Moras biti realan i priznati da Grcka nije ni blizu kvalitetom kao jedna Spanija,Francuska...Koje su nam ranije dolazile.Ili Slovacka,Litvanija i Latvija ni blizu kvaliteti jedne Turske,Belgije i ostalih..Koje su fakat sile za ove repke.harishp je napisao/la:Oh,pa i Mudonja bas kao def vezni,Misimovic s viska kila,pa cak i Vrsajevic kao dezurni krivac su sa ostatkom ekipom makar napravili da prvi put ikada od postanka ako nista u prvih sedam kola kvalifikacija budemo uzastopni prvi.Do tad je vecina vas sutila k'o hinje,da bi nasli momentum nakon poraza,dva.gruezi je napisao/la:Harise nemoras biti mourinho da skontas da medunjanin nema ni jednu jedinu predispoziciju za zadnjeg veznog osim finog iznosenja lopte... Nemoras biti mourninho da skontas da misimovic s viskom kila nema sta trazit u prvoj postavi da vrsajevic nema kvalitet za ovu repku te da je muhamed besic izmislio fudbal za zahirovica...
Kao sto rekoh ne valja selektor,mjenjajte dovedi te novog koji ce nas odvesti makar na jedno veliko takmicenje.valjda se glas forumasa slusa ili....i da mjenjajte te igrace koji ni za qurca graha nisu i isti moment dovesti buduce reprezentativce BIH iz Reala,Barcelone,M.U itd koji zude i odbijaju sve ostale repke u nadi da ce zaigrati za njihovu BIH....Al u qurcu.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- adriano_leite
- Kontakt:
Bravo, svaka cast, sad samo odgovori, zasto se to sve nije ponovilo protiv Slovacke? Po tvom misljenju oni mogu sami da igraju, bez selektora, jer su svi lideri u top timovima liga petice, ZASTO NISU DOBILI **** SLOVACKU PO TOJ TVOJOJ SMIJESNOJ LOGICI?Baja_Zvjerka je napisao/la:Napisao sam, samo ne na ovom forumu, vec na klixu... Frajer nije dobio Grcku nego igraci koji su bas bas dugo skupa, imaju tu neku motivisanost samim time da budu prvi u necemu, tj. da odvedu BiH na svjetsko. Dugo su vec u svojim klubovima, izrasli su u lidere, daju golove, Susic je samo imao nevidjenu srecu da sjedne na klupu u ovom odlicnom trenutku... On je jedna velika NULA od trenera i to je cinjenica... PAPE ODLAZIScof1eld je napisao/la:eh da si to napisao dan poslije grckeBaja_Zvjerka je napisao/la:Ma Safet je jedna velika NULA od trenera, stav mu je nikakav, autoritet minimalan, previse osluskuje javnost, druga misljenja, nema svoje ja, svoju taktiku, spremnost da odgovori na savrseno procitanu nasu igru, nema plan B, nema jockera sa klupe, i jos + je pitar... Nikad ga nisam volio... PAPE ODLAZI !
Znaci imali su i motiv, igraju i skupa dugo, znaju se u dusu, lideri su svojih timova bla bla bla, ZASTO NISU DOBILI SLOVACKU?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Bojim se da ce u srijedu vec poceti potraga za novim selektorom.
Prvi na tabeli, prvi poraz u kvalifikacijama ! Ja ne znam sta vise hocete !!!!!!!!!!
Pobjedu u Slovackoj, inace sve prosuto i nista od Brazila.jastaba je napisao/la:Prvi na tabeli, prvi poraz u kvalifikacijama ! Ja ne znam sta vise hocete !!!!!!!!!!
