BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
ja ne znam, ovo je za mene previse. Razmisljam da li da uopste gledam tekmu. Ako ne ispadne sve sutra dobro ili cu fasovat cir ili mozdani, trece nema 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Fudbaleri su posljednja nada, ja vjerujem da oni to mogu.
Ovo nam je prilika da idemo na SP u Brazil, daleko je 2016 i Francuska.
Ovo nam je prilika da idemo na SP u Brazil, daleko je 2016 i Francuska.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Oduzeti drzavljanstvo ovim papcima koji su dernecili po Hotelu gdje je smjestena repka.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Zar nema niko ozbiljan da radi u NSBiH-u i da rezervise cijeli hotel i tako onemoguci ovim papcima da budu prisutni i da uznemiruju igrace...Izgleda da se ponovo vracamo na ozbiljnost koja je vladala kada je Ciro bio selektor.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Stvarno ovu stoku trba isprebijati. Ko ih pusti u isti hotel kao i reprezentaciju?
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Mora se nesto pod hitno poduzeti pogotovu u veznom redu jer ono na BP nije na nista licilo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Koji primitivci u pm...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/navijaci ... ace/113353" onclick="window.open(this.href);return false;
pa koje budale i dusmani
pa koje budale i dusmani
1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hairlija nije to koje budale, nase budale. Zasto mene ovo ne cudi? Fakat smo primitivci.
Celik!3,2,2.
I kako da se čovjek ne stidi......
Treba ovo sve pošamarati.
Treba ovo sve pošamarati.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Cekaj, ovo NASI navijaci nedaju igracima da spavaju sa dernjavom? Ja doso vamo da se bunim kako su Slovackim navijacima dozvolili da slave, kad ono nasi...
Jao pa ovo je previse.
- sagitarius
- Kontakt:
Kako naši reprezentativci u 23 sata idu spavati, navijači i svi posjetitelji hotela Holiday Inn su sa tom satnicom i završili svoje druženje, kako ne bi ni u najmanjem umanjili šanse Zmajeva za sutrašnji uspjeh.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
nije ovo samo problem .. po meni i novinari uznemoravaju igrace i selektora... nek se ogranici na jedan intervju prije kvalifikacija.. a ne svaki **** trening mora se pitati primjerice hajrovica kako ti se svidja ovdje, dzeko, susic, ibisevic, pjanic ... Isto mi pun **** ovih humanitarnih desavanja prije vaznih kvalifikacionih tekmi. Vjerovatno zbog ovog zvucim bezdusno.. ali bice vremena i za to, de da prelomimo ove jbne kvalifikaje.
vala trebo je Enes Begovic pjevat veceras,a ne sutra kako je planirano
ne moze ovo igracima nista jedino ako ne zasjednu
Mislim da smo svi loši sa srcem ovih dana.Goalgetter je napisao/la:Patnja kosarkasa protiv Latvije i Srbije, pa onda debakl U21 repke protiv Madjara. Zatim dizanje iz pepela, i pobjeda protiv Crnogoraca, zatim onaj hladan tus u Zenici. Zatim senzacije protiv Makedonaca i ovo danas protiv Litvanije (U21 repku nisam ni imao vremena da razmisljam o njima zbog kosarkasa).
I sutra grande finale u Zilini...
Kao sto rece forumas gore, kiksamo li u Zilini, necu se oporaviti zadugo od ovog...
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- tuzlak1987
- Kontakt:
dajte raja, ko garantuje da ovo dopire do navijaca. mozda je izolovano..ovo je sala, ko zna jel se to cuje po sobama, nije to motel nego hotel
al ozbiljno se premišljam da l' da ovo gledam sutra.
toliko me pogodila ova utakmica večeras da sam jedno sat i pol nakon utakmice za večerom stavio jastuk u krilo i počeo plakat. he Bože dragi daj nam nafake malo
toliko me pogodila ova utakmica večeras da sam jedno sat i pol nakon utakmice za večerom stavio jastuk u krilo i počeo plakat. he Bože dragi daj nam nafake malo
Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Svejedno je seljacko. Mozes ti seljaka sa sela(iz Bosne i HErcegovine), ali ne mzoes selo iz njega nikako.
Celik!3,2,2.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, ja, ba. Kakvo unemiravanje, ovo je ranije snimljeno i veze nema sa sobaam igraca. A, to da je seljacki, to nema govora... Nastavljamo sa nasom sjajnom promocijom po Evropi i svijetutuzlak1987 je napisao/la:dajte raja, ko garantuje da ovo dopire do navijaca. mozda je izolovano..ovo je sala, ko zna jel se to cuje po sobama, nije to motel nego hotel
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Sta je seljacki?Consigliere je napisao/la:Ma, ja, ba. Kakvo unemiravanje, ovo je ranije snimljeno i veze nema sa sobaam igraca. A, to da je seljacki, to nema govora... Nastavljamo sa nasom sjajnom promocijom po Evropi i svijetutuzlak1987 je napisao/la:dajte raja, ko garantuje da ovo dopire do navijaca. mozda je izolovano..ovo je sala, ko zna jel se to cuje po sobama, nije to motel nego hotel![]()
Mi smo Bosanci takvi ljudi, pijemo, slavimo, pjevamo. Veseljaci
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.