EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Necemo koseve! Idemo u produzetke aBd 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
koja tekmaa jaranee...dobro bi bilo da budu produzeci da se litvanci malo i umore...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
...prvi... idemo daljegrgr je napisao/la:Uh bilo bi fenomelalno jos da CG pobjediteferič je napisao/la:...al bi pasalo da ova tekma CG-LIT ode u jedno 4 produžetka da nam sutra dođu krepani
produžetciiii
Neka se umaraju. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Produzeci. To ! Ajde ako ikako mozete ovo u jedno 5 produzetaka da sutra mrtvi dodju na tekmu
Ajmo Crna Gora !!!
Ajmo Crna Gora !!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
E neko ih nasluti hahah
ajde izvukli su se crnogorci
jos da ih uzmu sada 
Max Allegri
Odlicno produzetci, ovo nam je najvise trebalo. Jos kad bi sa Crna Gora pobjedila superiska. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Znači treba Crna Gora da pobjedi ?

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hocemo jos jedan da bude i dovoljno 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nek s izmore Litvanci , i da izgube sto nam odgovara a onda sutra aBd da ih dobijemo 
Zadnja izmjena: Lucryler, dana/u 08 sep 2013, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje je onaj Duke?
Jos ne znam za kog da navijam, jel sigurno da ako CG uzme mi pobjedom prolazimo CAK iako sutra CG uzme Srbiju a Latvija MKD???
Jos ne znam za kog da navijam, jel sigurno da ako CG uzme mi pobjedom prolazimo CAK iako sutra CG uzme Srbiju a Latvija MKD???
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Oni su meni najbolja reprezentacija naše države u cijeloj historiji države , znači od osamostaljenja BiH. I rukometna i fudbalska tu moraju dosta toga još da postignu da bi dostigli košarkašku reprezentaciju.legenda reala je napisao/la:Ne znam za vas, ali ovaj osjećaj koji mi prirede utakmice košarkaške reprezentacije ne može ni jedna druga reprezentacija niti sport![]()
Kao prvo ta je reprezentacija ušla u top 8 i to kada je situacija u državi bila znamo svi kakva. Toliko puta su se plasirali na završnice. U kvalifikacijama su toliko puta znali da ostvare spektakularne, velike pobjede.
Pobjede protiv Litvanije u gostima, protiv Hrvatske kući (Hrvatska s Rađom), pa pobjeda u Splitu protiv Hrvatske. Zatim u ovim zadnjim kvalifikacijama u Gruziji smo već pred utakmicu bili otpisani, a onda naši momci ostvare tu veliku pobjedu. Pobjeda protiv Hrvatske na prošlom Eurobasketu , a i tada protiv Crne Gore. Pobjede na ovom EP protiv Crne Gore i danas protiv Makedonije. Puno je ovo pobjeda i puno je tu uspjeha da bi to neka druga reprezentativna selekcija mogla nadoknadit i zato su nekako naši košarkaši uvijek heroji. Ove sam pobjede nabrojao jer su najslađe i najveće. A one su takve jer su ili bile odlučujuće, ili bile protiv susjeda, bivših saveznih republika, ili su ostvarene na spektakularan način kada je sve bilo protiv nas.
Pa ono je danas posebno ludilo, kradu te, osakačuju te, istjeraju ti trenera, tu neponovljivu legendu Acu Petrovića (čovjeku kapu skidam, jer uvijek ima petlje i stvorio je euforiju oko reprezentacije nevjerovatnu), u zaostatku si, sude protiv tebe faulove i onda onako okreneš utakmicu i slaviš veliku pobjedu. Neponovlji osjećaj.....
Fudbal mi je sport broj 1 i želim vidjeti pobjede naše fudbalske reprezentacije na završnicama, ali treba reći da su košarkaši toliko veličanstveni pobjeda ostvarili da je to nevjerovatno. Košarkaška reprezentacija BiH je često u velikim susretima najveća (posebno je to slučaj u kvalifikacijama bio), toliko puta su u tim ciklusima se uvjerljivo plasirali (izuzev prošli put) i zato im treba kapu skinut.
U drugim sportovima nam se desi da nas protivnik tako uzme na foru, da nas povali i izradi kao najveće naivce i budale, da nas kanta i bruka, a ekipe te ne pruže otpor, ne proradi im inat. Dok naša košarkaška reprezentacija kada je najgore i kada je sve protiv nje, slavi velike i najveće pobjede.
I neka što prije produže ugovor Aci Petrović, da Bog da još dugo ostao u ovoj reprezentaciji. A i onaj asistent Denis Bajramović je prava mangupčina (nije se ni s njim zajebavat....
A sjeća li se neko još one utakmice protiv Grčke na Eurobasketu, kada su se naši igrači pobrinuli i za zanimljivu šutku.... Tada su nas sudije brijale dobro, izgubili smo tada. Ono što je interesantno, niko tada od naših igrača nije naknadno suspendovan, ako se dobro sjećam. Sve je gurnoto pod tepih. Nevjerovatno koliko u FIBA-i ima tih neregularnosti. Pa i oni zapisničari, komesari u Jasenicama su dno dna.....
Joj trunio je on s pričom nakon njihove pobjede na prošlom Eurobasketu, čini mi se da je to taj, ako se dobro sjećam....legenda reala je napisao/la: Gdje onaj Makedonac goran-zoran,MKD ili kako već![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E sad smo pokazali ko je gazda, dosta je bilo i Makedoncima metiljanja protiv nas.
A kada se sjetim tamo prije par godina, prije nego nam je ovaj negativni niz protiv njih krenuo, imali smo jedno dva puta jaču selekciju od njih.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Vodi Crna Goraa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Joj crnca ko iz harupna
al upada, a nabijem te glupog bjelica !
Max Allegri
- Trezeguet17
- Kontakt:
još dva produžetka i pobejda CG

36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Mozemol kako prvi biti? 
De nek neko pojasni jel bolje da Crna Gora uzme ili Litvanija i sve moguće kombinacije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.