Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
@emir79
Neki su previse bezobani i nedokazni, tako da se badava trudis da objasnis.
Neki su previse bezobani i nedokazni, tako da se badava trudis da objasnis.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Consigliere
- Kontakt:
Treba ipak sacekati utorak, i ovaj popravni za nasu ekipu. Mislim, da je i budalama jasno da se u Zenici nije radilo ni o kakvom losem danu, sto se sad pokusava prodati javnosti, vec o amaterskoj pripremi i taktici naseg strucnog staba na celu sa Susicem. Ono je realno i moglo proci protiv ova 3 L (Litvanija, Latvija, Lihtenstajn) jer se radi ipak o nizem razredu eurofudbala, ali protiv igracki solidne i takticki odlicne Slovacke ni u snu. Dodatnu nesigurnost kod mene, kao i kod vecine nasin navijaca bude ovi Susicevi medijski istupi koji su, u najmanju ruku, zabrinjavajuci...
....ALI....
..tu je Zilina. Prilika za sve u ekipi da se iskupe i odvedu nas na yebeno prvenstvo, koje cekamo 100 godina. Popravni, sa istim protivnikom. Glupo i nepotrebno bi sad bilo sta pisati negativno, jer to ne treba ni ekipi ni javnosti. Samo zajedno do uspjeha!!!
....ALI....
..tu je Zilina. Prilika za sve u ekipi da se iskupe i odvedu nas na yebeno prvenstvo, koje cekamo 100 godina. Popravni, sa istim protivnikom. Glupo i nepotrebno bi sad bilo sta pisati negativno, jer to ne treba ni ekipi ni javnosti. Samo zajedno do uspjeha!!!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
To ti piši onima koji su ih vrijeđali, ja ih nisam vrijeđao, i nisam uopšte pisao na topicu o košarkašima do danas.
I kada se obraćaš obraćaj se individui s kojom pišeš, te kada mi pokažeš post gdje sam ih nazivao svakojakim imenima kako ti kazivaš.
Mene ne zanimaju tvoja očekivanja, jer svako za sebe piše na ovom forumu i imam apsolutno pravo da pišem šta želim, jer iza mojih postova stojim isključivo ja, a ne ti niti neko peti, deseti. Ako šta napišem što nije u skladu sa pravilima foruma, tu je opet moderacija da me pošalje na hlađenje, a ti policajca glumi nekome drugom.
I kada se obraćaš obraćaj se individui s kojom pišeš, te kada mi pokažeš post gdje sam ih nazivao svakojakim imenima kako ti kazivaš.
Mene ne zanimaju tvoja očekivanja, jer svako za sebe piše na ovom forumu i imam apsolutno pravo da pišem šta želim, jer iza mojih postova stojim isključivo ja, a ne ti niti neko peti, deseti. Ako šta napišem što nije u skladu sa pravilima foruma, tu je opet moderacija da me pošalje na hlađenje, a ti policajca glumi nekome drugom.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ako se nesto ne promjeni do utorka u Brazil cemo otici turisticki u havajskim kosuljama i fotoaparaticem.Mozda ce me neki smatrati ludim,ali sve se bojim da je utakmica u petak bila odigrana za kladionicu.Citav dunjaluk je igrao 1 na nas i sam sam stavio finu lovu na 1,a svi znamo kako se te utakmice zavrsavaju.Iskreno se nadam da ce se i selektor i igraci u utorak uozbiljiti,dati sve od sebe i donijeti nam radost kao sto su to i mnogo puta do sada uradili.Naprijed Bosno!!!Naprijed zmajevi!!!!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Kada miševi izađu iz rupa:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
nedo bog da se na vođenje reprezentacije počne primjenjivat demokratija! koji bi to tek šou program bioCartman je napisao/la:I sta bi sad ovo trebalo znacit? Da treba gledat utakmicu i onda sutit kasnije? Ciste gluposti Muslimovica. Izgleda vec navikao na diktaturu.emir79 je napisao/la:Ne bih nesto puno pisao, jer ne vrijedi, imamo previse strucnjaka sa forumskom profi UEFA A licencom, koji su jaki strucnjaci. Tako da se sa njima ne mogu nositi. Ali bih postavio poruku Zlatana Muslimovic, mada ce vjerovatno i on ispasti nesposobni profesionalac koji ne zna igrati lopte, jer imamo ovdje na forumu puno boljih.