- adriano_leite
- Kontakt:
Cocalica u repki, Burica u repki, Besica u repki, Mahmutovica u repki, Ljevakovica u repki, svi su oni nosioci igre svojih ekipa u ligama petice, skidanje testerom Misketovih kila, ucenje Salihovica i ostalih igraca da centriraju, pozivanje igraca koji nemaju potrebne papire da igraju, pobjedu u svakoj utakmici sa 3+ razlike, selektora koji ima fakultet i koji je odlican narator, a pri tome je i modni guru poput Emerika Gudelja, uvijek ima lijepu frizuru i izbrijano lice koje odise inteligencijom, ali uz sve to, da marsira aut linijom i **** svima sve po spisku, ali da bude i kulturan dok **** sve po spisku. Mislim da je to to...jastaba je napisao/la:Prvi na tabeli, prvi poraz u kvalifikacijama ! Ja ne znam sta vise hocete !!!!!!!!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Baja_Tokmak pojma Ti nemas
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Umislili da su najjaci na svijetu jer im je Sajo, vrli mudrac, to rekao ?! Umislili da su vec prosli grupu, jer zaBoga vec 3 boda bjeze, a Sajo, vrli motivator, nije ih kvalitetno psiholoski pripremio ?! Sajo vrli motivator bira pocetnih 11, glumi sa zadnjim veznim, trpa igrace gdje ne znaju jedni s drugim da igraju (Salihovic-Lulic), itd. itd. Igracima treba trener da se izdignu iz svog bosanskog, "seljackog" razmisljanja, u momentima kad im dodju ovakve utakmice, tada je trener glavna pokretacka poluga... Teleci pogled to nije...adriano_leite je napisao/la: Bravo, svaka cast, sad samo odgovori, zasto se to sve nije ponovilo protiv Slovacke? Po tvom misljenju oni mogu sami da igraju, bez selektora, jer su svi lideri u top timovima liga petice, ZASTO NISU DOBILI **** SLOVACKU PO TOJ TVOJOJ SMIJESNOJ LOGICI?
Znaci imali su i motiv, igraju i skupa dugo, znaju se u dusu, lideri su svojih timova bla bla bla, ZASTO NISU DOBILI SLOVACKU?
@tulln, druga smjena danas ?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
e moj Safete nikad od tebe covjeka, a tek trenera
svaki malo bolji trener bi poslije petka svu krivicu preuzeo na sebe i time rasteretio igrace svih ovih bljuvotina koje slusamo ovih dana, sve bi ovo bilo lako da nam sad slijedi neka pauza ali u utorak se mora izaci na teren i pobjediti, uraditi ono sto nisi mogao u Zenici, a to ce biti jako jako tesko i umjesto da se igraci maksimalno spremaju prvenstveno pshicki oni se moraju pravdati po raznim medijima, novinari izvlace neke gluposti i samo truju a zasto, e pa zato sto je nas vrli trener poslije utakmice izasao pred narod i rekao "svi su podbacili" indirektno otvara vrata pljuvanja i bljuvotine prema igracima. Neda Pape na sebe, nebi taj zagrebao svoj ugled bar mrvicu, jok, prava ona seljacka politika - u njgorem slucaju smo SVI krivi. Pa bolan Safete gledas li ti druge trenere, vidis li kako se to radi, pa Mou ubode u oko protivnickog trenera pravi cirkus po terenu samo da skrene paznju na sebe a da se ovamo igraci popuste i rade u miru...ma nemas ti taj klik, nit' ces kad imati, ti si co'ek sa sela!
Stvarno rijetko pisem u vezi repke jer sta ja znam ima i previse "strucnjaka" pa smatram da jos jedan nije neophodan, i kad bi imao neku moc tacno bi sve medije i javnost natjerao da se od petka do utorka ni rijeci ne napise niti kaze, da se pravimo kao da se nista nije desilo i da cekamo rezultat iz slovacke, ukoliko bi pobjedili meni bi oni ispunili sva moja ocekivanja u vezi ovog dvomeca i fala im pape legendo itd ali ako se ne pobjedi odmah OTKAZ, nemamo mi sta njemu davati vise sansi-jednostavno im'o si nisi znao. Jos jedan baraz nije nikakav uspjeh tako da ne vidim razlog za njegovim ostankom ni minute poslije ziline!
