Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

velez_mostar
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la velez_mostar » 09 sep 2013, 02:46

Dzeko je nas najbolji igrac, neko ko na najbolji nacin predstavlja drzavu u Premiershipu, neko ko je jako, jako popularan kod nas..sve je to super, ali niti on, niti bilo koji drugi igrac NE SMIJU misliti da je reprezentacija njihovo privatno vlasnistvo...oni su tu za nas, za narod, naciju, za drzavu, i ako imaju nesto protiv nekih stvari neka se poklope po usima, i neka se ne odazivaju ako im nesto smeta, a ne da svoj "ritam" namecu.

Izet Hajrovic je trenutno za prvih 11, i necemo valjda sada covjeka neutralisat' samo zato jer ne odgovara zvjezdi u timu??Zar ne bi Dzeko trebao pokazati malo tolerancije, i malo inteligencije prihvatanjem igraca koji ce mu pomoci da svi zajedno odu na SP!?

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 sep 2013, 10:32

[youtube][/youtube]

ljudina
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 09 sep 2013, 10:39

velez_mostar je napisao/la:Dzeko je nas najbolji igrac, neko ko na najbolji nacin predstavlja drzavu u Premiershipu, neko ko je jako, jako popularan kod nas..sve je to super, ali niti on, niti bilo koji drugi igrac NE SMIJU misliti da je reprezentacija njihovo privatno vlasnistvo...oni su tu za nas, za narod, naciju, za drzavu, i ako imaju nesto protiv nekih stvari neka se poklope po usima, i neka se ne odazivaju ako im nesto smeta, a ne da svoj "ritam" namecu.

Izet Hajrovic je trenutno za prvih 11, i necemo valjda sada covjeka neutralisat' samo zato jer ne odgovara zvjezdi u timu??Zar ne bi Dzeko trebao pokazati malo tolerancije, i malo inteligencije prihvatanjem igraca koji ce mu pomoci da svi zajedno odu na SP!?
Cekaj, otkud ti sada ovo? Odakle ti da on misli da je reprezentacija njegovo privatno vlasnistvo?i otkud ti da hajrovic nece igrati u prvih 11 zato sto ne odgovara zvijezdi? i otkud ti da džeko nema tolerancije i inteligencije? imas glasine i samo nastavljas da ih siris. preloše
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 09 sep 2013, 12:33

Misevi su svi oni koji nakon jednog poraza pocnu sve da pljuju,do juce Susis,Dzeko i ekipa idoli a preko noci su postali propalice,ljudi za penzije,debili,idioti itd. smjesno al to samo mi mozemo niko vise!

iphone
Kontakt:

Post Postao/la iphone » 09 sep 2013, 12:43

bacelonafan je napisao/la:Misevi su svi oni koji nakon jednog poraza pocnu sve da pljuju,do juce Susis,Dzeko i ekipa idoli a preko noci su postali propalice,ljudi za penzije,debili,idioti itd. smjesno al to samo mi mozemo niko vise!
grijesis oni to sve nisu stosi nabrojao, onisu nasi i dalje heroji i nas ponos,,,al brate boli onakva igra i nezalaganje,u najvaznijoj utakmici nasoj oni tko igraju ispod prosjeka ,,,zato ih narod i proziva nebrini onisu nas ponos i nasi zmajevi

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 sep 2013, 12:47

Sve je dobro, nemojte slučajno pisati da je loše odigrao. Izgleda da su pojedincima ovdje bitniji Džeko, Miske, Spaha, i da su im oni iznad interesa reprezentacije.

Kada se vuku po terenu k'o da su radili u rudniku prije utakmice, i to je uredu, biće sve, samo polako. Nemojte ih pljuvati, tako se zove kritika, nemojte ih prozivati SADA, jer SAD ste našli, vi ste miševi. Što ih niste kritikovali kad su pobjeđivali ? Koji apsurd od pitanja. Što ih Pape nije motivirao ? Jel im to treba motiv, naigrali su se prvenstava koliko hoćeš :ugeek:

K'o da su oni neki qrac palac, svi, apsolutno svi trebaju da su ispod reprezentacije, kome to nije jasno, nek' istu prestane pratiti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 sep 2013, 14:00

velez_mostar je napisao/la:Dzeko je nas najbolji igrac, neko ko na najbolji nacin predstavlja drzavu u Premiershipu, neko ko je jako, jako popularan kod nas..sve je to super, ali niti on, niti bilo koji drugi igrac NE SMIJU misliti da je reprezentacija njihovo privatno vlasnistvo...oni su tu za nas, za narod, naciju, za drzavu, i ako imaju nesto protiv nekih stvari neka se poklope po usima, i neka se ne odazivaju ako im nesto smeta, a ne da svoj "ritam" namecu.

Po cemu si ti zakljucio da je Dzeko stavio sebe ispred reprezentacije i da je smatra svojim privatnim vlasnistvom?
I zasto mislis da je izet u prvih 11?? Izet je kvalitetan igrac ali nije jos za prvih 11.

Najjaci su mi ovi, koji nesto izmisle pa na osnovu toga sto su izmislili pametuju.

