Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

tax
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la tax » 21 dec 2009, 22:22

de ba za forumasa godine daj te glasove pipiti ipak je on kralj :D :D :D
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 21 dec 2009, 22:41

JamaL je napisao/la:
tax je napisao/la:de ba za forumasa godine daj te glasove pipiti ipak je on kralj :D :D :D
Jok, tebi cemo!
ko je tebe pito je li crvenokozac
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 21 dec 2009, 23:00

Evo i mene, nisam danas nikako bio :mrgreen:

Steta sto Ronaldo danas nije pokupio nagradu za najboljeg igraca na svijetu od strane FIFPro. Dobra stvar je barem ta da je Casillas proglasen najboljim igracem na svijetu i da je danas dobio tu nagradu od FIFProa. Slijedeca utakmica protiv Osasune na gostovanju pocetkom januara. Kaka najvjerovatnije nece igrati ni tu utakmicu, vec onu poslije te koja dolazi!

slika - Dobro! Dva Realovca, sasvim dovoljno s obzirom da nismo prosle sezone uradili ama bas nista.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 21 dec 2009, 23:08

Zaboravio sam dodati da je Cristiano Ronaldo svojim golom protiv Porta u Ligi Prvaka dobio nagradu Ferenc Puskas koja se dodjeljuje za najboji gol sezone!
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 21 dec 2009, 23:11

Jesi li primjetio kako je Kaka bio sjeban, nakon što nije dobio ni jednu nagradu, a pogotovo kada nije izabraz za najboljih 11 i naravno ni ova ceremonija nije mogla proći bez BiH :mrgreen: kad sam čuo onog voditelja da spominje BiH, reko šta mu je da nije puko :)
Strauss Junior

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 dec 2009, 23:18

BlueSharks je napisao/la:Jesi li primjetio kako je Kaka bio sjeban, nakon što nije dobio ni jednu nagradu, a pogotovo kada nije izabraz za najboljih 11 i naravno ni ova ceremonija nije mogla proći bez BiH :mrgreen: kad sam čuo onog voditelja da spominje BiH, reko šta mu je da nije puko :)
Propade covjek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 21 dec 2009, 23:21

omerbavarac je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:Jesi li primjetio kako je Kaka bio sjeban, nakon što nije dobio ni jednu nagradu, a pogotovo kada nije izabraz za najboljih 11 i naravno ni ova ceremonija nije mogla proći bez BiH :mrgreen: kad sam čuo onog voditelja da spominje BiH, reko šta mu je da nije puko :)
Zato je Kaka medju pet najboljih igraca na svijetu, tacnije, cetvrti najbolji igrac na svijetu, barem to glasanja pokazuju. Ja tu ne vidim ni jednog od igraca Bayerna... :roll:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 21 dec 2009, 23:23

omerbavarac je napisao/la:
Meni ga bilo žao bgm :cry:
Strauss Junior

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 22 dec 2009, 02:09

Kakinu proslu sezonu su obiljezile one povrede u Milanu. Dobro je sto je ikako upao u taj uzi izbor... i sto je cetvrti najbolji igrac na svijetu prema FIFA-i... nema ti ga zasto biti zao, a meni na fotkama uopste ne izgleda sjebano kao sto ti kazes :)

Ja njega vise zalim sto se je ozljedio... Pocetak u Realu za njega nije bio bas bajan.. covjek se uklapao mjesecima i onda kad je poceo najbolje igrati i kad je sastavio tri utakmice zaredom da odigra perfektno, dolazi onaj El Clasico na kojem je bio najbolji igrac Reala i covjek se nazalost ozljedi... Valjda ce ga ponovo krenuti, ja od njega ne ocekujem da zabija, za to imamo zaduzene Higuaina, Benzemu, Raula, Ronalda... ja bih radije da on proradi na asistencijama jer je trenutno tek na trecem mjestu po broju asistencija u svim natjecanjima, barem sto se tice klupske statistike.

Evo samo da dodam jos par rijeci, odnosno novosti vezanih za transfere..