Samo pogledajmo njegov strucni stab, od kafanskih pjevaca do vjecitih pomocnika raznih neuspjesnih selektora. Niko od njih nikad nije bio trener, niko nema iskustva sekunde sve neke ublehe. Sta se desilo poslije utakmice s Grckom, dali je i jedan pomocnik dobio tromjesecni zadatak da skautira Slovake dali je i jedan od njih bio na prijateljskoj tekmi slovacke dok smo mi igrali s amerima, ima li izvjestaja ikakvog o slovacima, ozbiljan trener bi trazio i kad su se sexali zadnji put a ja glavu dajem da Pape ne zna ni nabrojat pet igraca slovacke. Losa priprema tekme i ono nase lako cemo nam se sto puta obilo o glavu ali mi nikad pouke izvuci.
Samo ne volim onu pricu svi smo se digli i mediji su nas vec vidjeli u brasilu i mediji su pretjerali itd. Nista mi nismo pretjerali, mi jednostavno zelimo u brasil i ponosimo se svojom repkom i svim njenim pobjedama i naravno da se dizemo, ali pravi trener nece pasti na tu euforiju, on ce znati smiriti strasti i shvatiti ozbiljnost ovog dvomeca, na kraju krajeva to i nije posebno tesko jer nam svi igraci igraju vani tako da nisu u stalnom dodiru sa ovom nasom euforijom a ovih par dana kada dodju na pripreme valjda ih mozes skloniti od javnosti, pa zar se nismo time i ponosli kad je Pape zamjenio Ciru, kako nema vise euforije kako nema vise novinara po hotelu i davanja izjava, klinac!
I jos nesto, gledam emisiju na nekom njemackom kanalu pred njihovu ovu zadnju tekmu i oni analiziraju kako bi mogli se neplasirati u brasil kako jos uvijek postoji sansa da i u barazu zavrse i kako se ovo mora ozbiljno shvatiti, hej svabe sve deru prvi su ubjedljivo ali opet svaku tekmu ozbiljno shvataju a mi koji nikad nigdje nismo bili mi vec prvaci svijeta heheheheeee
I jos nesto(drugi dio), ne treba se meni Džeko pravdati, ni Spaha, oni to nisu duzni, ali Pape JEST, jer koliko god to malo bilo ipak ga ova drzava placa, samim time svi mi ga placamo i tako da je on duzan odgovarati na pitanja javnosti, on je duzan odgovoriti na pitanje gdje je bio Džeko, zasto je kasnio, kakva je atmosfera u ekipi itd itd i svabo se sve pravda, i onaj debil Loew sjedne pred novinare i oni ga resetaju a on MORA odgovarati i nema vamo-tako nego sve "u brk" ga novinari a on odgovara, samo kod nas sve nakaradno pa ga yebi...
mozda bolje i ne zasluzujemo!
naprijed zmajevi!

svaki malo bolji trener bi poslije petka svu krivicu preuzeo na sebe i time rasteretio igrace svih ovih bljuvotina koje slusamo ovih dana, sve bi ovo bilo lako da nam sad slijedi neka pauza ali u utorak se mora izaci na teren i pobjediti, uraditi ono sto nisi mogao u Zenici, a to ce biti jako jako tesko i umjesto da se igraci maksimalno spremaju prvenstveno pshicki oni se moraju pravdati po raznim medijima, novinari izvlace neke gluposti i samo truju a zasto, e pa zato sto je nas vrli trener poslije utakmice izasao pred narod i rekao "svi su podbacili" indirektno otvara vrata pljuvanja i bljuvotine prema igracima. Neda Pape na sebe, nebi taj zagrebao svoj ugled bar mrvicu, jok, prava ona seljacka politika - u njgorem slucaju smo SVI krivi. Pa bolan Safete gledas li ti druge trenere, vidis li kako se to radi, pa Mou ubode u oko protivnickog trenera pravi cirkus po terenu samo da skrene paznju na sebe a da se ovamo igraci popuste i rade u miru...ma nemas ti taj klik, nit' ces kad imati, ti si co'ek sa sela!
