Murga je napisao/la:Ima.... kad ga jednom upalis, nemoj ga vise nikad gasit.ronweasley je napisao/la:Samo to jel'?Ima li šta brže?

Sve mi se čini da će tako i biti.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Murga je napisao/la:Ima.... kad ga jednom upalis, nemoj ga vise nikad gasit.ronweasley je napisao/la:Samo to jel'?Ima li šta brže?
Odradio sam ali opet se pojavljujeMurga je napisao/la:Kako vidim na engleskom ti je....vopi je napisao/la:Kako se ovo da rjesiti? Inace nemam neke muzike na kompu, neda mi se stavljati pa slusam ovaj windows radio, i od juce mi se ovo pojavljuje, mozda sam nesto slucajno izbrisao..
Otvori Internet Explorer > Tools > Internet Options > Advanced
Gledaj da imas kvaku na Disable script debugging (Internet Explorer) i Disable script debugging (Other)
Skini kvaku sa Display a notification about every script error i potvrdi sa OK.
Pa šta ćeš brže od toga jbt, samo repair napraviš, par minuta posla.ronweasley je napisao/la:Samo to jel'?Ima li šta brže?
PES 6krmak je napisao/la:koji je pes ili fifu moguce igrati sa cracked verzijom online?
Zavisi koliko ih fali, ako se radi o nekoliko file-ova onda lagano skidaj jedan po jedan, veoma jednostavno ih je skinut', samo ukucaj naziv file-a na google-u i skidaj...a ako ih ima nešto više, onda ne znam šta bih ti preporučio, ima onaj DLL-Fixer, al' ne znam koliko je pouzdan, nisam ga koristio nijednom.Semirr je napisao/la:imam problem sa dll. fajlovima ili sam ih ja slucajno izbrisao ili ih je antivirus uklonio ne znam, pa kako bi ih mogao vratiti/popraviti ?
Zavisi koliko ih fali, ako se radi o nekoliko file-ova onda lagano skidaj jedan po jedan, veoma jednostavno ih je skinut', samo ukucaj naziv file-a na google-u i skidaj...a ako ih ima nešto više, onda ne znam šta bih ti preporučio, ima onaj DLL-Fixer, al' ne znam koliko je pouzdan, nisam ga koristio nijednom.Semirr je napisao/la:imam problem sa dll. fajlovima ili sam ih ja slucajno izbrisao ili ih je antivirus uklonio ne znam, pa kako bi ih mogao vratiti/popraviti ?
Po meni je to kao da porediš kruške i jabuke, iako su i jedan i drugi operativni sistemi.High je napisao/la:Kakva su vam iskustva sa W 8? Je li, recimo, bolji od OS Linux Ubuntu?
Aj sjećam se i ja na šta mislišJHam je napisao/la:Zna li neko kako se zove igrica, nekad davno sam to igrao, kao neki "motori" koji se voze po svemiru valjda, tako nesta je bilo neke lude staze(s onim ubrzanjima, skokovima sa staze na stazu i tako tim cudima), al nisu ovi normalni motori xD I nije igrica ni miniclip ni tako neko njesra vec normalna igrica...
Nesta na taj fazoniVar je napisao/la:Aj sjećam se i ja na šta mislišJHam je napisao/la:Zna li neko kako se zove igrica, nekad davno sam to igrao, kao neki "motori" koji se voze po svemiru valjda, tako nesta je bilo neke lude staze(s onim ubrzanjima, skokovima sa staze na stazu i tako tim cudima), al nisu ovi normalni motori xD I nije igrica ni miniclip ni tako neko njesra vec normalna igrica...oni fantasy motori, mrak, svemir, crno oko tebe, vel'ke brzine..a motori ovako izgledali (doduše s lošijom grafikom
![]()
)
Ja licno volim Linux/UNIX jer si kralj u tim OS, mozes sve zivo uraditi. Windows ima prednost jer postoje igrice i neke aplikacije napravljene samo za njega. Znaci na kraju je faktor "sta zelis i sta ti treba od OS-a" i slazem se sa Vils, tesko je to porediti osim mozda po brzini i koliko je koji OS zahtjevan.Vils je napisao/la:Po meni je to kao da porediš kruške i jabuke, iako su i jedan i drugi operativni sistemi.High je napisao/la:Kakva su vam iskustva sa W 8? Je li, recimo, bolji od OS Linux Ubuntu?![]()
W8 imao jedno vrijeme, nezadovoljan, ne sviđa mi se...
Vazda volim imati i neki alternativni OS na računaru, najčešće imao Ubuntu, sve je to bajno-krasno, ali džaba sve kad se uvijek vraćam na Windows i onda nakon određenog vremena i zaboravim da imam npr. Ubuntu. Zato je najbolje imati i Windows i Ubuntu recimo, u mom slučaju Windows 7 (kralj, šah, car) i Ubuntu. Ili Fedora.
Jbga, neznam onda odkud dolaze poruke. Ako ti je do radija samo, probaj mozda neki drugi program da koristis kao Winamp? Znam da to nije rijesenje tog problema, ali pokusaj radio da slusas direktno sa web stranice kao radio slon itd.vopi je napisao/la:Odradio sam ali opet se pojavljuje
Nista moracu staviti muzike kakve, aj bar nije neki veci problem