-SAF bi rado doveo Benzemu na posudbu (6 mjeseci)
-Ruud bi karijeru mogao nastaviti u PSV-u, tacnije vratiti se u taj klub, bas kao Metzelder u Borussiju
-Real je odlucio zadrzati Gutija, tacnije, nece ga stavljati transfer listu
-Real i Barca se bore za mladog napadaca Murcije, Escudera, ima samo 20 godina i jedan je od najvecih talenata
-Kolo Toure bi mogao napustiti City vec na zimu jer celnici nisu zadovoljni s njim, a Real je moguca destinacija
-Raul Albiol nece imati problema s nastavkom ove sezone, jer mu je nakon dvodnevnog mirovanja receno da nece morati posjecivati fizioterapeuta te da je sasvim uredu
-Ovo je najefikasnija ekipa Real Madrida u ovom stoljecu po broju postignutih golova u prvih 15 utakmica, te najbolja u zadnjih 19 godina, jos otkako je klub vodio Toschack, kada smo u jednoj sezoni zabili 107 golova i to je rekord La Lige
-Subotic i Kjaer na meti Real Madrida
-Juve se zanima za Gaga i Diarru
-VDV otpisao odlazak iz Reala
-Katalonski Sport: Clichy jedan od prioriteta Real Madrida
-Real zeli madjara Dzsudzsaka, trenutnog igraca PSV-a
-Pepe ce igrati na SP 2010
-Florentino Perez spreman kupiti samo jedno krilo i jednog obrambenog igraca, mozda stopera, mozda lijevog beka, zasad se ne zna
-Roberto Carlos opcija koja je otpala, znaci ne dolazi nam sigurno
-Johnny Evans ipak nije prioritet Real Madrida
-Blackburn, Everton, Liverpool, Chelsea, Fulham i City se interesiraju za Ruuda

Toliko od mene
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 22 dec 2009, 13:23

Cristiano Ronaldo je priznao kako je Barcelona najbolji klub na planeti.
Osvojiti 6 naslova u jednoj sezoni je pošlo za rukom samo tzv. "Katalonskom ponosu", tačnije ekipi Barcelone koja je za Cristiana Ronalda najbolji klub na svijetu. Barcelonini igrači kupe, ne samo timske, nego i individualne nagrae od raznih organizacija, medija i sportskih društava, te bi to mogao biti povod Cristianu Ronaldu da postane još bolji.
"Barcelona je osvojila sve što je mogla i trenutno su najbolja ekipa na svijetu. Njihova igra je savršena i igrači tu igraju zajedno već godinama. Real Madrid može pobjediti njihovu igru i siguran sam da smo u igru za naslov Lige Prvaka iako to neće biti lako."

sta rece i osta ziv :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

T4R1K
Kontakt:

Post Postao/la T4R1K » 22 dec 2009, 13:29

MElloo je napisao/la:Cristiano Ronaldo je priznao kako je Barcelona najbolji klub na planeti.
Osvojiti 6 naslova u jednoj sezoni je pošlo za rukom samo tzv. "Katalonskom ponosu", tačnije ekipi Barcelone koja je za Cristiana Ronalda najbolji klub na svijetu. Barcelonini igrači kupe, ne samo timske, nego i individualne nagrae od raznih organizacija, medija i sportskih društava, te bi to mogao biti povod Cristianu Ronaldu da postane još bolji.
"Barcelona je osvojila sve što je mogla i trenutno su najbolja ekipa na svijetu. Njihova igra je savršena i igrači tu igraju zajedno već godinama. Real Madrid može pobjediti njihovu igru i siguran sam da smo u igru za naslov Lige Prvaka iako to neće biti lako."

sta rece i osta ziv :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
on je uvijek bio realan...mozda je nekima tesko priznati ali Barcelona je u prosloj i ovoj godini osvojila sve naslove koji se mogu osvojiti.....ali ima jedna bitna recenica u ovj izjavi Ronalda.... "igrači tu igraju zajedno već godinama. Real Madrid može pobjediti njihovu igru i siguran sam da smo u igru za naslov Lige Prvaka "

T4R1K
Kontakt:

Post Postao/la T4R1K » 22 dec 2009, 13:31

Zaboravio sam dodati ovo...

Fantastični Pipita: Gol svakih 78 minuta

Gonzalo Higuain je tako postao igrač sa najboljom statistikom u Primeri gdje postiže jedan gol svakih 78 minuta. Protiv Zaragoze u posljednjoj odigranoj utakmici je postigao treći put po dva gola, nakon što je zabio dva Getafeu i Valenciji.

