Ja mislim da bi Široki bio prvi da nema KordićaKevin je napisao/la:Sarajevo i Borac će se boriti do kraja za 1. mjesto ali će Sarajevo osvojiti..za treće i četvrto se bore Široki, Željo i Zrinjski..ostali za ostanak
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
sarajevo ce kao i proslih sezona u drugu uci oslabljeno sa manje sredstava(bakir ce sa svojim investitorom ostati na trenutnoj kolicini ulozenih sredstava sto nece biti dovoljno za iskorak) borac ce naci par hiljada dovest na 3 mjeseca 5 pojacanja, siroki ce kao i uvijek uci uigran i jak a željo ce biti iznenadjenjeKevin je napisao/la:Sarajevo i Borac će se boriti do kraja za 1. mjesto ali će Sarajevo osvojiti..za treće i četvrto se bore Široki, Željo i Zrinjski..ostali za ostanak
Ipak Željo ima moć da može iznenaditi ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
kako mislis nije dovoljno za iskorak, trenutna ekipa je l' to nije sposobna, biti prvak u ovoj ligi ??? nemoj sebe zavaravat momak, vama treba jedno 5 igraca, da bi se popunilo koliko toliko, mogu se i porediti vasa i nasa ekipa, jedino lijevog bocnog imate boljeg i to kad se Kvesa vrati...jug-onostalgicar je napisao/la:sarajevo ce kao i proslih sezona u drugu uci oslabljeno sa manje sredstava(bakir ce sa svojim investitorom ostati na trenutnoj kolicini ulozenih sredstava sto nece biti dovoljno za iskorak) borac ce naci par hiljada dovest na 3 mjeseca 5 pojacanja, siroki ce kao i uvijek uci uigran i jak a željo ce biti iznenadjenjeKevin je napisao/la:Sarajevo i Borac će se boriti do kraja za 1. mjesto ali će Sarajevo osvojiti..za treće i četvrto se bore Široki, Željo i Zrinjski..ostali za ostanak
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Nepismenost je vrlina, šteta momak, al' stvarno nisi za forum, nemoj sumnjati u sebe, možda za prugu i pragove, al' za forum , besmislen.BeSha1992 je napisao/la:kako mislis nije dovoljno za iskorak, trenutna ekipa je l' to nije sposobna, biti prvak u ovoj ligi ??? nemoj sebe zavaravat momak, vama treba jedno 5 igraca, da bi se popunilo koliko toliko, mogu se i porediti vasa i nasa ekipa, jedino lijevog bocnog imate boljeg i to kad se Kvesa vrati...jug-onostalgicar je napisao/la:sarajevo ce kao i proslih sezona u drugu uci oslabljeno sa manje sredstava(bakir ce sa svojim investitorom ostati na trenutnoj kolicini ulozenih sredstava sto nece biti dovoljno za iskorak) borac ce naci par hiljada dovest na 3 mjeseca 5 pojacanja, siroki ce kao i uvijek uci uigran i jak a željo ce biti iznenadjenjeKevin je napisao/la:Sarajevo i Borac će se boriti do kraja za 1. mjesto ali će Sarajevo osvojiti..za treće i četvrto se bore Široki, Željo i Zrinjski..ostali za ostanak
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...
Nepismenost je vrlina, šteta momak, al' stvarno nisi za forum, nemoj sumnjati u sebe, možda za prugu i pragove, al' za forum , besmislen.[/quote]
rek'o mi lik koji ima 12 nickova, prava mi utjeha

