BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

mchadesh
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la mchadesh » 08 sep 2013, 21:53

evo Pastrmka od mene javno izvinjenje, oprosti ne znam sta mi je lahko se upalim ovih dana.

Nego da li postoji realna mogucnost da se desi tako nesto, nerijeseno (poraz) i zatim ostavka susica i pa-pa brazil

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 sep 2013, 21:53

mchadesh je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la: Mi dobijamo informacije direktno od lika, a ne k'o ti od čovjeka koji zna lika.
Samo sto je u cijeloj prici najmanje bitan lik, mene je izjava zainteresovala i djeluje mi kao nesto o cemu se moze razmisliti i sto bi se po mom misljenju zaista moglo lahko obistiniti.
Pa evo ja ti kažem da ćemo pobijedit' i da Pape neće ić nikud. Sad razmišljaj o tome. Pri tome nisam bitan ja, nek te zainteresuje moja cijenjena izjava.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 sep 2013, 21:54

mchadesh je napisao/la:evo Pastrmka od mene javno izvinjenje, oprosti ne znam sta mi je lahko se upalim ovih dana.

Nego da li postoji realna mogucnost da se desi tako nesto, nerijeseno (poraz) i zatim ostavka susica i pa-pa brazil
Ne, ne postoji, ako izgubimo sve do kraja, ukljucujuci i onu kod kuce protiv lihtenstajna, selektor ce odstupiti najranije poslije kvalifikacija.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

harko8
Kontakt:

Post Postao/la harko8 » 08 sep 2013, 21:55

jel Dzeko uopste objasnio zasto je kasnio?
sad se pravi neke epizode, umjesto da bi covjek fino odgovorio gdje je bio 3 dana

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 08 sep 2013, 21:56

mchadesh je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la: sram i stid da te je balavcino jedna!
edinjo:"hmmm, na uvredu koja se mene ne tice cu da odgovorim uvredom i to je ok u mom slucaju al sam njemu pokaz'o ko je gazda :3 "
nepotrebno je da se iko vrijedja, pogotovo na ovom "nivou". a gazdom se pokazujes (ili ja ili bilo ko) ako neuzvratis, pretpostavljam da si mlad (ja sam do prije par godina tako razmisljao), ali sad ti mogu reci da je jedina istina u tome kad kazes "pametinji popusta". a ako tebe iko uvrijedi, vjeruj mi svako na ovom forumu koji vise nije "zelen" i ima i trun bontona i kulture u sebi, on ce tebe tad gledati kao "gazdu" a onog koji je pisao uvredu kao malog i bijednog misa.
pudi mi pozdravljen.
Zadnja izmjena: edinjo-bih, dana/u 08 sep 2013, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 sep 2013, 21:57

Mozemo mi pricat sta hocemo ali ovu narednu utakmicu ima da ludimo sto ce biti u utorak, ima opet da nas adrenalin pukne od ustajanja pa do kraja dana :mrgreen:

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 08 sep 2013, 21:57

DukeOfWellington je napisao/la: Pa evo ja ti kažem da ćemo pobijedit' i da Pape neće ić nikud. Sad razmišljaj o tome. Pri tome nisam bitan ja, nek te zainteresuje moja cijenjena izjava.
Ne znam, volio bih da to bude tako iskreno jer iskreno taj reprezentativni fudbal je jedna od rijetkih stvari pored obicnih ljudi kojima se divim u BiH i ako bi se opet radi necijih interesa "izdao" narod bas bi se razocarao ono full.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 sep 2013, 21:59

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 sep 2013, 22:00

Nemaju pametnija posla. Nek istražuju nakon kvalifikacija.

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 08 sep 2013, 22:02

Zar smo mi tako odvtaran narod... Cuj trener da odstupi jer je repka izgubila jednu tekmu... Nemoj te biti smijesni... Mi dobijamo ovu tekmu sigurno a ovi pesimisti ce opet viriti iz misijih rupa... Svakom se desi da izgubi, pa i Baselona je harala a onda ih Bajern satra prosle godine... Uozbilji te se malo...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 sep 2013, 22:03

DukeOfWellington je napisao/la:
Nemaju pametnija posla. Nek istražuju nakon kvalifikacija.
A dobro neke stvari se trebaju odma rascistiti u startu a ne zavlaciti jedni druge,bolje da malo razmisle "ovi sto prave probleme" o ljudima u ovoj Drzavi koji zive za svaku pobjedu i plasman na Svjetsko prvenstvo,koji placaju ogromne pare da bi pogledali jednu utakmicu..Neka te stvari rijese odma kao odrasli ljudi ili nek se nose u ku.rac svi zajedno...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 sep 2013, 22:04

edinjo-bih je napisao/la:
mchadesh je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la: sram i stid da te je balavcino jedna!
edinjo:"hmmm, na uvredu koja se mene ne tice cu da odgovorim uvredom i to je ok u mom slucaju al sam njemu pokaz'o ko je gazda :3 "
nepotrebno je da se iko vrijedja, pogotovo na ovom "nivou". a gazdom se pokazujes (ili ja ili bilo ko) ako neuzvratis, pretpostavljam da si mlad (ja sam do prije par godina tako razmisljao), ali sad ti mogu reci da je jedina istina u tome kad kazes "pametinji popusta". a ako tebe iko uvrijedi, vjeruj mi svako na ovom forumu koji vise nije "zelen" i ima i trun bontona i kulture u sebi, on ce tebe tad gledati kao "gazdu" a onog koji je pisao uvredu kao malog i bijednog misa.
pudi mi pozdravljen.
Edinjo moze se i uzvratiti ali kroz dozu zajebancije a ne direktnog vrijedjanja koje te stavlja u rang dijece sa posebnim potrebama. Neznam mi mostarci smo odrasli uz zajebanciju na svoj i tudji racun tako da je ispoljavamo i na forumu ali u granicama i ss dozom postovanja bar prema onima koje je ovaj balavac naveo. A decko ne zna ds je meni 47 godina
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 08 sep 2013, 22:05

