seinem Land antreten müsste. Auch Hoffenheim und Dortmund sollen an dem Talent interessiert sein.
Znaci, decko bi da izbjegne poziv u vojsku. Ja ga nesto nisam upratio i nesto ne znam, da li je i jedan **** igrao u Bayernu.
Znaci, decko bi da izbjegne poziv u vojsku. Ja ga nesto nisam upratio i nesto ne znam, da li je i jedan **** igrao u Bayernu.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma kakav Golas. Daj provjerene igrace. Dosta vise kupovanja anonimusa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja mislim da nije,mozda prije II svj.rata,spominje se i posudba Baumjohanna - Bayeru,a sto se tice Golasa,sto da ne,veoma jeftin igrac sa perspektivom...geronimo je napisao/la:Nach Informationen der "Bild"-Zeitung steht der FC Bayern vor der Verpflichtung von Eyal Golasa von Maccabi Haifa. Der 18-jährige israelische Offensivspieler soll in der Winterpause einen Vertrag unterschreiben und ab der nächsten Saison in München sein. Golasa würde ablösefrei kommen, die Bayern mussten allerdings eine Ausbildungs-Entschädigung von einer Million Euro zahlen. Angeblich will Golasa Israel unbedingt verlassen, weil er sonst den Militärdienst in seinem Land antreten müsste. Auch Hoffenheim und Dortmund sollen an dem Talent interessiert sein.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Omerbavarac
- Kontakt:
Van Bommel završava karijeru u Bayernu?
Nizozemski vezni nogometaš Bayern Münchena Mark van Bommel (32) otkrio je da će tijekom Božićne stanke u njemačkom prvenstvu započeti pregovore s upravom kluba oko produljenja ugovora...
Aktualni Van Bommelov ugovor istječe u lipnju sljedeće godine, a iako u Bayernu njeguju politiku da igračima starijim od 30 godine ne nude produljenje dulje od onog jednogodišnjeg, neki njemački mediji naglašavaju da bi se kod Nizozemca mogla napraviti iznimka.
- Čuo sam da će pregovori započeti tijekom trening kampa u Dubaiju u siječnju. Zanima me što će se dogoditi. U Münchenu se osjećam kao kod kuće. Imao sam priliku napustiti klub prošle sezone za puno više novca nego što zarađujem ovdje, ali je teško okrenuti leđa Bayernu. Svjestan sam onoga što ovdje imam. Unatoč mogućoj većoj zaradi negdje drugdje važno je čije boje branite kada odlazite u mirovinu – rekao je Nizozemac koji je u Bayern stigao 2006. iz Barcelone.
Osim za Barcelonu i Bayern Van Bommel je u karijeri igrao za Fortunu Sittard i PSV, a za nizozemsku reprezentaciju je nastupio u 51 utakmici i zabio devet golova.
Nizozemski vezni nogometaš Bayern Münchena Mark van Bommel (32) otkrio je da će tijekom Božićne stanke u njemačkom prvenstvu započeti pregovore s upravom kluba oko produljenja ugovora...
Aktualni Van Bommelov ugovor istječe u lipnju sljedeće godine, a iako u Bayernu njeguju politiku da igračima starijim od 30 godine ne nude produljenje dulje od onog jednogodišnjeg, neki njemački mediji naglašavaju da bi se kod Nizozemca mogla napraviti iznimka.
- Čuo sam da će pregovori započeti tijekom trening kampa u Dubaiju u siječnju. Zanima me što će se dogoditi. U Münchenu se osjećam kao kod kuće. Imao sam priliku napustiti klub prošle sezone za puno više novca nego što zarađujem ovdje, ali je teško okrenuti leđa Bayernu. Svjestan sam onoga što ovdje imam. Unatoč mogućoj većoj zaradi negdje drugdje važno je čije boje branite kada odlazite u mirovinu – rekao je Nizozemac koji je u Bayern stigao 2006. iz Barcelone.
Osim za Barcelonu i Bayern Van Bommel je u karijeri igrao za Fortunu Sittard i PSV, a za nizozemsku reprezentaciju je nastupio u 51 utakmici i zabio devet golova.
- moustapha
- Kontakt:
Slazem se. U Bayernu nekako i ne znaju pogoditi sa dovodjenjem talentovanih igraca. Osim toga u ovom je slucaju upitan i talenat, jer bi dosao bez obestecenja te se ne pominje interes drugih klubova.omerbavarac je napisao/la:Ma kakav Golas. Daj provjerene igrace. Dosta vise kupovanja anonimusa.
#divovi
- bayern4ever
- Kontakt:
neka nam konkurencije a baumjohanu treba pruziti priliku neznam zasto mu neda lvg da igra pa on je supertalent igrac
prava desetka!!

