Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ronweasley
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la ronweasley » 04 sep 2013, 13:19

Murga je napisao/la:
ronweasley je napisao/la:Samo to jel'? :D Ima li šta brže?
Ima.... kad ga jednom upalis, nemoj ga vise nikad gasit.
:lol: :lol: :lol:

Sve mi se čini da će tako i biti. :D Hvala. :)
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 04 sep 2013, 14:49

Murga je napisao/la:
vopi je napisao/la:Kako se ovo da rjesiti? Inace nemam neke muzike na kompu, neda mi se stavljati pa slusam ovaj windows radio, i od juce mi se ovo pojavljuje, mozda sam nesto slucajno izbrisao..
Kako vidim na engleskom ti je....

Otvori Internet Explorer > Tools > Internet Options > Advanced
Gledaj da imas kvaku na Disable script debugging (Internet Explorer) i Disable script debugging (Other)
Skini kvaku sa Display a notification about every script error i potvrdi sa OK.
Odradio sam ali opet se pojavljuje

slika

Nista moracu staviti muzike kakve, aj bar nije neki veci problem :)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 sep 2013, 17:11

ronweasley je napisao/la:Samo to jel'? :D Ima li šta brže?
Pa šta ćeš brže od toga jbt, samo repair napraviš, par minuta posla. :mrgreen:

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 04 sep 2013, 21:23

koji je pes ili fifu moguce igrati sa cracked verzijom online?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 sep 2013, 21:46

krmak je napisao/la:koji je pes ili fifu moguce igrati sa cracked verzijom online?
PES 6
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 sep 2013, 21:49

mogu se fife igrati ja mislim do 2011 preko gameranger programa ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 04 sep 2013, 22:22

a hvala probat cu

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 05 sep 2013, 14:37

imam problem sa dll. fajlovima ili sam ih ja slucajno izbrisao ili ih je antivirus uklonio ne znam, pa kako bi ih mogao vratiti/popraviti ? :)

High

Post Postao/la High » 05 sep 2013, 23:01

Kakva su vam iskustva sa W 8? Je li, recimo, bolji od OS Linux Ubuntu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 sep 2013, 12:35

Semirr je napisao/la:imam problem sa dll. fajlovima ili sam ih ja slucajno izbrisao ili ih je antivirus uklonio ne znam, pa kako bi ih mogao vratiti/popraviti ? :)
Zavisi koliko ih fali, ako se radi o nekoliko file-ova onda lagano skidaj jedan po jedan, veoma jednostavno ih je skinut', samo ukucaj naziv file-a na google-u i skidaj...a ako ih ima nešto više, onda ne znam šta bih ti preporučio, ima onaj DLL-Fixer, al' ne znam koliko je pouzdan, nisam ga koristio nijednom.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 sep 2013, 12:35

Semirr je napisao/la:imam problem sa dll. fajlovima ili sam ih ja slucajno izbrisao ili ih je antivirus uklonio ne znam, pa kako bi ih mogao vratiti/popraviti ? :)
Zavisi koliko ih fali, ako se radi o nekoliko file-ova onda lagano skidaj jedan po jedan, veoma jednostavno ih je skinut', samo ukucaj naziv file-a na google-u i skidaj...a ako ih ima nešto više, onda ne znam šta bih ti preporučio, ima onaj DLL-Fixer, al' ne znam koliko je pouzdan, nisam ga koristio nijednom.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 08 sep 2013, 12:30

Zna li neko kako se zove igrica, nekad davno sam to igrao, kao neki "motori" koji se voze po svemiru valjda, tako nesta je bilo neke lude staze(s onim ubrzanjima, skokovima sa staze na stazu i tako tim cudima), al nisu ovi normalni motori xD I nije igrica ni miniclip ni tako neko njesra vec normalna igrica...

Vils
Kontakt:

Post Postao/la Vils » 08 sep 2013, 12:50

High je napisao/la:Kakva su vam iskustva sa W 8? Je li, recimo, bolji od OS Linux Ubuntu?
Po meni je to kao da porediš kruške i jabuke, iako su i jedan i drugi operativni sistemi. :D
W8 imao jedno vrijeme, nezadovoljan, ne sviđa mi se...
Vazda volim imati i neki alternativni OS na računaru, najčešće imao Ubuntu, sve je to bajno-krasno, ali džaba sve kad se uvijek vraćam na Windows i onda nakon određenog vremena i zaboravim da imam npr. Ubuntu. Zato je najbolje imati i Windows i Ubuntu recimo, u mom slučaju Windows 7 (kralj, šah, car) i Ubuntu. Ili Fedora. :D
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 08 sep 2013, 14:12