Stvarno rijetko pisem u vezi repke jer sta ja znam ima i previse "strucnjaka" pa smatram da jos jedan nije neophodan, i kad bi imao neku moc tacno bi sve medije i javnost natjerao da se od petka do utorka ni rijeci ne napise niti kaze, da se pravimo kao da se nista nije desilo i da cekamo rezultat iz slovacke, ukoliko bi pobjedili meni bi oni ispunili sva moja ocekivanja u vezi ovog dvomeca i fala im pape legendo itd ali ako se ne pobjedi odmah OTKAZ, nemamo mi sta njemu davati vise sansi-jednostavno im'o si nisi znao. Jos jedan baraz nije nikakav uspjeh tako da ne vidim razlog za njegovim ostankom ni minute poslije ziline!
Samo pogledajmo njegov strucni stab, od kafanskih pjevaca do vjecitih pomocnika raznih neuspjesnih selektora. Niko od njih nikad nije bio trener, niko nema iskustva sekunde sve neke ublehe. Sta se desilo poslije utakmice s Grckom, dali je i jedan pomocnik dobio tromjesecni zadatak da skautira Slovake dali je i jedan od njih bio na prijateljskoj tekmi slovacke dok smo mi igrali s amerima, ima li izvjestaja ikakvog o slovacima, ozbiljan trener bi trazio i kad su se sexali zadnji put a ja glavu dajem da Pape ne zna ni nabrojat pet igraca slovacke. Losa priprema tekme i ono nase lako cemo nam se sto puta obilo o glavu ali mi nikad pouke izvuci.
Samo ne volim onu pricu svi smo se digli i mediji su nas vec vidjeli u brasilu i mediji su pretjerali itd. Nista mi nismo pretjerali, mi jednostavno zelimo u brasil i ponosimo se svojom repkom i svim njenim pobjedama i naravno da se dizemo, ali pravi trener nece pasti na tu euforiju, on ce znati smiriti strasti i shvatiti ozbiljnost ovog dvomeca, na kraju krajeva to i nije posebno tesko jer nam svi igraci igraju vani tako da nisu u stalnom dodiru sa ovom nasom euforijom a ovih par dana kada dodju na pripreme valjda ih mozes skloniti od javnosti, pa zar se nismo time i ponosli kad je Pape zamjenio Ciru, kako nema vise euforije kako nema vise novinara po hotelu i davanja izjava, klinac!
I jos nesto, gledam emisiju na nekom njemackom kanalu pred njihovu ovu zadnju tekmu i oni analiziraju kako bi mogli se neplasirati u brasil kako jos uvijek postoji sansa da i u barazu zavrse i kako se ovo mora ozbiljno shvatiti, hej svabe sve deru prvi su ubjedljivo ali opet svaku tekmu ozbiljno shvataju a mi koji nikad nigdje nismo bili mi vec prvaci svijeta heheheheeee
I jos nesto(drugi dio), ne treba se meni Džeko pravdati, ni Spaha, oni to nisu duzni, ali Pape JEST, jer koliko god to malo bilo ipak ga ova drzava placa, samim time svi mi ga placamo i tako da je on duzan odgovarati na pitanja javnosti, on je duzan odgovoriti na pitanje gdje je bio Džeko, zasto je kasnio, kakva je atmosfera u ekipi itd itd i svabo se sve pravda, i onaj debil Loew sjedne pred novinare i oni ga resetaju a on MORA odgovarati i nema vamo-tako nego sve "u brk" ga novinari a on odgovara, samo kod nas sve nakaradno pa ga yebi...
naprijed zmajevi!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sve si rekao, seljacki mentalitet i ne zasluzuje vise od seljackog trenera...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Mislim da ce on sam podnijeti ostavku u srijedu ukoliko ne pobjedimo. Jer nema smisla da on vodi ekipu u barazu, prosuo je nemoguce. Sutra mu je utakmica karijere... Dobar je covjek i zna da ce to morati uraditi...
