EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Pa Bože ima li te?
Ne moze se stare mi, same suze idu...samo mi se po glavi vrti prva jbna tekma, al' ne treba pametovat' o tome...bilo je šta je bilo, idemo dalje...
Bravo momci, svaka čast za ovu borbu...bravo! Za ovo se kaže "srce na teren" - to je to...glavu gore!
VOLIM TE BOSNO!
Ne moze se stare mi, same suze idu...samo mi se po glavi vrti prva jbna tekma, al' ne treba pametovat' o tome...bilo je šta je bilo, idemo dalje...
Bravo momci, svaka čast za ovu borbu...bravo! Za ovo se kaže "srce na teren" - to je to...glavu gore!
VOLIM TE BOSNO!
-
- Kontakt:
Ma ne bi ni jedna reprezentacija imala morala na mjestu Makedonije.Prvo su im čistu pobjedu ukrali,a onda danas su bili u situaciji da bilo šta urade ispadaju,zbog po meni glupog sistema takmičenja.Iskreno ni meni se nebi igralo...
zadnje kolo bi se trebalo igrati u isto vrijeme.Poslije ovoga danas je to svima jasno.Da je bilo tako pitanje je kako bi se stvari odvijale...
zadnje kolo bi se trebalo igrati u isto vrijeme.Poslije ovoga danas je to svima jasno.Da je bilo tako pitanje je kako bi se stvari odvijale...
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 09 sep 2013, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nema veze , Litvanija je velesila...One trojke pri vodstvu 16 razlike su nase neiskustvo igranja u velikim utakmicama i ondje Aco snosi dosta krivice.Odavno nisam vidio starog kako skace po kuci ko malo dijete kad je Teletovic pogodio tricu s parkinga i jos Edinovo ratatata
... Glavu gore , ja sam zadovoljan , ubili smo hljeb u Litvancima !

Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 09 sep 2013, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sa tri uzastopne pobjede kuci , sa tri uzastopne pobjede kuci.
Gdje smo od zivota odvojili Makedoniji i fucking Litvaniju
plakat samo
Gdje smo od zivota odvojili Makedoniji i fucking Litvaniju
plakat samo
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kapitenski!
Po ko zna koji put, činite nas ponosnim, svaka čast momci!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Po ko zna koji put, činite nas ponosnim, svaka čast momci!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sto vise odmice vremena meni je sve gore
Zasto? Zasto uvijek nama? Ima li +16 i opet se ovi sugavi Litvanci vracaju. Za mene je prvenstvo zavrseno, da Bog da Litvanija ospala odmah

Zasto? Zasto uvijek nama? Ima li +16 i opet se ovi sugavi Litvanci vracaju. Za mene je prvenstvo zavrseno, da Bog da Litvanija ospala odmah

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
u ovakvim momentima pojedinci pametuju, kaaako kaaaaako 

Vođa zna.
Treba izvući pouku iz ovoga. Idući put doći spremni i u formi na prvenstvo, a ne ganjati formu tri utakmice. Svaka čast momcima na trudu, ali su morali dobiti Latviju. Sa ovakvom igrom kao danas bili bi u stanju dobiti svih pet utakmica grupe. Nije do sreće, nego do igre. Bili smo katastrofa do zadnje četvrtine 3. utakmice. Nisu uspjeli sačuvati prednost koju su imali pred kraj sa Litvanijom (mislim da je bilo i +18 u jednom trenutku). Trebalo je iskoristiti njihovu zbunjenost, ali lako je sad pričati. U svakom slučaju hvala momcima na trudu i zalaganju...
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
mozemo li pobjediti momci, MOZEMO LI POBJEDITI????????????????????????
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
hajd nemojte sad naknadne pameti, nekog kritikovanja i preseravnja
pobjedili smo jednu Litvaniju koja je košarkaška sila i koja je bila favorit grupe....imali smo +15, a litvanci su zadnje dvije minute samo gledali da se održe ispod +10....Kleiza sa dvije trice nam je zatvorio prolaz i to je sva prica.
Ljut sam, tužan i ponosan ....tri pomješana osjecaja koji u kombinaciji nisu dobri za zdravlje nikako
Bolje da se ohladimo malo, pa da onda dajemo neke komentare

