EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

BelminM23
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la BelminM23 » 09 sep 2013, 21:18

Coraco je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:]
suhakrpa je napisao/la:Procitao sam posljednjih 15 stranica i samo mi je 1 komentar zapeo za oko.

PA LJUDIII, MI SMO SE PO.PISALI NA KOSARKASKU VELESILU LITVANIJU.

MOMCI HVALA VAM!!!!

Jesmol mozda mi krivi sto su oni igrali bez tih igraca ?
igrali smo i mi bez mene u reprezentaciji pa smo opet imali 3 pobjede kao i oni.
Nismo mi krivi, al' nisu ni oni krivi nama što će oni proći. Takva su pravila. Mi smo svoje propustili u prvoj utakmici.
ps. kakvi bi mi bili da je otkazao Teletović iz istog razloga kao i većina NBA-ovaca ?
razlog je to sto Teletovic voli svoju drzavu i igra za nju srcem i zbog tog razloga nije otkazao dolazak jeste kasnio ali je dosao i kao sto vidis odigrao je kako treba svaku utakmicu 20 poena...
Tacnije u prosjeku 21 poen po utakmici...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 sep 2013, 21:18

http://sportsport.ba/bh_kosarka/aco-por ... bih/113352" onclick="window.open(this.href);return false;

:cry:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 sep 2013, 21:19

Prlaze minuter, sekunde, sati ali osjecaj ostaje isti. Jos uvijek ne mogu da prihvatim da smo ispali na ovakav nacin. Ali to je to, zivot ide dalje. Cekali smo ovo prvenstvo i mozemo biti ponosni na izvedbu nase repke, jesam im psovao, galamio na pocetku sto je bilo zasluzeno ali sad nakon ove ostale 3 tekmemse ne smije nikom prigovrit nista. Pa ni Zeki koji je bio slab, nije samo kos bitan, ima i odbrana.

Je li sljedece godine kvale za Eurobasket 2015? :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 sep 2013, 21:20

nedim1993 je napisao/la:nadam se da Aco legenda neće otići. pa treba ga svezat da ne ode. :cry:
A kud bi to išao :?: ako i ode, sigurno će Harun dovesti nekog boljeg trenera, ali sad je to nebitno valja dočekati slijedeći Eurobasket, kad kod smećara iz FIBE nema kvalifikacija za SP :twisted: :twisted:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 sep 2013, 21:21

ovu acinu presicu ne gledajte ako imate slabo srce, bez zezanja ikakvog :cry:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 09 sep 2013, 21:21

Cini mi se da aco nece ostat,bar sto sam ja mogao procitati.
Mozda je to strah u meni da ne ode,jer kaze volontira covjek,mada eto ko zna sta ce biti
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 sep 2013, 21:21

jbt život pa plačem 20. put. ode i aco definitivno po ovom što priča. nažalost mogli bi doživjet pad u košarci nakon evidentnog napretka
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 09 sep 2013, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 sep 2013, 21:22

Punac, šura i ja smo pokidali sećije i fotelju...

Pu kakva infarkt završnica ne znam da ću sutra fudbalere moći gledati...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 09 sep 2013, 21:23

Žao mi je Ace, imam osjećaj da će otići. :cry: Nije on toliki krivac, koliko mu se prebacuje, uradio je on odlične stvari s repkom. Onoliko koliko je on poboljšao odbranu je za svaku pohvalu, za ordenje. Motivirao je igrače za zadnje utakmice, jedini je vjerovao u njih. Naravno da nije savršen, da ima mnogo boljih, ali ja čvrsto vjerujem u njega i volio bih da ostane na klupi. Iako imam osjećam da to neće biti slučaj. :(

Uglavnom, mene su totalno razyebali da neću sutra imat' snage gledati naše u Žilini.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 sep 2013, 21:24

Da su jucer sudije bile realne i da nisu Makedoncima davali poene i oduzimali nama nase ovih +6 bi bilo dovoljno.

Jos jedno svaka cast momcima.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 sep 2013, 21:24

Claus je napisao/la:Žao mi je Ace, imam osjećaj da će otići. :cry: Nije on toliki krivac, koliko mu se prebacuje, uradio je on odlične stvari s repkom. Onoliko koliko je on poboljšao odbranu je za svaku pohvalu, za ordenje. Motivirao je igrače za zadnje utakmice, jedini je vjerovao u njih. Naravno da nije savršen, da ima mnogo boljih, ali ja čvrsto vjerujem u njega i volio bih da ostane na klupi. Iako imam osjećam da to neće biti slučaj. :(

Uglavnom, mene su totalno razyebali da neću sutra imat' snage gledati naše u Žilini.
mi boljeg selektora od ace nikada necemo imati

amchy
Kontakt:

Post Postao/la amchy » 09 sep 2013, 21:26

Aco nije najbolji trener na svijetu ali ima strast i srce za velike stvari

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 sep 2013, 21:30

nedim1993 je napisao/la:
jbt život pa plačem 20. put. ode i aco definitivno po ovom što priča. nažalost mogli bi doživjet pad u košarci nakon evidentnog napretka
To mene najviše brine. A mora se zadržat ova euforija, sada nam je potrebno da se opet plasiramo, da držimo dalje taj kontinuitet, da ne padnemo u onu rupu ko prije koju godinu.