prava desetka!!
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Ja se najviše bojim toga ko će preuzeti ono što je Hoeness ostavio, bojim se samo da ne dođe neki kloc koji neće znati voditi klub, pa ode sve u pm... ja ne znam koji klub ima zdraviju finansijsku politiku od nas... stvarno Uliju svaka čast na tome, nadam se da će naučiti čemu onog Nerlingera...
Mi smo u uzlaznoj putanji, što se tiče svega, volio bi da se i tako nastavi, i finansije, i igrački kadar, i forma...
Dugoročno gledano, sve nam ide kako treba, i počinje se ostvarivati
Mi smo u uzlaznoj putanji, što se tiče svega, volio bi da se i tako nastavi, i finansije, i igrački kadar, i forma...
Dugoročno gledano, sve nam ide kako treba, i počinje se ostvarivati
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma spominje se Hoffenheim kao zainteresovan, ali nije to to. Ocigledno da zele dovesti bilo koga, da se ne kaze da nije niko dosao u zimskom periodu.moustapha je napisao/la:Slazem se. U Bayernu nekako i ne znaju pogoditi sa dovodjenjem talentovanih igraca. Osim toga u ovom je slucaju upitan i talenat, jer bi dosao bez obestecenja te se ne pominje interes drugih klubova.omerbavarac je napisao/la:Ma kakav Golas. Daj provjerene igrace. Dosta vise kupovanja anonimusa.
evo Man City želi Lahma... sumnjam da će ga dovest ali sve je moguće kad se lova iskrca...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ne bi njega trebali prodavat, gradimo ekipu.. a on je tu već duže vrijeme, i mislim da njega ne trebamo izbacit iz slagalice!!!
- WindOfChange
- Kontakt:
. Čudna stvar ! LOL ! Hey pa danas je tako malo slika koje nisu veće od 6kb .Trasimaco je napisao/la:Ni meni ovo nije jasno. Kod mene je cak animacija i opet mogu da je postavim. A neku obicnu sliku odbija.WindOfChange je napisao/la:. Hahha, i ja sam se tu malo zbunila . Kod mene nema manje slike od 400kb . A ovdje ne smije biti veća od 6kb . OmG !bayern4ever je napisao/la:ej trebam pomoc kako da postavim avatar molim vas pomozite zelio bih neku sliku od bayerna da stavim a neznam![]()
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
Vidi kako nam se Ribery znoji na Urlaubu

U Francuskom gradu Boulogne Sur Mer, Ribi se priprema za povratak na teren. Zeli da bude sto spremniji do pocetka priprema 03.01. Zanimljivo da nije u Bayernovoj trening opremi.
Evo jos jedne slicice, koja je davno obisla svijet

Ovo je bilo 1995 kao trener Ajaxa u finalu protiv Milana, kada je negodovao nekom sudijskom odlukom.
Ne znam nesto, bil' ovo mogao sad uraditi

U Francuskom gradu Boulogne Sur Mer, Ribi se priprema za povratak na teren. Zeli da bude sto spremniji do pocetka priprema 03.01. Zanimljivo da nije u Bayernovoj trening opremi.
Evo jos jedne slicice, koja je davno obisla svijet

Ovo je bilo 1995 kao trener Ajaxa u finalu protiv Milana, kada je negodovao nekom sudijskom odlukom.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hhahaha, koji odraz.geronimo je napisao/la:Vidi kako nam se Ribery znoji na Urlaubu![]()
Evo jos jedne slicice, koja je davno obisla svijet![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ribery: Iako sam musliman, i dalje slavim Božić
Njemački Bild je u predbožićno vrijeme donio priču o najvećoj zvijezdi minhenskog Bayerna, Francuzu Francku Riberyju, kojeg ističe kao dobar primjer za međureligijsku solidarnost...
Bayernov je nogometaš, kao što je poznato, zbog supruge Wahibe, porijeklom Alžirke, prešao na islam. Uzeo je i muslimansko ime Bilal i svaki se dan pet puta moli. No, nije zanemario ni svoju nekadašnju vjeru.
- Slavim i Božić s cijelom svojom obitelji. Moji su roditelji vrlo tradicionalni. Iako sam se prebacio na islam, i dalje poštujem kršćansku religiju svoje majke i oca. A i za moje kćeri Hiziyu i Shahinez je vrlo lijepa i važna tradicija dobivanja božićnih poklona. To im ne bih mogao oduzeti - rekao je Ribery.
A za Božić francuski nogometaš ima samo jednu želju.
- Želim da moje koljeno izdrži sve napore i da budem u mogućnosti zaigrati za Bayern što je moguće prije.
Njemački Bild je u predbožićno vrijeme donio priču o najvećoj zvijezdi minhenskog Bayerna, Francuzu Francku Riberyju, kojeg ističe kao dobar primjer za međureligijsku solidarnost...
Bayernov je nogometaš, kao što je poznato, zbog supruge Wahibe, porijeklom Alžirke, prešao na islam. Uzeo je i muslimansko ime Bilal i svaki se dan pet puta moli. No, nije zanemario ni svoju nekadašnju vjeru.
- Slavim i Božić s cijelom svojom obitelji. Moji su roditelji vrlo tradicionalni. Iako sam se prebacio na islam, i dalje poštujem kršćansku religiju svoje majke i oca. A i za moje kćeri Hiziyu i Shahinez je vrlo lijepa i važna tradicija dobivanja božićnih poklona. To im ne bih mogao oduzeti - rekao je Ribery.
A za Božić francuski nogometaš ima samo jednu želju.
- Želim da moje koljeno izdrži sve napore i da budem u mogućnosti zaigrati za Bayern što je moguće prije.
Eh Ribery i ti neznas sta hoces. Il' jesi ili nisi. Nemozes na dvije stolice, ha ya.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.