Fali ti prvo i osnovno, jednostavno ne smije biti bivsi igrac Sarajeva i Pitar u dusi. Najbolje bi bilo da je neko kao Nikola Nikic. Covjek ima sve to sto si naveo.Da se neko ne nadje uvrijedjen, nemam nista protiv Nikica. Cak bi i njega podrzavo.adriano_leite je napisao/la:Cocalica u repki, Burica u repki, Besica u repki, Mahmutovica u repki, Ljevakovica u repki, svi su oni nosioci igre svojih ekipa u ligama petice, skidanje testerom Misketovih kila, ucenje Salihovica i ostalih igraca da centriraju, pozivanje igraca koji nemaju potrebne papire da igraju, pobjedu u svakoj utakmici sa 3+ razlike, selektora koji ima fakultet i koji je odlican narator, a pri tome je i modni guru poput Emerika Gudelja, uvijek ima lijepu frizuru i izbrijano lice koje odise inteligencijom, ali uz sve to, da marsira aut linijom i **** svima sve po spisku, ali da bude i kulturan dok **** sve po spisku. Mislim da je to to...jastaba je napisao/la:Prvi na tabeli, prvi poraz u kvalifikacijama ! Ja ne znam sta vise hocete !!!!!!!!!!
Pape da dodje do Finala Svjetskog Prvenstva, oni koji ga danas mrze, mrzili bi ga jos vise.Argumenti: Lagana grupa, lagani protivnici do Finala,imamoWC igrace itd,itd...
Mjenjaj ga, inace gubimo Finale.
Ako dobijemo Slovacku i Litvaniju, ko nam garantuje da cemo pobijediti Lihtenstajn. Pa sa Latvijom smo se mucili do 50 min. iako su skoro od pocetka bili sa 10 igraca. Svi nasi protivnici se protiv nas brane i cekaju kontre. Nas kvalitet dolazi do izrazaja kad postignemo vodeci gol i protivnik se otvori. Svakom zivom je to jasno i stoga razumijem Papeta kad kaze da nece nista mijenjat. Jadnostavno treba sto prije postici gol i onda se moze ocekivati golijada sa nase strane. Bit ce tesko, jer ce se Slovaci opet braniti i cekati kontre.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Pretjerujes malo previse, pokazujes svoj mentalitet.Baja_Zvjerka je napisao/la:Sve si rekao, seljacki mentalitet i ne zasluzuje vise od seljackog trenera...
Jedino ako sam podnese ostavku u suprotnome ne vjerujem da ce ga savez smjenit, ne mozemo mi sebi priustiti taj luksuz da nas drugi selektor vodi u baraz.Batko je napisao/la:Mislim da ce on sam podnijeti ostavku u srijedu ukoliko ne pobjedimo. Jer nema smisla da on vodi ekipu u barazu, prosuo je nemoguce. Sutra mu je utakmica karijere... Dobar je covjek i zna da ce to morati uraditi...
