Nasi prostori su nepresusan izvor talenata!
Zamislite da zajedno u U21 selekciji igraju Nastasic, Radosevic, Kovacic, Djuricic, Rebic, Markovic, Mitrovic...
Nema sumnje da bi bili u stanju ponoviti uspjeh slavne generacije iz Cilea...
Gdje si Antone [youtube][/youtube]anton 1983 je napisao/la:Standardna izreka Hrvatskog navijača! Ne znam nekak imam dojam da ja uopće nisam Hrvat jer nemrem balkanski razmišljati. Kako je moguće da 99% Hrvata sada ovako razmišlja? Za koji god tim ja navijao nikada nisam ovako razmišlja nego sam uvijek htio pobjedu. JasTno mi je nezadovoljstvo i jasTno mi je da se neke stvari kažu u afektu, no nije mi jasTno kako neko može htjeti LOŠE I ZLO nećemu ŠTO VOLI?
Ja tak nemrem razmišljati nego uvijek kažem, "da bar bude bolje, da se bar stavri poprave, da bar pobijedimo", a ne DA BOG DA SPUŠE. Pa recimo kad je Bayern ispao od Intera 2011 u LP, nisam mogo razmišljati na način, DA BOG DA NE UŠLI U LP! To mi nema logike i mrzim taj mentalitet! Jel bolje da igramo kao protiv ŠPANIJE i da gubimo ili loše kao protiv Srbije i "pobjeđujemo"?
Ok, sa jako puno stvari, možda čak i sa svim ovdje se ja slažem, no imam prijedlog.dubrava je napisao/la:Antone, nitko od nas ne želi zlo Hrvatskoj. Daleko od toga. Svi ćemo mi bodriti repku pa da je vodi i sam Lucifer, eto, ako tako hoćeš. Ali, opet nećemo biti slijepci i vidjeti da dosta toga ne valja, prije svega u samom izborniku i njegovu viđenju igre koja ustvari nije igra.
Stvar je u ignoriranju činjenica još od početka kvalifikacija. A činjenice su takve da smo bez igre itekako imali sreće u ovim kvalifikacijama, ma to nema nikakve dileme. Obje utakmice protiv Makedonije smo sretno izvukli zahvaljujući bljesku jednog pojedinca, a ne kolektiva. Protiv Walesa je bila živa patnja, mučenje lopte. Škotsku nisam gledao pa ne mogu suditi, al dovoljno je vidjeti rezultat. Eto, analiziraj i ponovno pogledaj sve i jednu našu tekmu u kvalifikacijama i vidjet ćeš. Imamo sreće, jer rezultat je daleko bolji od igre.
Osnovni je problem to što je Štimac uspio usrati ono lijepo što je Bilić napravio. On je trebao ispraviti Bilićeve pogreške radi kojih je i otišao Slaven i stvoriti ekipu koja će suvereno osvojiti ove kvalifikacije. I nije to napravio. On ni u jednoj utakmici nije pokazao zašto je došao u repku, što je to novo što ima za ponuditi, gdje je igra?
Trener je taj koji motivira igrače, radi raspored i kreira postavu, on je taj koji daje svoju crtu, pečat igri, da se po nečemu njegovom reprezentacija može prepoznati od drugih. Gdje je tu njegov obol? Al ona je prepoznatljiva samo po njegovim fejsbuk komentarima i prosipanja domoljubnih floskula.
Svi se mi možemo i dalje nadati i dobroj igri i dobrom rezultatu (koji i nije loš s obzirom na igru), ali ne treba zatvarati oči i ignorirati realnost. Što ja imam od nadanja kad se ovakve stvari već ponavljaju. I svi mi hoćemo i u Brazil, al ne sa ovakvom igrom i ne sa ovakvim trenerom jer nećemo biti konkurentni ni Novom Zelandu...
I usporedba igre i rezultata Španjolske i igre i rezultata Srbije ti je sve rekla i dala odgovor na tvoja pitanja...
Identične su ako znaš čitati kaj sam ja napisao. Ja nisam usporedio Hrvatsku sa Bayernom i rekao da je isto ne ići u LP i ne otići na SP, nego sam ti samo pričao o stvarima koje ja volim. Ajde potrudi se pa shvatiSiamoNoi je napisao/la:Možda zato što te 2 situacije nisu iste.
...ipak znamo svi, da najbolja si Ti...Ajmo mi biti BOLJI LJUDI od izbornika i vodstva HNS i nemojmo REPKI OKRENUTI LEĐA
Ti si sad NEŠ napisoEngland je napisao/la:anton 1983...ipak znamo svi, da najbolja si Ti...Ajmo mi biti BOLJI LJUDI od izbornika i vodstva HNS i nemojmo REPKI OKRENUTI LEĐA
Ne nisu iste.Nisam uopće mislio na to o cemu ti tu sad pises.No dobro,nebitno.anton 1983 je napisao/la:Identične su ako znaš čitati kaj sam ja napisao. Ja nisam usporedio Hrvatsku sa Bayernom i rekao da je isto ne ići u LP i ne otići na SP, nego sam ti samo pričao o stvarima koje ja volim. Ajde potrudi se pa shvatiSiamoNoi je napisao/la:Možda zato što te 2 situacije nisu iste.