Zlatan Muslimovic:
...svi vi znate ko gdje treba igrati , ko sta treba raditi , ko za koga treba ili ne treba trcati , ko je dobar ko nije , ko je kad dosao i kad je trebao da dodje , ko se okliznuo ko nije ko ovo ko ono ... sveeeee znaaaaateee ! jeeeeedino sto ne znate jeste to, da nista ne znate !!!! tako da , ide stara dobra izreka sa sedam danas veeelikih slooovaaaa ! RAZLIGU !!! 1. u grupi 13. na svijetu ! bravo momci ! ljubi vas brat u prljav vrat !

Sto da ne, pred svaku tekmu na forumu anketa ko ce igrat u prvom sastavu. Bolje bi od Susica sastavili.teferič je napisao/la:nedo bog da se na vođenje reprezentacije počne primjenjivat demokratija! koji bi to tek šou program bioCartman je napisao/la:I sta bi sad ovo trebalo znacit? Da treba gledat utakmicu i onda sutit kasnije? Ciste gluposti Muslimovica. Izgleda vec navikao na diktaturu.emir79 je napisao/la:Ne bih nesto puno pisao, jer ne vrijedi, imamo previse strucnjaka sa forumskom profi UEFA A licencom, koji su jaki strucnjaci. Tako da se sa njima ne mogu nositi. Ali bih postavio poruku Zlatana Muslimovic, mada ce vjerovatno i on ispasti nesposobni profesionalac koji ne zna igrati lopte, jer imamo ovdje na forumu puno boljih.
Zlatan Muslimovic:
...svi vi znate ko gdje treba igrati , ko sta treba raditi , ko za koga treba ili ne treba trcati , ko je dobar ko nije , ko je kad dosao i kad je trebao da dodje , ko se okliznuo ko nije ko ovo ko ono ... sveeeee znaaaaateee ! jeeeeedino sto ne znate jeste to, da nista ne znate !!!! tako da , ide stara dobra izreka sa sedam danas veeelikih slooovaaaa ! RAZLIGU !!! 1. u grupi 13. na svijetu ! bravo momci ! ljubi vas brat u prljav vrat !

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nemojte portalima davati takve ideje 
a pogotovo me strah da se OBN ne upeca pa starta neki reality show "Selektor mozes biti ti!"

a pogotovo me strah da se OBN ne upeca pa starta neki reality show "Selektor mozes biti ti!"
- Consigliere
- Kontakt:
calcio je napisao/la:Nemojte portalima davati takve ideje

Fit Tony: I keep my friends close...
Safet je ponovo dokazao da nije u stanju ekipu da pripremi na psihickom planu kao sto nije bio ni protiv francuske,portugala ,rumunije itd...ono sto covjeka nenormalno frustrira je to sto stalno pravi jedne te iste greske npr misimovic I medunjanin na terenu u isto vrijeme 2 trkacki limitirana igraca ... Covjek kao da nema uvid u moderan fudbal...njegoveizjave prije I poslije meca tjeraju covjeka na sumnju...nazalost
- velez_mostar
- Kontakt:
Ti si sad kao nesto pametno napisao!???Kakve veze ima to sto neko nema priliku da vodi ekipu, da bude manager?Pa, siguran sam da bi veliki broj forumasa bolje odradilo utakmicu protiv Slovacke sa kadrom koji ima od imbecilnog postojeceg trenera!emir79 je napisao/la:Mani se lafo neke kulture, kulturni. Koga boli ona stvar sta je u tvom repertoaru rijeci?zizu1991 je napisao/la:Libo njih taki šta ja pišem na forumu pred utakmicu sa Slovačkom. Baš će se Pape uznemirit' kada napišem da je fulao profesiju sa onom postavkom o kojoj ne treba trošiti previše riječi.