Cristiano Ronaldo nakon njega ima prosjek od postizanja jednog gola svakih 86 minuta, kao i Zlatan Ibrahimović, napadač Barcelone, a iza njih slijede Roberto Soldado sa 89 minuta i Luis Fabiano sa 99 minuta. Najbolji strijelac Primere, David Villa, ima jedan postignut gol svake 102 minute. :mrgreen: :mrgreen:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 dec 2009, 14:32

T4R1K je napisao/la:Zaboravio sam dodati ovo...

Gonzalo Higuain je tako postao igrač sa najboljom statistikom u Primeri gdje postiže jedan gol svakih 78 minuta. Protiv Zaragoze u posljednjoj odigranoj utakmici je postigao treći put po dva gola, nakon što je zabio dva Getafeu i Valenciji.

Cristiano Ronaldo nakon njega ima prosjek od postizanja jednog gola svakih 86 minuta, kao i Zlatan Ibrahimović, napadač Barcelone, a iza njih slijede Roberto Soldado sa 89 minuta i Luis Fabiano sa 99 minuta. Najbolji strijelac Primere, David Villa, ima jedan postignut gol svake 102 minute. :mrgreen: :mrgreen:
momak treba igrati svaku u 11. a ne benzema. higuain je bolji igrac od karima. baerm se vise uklapa u real sistem.

T4R1K
Kontakt:

Post Postao/la T4R1K » 22 dec 2009, 15:15

Wolverine je napisao/la:

momak treba igrati svaku u 11. a ne benzema. higuain je bolji igrac od karima. baerm se vise uklapa u real sistem.
Pa najcesce je u prvih 11 na pocetku je sjedio na klupi ali sada Pelegrini ne pomislja poceti utakmicu bez njega...ali sjetimo se kad je on dosado tek nije on bio to sto je dans...zato nemojte pljuvati po Benzemi cekajte da se privikne...nemoj da bude kao za ove sto su pljuvali po VDV pa sad nesmiju da dodju na forum...polako doci ce Benzema na svoje sto i pokazuje zadnji par utakmica...ja mislim da Higuain i Benzema da se uigraju da bi cinili najjaci napad definitivno... :mrgreen: :mrgreen:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 dec 2009, 15:26

T4R1K je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:

Pa najcesce je u prvih 11 na pocetku je sjedio na klupi ali sada Pelegrini ne pomislja poceti utakmicu bez njega...ali sjetimo se kad je on dosado tek nije on bio to sto je dans...zato nemojte pljuvati po Benzemi cekajte da se privikne...nemoj da bude kao za ove sto su pljuvali po VDV pa sad nesmiju da dodju na forum...polako doci ce Benzema na svoje sto i pokazuje zadnji par utakmica...ja mislim da Higuain i Benzema da se uigraju da bi cinili najjaci napad definitivno... :mrgreen: :mrgreen:
nisam ja pljuvao ni op kome. samo sam rekao da je higuain bolji.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 dec 2009, 15:35

Kao i svaki igrač tako i Karim se treba priviknut na Špansku igru i na Real Madrid. Higuain isto tako nije se vidio kad je došao u Real al eto nakon jedne sezone bio je najbolji strijelac Reala ( koliko me sjećanje služi ) i ove godine pruža dobre partije. Karimu se isto tako mora pružiti prilike da se dokaže, a nije da nije ništa uradio, pa dao je 4-5 golova ( koliko me sjećanje služi ).
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

T4R1K
Kontakt:

Post Postao/la T4R1K » 22 dec 2009, 17:32

Raul ide na SP :mrgreen:

Iako ga u reprezentaciji nije bilo u posljednje tri godine, premda ne igra ni u Realu, Vicente Del Bosque jako cijeni igračke i ljudske kvalitete Raula Gonzaleza.

Čak je Del Bosque najavio da bi se čak i Raulovo ime moglo naći među putnicima u Južnu Afriku, posebno ako uđe u pravu formu. Mjesta će se naći.

"Mi smo skoro uvijek igrali sa trojicom napadača, pa će vjerovatno tako biti i ovaj put. Ukoliko Raul bude igrao onako kako on zna, neće mi biti problem na spisak staviti jedno takvo ime", rekao je Del Bosque.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 22 dec 2009, 19:45

T4R1K je napisao/la:
Kolega, ko je ikako pljuvao po Higuainu, covjek je sam iznio svoje misljenje sa kojim se ja slazem. Naravno da ti volis Benzemu kao igraca bas kao i ja, jer je igrac Real Madrida, ali ne bismo mu zbog toga trebali davati velike sanse za ulazak u pravu formu.

