" onclick="window.open(this.href);return false;L'Avvocato je napisao/la:Ima Boga, vratice nam se za ono od juce. Bice uz nas veceras.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
" onclick="window.open(this.href);return false;L'Avvocato je napisao/la:Ima Boga, vratice nam se za ono od juce. Bice uz nas veceras.
AHa, tako i ja govorim svaki put i opet se onda kroz neko vrijeme vratim na isto.ronweasley je napisao/la:Ako ovo večeras(pu pu pu) izgubimo, prekidam svaki vid praćenja sporta u globalu. Nikad više nijednu utakmicu neću pogledati. Ni badminton.
Tako je.Batko je napisao/la:aha ko sto nam se vraca zadnjih 10 godina. Sit sam te retorike. Uvijek gledamo u neke vise sile, teorije zavjere umjeso da stisnemo zube na terenu i odpusemo protivnika....
Ne možeš ovo reći, ali nikako.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:evo sad cu otici uskoro i uplatiti 100€ na 2/2.....pa kud puklo....ako me veceras iznevjere, onda vise ne pratim repku......
jeste111 je napisao/la:jel na Face TV prenos
A pive ako pobijedimo.HariTz je napisao/la:Koliko će samo lexaurina stradat' večeras ako ne pobjedimo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.