Forum je mjesto gdje svi slobodno mogu izraziti svoje mišljenje, i ja, kao i svi ostali ćemo u potpunosti da ga koristimo, a to, što vama smeta, onima drugačijeg mišljenja od mene, i onih koji djele moje mišljenje ( neću da kažem da vi se.rete, jer to ne spada u moj repertoar riječi ), je drugi par cipela, i nažalost, to se, ne može promjeniti.
Ne granicite se sta pisete, pravite se strucnjacima kao da ste vodili Real Madrid, Barcelonu, a niste dohvatili ni krkansku ekipu vlastitog sela. Susic je taraba, neznalica, amater, a vi ste kao strucnjaci? De ba ohanite malo, pustite play station, sto vam je u zivotu najveci domet sto se fudbala tice.
Ko to nebi volio da smo u petak pobjedili? Susic , je li, covjek koji bi se sa pobjedom u petak vec upisao u historiju BH fudbala i kao trener. Dzeko, je li on? Kojem bi kruna u karijeri bila da ode na SP, i to ni manje ni vise nego u Brazil, gdje su najzarazenija nacija u fudbalu. Pjanic, Spahic, ko? Kome nije stalo do pobjede? De navedi mi ga da cujem?
Da, srali ste i po kosarkasima prve dvije utakmice, a obicno to cine isti koji se natakare i u fubalu, pa sad lizucu sve ono sto su ostavili iza sebe.
Ne mozemo mi vise zeljeti pobjedu od onih koji su istrcali na teren.
Je li to mozda zabranjeno nasoj reprezentaciji na gresku? To ne grijese Njemacka, Spanija,Brazil,Italija, koji su miljama ispred nas?
DE MALO SE SPUSTITE!
Da li je tebi, i tvom vjerovatno ljubimcu Susicu jasno da je totalno ludjacki uci u duel sa trkacki jakom ekipom sa 3 staticna OFANZIVNA VEZNA???Kad to skontas, javi se, i nemoj napadat' momka koji je skroz u pravu, i okani se demagogije jer ti ne stoji!
I da, vidim Susic je prosao sve nabrojane timove koje si spomenuo!Frajer je amater koji nije imao mjesta NIGDJE, zbog "imena" koje je stekao "sutanjem lopte" je doveden od strane Usanovica u kafani, i glupi Bosanci su se zalijepili za njega, dobio je od CIre uigranu ekipu, i samo ziheraski nastavio...dobili prelaganu grupu U KOJOJ NISMO NI SADA SIGURNI..zar ne mislis da je to dovoljno da se strucni stab, i ekipa kritiziraju.
Izgleda da si ti jedan od onih koji i u vlasti uzivaju sve ove godine bez pogovora, i uzivas u tome, e pa ti uzivaj, a mi koji se razumijemo u nogomet, i koji volimo repku cemo imat' kriticki stav na stvari koje su nelogicne, i koje nas dovode u nezavidnu situaciju.
Velez_mostar dzaba se trudis ba da I'm objasnis ovdje su ljudi toliko zaludzeni onom menager igricom da su izgubili dodir sa fudbalom u realnosti... Neko kome padne na pamet da jedan medunjanin igra destruktivca zasluzuje da mu se uzme trenerska diploma I podere pred vlastitim ocima...
- velez_mostar
- Kontakt:
Iskreno, kad sam vidio da Medunjanin pokriva jednog od najboljih fantazista svijeta..smucilo mi se.gruezi je napisao/la:Velez_mostar dzaba se trudis ba da I'm objasnis ovdje su ljudi toliko zaludzeni onom menager igricom da su izgubili dodir sa fudbalom u realnosti... Neko kome padne na pamet da jedan medunjanin igra destruktivca zasluzuje da mu se uzme trenerska diploma I podere pred vlastitim ocima...
