npr.
Amanaka???
Nouken???
Elvir Baljic??? (osim sto pjeva)

Edin Mujcin???
Nermin Vazda???
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mislim da je on u Italiji...Znam da je igrao jos i u Estoniji u nekom klubuZagor je napisao/la:Gdje je MUSIĆ ?
zadnje sto ja znam Treviso i repka, i izgubi se covjek, nigdje ga poslije toga...Emir_ZENICA je napisao/la:Mislim da je on u Italiji...Znam da je igrao jos i u Estoniji u nekom klubuZagor je napisao/la:Gdje je MUSIĆ ?
Uuu,nisam ga nije vidio odavno.Ustvari,ne sjećam se kad sam ga zadnji put negdje sreo.Mont0 je napisao/la:Ko zna gdje je legendarni Vaha sa Velezovih tekmi, nema ga u zadnje vrijeme nikako, je li ziv jos uvijek?
A i njega naguzise posteno. Ovo ono igrat ces za nas, daj pasos, drzi nedaj, i na kraju da ih pitas gdje je covjek, cisto sumnjam da bi znaliharishp je napisao/la:Gdje je Dialibicabio je u Spaniji pa presao u Belgiju.U koji ono klub i jeli igra,ziv,dise
http://www.kvmechelen.be/website/sporti ... u=sportiefAdinjo je napisao/la:A i njega naguzise posteno. Ovo ono igrat ces za nas, daj pasos, drzi nedaj, i na kraju da ih pitas gdje je covjek, cisto sumnjam da bi znaliharishp je napisao/la:Gdje je Dialibicabio je u Spaniji pa presao u Belgiju.U koji ono klub i jeli igra,ziv,dise
Hmm, a gdje je Handzica hmm, ja msislim da je preso u neki klub u Poljskoj valjda jel ziv, jel dise ?harishp je napisao/la:Gdje je Dialibicabio je u Spaniji pa presao u Belgiju.U koji ono klub i jeli igra,ziv,dise
Ja navijam za fk Pofalicki a stara ljubav mi je Gornja Mionicanime_tm87 je napisao/la:Hmm, a gdje je Handzica hmm, ja msislim da je preso u neki klub u Poljskoj valjda jel ziv, jel dise ?harishp je napisao/la:Gdje je Dialibicabio je u Spaniji pa presao u Belgiju.U koji ono klub i jeli igra,ziv,dise
:mrgreen:Hmm, a gdje je Rascica ,hmm a gdje je Obuca?
I ja sam kont'o neka tema o Lostu:Btw nove epizode se tek u januaru emituju cini mi se.Ostali sry na offtopicu123456 je napisao/la:Joj ja kad sam vidjeo naziv teme kontam nove serije Izgubljeni stigle pa se bijo obradovo.