DukeOfWellington je napisao/la:Nisu oni lako ni sa Lihtenštajnom, al su uspjeli. To je razlika između njih i mnogih drugih.Bosniacum Lilium je napisao/la:nece ni Grci lagano sa Latvijom i Slovackom

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
DukeOfWellington je napisao/la:Nisu oni lako ni sa Lihtenštajnom, al su uspjeli. To je razlika između njih i mnogih drugih.Bosniacum Lilium je napisao/la:nece ni Grci lagano sa Latvijom i Slovackom
Tako je adriano kralju! Svaka cast za post!adriano_leite je napisao/la:Pa ako vam se ne trose dragocjeni zivci, nemojte ih ni trositi za reprezentaciju. Postoje oni koji su uz repku i kada je bilo najteze, pa i kada je bilo najbolje, te koji ce ostati uz repku ma koliko tesko ili dobro bilo. Kome se ne trose zivci, nemojte ih ni trositi, ali ne solite pamet onima koji disu za ovu repku i ovu drzavu. Nekome je zao zivaca, a nekome nije zao zivota koje su dali da ova drzava ima ime, narod, pa i reprezentacije pod nasom zastavom. Kome se ne svidja vozdra, ali ne solite pamet ljudima koji ovo sve vole, ma koliko lose u nekim trenucima bilo.
[youtube][/youtube]
VOLIM TE MAJKO BOSNO I HERCEGOVINO!
Naravno da ima, ali su male sanse. Morali bi izgubiti sutra i kiksati jednom u zadnja dva kola a da Slovacka sve do kraja dobije.budjavi je napisao/la:Ovo ozbiljno pitam tako da ne mislite da se sprdam![]()
Ima li sanse da mi budemo 3 u nasoj grupi? Mislim da nas i Grci i Slovaci prestignu? Nije da se ovome nadam, samo pitam.
Ako sve izgubimo bit ces 3budjavi je napisao/la:Ovo ozbiljno pitam tako da ne mislite da se sprdam![]()
Ima li sanse da mi budemo 3 u nasoj grupi? Mislim da nas i Grci i Slovaci prestignu? Nije da se ovome nadam, samo pitam.
Pasa moj znam da ti je block u glavi,i hiljadu upitnika,kako mi njih tamo mozemo okrenuti ako nismo ovdje. Jednostavno je,nikad,nikad,nisu se zaredom ponovile dvije iste utakmice,ne samo kod nas,nego bilo gdje,naprosto takav je fudbal,ova sutra tekma ce nam ponuditi nesto sasvim petnesto,sto niko od nas ili velika vecina ne ocekuje,mislim na sam tok tekme....a zivi bili pa vidjeli da cemo ih okrenuti uz boziju pomoc,i apsolutno sam ubjedjen da cemo prvi zabiti,makar poslije i primili,mi cemo ih mlatnuti,jer ova postava to moze,sjetimo se samo posljednjeg primjera sa francima...bili bolji i nadigrali ih,ali tada nismo bili sto smo sad,nisamo imali izgradjen respeket u svijetu fudbala kao sto imamo danas....danas nas svi postuju,to je evidentno....0 : 2..u najgorem slucaju....1 : 2..i svi smo sutra navece na ulicama....insallah..budjavi je napisao/la:Znam ja sta nama treba. Svi smo to znali i u Zenici pa patka. Ja stvarno nemogu da povjerujem da mi mozemo Slovake pobjediti kod njih kuci. Daj, daj, daj Boze da se to ostvari, ali fakat ne mogu da skontam kako.Goalgetter je napisao/la:Uspjeh 0-0?budjavi je napisao/la: ma makar da igramo 0-0. to bi vec bio uspjeh za nas.