Sam Haris ispred zadnje linije, onako trom, neprirodna pozicija, kontam..znam da je Susic neznalica, ali da je tolika nije mi bilo jasno..ipak tako je.
Kuku nama s njim, iskreno!
Ma iskreno ja mislim da on moze izvuci maksimum oko 70 posto iz ove reprezentacije ako I to ...cak I da odemo na to prvenstvo ako gledamo na papiru imamo ekipu koja bi bila u stanju napraviti iznenadzenje na svjetskom pogotovo sa kolasincem u ekipi... Ali s njim???? Ako se iz ove grupe I sa ovim igracima neplasiramo on bi definitivno trebao da prestane da se bavi trenerskim poslom...
- velez_mostar
- Kontakt:
Vidi, Susic je "kuburio" po Francuskoj, nema angazmana, niko ga nece, jer ko god s njim progovori 2 recenice skontace da frajer nema skole nikako, da ju je zaobilazio u velikom luku...plafon mu je Crvenkapica u zivotu.gruezi je napisao/la:Ma iskreno ja mislim da on moze izvuci maksimum oko 70 posto iz ove reprezentacije ako I to ...cak I da odemo na to prvenstvo ako gledamo na papiru imamo ekipu koja bi bila u stanju napraviti iznenadzenje na svjetskom pogotovo sa kolasincem u ekipi... Ali s njim???? Ako se iz ove grupe I sa ovim igracima neplasiramo on bi definitivno trebao da prestane da se bavi trenerskim poslom...
Sam je rekao "imamo sad dobru repku, glupe bosancine me gotive, i u kafani sam sa kriminalcem dobio angazman, pokusacu svoju karijeru izgraditi preko Dzeke, Spahe, i ekipe"
Sve mu je islo na ruku, grupa, ambicije postojeceg kadra, apsolutno sve..i malo fali da i to prokocka, i sto je najjadnije vecina se ovdje miri s tim, kako pateticno.Ali, to je stvar mentaliteta, je.bi ga.
Danasnji fudbal se svodi na taktiku, detalje, papir i olovku..on s tim nema nikakvih dodirnih tacaka.
Pa jedan Mourinho koji je osvojio sve u klupskom fudbalu ne zna sutnut' loptu, ali zato cita, studira, pise, "provaljuje" protivnika, izvlaci maksimum iz ekipe koju vodi, i pronalazi minimum losih strana protivnika.
Nama ne treba neko ko ce poslat' igrace na "livadu" i rec', "igrajte lopte, napadajte", treba nam neko ko ce sakriti mane ekipe, i iskoristiti postojeci potencijal, napravit formaciju u kojoj ce se postojeci igraci adaptirati maksimalno dobro.
@odmostarac umjesto da palamudis i svercas karte.Rijesis problem ,tako sto dovedes Mourinha koji cita,studira,pise i zadovoljis naciju.U slucaju ipak da zayebe na kraju stvar,tutnes ga u Velez.velez_mostar je napisao/la:Vidi, Susic je "kuburio" po Francuskoj, nema angazmana, niko ga nece, jer ko god s njim progovori 2 recenice skontace da frajer nema skole nikako, da ju je zaobilazio u velikom luku...plafon mu je Crvenkapica u zivotu.gruezi je napisao/la:Ma iskreno ja mislim da on moze izvuci maksimum oko 70 posto iz ove reprezentacije ako I to ...cak I da odemo na to prvenstvo ako gledamo na papiru imamo ekipu koja bi bila u stanju napraviti iznenadzenje na svjetskom pogotovo sa kolasincem u ekipi... Ali s njim???? Ako se iz ove grupe I sa ovim igracima neplasiramo on bi definitivno trebao da prestane da se bavi trenerskim poslom...
