U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21,U-19,U-17
koliko ce kostati ulaznice 

Pet konvertibilnih marakajasmin10 je napisao/la:koliko ce kostati ulaznice

Republika Zenica
Koliko ste samo hvalili malog Atajica, mnogi ga htjeli i u A tim a vecina ga nikada nije gledala osim onog gola na jutub....
Nije kvalitetan ni za prvih 11 U21.
Nije kvalitetan ni za prvih 11 U21.
ne bih se slozio s tobom. Mali zna s loptom i to se vidi, jeste da je promasio zicer ali to se desava, momak je jos mlad.Nije kvalitetan ni za prvih 11 U21.Batko je napisao/la:Koliko ste samo hvalili malog Atajica, mnogi ga htjeli i u A tim a vecina ga nikada nije gledala osim onog gola na jutub....
Apsolutno, također, ona utakmica u Mađarskoj je bila njegova prva takmičarska kvalifikaciona utakmica u nacionalnom dresu uopšte, tako da treba uzeti u obzir i moment nervoze i treme koji svakako nije zanemariv.
Momak je jako fino čuvao loptu u prvom poluvremenu, a kada je uslijedio raspad u drugom, teško da se ko mogao izdići iznad svega, vidjeli ste kako je npr. jedan Grahovac, naš kapiten, koga većina hvali, u drugom poluvremenu djelio lopte, odnosno davao pogrešne pasove.
Da se razumijemo, ne želim lošom partijom Grahovca prikriti lošu partiju Atajića u drugom poluvremenu, međutim, svi do jednog su zakazali, a momak također nije niti igrao svoju prirodnu poziciju.
Momak je jako fino čuvao loptu u prvom poluvremenu, a kada je uslijedio raspad u drugom, teško da se ko mogao izdići iznad svega, vidjeli ste kako je npr. jedan Grahovac, naš kapiten, koga većina hvali, u drugom poluvremenu djelio lopte, odnosno davao pogrešne pasove.
Da se razumijemo, ne želim lošom partijom Grahovca prikriti lošu partiju Atajića u drugom poluvremenu, međutim, svi do jednog su zakazali, a momak također nije niti igrao svoju prirodnu poziciju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
da li ce biti negdje direktan prijenos ?
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
bhtskankoza je napisao/la:da li ce biti negdje direktan prijenos ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
nadam se da ce bit danas fina posjeta,nek se malo austrijanci useru..ovdje po medijama govore kako ih ne ocekuje pakao,kako malo gledalaca dolazi pratit mladu repku itd...danas ako pobjedimo opet smo u igri
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Čisto sumnjam da će biti i 1.000 gledatelja na tribini. Šteta pa ne igra Jasmin, naš najbolji napadač.
Sretno momcima danas, vidim da nismo čak ni blagi favoriti po kladionicama s obzirom na domaći teren.
Vidjeti ćemo.
Vidjeti ćemo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mislim da je totalni promašaj za mladu repku što igra u Zenici. Sumnjam da će biti 500 ljudi na tribinama, još u terminu kad košarkaši igraju... Tuzla je sigurno zaslužila mladu repku, vidjeli smo protiv Srbije da je bio ispunjen stadion do posljednjeg mjesta, a ni Gradačac ne bi bio loš izbor. Neka se malo zapitaju u savezu, zbog koga igraju ove utakmice. Nije valjda da samo zbog travnjaka se odlučuju za Bilino polje.
Nadam se da ćemo nekako doći do pobjede kako bi ostali u igri za to 2 mjesto.
Nadam se da ćemo nekako doći do pobjede kako bi ostali u igri za to 2 mjesto.
slazem se, mlada repka bi trebala igrati van zenice i sarajeva. puno vise ljudi bi se skupilo u tuzli, bihacu, mostaru (vrapcici), gradaccu...itd ako ti stadioni ispunjavaju kriterij u-21 kvalifikacija (slabo se razumijem u to). jest najbolji teren u bih ali u ovoj situaciji veci faktor je podrska sa tribine od kvaliteta terena. mladi su to momci treba im podrska kao vjetar u ledja
Nigdje nikog na tribinama..
Sretno momci!

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
da li uopšte može se igrati izvan Zenice? da li stadion u Tuzli zadovoljava uslove igranja, kako me ovo nervira nevjerovatno, otišao bih i bombu bacio u po Đananovića i istjerao svu gamad iz kafića, jesmo gona to nije normalno 

Glory Glory Manchester United
-
- Kontakt:
U Tuzli se trebalo igrati. Očekivao sam oko 1.000 gledatelja, a evo nema ih ni 500.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jao one sedmice u austrije..ide lik terenom, drzi ruke bukvalno kao da uci fatihu, drzi drzi, kad se prekrsti
rek'o, koji je ovom vrag 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Toni VastićPapastathopoulos je napisao/la:Jao one sedmice u austrije..ide lik terenom, drzi ruke bukvalno kao da uci fatihu, drzi drzi, kad se prekrstirek'o, koji je ovom vrag

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Link ?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 14 gostiju.