Ali da mi ne razmisljamo o barazu i porazu, idemo sutra po pobjedu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A ti imas srecu da ne moras polagati test inteligencije da se registrujes na forum...Baja_Zvjerka je napisao/la:Napisao sam, samo ne na ovom forumu, vec na klixu... Frajer nije dobio Grcku nego igraci koji su bas bas dugo skupa, imaju tu neku motivisanost samim time da budu prvi u necemu, tj. da odvedu BiH na svjetsko. Dugo su vec u svojim klubovima, izrasli su u lidere, daju golove, Susic je samo imao nevidjenu srecu da sjedne na klupu u ovom odlicnom trenutku... On je jedna velika NULA od trenera i to je cinjenica... PAPE ODLAZIScof1eld je napisao/la:eh da si to napisao dan poslije grckeBaja_Zvjerka je napisao/la:Ma Safet je jedna velika NULA od trenera, stav mu je nikakav, autoritet minimalan, previse osluskuje javnost, druga misljenja, nema svoje ja, svoju taktiku, spremnost da odgovori na savrseno procitanu nasu igru, nema plan B, nema jockera sa klupe, i jos + je pitar... Nikad ga nisam volio... PAPE ODLAZI !
- Consigliere
- Kontakt:
@neroazzurni- odlican post. Sve si rekao.
Ja bi jos samo da dodam tu prokletu preskonferenciju koja mi ne izlazi iz glave. Pa, del Bosque bi pokazao vise respekta prema Luksemburgu, nego sto je Susic pokazao prema slovacima. Naravno da je to uticalo na motivaciju i jedne i druge ekipe, na nasu negativno, na slovacku odlicno.
Ja bi jos samo da dodam tu prokletu preskonferenciju koja mi ne izlazi iz glave. Pa, del Bosque bi pokazao vise respekta prema Luksemburgu, nego sto je Susic pokazao prema slovacima. Naravno da je to uticalo na motivaciju i jedne i druge ekipe, na nasu negativno, na slovacku odlicno.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trebao si jos koji pasus dodati kratak ti je tekstneroazzurni je napisao/la:e moj Safete nikad od tebe covjeka, a tek trenera![]()
naprijed zmajevi!

U necemu se slazem ali 2 stvari mi bodu oci. Komparacija sa Njemackom,njihovom analizom tekmi itd. Ovo je za kolutanja ocima,sve je to divno ali i nani na Bjelasnici je jasno da mi nismo Njemacka niti cemo ikad biti u bilo cemu.
Druga je glupost,selektora ne olaca drzava,samim tim ni ti.To si provalio samo tako...
Safet Susic pape jedan od glavnih razloga zasto danas volim FKS (neznam da li da mu budem zahvalan, imajuci u vidu koliko zivaca sam izgubio zbog te ljubavi, možda je bolje bilo da ko pravi bosnjo navijam za barCelonu i učlanim se u udružnje navijača katalonaca iz BiH). Na početku mandata sam ga iz gore navedenih razloga sam ga srčano branio, ali sada sam malo promjenio stav.
Safeta sušića je na kormilo saveza doveo dio nsbih iz rs, predvođeni kovačevićem i petkovićem i sama ta činjenica mnogo govori, ne zato što oni dolaze iz rs, nego zato što njihovo djelvanje na fudbalskoj mapi u bih govori o nima sve. Nakon toga sljedi njegov rad kao selektora, koji me iz utakmicu sve vise dovodio do zaključka da pape trener - nije ni blizu ongoa pape- igrač. Izjave o kojima se mogu napisati memoari, pozivanje igrača ničim izazvan.....
Safeta sušića je na kormilo saveza doveo dio nsbih iz rs, predvođeni kovačevićem i petkovićem i sama ta činjenica mnogo govori, ne zato što oni dolaze iz rs, nego zato što njihovo djelvanje na fudbalskoj mapi u bih govori o nima sve. Nakon toga sljedi njegov rad kao selektora, koji me iz utakmicu sve vise dovodio do zaključka da pape trener - nije ni blizu ongoa pape- igrač. Izjave o kojima se mogu napisati memoari, pozivanje igrača ničim izazvan.....
