BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Zar nije Pape potvrdio da je jedina promjena Mujdza umjesto Vrsajevica za utorak?
Kolko je moguce da ljudsko bice izgubi kila u roku od cetri dana? Ako Misimovic baci po 2 kg svaki dan, mozda i bude nesto od njega u utorak..
Kolko je moguce da ljudsko bice izgubi kila u roku od cetri dana? Ako Misimovic baci po 2 kg svaki dan, mozda i bude nesto od njega u utorak..
Stipanović & Sinanović - >>> Ibišević & Džeko
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Moj zizu treba im pustit snimak kosarkasa da vide kako se gine za drzavu. Necemo ovakvu sansu imat do 2025zizu1991 je napisao/la:Stipanović & Sinanović - >>> Ibišević & Džeko
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
dali se ja to varam , ili bi neki voljeli da se Zaha vrati u prvi 11??? :ugeek: brzo svoja **** pojedu

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Eto, 10 igraca u jednoj utakmici odjednom odlucilo da ih boli qurac i da im se ne trci! NE BUDITE DJECA! Kriva je postavka i procitanost nase igre od strane slovaka! Ne mogu Dzeko i Ibisevic uzet loptu na centru i driblat do gola.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mujdza, Rahimic/Zukanovic (mozda jedan, mozda oba startaju - ili ce biti izmjene) upadaju, Miske ostaje koliko god to nekome smetalo nemamo neki izbor trenutno. Sta ce biti sa Medunjaninom ne znam.ZgemboAdislic je napisao/la:Zar nije Pape potvrdio da je jedina promjena Mujdza umjesto Vrsajevica za utorak?
Hajrovic ce sa klupe vjerovatno zajedno sa Stevanovicem i Viscom, nemamo drugih igraca. Isto bi bilo taman da je pozvao nenadyebivog Cocalic, Ljevakovica, ovaj-onaj.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
U sta si ti gledo oci ti prsleConsigliere je napisao/la:Eto, 10 igraca u jednoj utakmici odjednom odlucilo da ih boli qurac i da im se ne trci! NE BUDITE DJECA! Kriva je postavka i procitanost nase igre od strane slovaka! Ne mogu Dzeko i Ibisevic uzet loptu na centru i driblat do gola.![]()
![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
'ta si se ti svez'o Cocalića, Ljevakovića pi.z.da materina, više si ih ti puta pomenuo dosada nego oni koji ih zaista pominju kao potencijalne reprezentativce.
- Consigliere
- Kontakt:
Ako je tako zasto postoje formacije i taktike? Jednostavno, nek svi ginu i nema problema!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:U sta si ti gledo oci ti prsleConsigliere je napisao/la:Eto, 10 igraca u jednoj utakmici odjednom odlucilo da ih boli qurac i da im se ne trci! NE BUDITE DJECA! Kriva je postavka i procitanost nase igre od strane slovaka! Ne mogu Dzeko i Ibisevic uzet loptu na centru i driblat do gola.![]()
![]()
![]()
eto poginuli svi. Daj decko nemas ti pojma
Nama je to izgovor za svaki poraz. Treba se sjetiti utakmice protiv francuske na Kosevu! Ista prica! Nisu ginuli. a to sto je Ibisevic glumio figa na desnom krilu, to nista?
ma sad će povećati broj učesnika za EP, za SP ne znam .. tako da ćemo sigurno ići na prvenstva .. bilo direktno, bilo kroz baraž gdje ćemo dobiti slabije repkeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Moj zizu treba im pustit snimak kosarkasa da vide kako se gine za drzavu. Necemo ovakvu sansu imat do 2025zizu1991 je napisao/la:Stipanović & Sinanović - >>> Ibišević & Džeko
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma normala formacija i taktika kad nema zalaganja. Golemo to ne mozes skontat ili si pratio utakmicu na radiuConsigliere je napisao/la:Ako je tako zasto postoje formacije i taktike? Jednostavno, nek svi ginu i nema problema!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:U sta si ti gledo oci ti prsleConsigliere je napisao/la:Eto, 10 igraca u jednoj utakmici odjednom odlucilo da ih boli qurac i da im se ne trci! NE BUDITE DJECA! Kriva je postavka i procitanost nase igre od strane slovaka! Ne mogu Dzeko i Ibisevic uzet loptu na centru i driblat do gola.![]()
![]()
![]()
eto poginuli svi. Daj decko nemas ti pojma
![]()
![]()
Nama je to izgovor za svaki poraz. Treba se sjetiti utakmice protiv francuske na Kosevu! Ista prica! Nisu ginuli. a to sto je Ibisevic glumio figa na desnom krilu, to nista?