Isto tako trebate shvatiti da igraci igraju i za sebe, ponajvise ovaj novi, Izet. Nista lose ne mislim o tome. Nervira me ovo sto neki misle kako su igraci kao neke sluge koje igraju za njih. Oni igraju za sebe, za svoju BiH i za narod BiH sirom svijeta. Ovdje mislim na sve one koji BiH smatraju svojom domovinom a ne ove strance u BiH.
Oni su tu, moj Velezovac, prije svega zbog sebe pa tek onda zbog tebe. Nisu sluge drzave i naroda.
Meni nije jasno da pricas kako je Dzeko tu zbog tebe i naroda a istovremeno branis covjeka koji je BiH izabrao samo zato sto je bliza Brazilu nego Svicarska. Mislim, nije logicno da branis covjeka koji je tu 100% zbog sebe a kritikujes onog koji je za BiH uradio ponajvise. Sramota!
Ja nemam nista protiv Izeta ni bilo kojeg drugog igraca koji ce kvalitetom pojacati BiH ali ovom pricom sam sebi uskaces u usta.

Dzeko i sve da je ljut, ima pravo da se ljuti. Sjecam se kad se taj Izet MOLIO da igra za BiH, zvali ga, isli mu na vrata i Izet sve odbio zbog "svoje" Svicarske. Sada, kad je vidio da je BiH bliza Brazilu, Izet se predomislio. Sto li Boze? Opet kazem, nemam nista protiv njega ali treba shvatiti Dzeku. On je ispljuvan od strane Izeta jer je htio bolje BiH a ne Svicarskoj, kao Izet u ono vrijeme.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 09 sep 2013, 20:58

ono što je večeras uradio Mirza(da je babo košarke) to sutra očekujemo od Edina da pokaže ko je najbolji i kako se gine za reprezentaciju i da začepi gubice ovim pljvačima.

EDINE POKAŽI KO JE BABO U NOGOMETU

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 09 sep 2013, 21:03

Bayern@heart je napisao/la:ono što je večeras uradio Mirza(da je babo košarke) to sutra očekujemo od Edina da pokaže ko je najbolji i kako se gine za reprezentaciju i da začepi gubice ovim pljvačima.

EDINE POKAŽI KO JE BABO U NOGOMETU
Ma nema sanse. Mirza onoliku loptetinu probaci kroz onako uzak obruc sa 10 m i to vise puta, a Dzeko fula onoliki gol sa 3-4 m i kako da bude BABO? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 sep 2013, 22:10

Sutra će Džeko pogoditi sa parkinga u rašlje. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 09 sep 2013, 22:12

Dzeko ako sutra pogodis placam ti let za L.A. :lol:
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 sep 2013, 22:57

DonCorleone je napisao/la:Dzeko ako sutra pogodis placam ti let za L.A. :lol:
I ja ću ga metnut' Amri umjesto njega, da se ne umara naš dijamant. :mrgreen:

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 10 sep 2013, 13:40

Edine naljuti se veceras i spakuj im dva komada u mrežu 8-)
Vidim u ovih zadnjih 5-6 dana, dosta toga se iskenjalo po Džeki na ovoj temi, ali nema veze....i to oni isto koji su glasali za njega kao Idola nacije :o :shock: :lol: :lol:
Veceras nakon tekme, ocekujem da ti pljuvaci sami dođu ovdje i poližu sve ono što su kenjali

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 sep 2013, 15:43

pa ko je uopšte govorio da džeko neće zabiti golove ? ne smije se ga kritikovati za lošu utakmicu , jer pobogu živi se od stare slave , pa mu nitko ne smije ništa prigovoriti ?

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 10 sep 2013, 15:46

Izgleda neki brzo zaboravljaju..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
BUDI ŽELJO !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 sep 2013, 15:48

Kako vas nije stid spominjati privatni život Edina Džeke???

Koji ste vi paćenici, ovdje balite kada zabija golove, a čim ga ne ide odmah je najgori igrač na svijetu. Šta bi trebao trpati po par golova na svakom meču da bi dobio jedno hvala.

Očigledno su mnogu ljubormoni i zavidni na sami uspjeh Edina, pa pišu nebuloze.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 10 sep 2013, 15:48

neke neka brate...miševi docekali lošu partije Džeke, pa izletili iz rupa da ujedaju...veceras ce se ponovo zavuci u rupe nakon tekme....nece ih biti ovdje, siguran budi...nema to karaktera da se pojavi i pojede sve što je posrao.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 sep 2013, 15:50

time potvrđuješ ono što sam ja rekao , da se edin ne smije kritikovati ?

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 10 sep 2013, 15:51

viKK je napisao/la:time potvrđuješ ono što sam ja rekao , da se edin ne smije kritikovati ?
ocekujem da se veceras pojaviš i pocistiš sav svoj drek iza sebe što se ga ostavio navodno "kritikujuci" Edina, a ustvari hejtajuci covjeka ;) ....budi dosljedan do kraja, jer si ti jedan od vodecih "kriticara"
Zadnja izmjena: 111, dana/u 10 sep 2013, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.

iphone
Kontakt:

Post Postao/la iphone » 10 sep 2013, 15:52

citjuci neke ovdje komentare, dolazim do zakljucka da dzeko i veceras ako neda go(nedaj boze) nesmijese nista napisat protiv njega,volim ga ija vise mozda od drugi al brate morase nekad i kritikovat kad odigra lose,neznam odmase to protumaci da smo misevi i da nevolimo bih i reprezentaciju

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.