A ti si to vodio Barsu i Real, bio PR Bajerna i Arsenala pa imas pravo tako da usutkujes ljude. Dokle si ti dogurao, da li si vidio dalje od svog sela?emir79 je napisao/la:Mani se lafo neke kulture, kulturni. Koga boli ona stvar sta je u tvom repertoaru rijeci?zizu1991 je napisao/la:Libo njih taki šta ja pišem na forumu pred utakmicu sa Slovačkom. Baš će se Pape uznemirit' kada napišem da je fulao profesiju sa onom postavkom o kojoj ne treba trošiti previše riječi.
Forum je mjesto gdje svi slobodno mogu izraziti svoje mišljenje, i ja, kao i svi ostali ćemo u potpunosti da ga koristimo, a to, što vama smeta, onima drugačijeg mišljenja od mene, i onih koji djele moje mišljenje ( neću da kažem da vi se.rete, jer to ne spada u moj repertoar riječi ), je drugi par cipela, i nažalost, to se, ne može promjeniti.
Ne granicite se sta pisete, pravite se strucnjacima kao da ste vodili Real Madrid, Barcelonu, a niste dohvatili ni krkansku ekipu vlastitog sela. Susic je taraba, neznalica, amater, a vi ste kao strucnjaci? De ba ohanite malo, pustite play station, sto vam je u zivotu najveci domet sto se fudbala tice.
Ko to nebi volio da smo u petak pobjedili? Susic , je li, covjek koji bi se sa pobjedom u petak vec upisao u historiju BH fudbala i kao trener. Dzeko, je li on? Kojem bi kruna u karijeri bila da ode na SP, i to ni manje ni vise nego u Brazil, gdje su najzarazenija nacija u fudbalu. Pjanic, Spahic, ko? Kome nije stalo do pobjede? De navedi mi ga da cujem?
Da, srali ste i po kosarkasima prve dvije utakmice, a obicno to cine isti koji se natakare i u fubalu, pa sad lizucu sve ono sto su ostavili iza sebe.
Ne mozemo mi vise zeljeti pobjedu od onih koji su istrcali na teren.
Je li to mozda zabranjeno nasoj reprezentaciji na gresku? To ne grijese Njemacka, Spanija,Brazil,Italija, koji su miljama ispred nas?
DE MALO SE SPUSTITE!
Zna se kome nije bilo stalo do pobjede, sve i jednom igracu koji su se vukli po terenu ko prebijene macke i da ja sam zelio pobjedu vise od pola njih, samo sto njima nije stalo da to dobiju i to nije prvi put.
Imamo pravo na gresku bar mi to znamo, grijesimo od osnivanja saveza, ako iko ima pravo na gresku ova reprezentacija je imala i Dansku 2003 i Srbiju na Marakani i Francuze u Parizu i dva puta Portugal, pa greska je bila i protiv Amerike i opet se ponavlja.
Hoces li u slucaju poraza u Slovackoj opet reci jel imaju pravo na gresku?
Problem je sto mi konstantno grijesimo a nista ne ucimo iz tih gresaka. Niko ni navijaci ni igraci ni selektor.
Prava na gresku vise NEMA ako zelimo u Brazil a pitanje je da li svi zele u Brazil po pristupu u petak ne bi se reklo.
Po igri protiv Amerike drugo poluvrijeme i hokejaskim izmjenama opet se ne bi reklo.
Po Dzekinom kasnjenju opet se ne bi reklo i na kraju po samoubilackom sastavu kao da igramo protiv San Marina opet se ne bi reklo.
Ruku dajem da se slovaci nisu skautirali, pa nas selektor ne zna ni njihove igrace a kamoli kako ko igra.
Susic odavno gubi kompas, uvodi igrace koji nisu klasa repke, eto taj Vrsajevic lik je bio jedno od boljih krila u ligi i nikad za nikad nije dobio poziv, a mislis da je u Hajduku postao bolji igrac, jest al u limburgu i to nas je kostalo.
Govorio sam na ovoj i na Vrsketovoj temi lik nije bek niti ce ikad biti, on je jedan propuh u odbrani. Slovaci su probijali i probijali i probijali i vidjeli da mogu, naraslo im samopouzdanje a mi smo tonuli.