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Consigliere
- Kontakt:
Ja ti ponavljam: je li 10 igraca odjednom odlucilo da ne trci? Ko je odgovoran za njihovu raspored i motivaciju? Prozivati igrace je neposteno i bezobrazno.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Ma normala formacija i taktika kad nema zalaganja. Golemo to ne mozes skontat ili si pratio utakmicu na radiu
Ako ih treba motivirati pred jednu od najbitnijih utakmica kvalifikacija, onda ih treba popljuvat', da se koristim modernim izrazom, jer se tako ovdje naziva kritiziranje.
p.s. ne branim Papeta, jer svi oni u ovoj torti neuspjeha imaju po dobar komad.
Brzinom svjetlosti. To je ono kad jezik ide brze , nego mu mozak naredi sta treba da kazevrebac86 je napisao/la:dali se ja to varam , ili bi neki voljeli da se Zaha vrati u prvi 11??? :ugeek: brzo svoja **** pojedu![]()
Dojuce je bio kloc, taraba i sta vse ne.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Slazem se sa tobom. Oni moraju svi redom da se iskupe za Zenicu. Svi su krivi, mada po meni malo vise igraci, jer oni su ti koji igraju, ali i Susic zbog nekih promasaja.zizu1991 je napisao/la:Ako ih treba motivirati pred jednu od najbitnijih utakmica kvalifikacija, onda ih treba popljuvat', da se koristim modernim izrazom, jer se tako ovdje naziva kritiziranje.
Ocekujem prije svega pozrtvovanost i maksimalnu borbu, jednu smo mec loptu ispustili, drugu ne smijemo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Isti je raspored bio i protiv Grka pa su ginuli svi. Neznam sta se desilo u petak ali nezslaganje je presudilo i ne brani igrace nisu to zasluzili ali na njima je da se iskupe prekosutraConsigliere je napisao/la:Ja ti ponavljam: je li 10 igraca odjednom odlucilo da ne trci? Ko je odgovoran za njihovu raspored i motivaciju? Prozivati igrace je neposteno i bezobrazno.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Ma normala formacija i taktika kad nema zalaganja. Golemo to ne mozes skontat ili si pratio utakmicu na radiu
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Da bacim i ja komentar prvo na odigranu a onda na iducu.
BiH - SVK = **** od igre, veli Susic nisu momci zaboravili igrat. Mozda i nisu al si ti zaboravio kako se ekipa pravi.
U prvom poluvremenu zadovoljan samo Lulićevom igrom. A onda dolazi drugo poluvrijeme gdje Susic pravi goli **** od igre. Zasto to kazem, zato sto nakon 60 minute nije niko znao ni na kojoj poziciji igra a sve radi nekih rotacija po terenu strucnjaka safeta. I 30 minute najkasnije desno krilo bilo totalno odsjeceno, umjesto da Hajrovica ubaci odmah na poluvremenu umjesto misimovica, a zatim zarotira hajrovica i pjanica da pjanic dode u sredinu a ovaj na krilo on stima rotira da ubaci viscu idiota.koji **** visca pri rezultatu 0:0 u utakmici stoljeca da udje umjesto nekog ko ce donijeti taj gol na teren. Tuga, svu krivicu pripisujem susicu.
