EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

tuzlak1987
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 sep 2013, 21:46

ako Crna Gora moze igrati egal utakmicu sa Litvanijom onda mozemo i mi koji smo dobili CG vec 8-)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 sep 2013, 21:47

Lijeni pravo dobro igraju , kleiza nikako da udje u ritam to me raduje... Moguce da je ona povreda koljena ili cega vec uzela maha ...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 sep 2013, 21:48

Sta reci? Poslje prve dvije utakmice BH kosarkasi su bili sramota drzave, bilo je ne pozitivne kritike, vec pljuvacine povrsine Jadranskog mora. Sijevale su uvrede na racun kosarkasa, nisu se birale rijeci. Ismijani su neki igraci radi izgleda ljudi moji. SRAMOTA CISTA.

Daanas je to druga prica, danas su ponos nacije a za mene su uvijek i bili. I kad su gubili vjerovao sam u njih, oprostio bi im i 5 poraza. 4 cetvrtina prottiv Crne Gore i ona dva zakucavanja su ne samo premomila taj mec vec nas tok igre za naredne meceve eurobasketa. Litvanije definitivno nije nepobjedljiva, ono sto sam vidio od njih je jako jako slabo. Kleiza je nafuran do bola, Valanciunas ne zna kontrolisat svoje licne greske. Suteri Litvanije ni blizu nivoa iz prethodnih prvenstava.

Mi zavrsili prvestvo sutra trebamo im cestitat i pozdravit kao pobjednike.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 sep 2013, 21:49

tuzlak1987 je napisao/la:ako Crna Gora moze igrati egal utakmicu sa Litvanijom onda mozemo i mi koji smo dobili CG vec 8-)
Možemo ako budu igrali k'o protiv Crne Gore, a oni sigurno mogu puno bolje od toga.

Evo i streaming: http://www.viponlinesports.eu/basketbal ... nline.html

I još jedan: http://livesoccerhd.tv/l14.html
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 08 sep 2013, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 08 sep 2013, 21:50

AAAAAAJMO CRNOGORCI!!!
32-34 POLUVRIJEME!
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 08 sep 2013, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 sep 2013, 21:50

Nama bi ovdje odgovarala pobjeda CG, je li? Jer onda svakako idemo sa pobjedom protiv Litvanije, a inace mozemo ispast i sa tom pobjedom?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 08 sep 2013, 21:52

Cartman je napisao/la:Nama bi ovdje odgovarala pobjeda CG, je li? Jer onda svakako idemo sa pobjedom protiv Litvanije, a inace mozemo ispast i sa tom pobjedom?
Da, Crna Gora ako dobije večeras, mi prolazimo sa pobjedom 100%.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 sep 2013, 21:54

Cartman je napisao/la:Nama bi ovdje odgovarala pobjeda CG, je li? Jer onda svakako idemo sa pobjedom protiv Litvanije, a inace mozemo ispast i sa tom pobjedom?
Tako je, al kontam bolje da Litvanije pobjedi jer im sutra nece biti potreba toliko pobjeda i nece gristi toliko kao sto bi npr grizli kad bi im ta utakmica sa nama vazila plasmana u naredni krug.

Mada opet sve zavisi od nas, ako ponovimo onakvu odbranu i kontrolisan defanzivni skok, uz par trojki Litvance cemo pomest.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 sep 2013, 21:56

BIHfan je napisao/la:
Tako je, al kontam bolje da Litvanije pobjedi jer im sutra nece biti potreba toliko pobjeda i nece gristi toliko kao sto bi npr grizli kad bi im ta utakmica sa nama vazila plasmana u naredni krug.