Tonuli smo drugo poluvrijeme protiv Amerike vidjeli da neki ne mogu i ne umiju po hiljaditi put i ti isti se opet pozivaju a jedan od tih starta u odlucujucoj tekmi.
Ne bih sada bio u Safetovoj kozi, od gotovog plasmana u Brazil dosli smo u situaciju da strepimo, imamo 2 uvezana domaca poraza imamo narusenu atmosferu i postavku bez zadnjeg veznog, cemu onda Rahimic i Zahirovic.
Pape je hiljadu puta svoje rijeci pogazio te ne mogu oni bez kluba te ne mogu oni iz Kine i dodjemo u situaciju da juris 0-1 kuci a nemas spica na klupi, nemas alternativu odgovarajucu za desnog beka i igras bez zadnjeg veznog.
Ne daj Boze da se Begovic povrijedi, ne smijem ni zamisliti tu katastrofu, Fejzic sa poluvremenom u repki i Avdukic koji ima 0 minuta sramota.
Pape se sam treba izvuci iz kase koju je sam i napravio, svojom nonsalancijom i izjavama koji su na nivou osnovca i to prosjecnog osnovca.
Ti nisi ni svjestan koliko bi taj dugozeljeni plasman znacio drzavi, narodu, klubovima, savezu, a neko to ocito ne shvata ili nece da shvati jer mi 'imamo pravo na gresku'.
Od petka prava na gresku vise nema inace ce nas opet cekati Portugal i Krisitano koji kad nemaju pravo na gresku oni je i ne prave u to budi uvjeren jer velike ekipe i reprezentacije u odlucujucim tekmama greske ne prave oni gaze a nase 13 mjesto na svijetu koje je plod spleta okolnosti i par dobrih rezultata od kojih priznajem ove jace pobjedu nad Grcima i remi u Parizu koji su plod Papetove postavke.
Dakle Pape pamet u glavu i budi na nivou Pariza i Zenice iz Marta i mi cemo biti mirni i trasirati put ka Brazilu a do tada svi ko jedan za pobjedu a kasnije cemo hvaliti i kritikovati jer materijala i za jedno i za drugo ima na pretek.
PS kolegi neroazurnom svaka cast na postu i momku koji dugo pise i koji je ponudio ban ako Pape uzme vise od 3 boda u ovom dvomecu svaka cast. Covjek je procitao od A do Z nase slabosti kao amater a ne kao zaslijepljeni navijac.
PPS: cekam onog trolahp da se javi i pocne pametovati kako je Pape zakon kako je repka beton kako je samo on u pravu uz njegov poznati post pun gluposti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pretjerivanjem pokazujem sustinu, tolika kolicina pljuvanja pa do euforije, samo kod nas ima, tako da ovakav trener koji prije mjesec izjavljuje jedno, a poslije sasvim drugo, tacno odgovara nasem mentalitetu... Ti ako mislis da nismo seljaci uglavnom, pogledaj 40.000 u Kaknju, 30.000 u Cevljanovicima i pogledaj 2000 na Grbavici kod Tife rock legende...Elegant je napisao/la:Pretjerujes malo previse, pokazujes svoj mentalitet.Baja_Zvjerka je napisao/la:Sve si rekao, seljacki mentalitet i ne zasluzuje vise od seljackog trenera...

Uporedimo se po cemu god zelis, uspjesniji sam od tebe... BujrumDenizmare je napisao/la: A ti imas srecu da ne moras polagati test inteligencije da se registrujes na forum...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Kad vidim ove postove,ovih kako ih je Dzeko nazvao misevima koji izadju nakon poraza iz rupe,zelim da se nikad ne plasiramo ni na jedno veliko takmicenje,da imate razloga da pljujete,valjda izgubimo i sad u utorak pa da nastavite pljuvati Susisa i dalje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.