rek'o mi lik koji ima 12 nickova, prava mi utjeha
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
ako ništa liga nam je zanimljiva, kako borba za vrh tako i za ostanak..
5-6 klubova imaju podjednake šanse za titulu, dok u većini susjednih zemalja vec se sve zna
5-6 klubova imaju podjednake šanse za titulu, dok u većini susjednih zemalja vec se sve zna
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
par dana je dovoljno da se moje tvrdnje pokazu 
-
samosarajvo
- Kontakt:
Bakir,Bakir
Nas moze pokolebat par stvari
Prva jeste finansijskog karaktera sigurno.Dao je Tan para sad, dao je za reklamu isto tako ali ne znamo da li ima planove davati i dalje i ako ima koliko.Iako ne namjerava marke dati to ne mora znaciti da on ima neke lose namjere.Mozda je zasad dogovor toliko i toliko pa cemo vidjeti.Nadam se da uprava zna kakvi su njegovi planovi i da su po tom osnovu i radili do sad.Također jako je bitno i da na ostalim poljima finansijski funkcionisemo dobro.Prodali smo Asmira, zasto ne prodati jos jednog na zimu? (samo jednog, ne zelimo rasipanje ekipe, 1 igrac je podnosljiv ipak) Dzaba sve ako igraci nisu motivisani i redovno placani.Ipak vjerujem u upravu da su sve isplanirali i izracunali kolko mogu i sa kim
Druga stvar bi mogle biti opstrukcije u radu uprave.Mnogi lesinari ce sad pokusati da se ugrade u sve ovo, u ovu dobru atmosferu.Da pokupe zasluge za dosta stvari a zasto ne i da se ograde finansijski.Svak ce traziti svoj dio.Kod nekih su to dugovanja sto jest jest, dok ce neki drugi traziti svoj tal iz nekih trecih razloga.Naši tu moraju biti dosta jaki i pametni.
Mnogi ce pokusati poturiti nogu kako znaju i umiju i tu mu kao navijaci moramo biti pametni i ne vjerovat u sve sto se napise jer znamo kako novinari na ovim portalima i novinama pisu.Das petobu i sam srocis clanak
Treca stvar je "visa sila" koja nam nikad nije bila naklonjena...Prosle sezone smo direktno zakinuti za sigurno 5-6 bodova(penal u bl, ruka i samo zuti u listici,prekid protiv leotara koji je dosta utico na rezultat sigurno - na nama su se oopet koplja lomila) a i prvak je sigurno rutinski odradio par tekmi poput one u bjeljinji,trebinju pa i kradja celika u sred zenice.Vidjeli smo vec na otoci kakvo smo sudjenje imali, sreca nikola zabi a njihovi ne znadose iskorisit milioon faulova oko 16 i zute kartone nasih stopera i veznih koji u 2 pol u duel nisu smjeli uci ...
Nas moze pokolebat par stvari
Prva jeste finansijskog karaktera sigurno.Dao je Tan para sad, dao je za reklamu isto tako ali ne znamo da li ima planove davati i dalje i ako ima koliko.Iako ne namjerava marke dati to ne mora znaciti da on ima neke lose namjere.Mozda je zasad dogovor toliko i toliko pa cemo vidjeti.Nadam se da uprava zna kakvi su njegovi planovi i da su po tom osnovu i radili do sad.Također jako je bitno i da na ostalim poljima finansijski funkcionisemo dobro.Prodali smo Asmira, zasto ne prodati jos jednog na zimu? (samo jednog, ne zelimo rasipanje ekipe, 1 igrac je podnosljiv ipak) Dzaba sve ako igraci nisu motivisani i redovno placani.Ipak vjerujem u upravu da su sve isplanirali i izracunali kolko mogu i sa kim
Druga stvar bi mogle biti opstrukcije u radu uprave.Mnogi lesinari ce sad pokusati da se ugrade u sve ovo, u ovu dobru atmosferu.Da pokupe zasluge za dosta stvari a zasto ne i da se ograde finansijski.Svak ce traziti svoj dio.Kod nekih su to dugovanja sto jest jest, dok ce neki drugi traziti svoj tal iz nekih trecih razloga.Naši tu moraju biti dosta jaki i pametni.
Mnogi ce pokusati poturiti nogu kako znaju i umiju i tu mu kao navijaci moramo biti pametni i ne vjerovat u sve sto se napise jer znamo kako novinari na ovim portalima i novinama pisu.Das petobu i sam srocis clanak
Treca stvar je "visa sila" koja nam nikad nije bila naklonjena...Prosle sezone smo direktno zakinuti za sigurno 5-6 bodova(penal u bl, ruka i samo zuti u listici,prekid protiv leotara koji je dosta utico na rezultat sigurno - na nama su se oopet koplja lomila) a i prvak je sigurno rutinski odradio par tekmi poput one u bjeljinji,trebinju pa i kradja celika u sred zenice.Vidjeli smo vec na otoci kakvo smo sudjenje imali, sreca nikola zabi a njihovi ne znadose iskorisit milioon faulova oko 16 i zute kartone nasih stopera i veznih koji u 2 pol u duel nisu smjeli uci ...
Naravno. Standardna priča.
Želju većina otpisuje dok je Sarajevo već osvojilo titulu. I tako sve tamo negdje do kraja marta, ako ne i do pred kraj polusezone tad se priča okreće
Želju većina otpisuje dok je Sarajevo već osvojilo titulu. I tako sve tamo negdje do kraja marta, ako ne i do pred kraj polusezone tad se priča okreće
Ja te volim, volim Željo..
- bistrikboy
- Kontakt:
Odigrana je tek cetvrtina prvenstva i jednostavno je prerano govoriti o titulama i sl. Favoriti su opet isti kao i proteklih godina Željo,Sarajevo,ŠB,Borac i Zrinjski. Sarajevo i Borac su imali dobar start kao i Zrinjski dok Željo i Široki jos uvijek lijece rane iz euro tekmi,sto zbog povreda sto zbog umora.Nakon ove pauze ce svi biti koliko toliko friski i oporavljeni,Željo se i pojacava kao i Sarajevo,radi se jos u klubovima na formiranju ekipa.
Bice zanimljiva sezona!
Bice zanimljiva sezona!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
NeshaFCB je napisao/la:Nemoj biti tako siguran.Kevin je napisao/la:Sarajevo i Borac će se boriti do kraja za 1. mjesto ali će Sarajevo osvojiti..za treće i četvrto se bore Široki, Željo i Zrinjski..ostali za ostanakViše od svega bi volio da moj Borac osvoji, ali problemi su još uvijek tu,a kada imaš probleme onda nisi koncentrisan isključivo na teren i loptu... Ipak od nečega se mora živjeti.
Ako smijem primjetiti ovo prvenstvo nešto kvalitetnije nego prošlo,barem za sada.
Zato što je Vitez sada u PL
Godine prolaze jubav ostaje...
- theprodigy
- Kontakt:
neke ljude ne mogu da shvatim, sta ima bakir veze sa nama, **** vas on da vas ****

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Vi ste SDA-ovci...
Nek' te 1 milion KM podsjeti.. To je sasvim logican docek sampionima drzave... 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa normalno, mi zauzmemo citav grad vi trotoar kod vjecne vatre hahahahahahahahahah 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
jastaba je napisao/la:Pa normalno, mi zauzmemo citav grad vi trotoar kod vjecne vatre hahahahahahahahahah
nama je titula redovna pojava,a vama se nije ukazala odavno(imas brojac ukljucen,potrazi link
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Evo, da pomognem:gavran je napisao/la:jastaba je napisao/la:Pa normalno, mi zauzmemo citav grad vi trotoar kod vjecne vatre hahahahahahahahahah
nama je titula redovna pojava,a vama se nije ukazala odavno(imas brojac ukljucen,potrazi link)
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... o%20trofej
Hvala kolega,
2300 dana bez trofeja

2300 dana bez trofeja
Prvaci SRBIH :1946
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
CESTITAM im od srca... 
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.