EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Ne treba spominjati fudbalske manekene na ovoj temi!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- el-fighter
- Kontakt:
Samo jos da dodam katastrofalnu organizaciju ovog Eurobasketa od strane Slovenije. Bolje su bile organizovane OI u Sarajevu 1984. godine.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Zao mi je sto smo na ovakav nacin ispali... Ta pravila su bas bez veze... U svakom sportu se prvo gleda medjusobni duel, pa onda razlika a ovo mi je bas bez veze... Bas sam ponosan na njih jer su se borili do zadnjeg... Bojim se da ovo prvenstvo nema vise igraca kao sto je nas Mirza... I one trojke sa parkinga su remek djelo... Mi jesmo ispali al je samo prvenstvo izgubilo mnogo nasim odlaskom, jer ni ovi Litvanci nisu nista ruku na srce... Cinjenica da su se provukli protiv Crne Gore, sad od nas izgubili... Ne razumijem o kakvom se favoritu prvenstva govori bar kad su oni u pitanju... Hvala Aco, Mirza, Nihade, Marko, Stipe, Edine, Nemanja, Zeko i svi ostali... Sa jos kojim pojacanjem bicemo odlicna repka a omladinaca ima izuzetno dobrih koji nadolaze.....
Znam da se zajebavas, ali samo da znas da su OI u Sarajevu bile prve profitabilne Olimpijske Igre u povijesti.el-fighter je napisao/la:Samo jos da dodam katastrofalnu organizaciju ovog Eurobasketa od strane Slovenije. Bolje su bile organizovane OI u Sarajevu 1984. godine.
Imam Masters u Marketingu, tako da znam o cemu pricam, i '84 OI u Sarajevu su poznate kao sportski dogadjaj koji je pokrenuo "Sports Marketing". Tu je svijet prvi put doznao da se moze zaraditi na sportu ako se dobro predstavi.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni se tek sad place, kad sam malo dosao sebi. Aj covjece pa uvijek se nama ovo mora desit

baš i nije aco zaplakao na presici
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 09 sep 2013, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I ovdje se gleda međusobni duel. Ali se zatvorio krug od tri reprezentacije sa skorom 1-1, pa se moralo preći na koš razliku.mujdza je napisao/la:Zao mi je sto smo na ovakav nacin ispali... Ta pravila su bas bez veze... U svakom sportu se prvo gleda medjusobni duel, pa onda razlika a ovo mi je bas bez veze... Bas sam ponosan na njih jer su se borili do zadnjeg... Bojim se da ovo prvenstvo nema vise igraca kao sto je nas Mirza... I one trojke sa parkinga su remek djelo... Mi jesmo ispali al je samo prvenstvo izgubilo mnogo nasim odlaskom, jer ni ovi Litvanci nisu nista ruku na srce... Cinjenica da su se provukli protiv Crne Gore, sad od nas izgubili... Ne razumijem o kakvom se favoritu prvenstva govori bar kad su oni u pitanju... Hvala Aco, Mirza, Nihade, Marko, Stipe, Edine, Nemanja, Zeko i svi ostali... Sa jos kojim pojacanjem bicemo odlicna repka a omladinaca ima izuzetno dobrih koji nadolaze.....
Đedović me je oduševio. Svi su momci drama odigrali protiv jedne od najjačih evropskih košarkaških reprezentacija ali kiksali smo na početku prvenstva i sada ispaštamo zbog toga. Sve u svemu, zadovoljan sam izdanjem naših.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
retardirana pravila FIBE....eto why?DukeOfWellington je napisao/la:Znači 'vako.
Imamo isti skor kao Litvanija (3-2) i razbucali smo ih u međusobnom duelu.
Epilog: Oni idu dalje i prenose 2 boda. Mi idemo kući.
Why?
Litvanija je igrala bez Jasaitisa, Jankunasa, i Jasikeviciusa. Samo sa Jasikeviciusom bi nam ljudi dodali, al' nije važno. Srbija isto tako, nekoliko ključnih igrača.suhakrpa je napisao/la:Procitao sam posljednjih 15 stranica i samo mi je 1 komentar zapeo za oko.
PA LJUDIII, MI SMO SE PO.PISALI NA KOSARKASKU VELESILU LITVANIJU.
MOMCI HVALA VAM!!!!
Pobjeda je pobjeda, natjerali smo protivnika da se raduje svom porazu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mislio sam više u smislu zašto se ta retardirana pravila nisu okrenula nama u korist, a ne obrnuto.111 je napisao/la:retardirana pravila FIBE....eto why?DukeOfWellington je napisao/la:Znači 'vako.
Imamo isti skor kao Litvanija (3-2) i razbucali smo ih u međusobnom duelu.
Epilog: Oni idu dalje i prenose 2 boda. Mi idemo kući.
Why?
- Consigliere
- Kontakt:
Zavezi, molim te! da sutra dobiju autogolom u 95oj minuti, slavio bi ih kao heroje!Elddar je napisao/la:Ne treba spominjati fudbalske manekene na ovoj temi!
OT: Za one koji prate, da li su buduce generacije talentovanije od ove?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Zasto ako Crna Gora ne dobije 14 razlike mi ne idemo moze objasnjenje ?
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Dakako.Consigliere je napisao/la:OT: Za one koji prate, da li su buduce generacije talentovanije od ove?
Nismo mi imali nikakve generacije vec neko vrijeme , nego samo uber talenti sto su izletili u par godina kao Mirza i Nihad.
Dok Nurkic,Vrabac,Buza,Sulejmanovic(da ne idem dalje) su svi maltene ista generacija (93-95 god)
a svi bi trebali biti euroligaski igraci(bez pretjerivanja).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ispali smo mi i to je lazlindegard je napisao/la:Zasto ako Crna Gora ne dobije 14 razlike mi ne idemo moze objasnjenje ?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Na draftu 2015 bi trebali imati tri igrača, Buzu, Vrabca i Nurkića, koji će tada imati po 21 godinu. Kada im dodaš Đedovića mlađeg, koji će 2015 imat 18/19 godina, Sulejmanovića 20g., te okosnicu ove reprezentacije, Đedovića tad će imat 25g., Teletovića 29g. Gordića 26/27g, Kikanovića 27/28g.. Mislim da se imamo čemu nadati. Još ako tu bude Kuzmić, finu perspektivu imamoConsigliere je napisao/la:Zavezi, molim te! da sutra dobiju autogolom u 95oj minuti, slavio bi ih kao heroje!Elddar je napisao/la:Ne treba spominjati fudbalske manekene na ovoj temi!
OT: Za one koji prate, da li su buduce generacije talentovanije od ove?

Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 09 sep 2013, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
komentar sa b92
ispali smo ,ali smo dobili mnogo....
Ljudi moji ja sam srbin iz bih i nikada ranije nisam nesto pretjerano navijao za bih u bilo kom sportu.veceras sam plakao od tuge kada je mec zavrsio.mirza je za mene najbolji kosarkas u evropi( trenutno). ostatak tima je dao sve od sebe i dok su imali +16 ja sam se osjecao ponosno. tesko cu prezaliti los start prvenstva, ali se nadam da ce mirza odigrati na nekom sledecem velikom prvenstvu. srbija do zlata!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ivke, 9. septembar 2013 19:46

Ljudi moji ja sam srbin iz bih i nikada ranije nisam nesto pretjerano navijao za bih u bilo kom sportu.veceras sam plakao od tuge kada je mec zavrsio.mirza je za mene najbolji kosarkas u evropi( trenutno). ostatak tima je dao sve od sebe i dok su imali +16 ja sam se osjecao ponosno. tesko cu prezaliti los start prvenstva, ali se nadam da ce mirza odigrati na nekom sledecem velikom prvenstvu. srbija do zlata!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ivke, 9. septembar 2013 19:46
Teletović - 31 p, 7 sk (6 pogođenih trica)
Đedović - 20 p, 4 sk, 4 as, 4 ukradene lopte
Naši lideri i najbolji igrac su opet tradicionalno bili najbolji na terenu....ali nemamo širinu, barem još jednog kvalitetnog igraca koji može povuci kao ova dvojica....Kikanović je sasvim solidan bio na ovom Eurobasketu (11,2 p i 6,2 skokva u 5 utakmica), ali zato podbacili Gordić i Wright
Đedović - 20 p, 4 sk, 4 as, 4 ukradene lopte
Naši lideri i najbolji igrac su opet tradicionalno bili najbolji na terenu....ali nemamo širinu, barem još jednog kvalitetnog igraca koji može povuci kao ova dvojica....Kikanović je sasvim solidan bio na ovom Eurobasketu (11,2 p i 6,2 skokva u 5 utakmica), ali zato podbacili Gordić i Wright

Srbija bi imala losiju kos razliku kako ?LenBias je napisao/la:ispali smo mi i to je lazlindegard je napisao/la:Zasto ako Crna Gora ne dobije 14 razlike mi ne idemo moze objasnjenje ?
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.