Benzema je protiv velikih ekipa u svakoj tezoj utakmici bio stalno van sebe, uvijek je gubio lopte, pasovi su tesko dolazili do njega, i polako mi se pocinje ciniti kao da je navikao na slabu francusku ligu gdje je ionako davao golove slabim ekipama.. pa je pitanje da li on ikako vrijedi te novce koje smo za njega dali
GunnerS je napisao/la:Kao i svaki igrač tako i Karim se treba priviknut na Špansku igru i na Real Madrid. Higuain isto tako nije se vidio kad je došao u Real al eto nakon jedne sezone bio je najbolji strijelac Reala ( koliko me sjećanje služi ) i ove godine pruža dobre partije. Karimu se isto tako mora pružiti prilike da se dokaže, a nije da nije ništa uradio, pa dao je 4-5 golova ( koliko me sjećanje služi ).
Pa ima samo jedan problem u tome... sad predsjednik nije Ramon Calderon i Higuaina nismo platili 40 miliona kao Benzemu pa mi se to sve nekako svodi na to da ce Benzema biti na dobrom putu da napusti Real ako ove sezone ne zabije vise od 15 golova u La Ligi... a ne ide mu bas najbolje!

I da, upravu si za Higuaina..Ali on je u Real stigao na polusezoni, tacnije u zimskom prelaznom roku i cini mi se da mu je trebalo samo tih 6 mjeseci da se uhoda.. ako Benzema ne postigne do kraja februara ono sto se od njega ocekuje, tesko je garantovati da ce on ikako nastaviti karijeru u Realu
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

T4R1K
Kontakt:

Post Postao/la T4R1K » 22 dec 2009, 19:49

Pipita je napisao/la:
T4R1K je napisao/la:
Kolega, ko je ikako pljuvao po Higuainu, covjek je sam iznio svoje misljenje sa kojim se ja slazem. Naravno da ti volis Benzemu kao igraca bas kao i ja, jer je igrac Real Madrida, ali ne bismo mu zbog toga trebali davati velike sanse za ulazak u pravu formu.

Benzema je protiv velikih ekipa u svakoj tezoj utakmici bio stalno van sebe, uvijek je gubio lopte, pasovi su tesko dolazili do njega, i polako mi se pocinje ciniti kao da je navikao na slabu francusku ligu gdje je ionako davao golove slabim ekipama.. pa je pitanje da li on ikako vrijedi te novce koje smo za njega dali
GunnerS je napisao/la:Kao i svaki igrač tako i Karim se treba priviknut na Špansku igru i na Real Madrid. Higuain isto tako nije se vidio kad je došao u Real al eto nakon jedne sezone bio je najbolji strijelac Reala ( koliko me sjećanje služi ) i ove godine pruža dobre partije. Karimu se isto tako mora pružiti prilike da se dokaže, a nije da nije ništa uradio, pa dao je 4-5 golova ( koliko me sjećanje služi ).
Pa ima samo jedan problem u tome... sad predsjednik nije Ramon Calderon i Higuaina nismo platili 40 miliona kao Benzemu pa mi se to sve nekako svodi na to da ce Benzema biti na dobrom putu da napusti Real ako ove sezone ne zabije vise od 15 golova u La Ligi... a ne ide mu bas najbolje!

I da, upravu si za Higuaina..Ali on je u Real stigao na polusezoni, tacnije u zimskom prelaznom roku i cini mi se da mu je trebalo samo tih 6 mjeseci da se uhoda.. ako Benzema ne postigne do kraja februara ono sto se od njega ocekuje, tesko je garantovati da ce on ikako nastaviti karijeru u Realu
MA nisam ja nikog optuzio za pljuvanje po bilo kojem igracu....nego samo kazem nemojte da previse nekog kritikujete pa da nesmije doci na forum zbog toga :mrgreen: :mrgreen: .... a doci ce Benzema na svoje ja u njega najvise vjerujem jer mi je oduvijek bio drag .....
Zadnja izmjena: T4R1K, dana/u 22 dec 2009, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 dec 2009, 19:50

Kako god, Karim je po meni puno bolji igrač, napadač od Higuaina, i očekujem od njega da proigra, naravno, ne može ni proigrat ako mu Pellegrini ne daje priliku. Opet, vjerujem da će Karim proradit i ostat u Realu gdje mu je i mjesto. Mislim, ako ga ne bude Real htjeo predložim ja Wengeru da ga kupi :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.