SVK - BiH = Amin da pobijedimo ali nisam optimistican toliko. Znao sam i prije da nece biti lahko protiv njih, da ne treba upisivati bodove unaprijed ali sve dok se u reprezentaciju radi necijih interesa ubacuju likovi tipa Visca ne mozemo mi dalje.
Danas slusam kod brice prica covjek govorio mu neki lik prije tekme prodaj karte ne budi lud. Sve je kaze ustimano, mi gubimo kuci, kod njih nerijeseno, pape daje otkaz i ćao brazil. Sve mi se cini da lik zna sto mi ne znamo ili ne zelimo da znamo.
Jad, tuga i cemer
PS: za ove sto kazu dzeko ****, iskreno boli me briga za lika al on je napadac, on stoji u sesnestercu, i nije njegovo da dribla od pola terena 5-6 ljudi. Plus lik spic a spasio u odbrani vise nego pojedini defanzivci po vokaciji.
Fudbal je timska igra ne jednog covjeka al si jak koliko ti je jaka najslabija karika a medunjanin, visca, pa i miske volim ga al je igrao prelose.
Hvala
BiH - SVK = **** od igre, veli Susic nisu momci zaboravili igrat. Mozda i nisu al si ti zaboravio kako se ekipa pravi.
U prvom poluvremenu zadovoljan samo Lulićevom igrom. A onda dolazi drugo poluvrijeme gdje Susic pravi goli **** od igre. Zasto to kazem, zato sto nakon 60 minute nije niko znao ni na kojoj poziciji igra a sve radi nekih rotacija po terenu strucnjaka safeta. I 30 minute najkasnije desno krilo bilo totalno odsjeceno, umjesto da Hajrovica ubaci odmah na poluvremenu umjesto misimovica, a zatim zarotira hajrovica i pjanica da pjanic dode u sredinu a ovaj na krilo on stima rotira da ubaci viscu idiota.koji **** visca pri rezultatu 0:0 u utakmici stoljeca da udje umjesto nekog ko ce donijeti taj gol na teren. Tuga, svu krivicu pripisujem susicu.
SVK - BiH = Amin da pobijedimo ali nisam optimistican toliko. Znao sam i prije da nece biti lahko protiv njih, da ne treba upisivati bodove unaprijed ali sve dok se u reprezentaciju radi necijih interesa ubacuju likovi tipa Visca ne mozemo mi dalje.
Danas slusam kod brice prica covjek govorio mu neki lik prije tekme prodaj karte ne budi lud. Sve je kaze ustimano, mi gubimo kuci, kod njih nerijeseno, pape daje otkaz i ćao brazil. Sve mi se cini da lik zna sto mi ne znamo ili ne zelimo da znamo.
Jad, tuga i cemer
PS: za ove sto kazu dzeko ****, iskreno boli me briga za lika al on je napadac, on stoji u sesnestercu, i nije njegovo da dribla od pola terena 5-6 ljudi. Plus lik spic a spasio u odbrani vise nego pojedini defanzivci po vokaciji.
Fudbal je timska igra ne jednog covjeka al si jak koliko ti je jaka najslabija karika a medunjanin, visca, pa i miske volim ga al je igrao prelose.
Hvala
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Cuj kod brice on cuo pricu o raspletu u reprezentaciji AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA pa sta je ovo majko draga. Vela havle
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Pa dobro ako hoces iskreno kod mame sam ti cuo 
-
deni_m1312
- Kontakt:
Nije bio isti raspored, imali smo 2 zadnja vezna, bila je drugacija formacija.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Isti je raspored bio i protiv Grka pa su ginuli svi. Neznam sta se desilo u petak ali nezslaganje je presudilo i ne brani igrace nisu to zasluzili ali na njima je da se iskupe prekosutraConsigliere je napisao/la:Ja ti ponavljam: je li 10 igraca odjednom odlucilo da ne trci? Ko je odgovoran za njihovu raspored i motivaciju? Prozivati igrace je neposteno i bezobrazno.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Ma normala formacija i taktika kad nema zalaganja. Golemo to ne mozes skontat ili si pratio utakmicu na radiu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.