Ljut sam, tužan i ponosan ....tri pomješana osjecaja koji u kombinaciji nisu dobri za zdravlje nikako

Bolje da se ohladimo malo, pa da onda dajemo neke komentare
Zadnja izmjena: 111, dana/u 09 sep 2013, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
- slavko njegus
- Kontakt:
J...m TI SRECU.... mora se uvijek ovako poigrati sa nama... I u ratu na pragu slobode i u sportu na pragu velikog rezultata... Ali idemo dalje. Sredimo ovu nasu drzavu da bude ozbiljnija i onda ce nas svi drugacije shvatati. Pa nece biti sudijskih odluka uvijek za protivnika... nego ce se nesto suditi i za nas.
Aci i momcima respekt a Izdajicama koji navijaju za druge zemlje i koji sada cvjetaju porucujem da se napuše.....
Aci i momcima respekt a Izdajicama koji navijaju za druge zemlje i koji sada cvjetaju porucujem da se napuše.....
- legenda reala
- Kontakt:
Da smo ovo dobili, uvjeren sam da bi izborili i SP naredne godine u Španiji, imamo momentum za polufinale, al jbg nije nam se dalo, umjesto da čuvamo stečeno mi želimo još više ubiti Litvance i to nam se na krajo obilo od glavu, Kleiza kojeg nema nigdje čitavo prvenstvo nam pogodi dvije trice
Žao mi je bilo bi super uz Edinov komentar gledati još tri tekme reprezentacije, ali biće vremena dok Juka i co stasaju, al oni neće igrati ovako ludu košarku kao ova reprezentacija
Glavu gore idemo dalje, ne treba odustajati

Žao mi je bilo bi super uz Edinov komentar gledati još tri tekme reprezentacije, ali biće vremena dok Juka i co stasaju, al oni neće igrati ovako ludu košarku kao ova reprezentacija

Glavu gore idemo dalje, ne treba odustajati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kad' je pogodio sa parkinga, ja sam od srece jedno 5-6 puta momacki udario glavom od zid.dr.van nostrand je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
izgubio sam volju da gledam nastavak Eurobasketa 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Najbolji rezultat nase reprezentacije na Euru. Napredujemo, to je bitno.
Celik!3,2,2.
Raja na Fb pise da ako Srbija izgubi sa 20 poena, mi idemo dalje ?!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- anonymousHD
- Kontakt:
Glup si. Pišaj se na naš repku, jer su igrali kao **** protiv Litve. Da smo igralli ko zadnje tri tekme, ne bi zavisili ni od koga.Head je napisao/la:
pisam se na ovu zemlju
Ponosan, boli me briga što smo ispali, pokazali smo se u najboljem izdanje, pokazali smo da smo jaka repka. Ponosan na sve momke. Bravo!
Kako ste glupi pa nece Aco time out zvati nit praviti kakve izmjene kad smo u onakvoj seriji...
Prijelomni trenutak je kad je Gordic prodao loptu kad je trebao ici na polaganje i to je to..
Jbg opet se vracamo onom sta bi bilo da je bilo al tako nam ga uvijek i dodje.
Mi bolje igramo kad nas svi otpisu i to ce uvijek biti tako, u svakom sportu
Na prvenstvima je kljucna odbrana i to je to. Sut te danas sluzi sutra ne al ces to kompenzirati agresivnom odbranom. Da se protiv Latvije uslo sa istom agresivnoscu mi bi ovu utakmicu igrali rastereceno
Prijelomni trenutak je kad je Gordic prodao loptu kad je trebao ici na polaganje i to je to..
Jbg opet se vracamo onom sta bi bilo da je bilo al tako nam ga uvijek i dodje.
Mi bolje igramo kad nas svi otpisu i to ce uvijek biti tako, u svakom sportu
Na prvenstvima je kljucna odbrana i to je to. Sut te danas sluzi sutra ne al ces to kompenzirati agresivnom odbranom. Da se protiv Latvije uslo sa istom agresivnoscu mi bi ovu utakmicu igrali rastereceno
Trenutno korisnika/ca: MElloo, TripleThreat, Vaya i 17 gostiju.