Sam je rekao "imamo sad dobru repku, glupe bosancine me gotive, i u kafani sam sa kriminalcem dobio angazman, pokusacu svoju karijeru izgraditi preko Dzeke, Spahe, i ekipe"
Sve mu je islo na ruku, grupa, ambicije postojeceg kadra, apsolutno sve..i malo fali da i to prokocka, i sto je najjadnije vecina se ovdje miri s tim, kako pateticno.Ali, to je stvar mentaliteta, je.bi ga.
Danasnji fudbal se svodi na taktiku, detalje, papir i olovku..on s tim nema nikakvih dodirnih tacaka.
Pa jedan Mourinho koji je osvojio sve u klupskom fudbalu ne zna sutnut' loptu, ali zato cita, studira, pise, "provaljuje" protivnika, izvlaci maksimum iz ekipe koju vodi, i pronalazi minimum losih strana protivnika.
Nama ne treba neko ko ce poslat' igrace na "livadu" i rec', "igrajte lopte, napadajte", treba nam neko ko ce sakriti mane ekipe, i iskoristiti postojeci potencijal, napravit formaciju u kojoj ce se postojeci igraci adaptirati maksimalno dobro.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Harise nemoras biti mourinho da skontas da medunjanin nema ni jednu jedinu predispoziciju za zadnjeg veznog osim finog iznosenja lopte... Nemoras biti mourninho da skontas da misimovic s viskom kila nema sta trazit u prvoj postavi da vrsajevic nema kvalitet za ovu repku te da je muhamed besic izmislio fudbal za zahirovica...
Oh,pa i Mudonja bas kao def vezni,Misimovic s viska kila,pa cak i Vrsajevic kao dezurni krivac su sa ostatkom ekipom makar napravili da prvi put ikada od postanka ako nista u prvih sedam kola kvalifikacija budemo uzastopni prvi.Do tad je vecina vas sutila k'o hinje,da bi nasli momentum nakon poraza,dva.gruezi je napisao/la:Harise nemoras biti mourinho da skontas da medunjanin nema ni jednu jedinu predispoziciju za zadnjeg veznog osim finog iznosenja lopte... Nemoras biti mourninho da skontas da misimovic s viskom kila nema sta trazit u prvoj postavi da vrsajevic nema kvalitet za ovu repku te da je muhamed besic izmislio fudbal za zahirovica...
Kao sto rekoh ne valja selektor,mjenjajte dovedi te novog koji ce nas odvesti makar na jedno veliko takmicenje.valjda se glas forumasa slusa ili....i da mjenjajte te igrace koji ni za qurca graha nisu i isti moment dovesti buduce reprezentativce BIH iz Reala,Barcelone,M.U itd koji zude i odbijaju sve ostale repke u nadi da ce zaigrati za njihovu BIH....Al u qurcu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Napisao sam, samo ne na ovom forumu, vec na klixu... Frajer nije dobio Grcku nego igraci koji su bas bas dugo skupa, imaju tu neku motivisanost samim time da budu prvi u necemu, tj. da odvedu BiH na svjetsko. Dugo su vec u svojim klubovima, izrasli su u lidere, daju golove, Susic je samo imao nevidjenu srecu da sjedne na klupu u ovom odlicnom trenutku... On je jedna velika NULA od trenera i to je cinjenica... PAPE ODLAZIScof1eld je napisao/la:eh da si to napisao dan poslije grckeBaja_Zvjerka je napisao/la:Ma Safet je jedna velika NULA od trenera, stav mu je nikakav, autoritet minimalan, previse osluskuje javnost, druga misljenja, nema svoje ja, svoju taktiku, spremnost da odgovori na savrseno procitanu nasu igru, nema plan B, nema jockera sa klupe, i jos + je pitar... Nikad ga nisam volio... PAPE ODLAZI !
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Dobro je koDže rek'o.Niste vi ništa drugo nego miševi obični...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.