Joj Susica i izjava ALLAHU! :lol:

Ja mislim da i on ne zna sta prica.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 08 sep 2013, 22:06

Pa normala da su ovo gluposti, od navodne svađe sa Izetom, preko ovih detalja kako je navodno prodana utakmica. Momci se sad fokusiraju, vjerujem da su odlucni da pobjede, imamo taj mentalitet i uopste ne sumnjam u pobjedu. Treba zapoceti odma ofanzivno ali uz određenu dozu opreza, to bih osigurao ovaj put sa Rahimicem. Mensur zapocinje na desnom beku, a ostalo neka bude kao i u Zenici.

Sto se tice Susicevih izjava, meni su ok, smiruje atmosferu, nece da krivi ponaosob jer je kolektiv zakazao.

Ja sam inace pored svega licno ubjeđen da ce Grcka do kraja jednu utakmicu remizirati, sto nam opet moze donijeti određenu prednost. Ali samo ako se pobjedi u Zilini.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 sep 2013, 22:07

Pa Susic se opet kocka i izjavljuje gluposti kroz svoj prepoznatljivi kiseli osmjeh...Proklet bio 6 septembar fuj kolik osam samo cekao tu utakmicu :roll: :roll: :cry: :cry:

Inace ovaj razgovor sa Dzekom Srijeda 11.09.2013. sa početkom u 20:00h. BHT1 naravno dan posle tekme :roll:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 08 sep 2013, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 sep 2013, 22:08

Desole je napisao/la:Pa normala da su ovo gluposti, od navodne svađe sa Izetom, preko ovih detalja kako je navodno prodana utakmica. Momci se sad fokusiraju, vjerujem da su odlucni da pobjede, imamo taj mentalitet i uopste ne sumnjam u pobjedu. Treba zapoceti odma ofanzivno ali uz određenu dozu opreza, to bih osigurao ovaj put sa Rahimicem. Mensur zapocinje na desnom beku, a ostalo neka bude kao i u Zenici.

Sto se tice Susicevih izjava, meni su ok, smiruje atmosferu, nece da krivi ponaosob jer je kolektiv zakazao.

Ja sam inace pored svega licno ubjeđen da ce Grcka do kraja jednu utakmicu remizirati, sto nam opet moze donijeti određenu prednost. Ali samo ako se pobjedi u Zilini.
Druze i ja se slazem za Rahimica
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 sep 2013, 22:09

Ponos Torina je napisao/la:Pa Susic se opet kocka i izjavljuje gluposti kroz svoj prepoznatljivi kiseli osmjeh...Proklet bio 6 septembar fuj kolik osam samo cekao tu utakmicu :roll: :roll: :cry: :cry:
nisi jedini, mislim da je 6 septembar i Papetoljubce dobro pokosio.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 sep 2013, 22:11

DonCorleone je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Pa Susic se opet kocka i izjavljuje gluposti kroz svoj prepoznatljivi kiseli osmjeh...Proklet bio 6 septembar fuj kolik osam samo cekao tu utakmicu :roll: :roll: :cry: :cry:
nisi jedini, mislim da je 6 septembar i Papetoljubce dobro pokosio.
Nece mi nokti do nove godine narast jbm ti 6 septembar
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 08 sep 2013, 22:14

Koji je ovaj susic amater to je prosto za nepovjerovat..pakako da se jedan haris medunjanin nadze na poziciji zadnjeg veznog ,igrac koji je trkacki limitiran ,slab u dueli, spor,nedovoljno agresivan ,slabo se postavlja I onda se cudimo kako to da su nam slovaci sa tolikom lahkocom prolazili kroz sredinu I dodavali se kad da su brazil...misimovic ne da je slab vec kriminalan I pape njega ocigledno nema dammu ostavit na klupi pa smo osudzeni ga trpit I u drugoj tekmi... Cekati cijelu tekmu taj njegov potez a u medzuvremenu ce slovaci bez problema da iznose lopte iz zadnje linije jer nema ih ko zaganjat...vrsajevic u defanzivi da bog sacuva , u napadu je I mogao dobit prolaaznu ocjenu...sejo los u prvom dobar u drugom stoperi I lulic ok, pjanic nedorecen ,imao je finih poteza,trcao I vrsio pritisak ali fali jos agresivnosti...dzeko los, ibisevic onako...u prvom poluvremenu je donekle bilo ok ali poslije uzas...susic u skoro svakoj bitnoj utakmici tj "historijskoj" nije u stanju ekipu spremit psihicki...njegove izjave prije I poslije tekme jasno vode ka zakljucku da on nezna jeli doso ili je poso I bojim se da ta nesigurnost nepredze I na igrace pa da I u zilini dozivimo potop...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 sep 2013, 22:14

Ako Bog da kada u utorak slavimo svi ce igraci biti heroji jer su se vratili kao i Safet jer ih je poslozio kako treba !

A isto tako ako ne bude kako treba ne daj Boze, opet ce se pljuvati, pametovati ...itd kao sto se sad radi !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.