JHam je napisao/la:Zna li neko kako se zove igrica, nekad davno sam to igrao, kao neki "motori" koji se voze po svemiru valjda, tako nesta je bilo neke lude staze(s onim ubrzanjima, skokovima sa staze na stazu i tako tim cudima), al nisu ovi normalni motori xD I nije igrica ni miniclip ni tako neko njesra vec normalna igrica...
Aj sjećam se i ja na šta misliš :D oni fantasy motori, mrak, svemir, crno oko tebe, vel'ke brzine..a motori ovako izgledali (doduše s lošijom grafikom :roll: :mrgreen: )
slika
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 08 sep 2013, 14:26

iVar je napisao/la:
JHam je napisao/la:Zna li neko kako se zove igrica, nekad davno sam to igrao, kao neki "motori" koji se voze po svemiru valjda, tako nesta je bilo neke lude staze(s onim ubrzanjima, skokovima sa staze na stazu i tako tim cudima), al nisu ovi normalni motori xD I nije igrica ni miniclip ni tako neko njesra vec normalna igrica...
Aj sjećam se i ja na šta misliš :D oni fantasy motori, mrak, svemir, crno oko tebe, vel'ke brzine..a motori ovako izgledali (doduše s lošijom grafikom :roll: :mrgreen: )
slika
Nesta na taj fazon :D

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 08 sep 2013, 16:54

Vils je napisao/la:
High je napisao/la:Kakva su vam iskustva sa W 8? Je li, recimo, bolji od OS Linux Ubuntu?
Po meni je to kao da porediš kruške i jabuke, iako su i jedan i drugi operativni sistemi. :D
W8 imao jedno vrijeme, nezadovoljan, ne sviđa mi se...
Vazda volim imati i neki alternativni OS na računaru, najčešće imao Ubuntu, sve je to bajno-krasno, ali džaba sve kad se uvijek vraćam na Windows i onda nakon određenog vremena i zaboravim da imam npr. Ubuntu. Zato je najbolje imati i Windows i Ubuntu recimo, u mom slučaju Windows 7 (kralj, šah, car) i Ubuntu. Ili Fedora. :D
Ja licno volim Linux/UNIX jer si kralj u tim OS, mozes sve zivo uraditi. Windows ima prednost jer postoje igrice i neke aplikacije napravljene samo za njega. Znaci na kraju je faktor "sta zelis i sta ti treba od OS-a" i slazem se sa Vils, tesko je to porediti osim mozda po brzini i koliko je koji OS zahtjevan.
Isto jezici u kojima se programira. Dosta ljudi koristi Java ili C++, dok recimo ako zelis "moc", koristis C. Uvijek ti se svodi na to sta hoces i sta ti treba da postignes ono sto zelis. Vecina gotovih kompjutera koje kupis dodju ti sa Windows, a ako hoces da probas nesto drugo, nabaci virtualnu masinu na njega (moj savijet) i instaliraj drugi OS pa probaj i stvori svoje misljenje. Imas opcija koliko hoces od VirtualBox, WMware do Hackintosh i UniBeast. Ja sam napisao licno misljenje o W8 na nekoj od predhodnih stranica.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 08 sep 2013, 17:00

vopi je napisao/la:Odradio sam ali opet se pojavljuje

Nista moracu staviti muzike kakve, aj bar nije neki veci problem :)
Jbga, neznam onda odkud dolaze poruke. Ako ti je do radija samo, probaj mozda neki drugi program da koristis kao Winamp? Znam da to nije rijesenje tog problema, ali pokusaj radio da slusas direktno sa web stranice kao radio slon itd.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 09 sep 2013, 19:44

Pozdrav e ovako sta bi moglo stradat na laptopu kad povecas voltazu na punjacu.Laptop je u to vrijeme radilo ali moje "pametno" dijete je povecalo sa 18 na 22 volti I laptop je se iskljucio I nemoze se vise upalit inace radi se o Hp dv6500.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Hammer
Kontakt:

Post Postao/la Hammer » 09 sep 2013, 20:33

Jel imao ko problema ovih dana s YT od vas? Nece da mi ucita skoro nijedan video koji otvorim. Javlja nekakvu gresku. Pobrisao sam coockiese i ostale gluposti i opet mi isto. Ima li kakvo rjesenje za to?

Vils
Kontakt:

Post Postao/la Vils » 09 sep 2013, 21:03

Ma, ti problemi sa youtubeom uglavnom se 95% svode na to da uradiš update flasha, browsera, pobrišeš cookies itd., ako je nešto drugo postavi sliku problema da ganjamo dalje. :D
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 5 gostiju.