Mada opet sve zavisi od nas, ako ponovimo onakvu odbranu i kontrolisan defanzivni skok, uz par trojki Litvance cemo pomest.
Grist će jer ukoliko Makedonija dobije Latviju pobjeda nas vodi dalje i da je nam dva boda za narednu rundu, a njima krompir. A ako kojim slučajem Latvija pobijedi, a mi njih dobijemo 10 razlike onda oni pakuju kofere. Dakle, grišće 100%.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 08 sep 2013, 21:58

BIHfan je napisao/la:

Ma griste ce Litvanci svakako, jer se prenose bodovi u naredni krug. Ali pobjeda CG veceras i poraz sutra CG od Srbije nama otvara mogucnost da prodemo uz kos razliku bez obzira na rezultat protiv Litvanije tj. trebala bi nam pobjeda Makedonije nad Latvijom od 10 ili 11 koseva. Znam da je to sve puno kalkulacija ali eto neka se zna i taj podatak.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Trezeguet17
Kontakt:

Post Postao/la Trezeguet17 » 08 sep 2013, 21:58

U svakom slucaju nasi momci ce imati 6 sati vise odmora

Edit: hvala za stream :)
36 SCUDETTI Forza Juve !!!

Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 sep 2013, 22:01

Sta pravite od njih neke sad jake, oni su nikad slabiji. Litvanci mislim...Nama je najvaznije da sutra tvrdo udjemo u utakmicu i da na pocetku pogodimo par puta i odbranimo se par puta. Da ne udjemo kao prve tri utakmice pa da ganjamo vec da igramo egal kao i danas jer imamo momke za zadnji period i svi smiju ispalit pokoju.

govorim vam kad ona bezidejna i dosadna CG moze igrati protiv njih mozemo i mi...Samo treba tvrdo od pocetka :mrgreen: Ne treba im dati da odu na +10 ni pod razno kao sto se dalo Srbiji i Latviji

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 08 sep 2013, 22:01

Ali pobjeda CG veceras i poraz sutra CG od Srbije nama otvara mogucnost da prodemo uz kos razliku bez obzira na rezultat protiv Litvanije tj. trebala bi nam pobjeda Makedonije nad Latvijom od 10 ili 11 koseva. Znam da je to sve puno kalkulacija ali eto neka se zna i taj podatak.
je li ovo definitivno tačno da se imam čemu nadati?

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 08 sep 2013, 22:02

Gledam Litvaniju mogu se uzeti, samo moze nam problem biti ako latvija uzme makedoniju, a to se realno moze desiti, a Litvanija veceras CG, onda smo i s pobjedom blizu ispadanja, trebala bi nam pobjeda od 10tak poena razlike, ako se ne varam

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 sep 2013, 22:03

bazeni je napisao/la:
Ali pobjeda CG veceras i poraz sutra CG od Srbije nama otvara mogucnost da prodemo uz kos razliku bez obzira na rezultat protiv Litvanije tj. trebala bi nam pobjeda Makedonije nad Latvijom od 10 ili 11 koseva. Znam da je to sve puno kalkulacija ali eto neka se zna i taj podatak.
Nije, jer se gleda prvo međusobni omjer, pogledaj moj post sa prethodne strane, onaj šareni.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 08 sep 2013, 22:04

bazeni je napisao/la:
Sve izracunato na papiru. ;)

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 08 sep 2013, 22:05

znači moramo pobijediti sutra,nema šanse sa porazom dalje ići... :cry:
Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 08 sep 2013, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 08 sep 2013, 22:06

DukeOfWellington je napisao/la:
bazeni je napisao/la:
Nije, jer se gleda prvo međusobni omjer, pogledaj moj post sa prethodne strane, onaj šareni.
Kada se zatvara krug ekipa sa istim brojem pobjeda i poraza, onda se gleda kos razlika tih ekipa. Nema logike da se gleda medusobni omjer.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 sep 2013, 22:07

Kako snimiti ovu današnju utakmicu, s Edinovim komentarom :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 sep 2013, 22:08

Ima li gdje sazetak meca,ali sa Edinom Avdicem kao komentatorom?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Google Adsense [Bot], guillermo, jasmin10 i 32 gosta.