A ovo je danas veliko izdanje, velika utakmica, strašna igra. Sada mi nešto krivo bude kada pomislim da nismo prošli, ali više prevladava ponos. Velike pobjede ostvarene, u tom ukupnom plasmanu ćemo biti solidno plasirani.
Šteta jeste, ali glava se mora dići brzo gore.

Svi su nestrpljivi, svi dugo čekamo prolaz u drugi krug, ali bit će i to. Pokazao se pobjednički mentalitet, jer ova ekipa se vraća iz nemogućih situacija.
I znate šta ljudi, možemo govoriti o nedostatku sreće, ali ovaj put je više bio nekako nedostatak snage da se sve dovrši. Ljudi širina, samo ta širina nam treba. Pa ne može sve ući iz daljine, ne može baš Mirza toliko pogodit, previše bi bilo. Kod Litvanaca mnogi na visokom nivou odigraju, a mi se 100 % možemo pouzdat na Mirzu, Nihada, u dosta situacija Kikana. Po pitanju poena nam je još Zack zakazao, ali zato je skakao ko lud. Od Bavčića sam neke poene isto očekivao, nije on tolika klasa, ali može po nešto zabit. Znači samo širine.

I ne treba puno ni za Latvijom žalit, da smo nju pobijedili možda bi pukli na drugom mjestu. A ko će znat da 3 pobjede neće biti dovoljne. Zato sad nemamo šta tražit ovo ili ono, što nije ovo, što nije ono....Da smo Bogdom ovo, da smo Bogdom ono.....Nema toga sad, sad puna koncentracija na budućnost i gradit na ovom, dograđivat, podržat reprezentaciju na sve načine....

A da hoće samo Aco ostat......Ufff.....Samo to.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 sep 2013, 21:31

legenda reala je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:nadam se da Aco legenda neće otići. pa treba ga svezat da ne ode. :cry:
A kud bi to išao :?: ako i ode, sigurno će Harun dovesti nekog boljeg trenera, ali sad je to nebitno valja dočekati slijedeći Eurobasket, kad kod smećara iz FIBE nema kvalifikacija za SP :twisted: :twisted:
pregledaj presicu :? :(

i mogu samo reć da sam pregledao dosta utakmica al me naša odbrana zadivila u zadnje 3 utakmice. Stvarno smo igrali jednu od kvalitetnijih odbrana u utakmicama protiv mkd i litvanije. vidi se da smo pročepili da smo oni stari iz kvalifikacija, al eto... Nadam se ovakvom ludom zalaganju i u budućnosti, pa protivnici nisu dvaput kako treba imali čist šut za 3, sve zatvarano. nevjerovatno stvarno
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 09 sep 2013, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 sep 2013, 21:33

ova presica u svakom smislu izgleda kao acin oprostaj :( strasno

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 sep 2013, 21:34

BelminM23 je napisao/la:

Jesmol mozda mi krivi sto su oni igrali bez tih igraca ?
igrali smo i mi bez mene u reprezentaciji pa smo opet imali 3 pobjede kao i oni.
Nismo mi krivi, al' nisu ni oni krivi nama što će oni proći. Takva su pravila. Mi smo svoje propustili u prvoj utakmici.
ps. kakvi bi mi bili da je otkazao Teletović iz istog razloga kao i većina NBA-ovaca ?[/quote]

razlog je to sto Teletovic voli svoju drzavu i igra za nju srcem i zbog tog razloga nije otkazao dolazak jeste kasnio ali je dosao i kao sto vidis odigrao je kako treba svaku utakmicu 20 poena...
Tacnije u prosjeku 21 poen po utakmici...[/quote]

Pa ne umanjujem ja nikoga od naših igrača niti naše pobjede bolan šta se ložiš ?

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 09 sep 2013, 21:34

Ali kakvih 7 ukradenih poena Aco spominje protiv Latvije?
You'll never walk alone.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 09 sep 2013, 21:36

[youtube][/youtube]

Veoma, veoma emotivno.. Pa Booože :cry:

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 09 sep 2013, 21:37

Nemam snage majke mi ni za kakav komentar, samo ću reći Aci Petroviću kapa do poda, toliko srčano je radio svoj posao, i baš baš smo imali priliku da uživamo u ovoj reprezentaciji s njim na čelu. Eto sve bih dao da ostane na još jednom EP i nadam se da će i Harun to odraditi, steta je i zbog njega jer je stvarno vjerovao u repku kad niko nije i ON je sam zasluzio prolaz a kamoli igraci.

I ja teško da ću sutra moći gledati fudbalere, previše sam se istrošio oca mi.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 sep 2013, 21:38

Believe je napisao/la:Ali kakvih 7 ukradenih poena Aco spominje protiv Latvije?
Dva puta nam sudije nisu proznale ciste poene nakon sto je lopta prvo pogodila tablu,a zatim uslijedila blokada,te trojka Latvije iz napada,nakon sto je sudija prvo dosudio faul u napadu,a onda promijenio odluku i dao loptu Latviji!Eto,tih 7 poena pominje!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MElloo i 10 gostiju.