Uh bilo bi fenomelalno jos da CG pobjediteferič je napisao/la:...al bi pasalo da ova tekma CG-LIT ode u jedno 4 produžetka da nam sutra dođu krepani
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Ja imam samo par GB prostora na disku tako da vjerovatno ne bi staloDukeOfWellington je napisao/la:Može se snimit' sa Camtasiom preko mojawebTV, al ja to ne mogu napravit' jer mi je komp strogi otpad, tako da trza dok se snima. Ako ima još neko sa mojawebTV nek to napravi ako mu nije mrsko.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
CG može pobijediti samo fali smirenost u napadu,napeta je tekma
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajde neka to neko snimi
Meni ovi Litvanci izgedaju pobjedivi, mogu se dobit. Kad CG to moze, zasto i mi ne bi mogli? Samo mene je strah da ih bas sutra sut ne krene ali ako Bog da nece.
Meni ovi Litvanci izgedaju pobjedivi, mogu se dobit. Kad CG to moze, zasto i mi ne bi mogli? Samo mene je strah da ih bas sutra sut ne krene ali ako Bog da nece.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
hrvatska povela protiv slovenije
Ma imam ja stari, nekakav Cam studio program... al J**+ me.. stopka :S kakav je taj?DukeOfWellington je napisao/la:Može se snimit' sa Camtasiom preko mojawebTV, al ja to ne mogu napravit' jer mi je komp strogi otpad, tako da trza dok se snima. Ako ima još neko sa mojawebTV nek to napravi ako mu nije mrsko.
Max Allegri
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kod mene je meščini osmica, snimam ponekad one preglede PremiJer lige, al moram smanjit na veličinu običnog klipa, full screen strogo štopa, a to je onda nikakav kvalitet.Mig_Mig je napisao/la:Ma imam ja stari, nekakav Cam studio program... al **** me.. stopka :S kakav je taj?DukeOfWellington je napisao/la:Može se snimit' sa Camtasiom preko mojawebTV, al ja to ne mogu napravit' jer mi je komp strogi otpad, tako da trza dok se snima. Ako ima još neko sa mojawebTV nek to napravi ako mu nije mrsko.
Strasno je jaka ova Litvanija, po imenima, nije mog'o gori raspored pa da zadnju odlucujucu s njima igramo
Tesko mozemo dobit, u rotaciji imaju 7-8 kvalitetnih igraca, dok mi imamo 3-4... Al' treba ostavit srce na terenu i da hoce CG uzet nekako da ne zavisimo od MKD...
Tesko mozemo dobit, u rotaciji imaju 7-8 kvalitetnih igraca, dok mi imamo 3-4... Al' treba ostavit srce na terenu i da hoce CG uzet nekako da ne zavisimo od MKD...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izgleda da ovi slomise CG sa ovim 2+1 ako bude ovo slobodno odose na 3 45 sekundi do kraja ...
Pa šta nama više odgovara da Crna Gora dobije ili Litvanija ?
- BeyKopites
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Znači, ka*anje u bulju ...

Wright odigrao lavovski, borio se, skakao, blokirao, poništio McCalleba, poginuo za ovu pobjedu.Ono što mu se može prigovoriti je slab ofanzivni doprinos, al' i neka je tako...Dok ostali pogađaju nek on igra odbranu!
Samo malo još muda da narastu, biće on strašan igrač
Znači, ka*anje u bulju ...

Wright odigrao lavovski, borio se, skakao, blokirao, poništio McCalleba, poginuo za ovu pobjedu.Ono što mu se može prigovoriti je slab ofanzivni doprinos, al' i neka je tako...Dok ostali pogađaju nek on igra odbranu!
Samo malo još muda da narastu, biće on strašan igrač
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- legenda reala
- Kontakt:
haj objasni šta i kako, da probam, može na pp da ne zachatavamoDukeOfWellington je napisao/la:Može se snimit' sa Camtasiom preko mojawebTV, al ja to ne mogu napravit' jer mi je komp strogi otpad, tako da trza dok se snima. Ako ima još neko sa mojawebTV nek to napravi ako mu nije mrsko.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
i ja mislim da ih mozemo dobiti ako budu igrali kao do sad ali kao sto i ti vec napisao i mene je strah da ih bas sutra ne krene protiv nas jer smo baksuzi neviđeniUnofficialpage je napisao/la:Hajde neka to neko snimi![]()
aj ti sutra opet malo do grada
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
triccaaaaaaaaaaa,oj koja muka haha
Ufff trice Rice-a. Ajde sad crnogorci izdrzite i da crknu ovi u produzecima 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Riceeee toooo i zastava BIH medju crnogorskim.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ajde CG ! Da li ovo ima sanse da nas bog gleda ? XD
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 08 sep 2013, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Rajssssssssssssss trica 10 sekundi do kraja 63-63
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tuzlak1987
- Kontakt:
ajd sad jos Litvanija da profula i produzeci 
10 sekundi do kraja, 63-63. napad za litvance..
Zadnja izmjena: reformer, dana/u 08 sep 2013, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.