Pa isto ti je bod ili 0 bodova, Grci ce nas prestici i imaju sve u svojim rukama. Samo pobjeda dolazi u obzir
Pogresno si nas razumio. Naravno da i mi volimo domovinu i sve to, i da smo i u dobru i u zlu uz reprezentaciju, al kad vidim kako se ti igraci ponasaju kad je grb u pitanju, onda mi dodje da placem, toliko se iznerviram i sve, pa se posle upitam, zasto mi to treba!?!?!...... Nije ovdje pitanje nasa ljubav prema domovini, vec ponasanje ovih nasih manekena u i oko repke! Sjeti se vremena kad je dzeko igrao za wolfsburg i utakmica protiv belgije i turske, a pogledaj njegov trud sada. Zar jedan pjanic nije u stanju da se bori i lomi, a ne samo da glumi malog princa i nekog playmakera. Zar jedan misimovic moze 80minuta da se seta po terenu i zvace zvaku?......jedini spaha koji je u svakoj tekmi zasluzio pohvalu i respekt, uvijek je ginuo za nas sveti grb!!!! Danas mozes samo ekipe tipa latvije i tkd. s ovakvim pristupom kao u petak pobjediti i nemas nista na svjetskom traziti.adriano_leite je napisao/la:Pa ako vam se ne trose dragocjeni zivci, nemojte ih ni trositi za reprezentaciju. Postoje oni koji su uz repku i kada je bilo najteze, pa i kada je bilo najbolje, te koji ce ostati uz repku ma koliko tesko ili dobro bilo. Kome se ne trose zivci, nemojte ih ni trositi, ali ne solite pamet onima koji disu za ovu repku i ovu drzavu. Nekome je zao zivaca, a nekome nije zao zivota koje su dali da ova drzava ima ime, narod, pa i reprezentacije pod nasom zastavom. Kome se ne svidja vozdra, ali ne solite pamet ljudima koji ovo sve vole, ma koliko lose u nekim trenucima bilo.
[youtube][/youtube]
Dobar je Memo, dobar je Memo..socrates je napisao/la:Brazil, DA ili NE?????
OBAVEZNO POGLEDATI OD 8.30
" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci pobjedjujemo zadnje tri utakmice po njemu. Da je samo znate sta je sa tim mislio da je Pape jedini koji ce nas odvesti na svjetsko prvenstvo? Da vidimi jeli bas vidovitsocrates je napisao/la:Brazil, DA ili NE?????
pa ti jaro koda si jagringonjaOnajDrugi je napisao/la:Pogresno si nas razumio. Naravno da i mi volimo domovinu i sve to, i da smo i u dobru i u zlu uz reprezentaciju, al kad vidim kako se ti igraci ponasaju kad je grb u pitanju, onda mi dodje da placem, toliko se iznerviram i sve, pa se posle upitam, zasto mi to treba!?!?!...... Nije ovdje pitanje nasa ljubav prema domovini, vec ponasanje ovih nasih manekena u i oko repke! Sjeti se vremena kad je dzeko igrao za wolfsburg i utakmica protiv belgije i turske, a pogledaj njegov trud sada. Zar jedan pjanic nije u stanju da se bori i lomi, a ne samo da glumi malog princa i nekog playmakera. Zar jedan misimovic moze 80minuta da se seta po terenu i zvace zvaku?......jedini spaha koji je u svakoj tekmi zasluzio pohvalu i respekt, uvijek je ginuo za nas sveti grb!!!! Danas mozes samo ekipe tipa latvije i tkd. s ovakvim pristupom kao u petak pobjediti i nemas nista na svjetskom traziti.adriano_leite je napisao/la:Pa ako vam se ne trose dragocjeni zivci, nemojte ih ni trositi za reprezentaciju. Postoje oni koji su uz repku i kada je bilo najteze, pa i kada je bilo najbolje, te koji ce ostati uz repku ma koliko tesko ili dobro bilo. Kome se ne trose zivci, nemojte ih ni trositi, ali ne solite pamet onima koji disu za ovu repku i ovu drzavu. Nekome je zao zivaca, a nekome nije zao zivota koje su dali da ova drzava ima ime, narod, pa i reprezentacije pod nasom zastavom. Kome se ne svidja vozdra, ali ne solite pamet ljudima koji ovo sve vole, ma koliko lose u nekim trenucima bilo.
[youtube][/youtube]
VIDEO OD 30.03.2013.AlenHalilovic je napisao/la:Znaci pobjedjujemo zadnje tri utakmice po njemu. Da je samo znate sta je sa tim mislio da je Pape jedini koji ce nas odvesti na svjetsko prvenstvo? Da vidimi jeli bas vidovitsocrates je napisao/la:Brazil, DA ili NE?????
Ovom videu ima vise nego pola godine.
Jaro - puno srece, sretan put i nadam se da si spakovao preceno pile, paradajz, krastavce i dobre muzikeFliX je napisao/la:Ljudi, ja vas napustam.. bus za Zilinu mi ubrzo polazi.. jos jednom:
Slovacka 0 - 5 Bosna i Hercegovina
Dosta i 0:1 samo da slavimo, sretan put.FliX je napisao/la:Ljudi, ja vas napustam.. bus za Zilinu mi ubrzo polazi.. jos jednom:
Slovacka 0 - 5 Bosna i Hercegovina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.