pa care sta fali, kosarka je cudan sport. Evo CG igra egal sa njima, a mi imamo momentum na svojoj stranibazeni je napisao/la:znači moramo pobijediti sutra,nema šanse sa porazom dalje ići...
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Kad moze crna gora.ovako dobar otpor.pruzit mozemo mi u egalu biti pa.nek mirza poludi
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
ja za to da igra Sinanović dosta više sutra 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 5#p2775655masteRofPoker je napisao/la: Kada se zatvara krug ekipa sa istim brojem pobjeda i poraza, onda se gleda kos razlika tih ekipa. Nema logike da se gleda medusobni omjer.
Čitaj 1.7 pa 1.3. To tvoje ima logike samo u slučaju da su u krugu tri ekipe.
Bit ce poslije ponoci snimka na FTV,trebalo bi pogledat a i snimit .
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 5#p2775835Mig_Mig je napisao/la:Ljudi, sta nam pase veceras? da natezem
- tuzlak1987
- Kontakt:
pase da mi sutra dobijemo, a i Makedonija da dobijeMig_Mig je napisao/la:Ljudi, sta nam pase veceras? da natezem
- legenda reala
- Kontakt:
Možeš ba sad snimiti ako imaš onu Moju Web TV, al ja ne umijemOtelo je napisao/la:Bit ce poslije ponoci snimka na FTV,trebalo bi pogledat a i snimit .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hvala wigoDukeOfWellington je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 5#p2775835Mig_Mig je napisao/la:Ljudi, sta nam pase veceras? da natezem
Max Allegri
Mozes al ni ja ne znam kako snimiti.legenda reala je napisao/la:Možeš ba sad snimiti ako imaš onu Moju Web TV, al ja ne umijemOtelo je napisao/la:Bit ce poslije ponoci snimka na FTV,trebalo bi pogledat a i snimit .
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ne kontas ti brate. Nisi dobro ovo shvatio, bar ja tako mislim. Latvija dobila nas, Makedonija Latviju, Crna Gora dobila Makedoniju, mi dobili CG, i sta sad ?DukeOfWellington je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 5#p2775655masteRofPoker je napisao/la: Kada se zatvara krug ekipa sa istim brojem pobjeda i poraza, onda se gleda kos razlika tih ekipa. Nema logike da se gleda medusobni omjer.
Čitaj 1.7 pa 1.3. To tvoje ima logike samo u slučaju da su u krugu tri ekipe.
EDIT : Povlacim. Ne mozemo proci preko kos razlike i cao. Do mene je bilo.
Zadnja izmjena: masteRofPoker, dana/u 08 sep 2013, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
CG se drži,tu su negdje,malo im fali samo
Joj litvanci su strasni , ne smijemo im vracat trojke ako budemo u egalu najbolje je gradit duge napade. 2 3 vezana promasaja i 90 % da gubis vec 7-8 razlike strasno iskoristavaju pad koncetracije...
legenda reala je napisao/la:Kako snimiti ovu današnju utakmicu, s Edinovim komentarom![]()
ima na ftv za dva sata snimak
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj Valanciunas uopste ne izgleda kao igrac koji je peti pick iz 2011. 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Može se snimit' sa Camtasiom preko mojawebTV, al ja to ne mogu napravit' jer mi je komp strogi otpad, tako da trza dok se snima. Ako ima još neko sa mojawebTV nek to napravi ako mu nije mrsko.
evo ja isto gledam,nisu mi nešto Litvanci,ja mislio to ekipa neka...
hajmo CG,malo im fali
hajmo CG,malo im fali
...al bi pasalo da ova tekma CG-LIT ode u jedno 4 produžetka da nam sutra dođu krepani 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Vidjećeš kad sutra počnu letit' protiv nas. Isto k'o i Srbija, nemoj ni slučajno da su odigrali s nama kao protiv Makedonije. Ovi jači se uglavnom protiv nas sjete igrat' kako treba.bazeni je napisao/la:evo ja isto gledam,nisu mi nešto Litvanci,ja mislio to ekipa neka...![]()
hajmo CG,malo im fali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.