BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Samo pobjeda nas vraca u zivot !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
imal ko kakav sopcast il hd link da pljahne ovdje odmah 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cestitam, to je tacan odgovor. Osvojili ste Golfa dvicu iz 1984. godine. Javite se redakciji koja ce vam proslijediti uputstva kako da preuzmete nagradu.Iago je napisao/la:Evo ja glas'o gore u anketi za 6 bodova? Jel' može to sad?
Moramo pobijediti nedo bog opet baraz gdje nam mogu doci hrvati,francuzi rusi ili portugalci.. sig necemo biti u prvom sesiru. Ovo ne smijemo prokockati znaci ne smijemo.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 10 sep 2013, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Evo citam kako nas slovacki mediji blate, pa ko da goveda dolaze
Svakakve bizarne stvari pisu o nama, mada to nema veze s realnoscu. Ja se ne sjecam kad smo to mi pravili negdje probleme
Jedini problem, za njih je sto veceras, aBd, gube i teoretske sanse za Brazil, osim ako Grcka ne kiksa
Jedini problem, za njih je sto veceras, aBd, gube i teoretske sanse za Brazil, osim ako Grcka ne kiksa
Jel' dizel?calcio je napisao/la:Cestitam, to je tacan odgovor. Osvojili ste Golfa dvicu iz 1984. godine. Javite se redakciji koja ce vam proslijediti uputstva kako da preuzmete nagradu.Iago je napisao/la:Evo ja glas'o gore u anketi za 6 bodova? Jel' može to sad?
i juče su komšije bile uz nas, tj barem dobar dio njih mora se priznatmandraX je napisao/la:
Vođa zna.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zilino Polje 
Benzin, nisu imali za dizela.Iago je napisao/la:Jel' dizel?calcio je napisao/la:Cestitam, to je tacan odgovor. Osvojili ste Golfa dvicu iz 1984. godine. Javite se redakciji koja ce vam proslijediti uputstva kako da preuzmete nagradu.Iago je napisao/la:Evo ja glas'o gore u anketi za 6 bodova? Jel' može to sad?
Jel' dizel?[/quote]
Benzin, nisu imali za dizela.
[/quote]
Ako ima šiber, može
Benzin, nisu imali za dizela.
Ako ima šiber, može
- calcio
- Kontakt:
Benzinac, ali ide ko grom,i pali se vrlo lako, ne treba ga gurati ni deset metara, ima kasetofon, ima sve... Doduse zaglavila se kaseta od Kemala Malovcica unutra tako da ne mozes nista drugo slusati. Ebi ga.Elegant je napisao/la:Benzin, nisu imali za dizela.Iago je napisao/la: Jel' dizel?
Da se nisi ne daj Boze zaboravio okupati buraz?baltazar1 je napisao/la:opet onaj jako ugodan ali i zajeban osjećaj kad igra repka...sa dresom na posao, navijačka muzika u CD pleyeru, malo zujanja gradom, kad ne znam ni sam kud ću sa sobom
gledam ove klipove iz Žiline i zamišljam da sam tamo i da će moj glas i moji dlanovi donijeti pobjedu
šal opran i mirišljiv...sve spremno al utakmica nikad da krene
emocija koju bude samo Zmajevi
Nije se kaseta zagalvila nego je integrisana, to je dodatna oprema ovaj malo bolji kasetofon.calcio je napisao/la:Benzinac, ali ide ko grom,i pali se vrlo lako, ne treba ga gurati ni deset metara, ima kasetofon, ima sve... Doduse zaglavila se kaseta od Kemala Malovcica unutra tako da ne mozes nista drugo slusati. Ebi ga.Elegant je napisao/la:Benzin, nisu imali za dizela.Iago je napisao/la: Jel' dizel?
- Goalgetter
- Kontakt:
Valja mi sad na predavanja u pola 6 pa sve do 8, pa onda trcati kuci da stignem na tekmu, pa ucrvacu se

Nego, hoce li Vrsajevic biti spreman, da znam hocu li gledati tekmu
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 10 sep 2013, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
- storm_raider
- Kontakt:
Igra od prve minuteGoalgetter je napisao/la:Valja mi sad na predavanja u pola 6 pa sve do 8, pa onda trcati kuci da stignem na tekmu, pa ucrvacu se![]()
neno1 je napisao/la:Nista bez grahaPeteDunham je napisao/la:1-3. Dva puta Džeko, i jedan Vedad, za Slovake Weiss. Iz rukava! Nana mi maloprije bacala grah. Pored rezultata čak je i strijelce vidjela, to je taj moćni GRAH![]()
Nena mi isto znala grah razbacit, opasna su to posla
uvjek je vidjela, kad sam sjebo na faxu
[youtube][/youtube]
- calcio
- Kontakt:
Elegant je napisao/la: Nije se kaseta zagalvila nego je integrisana, to je dodatna oprema ovaj malo bolji kasetofon.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.