Bitno je, kune su bitno. Kriv si, sjebo si se i pogriješio. PRIZNAJ i onda idemo dalje pa će onda biti nebitno kak ti veliš.SiamoNoi je napisao/la:Ne nisu iste.Nisam uopće mislio na to o cemu ti tu sad pises.No dobro,nebitno.anton 1983 je napisao/la:Identične su ako znaš čitati kaj sam ja napisao. Ja nisam usporedio Hrvatsku sa Bayernom i rekao da je isto ne ići u LP i ne otići na SP, nego sam ti samo pričao o stvarima koje ja volim. Ajde potrudi se pa shvatiSiamoNoi je napisao/la:Možda zato što te 2 situacije nisu iste.
Štimac je se dosada pokazao kao poprilično loš izbornik (na stranu to što je smeće od čovjeka) i to je primarni razlog zašto treba otići. Sakriva se iza bodovnog učinka koji je više plod sreće i individualne kvalitete reprezentacije nego nekog njegovog znanja. Ja smatram da on nije čovjek sa kojim će reprezentacija napredovati i zato navijam za to da ode. Dakako, svi to shvaćaju osim sirotog Antona koji mora udariti neku svoju kontru.anton 1983 je napisao/la:Ok.Blaszczykowski je napisao/la:@Anto željeti da Štimac ode iz reprezentacije znači samo željeti istoj dobro, a nikako zlo. Over and out.
Štimac odlazi iz repke ali HRVATSKA NE IDE U BRAZIL. To ti potpisuješ jel tako?
Ako ti je odgovor NE, onda nađi najbliži zid do sebe i udri s glavom kolko god jako možeš i kolko god dugo možeš.
Ako ti je pak odgovor DA, odmah pdnesi zahtjev da više nemaš Hrvatsko državljanstvo.
Ne, ja samo smatram da Hrvatska sa Štimcem ima male šanse za Brazil. Da nacrtam?anton 1983 je napisao/la:VidiN da si zbunjen.
Ti bi rađe da HR ne ide na SP, ali da Štimac ne bude izbornik, nego da HR ode na SP, ali da Štimac bude izbornik.
Da sam htio bolje pojednostaviti nisam mogao.
Da, jer to nisi rekao - rekao si da Bog da ne išli u Brazil, samo da Štimac ne bude izbornik. Zato sam ti reko da predaš domovnicu i da daš zahtjev da ti se oduzme državljanstvo.Blaszczykowski je napisao/la:
Ne, ja samo smatram da Hrvatska sa Štimcem ima male šanse za Brazil. Da nacrtam?
Kad sam to rekao? Mislim lako je moguće, samo se ne sjećam kad. Ali jasno da bi mi bilo krivo ako se ne bi plasirali, šta got govorio prije toga.anton 1983 je napisao/la:Da, jer to nisi rekao - rekao si da Bog da ne išli u Brazil, samo da Štimac ne bude izbornik. Zato sam ti reko da predaš domovnicu i da daš zahtjev da ti se oduzme državljanstvo.Blaszczykowski je napisao/la:
Ne, ja samo smatram da Hrvatska sa Štimcem ima male šanse za Brazil. Da nacrtam?
Da reko si, pa nemaš tak kratko sječanje.Blaszczykowski je napisao/la:
Kad sam to rekao? Mislim lako je moguće, samo se ne sjećam kad. Ali jasno da bi mi bilo krivo ako se ne bi plasirali, šta got govorio prije toga.
Pa onda bi je i ti trebao predati pošto si rekao da uopće ne navijaš za Hrvatsku, već za Elf.
Kako got ti kažeš.anton 1983 je napisao/la:Da reko si, pa nemaš tak kratko sječanje.Blaszczykowski je napisao/la:
Kad sam to rekao? Mislim lako je moguće, samo se ne sjećam kad. Ali jasno da bi mi bilo krivo ako se ne bi plasirali, šta got govorio prije toga.
Pa onda bi je i ti trebao predati pošto si rekao da uopće ne navijaš za Hrvatsku, već za Elf.
Ja ju predam sam tak, samo moje predavanje će bar biti moralnije od tvog. Tvoje predavanje će biti iz ciganskih razloga u tom je poanta.
Ne seruckaj.Objasnit ću ti kad sredim ispit ili ću te pak stavit na ignore jer vidim da si opet poceo s onom pricom od prije....ne talasaj,dobro je,a takva sranja mi se više neda slušat.A i neke druge stvari su ti davno objašnjene pa nakon toga samo nestaneš i onda za koji tjedan/mjesec opet s istim uletis ko padobranac.Da,ignore zapravo.Samo dok nađem gdje se to treba sredit.anton 1983 je napisao/la:Bitno je, kune su bitno. Kriv si, sjebo si se i pogriješio. PRIZNAJ i onda idemo dalje pa će onda biti nebitno kak ti veliš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.